Semmelweis University Faculty of Pharmacy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fakultetet for Farmaci

Det Naturvidenskabelige Apotek er bredt anerkendt inden for den farmaceutiske videnskab på grund af deres fremragende undervisning, forskning og økonomisk aktivitet, både i Ungarn og i udlandet. I de institutter Det Farmaceutiske Fakultet større forskningsprojekt løb. De studerende, der afslutter deres studier her er eftertragtede og højt kvalificerede eksperter.

I dag er Semmelweis University gælder for de to kurser i fremmedsprog tysk og engelsk som enestående i verden. Diplomet erhververen til ungarsk, engelsk og tyske programmer har den mulighed, at de kan udøve deres erhverv i EU-landene og under visse betingelser uden for Europa.

Programmet bruges til træning apotek har den videnskabelige og medicinske viden på et højt niveau af højt kvalificerede fagfolk. Man opnår grundlæggende viden om farmaceutiske stof produktion, narkotikakontrol, narkotika logistik, medicin center information (salg og rådgivning), og deltagelse i biologisk og kemisk forskning, narkohandel og i erhvervslivet af sundhedsmyndighederne. Uddannelsen forbereder dem til de nye opgaver i en fjern fremtid apotek.

På grund af den højt kvalificeret lærerstab, Semmelweis Universitet og Det Naturvidenskabelige Apotek nydt. Dette har ført til den højeste videnskabelige medarbejdere ved Det Naturvidenskabelige Apotek.

På Det Farmaceutiske Fakultet betydelig videnskabelig forskning foregår på alle det farmaceutiske område. Disse opgaver varetages af de seks institutter fakultetet i henhold til deres eget speciale. dette er understøttet af et tæt samarbejde med de ungarske farmaceutiske virksomheder, akademiske forskergrupper og andre forskergrupper af indenlandske eller udenlandske universiteter. Forskningsporteføljen af ​​fakultet omhandler design, syntese og isolering af potentielle lægemiddelmolekyler samt deres identifikationsstruktur og strukturanalyse udforskes. Den farmakologiske in vitro- og in vivo-metoder er lige så vigtige. Der er også andre faktorer, såsom:

  • Farmakokinetik og metabolisme,
  • Drug sikkerhedsundersøgelse,
  • Doseringsformer planlægning og formulering
  • Forskning, der sigter mod at udvikle nye terapeutiske beskæftigelse
  • og metodiske undersøgelser, hvis formål er at måle effektiviteten af ​​medicinsk behandling og forbedre.

Fakultetet har gjort betydelige erfaring inden for eftersøgning og udvikling af økologisk og syntetisk resulterer effekt betyder, samt deres samspil med biomolekyler. Udviklingen af ​​sådanne lægemidler fører til personlig helingsprocessen er understøttet. Dette resultat opnås fra det humane genom og udført med ikke-invasive metoder. (Dette kaldes skræddersyet medicin) På grund af den internationale opinion for ansat på fakultetet forskning, er en attraktiv ejendom tilbydes her i fremragende indenlandske og udenlandske konsortium organisationer. Forskningen også forværre konkurrenceevnen og fremme de kooperative kontakter.

Farmaceutuddannelsen på Semmelweis University i Budapest ser tilbage på en historie af flere århundreder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Tysk

Se Health Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Videoer

Welcome to Semmelweis University!

Kontakt

Semmelweis University Faculty of Pharmacy

Adresse, linje 1 H-1085 Budapest, Üllői út 26. (Erdgeschoss 15.)
Budapest, Ungarn
Hjemmeside http://semmelweis.hu/english/faculties/pharmacy/
Telefon +3614591481