Eötvös Loránd University (ELTE)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ELTE - i top 5% af videregående uddannelsesinstitutioner over hele verden

Eötvös Loránd Universitet (ELTE) er den ældste og største universitet i Ungarn, og det er den mest populære videregående uddannelsesinstitution blandt ansøgere hvert år. Som den førende forskning universitet i Ungarn, navnet på ELTE betyder viden, muligheder, konkurrence, åbenhed og fællesskab. Mød ELTE-studerende og tur med os på ELTE i centrum af Budapest. Opdag nye muligheder og udfordre dit talent. Deltag i fællesskab af Eötvös Loránd Universitet.

historie

Forgængeren af Eötvös Loránd Universitet (ELTE) blev grundlagt i den landlige by Nagyszombat (i dag: Trnava, Slovakiet) i 1635 af kardinal Péter Pázmány, som en katolsk universitet for undervisning Teologi og Filosofi. I 1770-1780 blev universitetet overført til Buda og senere til Pest, og med støtte fra Maria Theresa, kejserinde af Østrig og dronning af Ungarn, blev den kongelige ungarske universitetet.

I løbet af de følgende årtier blev nye fakulteter etableret for at opfylde forventningerne hos en lærd samfund. I anden halvdel af det 19. århundrede, University udviklet sig til et center for moderne videregående uddannelse i dagens forstand, der dækker næsten alle videnskabelige felt.

I 1950 universitetet blev reorganiseret og vedtaget sit nuværende navn. Den blev opkaldt efter en af ​​sine professorer, den verdensberømte fysiker, Loránd Eötvös.

For nylig er der bygget en ny campus på Donaus naturskønne bredder. Denne campus, Lágymányos Campus er nu hjemsted for tre fakulteter: fakultetet for Informatik, Det Naturvidenskabelige Fakultet, og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Eksamensbeviser udstedt af Eötvös Loránd Universitet er anerkendt over hele verden, og dens kursus kreditter kan overføres i alle lande i EU.

I løbet af de sidste hundrede år har Eötvös Loránd Universitet (ELTE) haft mange verdensberømte videnskabsfolk og fire nobelpristagere blandt sine lærere og alumner. Det aktuelle antal studerende årligt har nået 28.000, og der er en akademisk personale på 1.800 højt kvalificerede undervisere og forskere.

ELTE Folk

Eötvös Loránd University - et sted, hvor talentfulde mennesker mødes. Førende forskere, videnskabsmænd, kunstnere, intellektuelle, succesfulde forretningsmænd, sportsfolk og offentlige personer tilbringer deres universitet år her, eksperter bidrager til undervisning og gennemføre forskningsprojekter her og tiltrække de dygtigste studerende fra den kommende generation.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Ungarsk

Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se MA » Se MSc »

Videoer

Meet ELTE

What is ELTE like?

ELTE Erasmus Budapest