De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Uruguay

Universidad de Montevideo

Uruguay Montevideo

Hvorfor vælge MU? PLANER teoretisk og praktisk UNDERSØGELSE Løbene består af obligatoriske fag, der repræsenterer det indledende niveau af de forskellige discipliner og valgfag eller valgfag for at tilpasse din faglige profil. Vejledning Lærere, der ledsager dig under din karriere og rådgive om at skabe egne projekter. DEPARTEMENT PRAKSIS OG KARRIERE Vi nærmer arbejdslivet gennem jobformidling, jobmesser, workshops og konventioner. Lille gruppe KLASSER Forbedre dialog og udve… [+] ksling af viden og ideer mellem studerende og underviser. Høje niveauer af kandidat og ERHVERVSMÆSSIG FREMRAGENDE At hilse unge, med et godt fagligt niveau og har gjort praktikophold, du har bedre muligheder for at komme ind på arbejdsmarkedet. Humanistiske og tværfaglig undervisning Vi forstår, at virkeligheden er i konstant forandring og så giver vi en tværfaglig og humanistisk uddannelse, som vil give et bredt og dybt vision om samfundet og verden tilpasse sig deres bevægelser. SPROG UM også du kan studere engelsk og portugisisk på forskellige niveauer. Tilstand spænder fra workshops eller korte seminarer og kurser halvårlige eller årlige. UNIVERSITY LIFE For at supplere din uddannelse tilbyder vi forskellige aktiviteter som sport (fodbold, futsal, basketball, håndbold, hockey, udendørs swimmingpool og udstyr værelse, klub eventyrlystne), frivilligt arbejde eller chaplaincy. MULTIKULTUREL fagligt miljø UM du convivís med udenlandske studerende, deres kultur og sprog, skabe et internationalt miljø, der beriger karriere og din måde at se verden. EXCHANGE PROGRAMMER Aftaler med de bedste udenlandske universiteter, som tillader berige dit undervisningsmateriale studerer bachelor og / eller postgraduate studier i udlandet. [-]