University of Sopron - Simonyi Karoly Faculty of Engineering, Wood Sciences and Applied Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historien om det nuværende universitet i Sopron går tilbage flere århundreder. Det er nu et universitet med fire fakulteter efter en lang udviklingsproces af sine juridiske forgængere med en stor fortid:

  • Etableringsår (Selmecbánya, 1735)
  • Ungarns Royal Mining and Forestry Academy, Ungarns Royal Mining and Forestry College i Selmecbánya (1867-1918)
  • Flytter universitetet til Sopron. Organisatoriske ændringer (1919-1950)
  • Skovbrugs- og Trævidenskabs Universitet (1952-1996)
  • University of Sopron (1996-2000)
  • University of West Hungary (2000-2017)
  • University of Sopron (2017-)

Simonyi Karoly Fakultet for Ingeniørvidenskab, Trævidenskab og Anvendt Kunst (SKF for kort) har et særligt sted inden for ungarsk videregående uddannelse. Ud over den nationalt unikke trærelaterede videregående uddannelse, der tilbydes af SKF og vores andre tekniske programmer, startede den anvendte kunstuddannelse i 1990'erne, og den endnu nyere IT-uddannelse er også vigtig. Disse tre områder - teknisk videnskab, informationsteknologi og kunst - eksisterer ikke kun sammen, men supplerer hinanden for at tillade uddannelse af alsidige og kompetente fagfolk.

Trævidenskab er meget vigtigt hos SKF, da fakultetet selv blev grundlagt i 1962 under navnet Wood Faculty. Vores uddannelses- og forskningserfaring på over 50 år sikrer, at vores studerende får den bedste og højeste kvalitet på dette område. Gennem årene har vores uddannelse løbende været opdateret og tilpasset industriens behov og til de nye udfordringer, for at give vores studerende en state-of-the-art viden.

Udover træ giver alle andre programmer også en god træning. Omdømme for vores kunstuddannelse tiltrækker studerende fra hele landet, så de kan deltage i højkvalitetsuddannelsen i Sopron. Vores informationsteknologi program genererer hovedsagelig regional interesse, men vores kandidater har deres valg af velbetalt job i Ungarn eller i udlandet.

Ud over uddannelse er SKF den eneste træforskningsinstitution i Ungarn. De mange forskningsopgaver fra de ungarske træindustrier demonstrerer omdømme for vores forskning og innovation. Vi har også modtaget mange ungarske og internationale forskningsbevillinger. Forskning inden for lysindustrien, informationsteknologi og kunst har en stigende rolle. Disse projekter er ofte relateret til træ. Vores nye state-of-the-art forskningsfacilitet, Natural Resources Research Center omfatter omkring 80 laboratorier, der dækker en bred vifte af forskningsemner fra træ- og papirproduktion gennem energi, robotik, polymerteknologi, helt til nanoteknologi og meget mere. Ud over vores banebrydende forskning og innovation tilbyder vores akkrediterede laboratorier en række standardiserede testtjenester.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Ungarsk

Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se MSc »

Videoer

University of Sopron promo

University of Sopron Campus & Surrounding

Sopron promo