University Of Debrecen

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen og tak for din interesse i University of Debrecen. Denne side vil introducere dig til nogle af de ikke-medicinske akademiske programmer, der tilbydes af vores universitet, hvis rige traditioner, alsidighed og fortsætter med at overraske studerende fra hele verden. Som bosiddende i en af ​​de mest udsøgte universitetets campusser i Centraleuropa, er vores elever deltager i et intellektuelt udfordrende miljø med forskellige uddannelsesmæssige begivenheder samt et kulturelt levende lokalsamfund.

The University of Debrecen er den næststørste universitet i Ungarn, er beliggende i Centraleuropa, og er et fuldgyldigt medlem af både Den Europæiske Union og Schengen-aftalen. Historien om universitetet i Debrecen går tilbage til 1538, da den reformerte College of Debrecen blev etableret. De internationale programmer blev lanceret i 1987, og alle af dem er leveret på engelsk. På nuværende tidspunkt er der omkring 28.000 elever og antallet af internationale studerende er omkring 4300, og de repræsenterer lande fra alle de store regioner i verden, herunder Europa, Mellemøsten, Asien, Afrika og Nordamerika. Undervisningen personale på mere end 1.800 giver uddannelse af høj kvalitet i 14 fakulteter og 23 ph.d.-skoler, der tilbyder det bredeste udvalg af store selskaber i landet.

The University of Debrecen er stolte af at tilbyde mere end 50 uddannelser på engelsk: Vi tilbyder International Foundation År og Semester, forskellige typer af Engelsk sprogkurser, bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer i medicinske og sundhedsvidenskab, IT, teknik, videnskab, kunst , erhvervslivet, musik og landbrug.

University Fakta

The University of Debrecen har en studerende på 28.000, hvoraf 18.600 er fuldtidsstuderende. Mere end 1800 instruktører underviser på universitetet, hvilket gør den til en af ​​de største videregående uddannelsesinstitutioner i Ungarn. Dens 14 fakulteter og 23 ph.d.-skoler uden tvivl tilbyde det bredeste udvalg af store selskaber og andre former for træning.

Kvaliteten af ​​undervisningen og især forskning indikeres af det faktum, at mere end halvdelen af ​​de instruktører har ph.d. (ph.d.) grader, og 23 professorer er medlemmer af det ungarske videnskabsakademi. Ifølge den årlige komplekse rapport fra ungarske undervisningsministerium, der tjener som base for mængden af ​​forskningsmidler til rådighed for institutioner for videregående uddannelse, det er den bedste institution uden Budapest og er i top tre i landet, der besidder 14 -15% af den mængde forskning, der udføres i Ungarn.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Videoer

Introducing the University of Debrecen

The Centre of Arts, Humanities and Sciences - University of Debrecen

Kontakt
Besøgsadresse
University of Debrecen
Egyetem ter 1.
H-4032 Debrecen Hungary

Debrecen, H-4032 HU