International Business School – Budapest

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om International Business School - Budapest Fra en skole, der blev grundlagt i 1991 som den første private videregående uddannelser college i Centraleuropa, IBS - Budapest er vokset til en stor business school. Det er et attraktivt sted at lære og undervise på grund af vores samarbejde kultur - en blanding af akademisk stringens, kooperative teamwork, iværksætterånd, mangfoldighed og innovation. Den akademiske erfaringer, vi tilbyder, er at give vores studerende fra over 60 lande i verden, ikke kun med en bachelor eller postgraduat grad, men færdigheder og networking muligheder, der bringer livslang konkurrencemæssige fordele.

IBS tilbyder uddannelser med The University of Buckingham og University of vest for Skotland, de bedste moderne universiteter i Storbritannien. Dette langvarige strategiske alliance har hjulpet os med at udvikle en fleksibel, praksis-orienteret læseplan med et globalt synspunkt, der nærer kreativ tænkning, skarpe intellekt og interkulturel forståelse. Vores hjem, Budapest, er en rivende udvikling, spændende by, hvor historisk tradition og moderne business og iværksætteri kombineres for at give en forfriskende atmosfære til at leve, arbejde og studere. Vores campus i Wien huser studerende fra 15 lande i verden og tilbyder en virkelig interaktiv mester erfaring på grund af sine små klassestørrelser. Grunde til at vælge IBS Attraktive tilbud At være en privat skole, IBS hurtigt tilpasser sig de behov, en konstant skiftende internationale marked, og ændrer sine uddannelsesprogrammer i overensstemmelse hermed. internationalt miljø Internationale eksperter, gæsteprofessorer og studerende fra hele Europa, Asien og Afrika gør IBS et attraktivt mødested for kulturel interaktion og netværk. Gennem vores udvekslingsprogrammer, kan IBS studerende studerer i mere end 80 partnerinstitutioner i over 20 lande. britiske grader Ud over akkrediterede ungarske grader, vores studerende har mulighed for at studere for bachelor- og kandidatuddannelse knyttet den prestigefyldte University of Buckingham. Spændende studieliv Budapests travle studerende liv er en nydelse for alle, der kommer for at studere her. Den unge, kosmopolitisk miljø og multikulturel atmosfære gør dit ophold i udlandet en af ​​de mest mindeværdige oplevelser i dit liv. Team arbejde og kompetenceudvikling Forretningsmanden i fremtiden vil have til at fungere både som et team leder og en medarbejder. Af denne grund er en væsentlig del af professionel praksis udført i små grupper. Dette hjælper eleverne til at forbedre deres evner i kommunikation, forstå forskellige synspunkter, håndtere konflikter og mester lederskab.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se MSc » Se PhD » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

det intensive engelsk program (ielp)

på universitet Fuldtid Deltid 100 timer September 2018 Ungarn Budapest + 1 mere

Det Intensive Language Programme (IELP) er blevet kørt med succes i mange år nu på International Business School. Dens primære mål er at forberede de studerende til at fortsætte deres studier i engelsk på højere uddannelsesniveau. [+]

Det Intensive Language Programme (IELP) er blevet kørt med succes i mange år nu på International Business School. Dens primære mål er at forberede de studerende til at fortsætte deres studier i engelsk på højere uddannelsesniveau. Det er derfor først og fremmest anbefales til dem, der i sidste ende ønsker at opnå en grad fra International Business School / Oxford Brookes University. Men det er også ideel til dem, der blot ønsker at forbedre deres engelsk til forskellige formål.

Programmet omfatter undervisning 23 timer i engelsk om ugen, der er 600 timer pr skoleår. Alle sproglærere er højt kvalificerede og har stor erfaring i at undervise. Programmet tilbyder også en unik mulighed for at lære 6 timer Business engelsk om ugen på alle niveauer (bortset fra det absolutte begyndere). Eleverne er grupperet efter deres faktiske niveau i engelsk, de niveauer spænder fra Begynder til Upper-Intermediate / Advanced. Når de har opfyldt kravene i første semester, studerende fortsætter deres studier på den næste, højere niveau i engelsk sprog. ... [-]


Videoer

MSc with a truly international experience

Study for a British degree in the heart of Europe!

The IBS Experience with Bachelor's students

The IBS Experience with Master's students

Students from 65 countries of the world

Kontakt

International Business School, Budapest

Adresse, linje 1 Záhony u. 7., Budapest
1031 Budapest, Ungarn
Hjemmeside http://www.ibs-b.hu/
Telefon +36 1 588 8600