Læs den officielle beskrivelse

Dan Freeman / Unsplash

Avicenna International College (AIC) er et uafhængigt uddannelsesinstitut, der oprindeligt blev grundlagt i 1995 i Budapest, Ungarn. Siden 1995 er AIC vokset til en velkendt udbyder af kvalitetsuddannelse i Europa. AIC har konstant udviklet nye programmer og har åbnet sine døre for flere internationale studerende på forskellige europæiske campusser.

AIC tilbyder programmer til internationale gymnasiestudier, grundlæggende programmer efter gymnasiet til forberedelse til europæiske universiteter. AIC tilbyder også BS-, MS- og DBA-programmer af FEDE mod europæiske grader.

Mission

Avicenna International College forbereder og uddanner sine studerende til at være ansvarlige borgere, nyde at lære, udvikle sig akademisk og forfølge en succesrig videregående uddannelse. Lidenskab for viden og livslang læring er en integreret del af vores uddannelse.

Avicenna er et omsorgsfuldt, sikkert og meget akademisk samfund med fokus på "holistisk tilgang", "problemløsning" og "interaktiv læring".

Avicenna fremmer gensidig respekt for sig selv og andre og involverer studerende i at opbygge et hjem væk fra deres hjem.

Avicenna International College , der bruger sin egen Avicenna-minded tilgang og stil, tilbyder kurser og ikke-grad kurser, mens de rådgiver studerende og fører dem på tværs af sin "bridge" -koncept.

Uddannelse / erhvervsuddannelse, udvidelse af at lære verdenssprog, kunst- og karriereuddannelse, udgivelse af bøger og undervisningsmateriale, udvikling af internet og multimedieindhold er blandt AIC's missioner.

Vi studerer og anerkender kontinuerligt vores læreres akademiske og videnskabelige behov, designer og udvikler moderne produkter og tjenester til disse behov. Vores produkter og tjenester vil være tilgængelige for alle vores studerende.

Avicenna International College er dedikeret til at være en partner for succes for sine studerende overalt i verden.

Fremtidige muligheder for AIC-studerende

Efter eksamen fra AIC slutter flertallet af vores studerende sig til de bedste europæiske, britiske og amerikanske universiteter for at afslutte deres studier. Mange universiteter er nu aktivt på udkig efter at få adgang til AIC-studerende takket være den høje uddannelseskvalitet ved AIC.

Andre kandidater fra AIC, der har afsluttet grundlæggende programmer inden for sygepleje, it, turisme og hotelstyring eller andre områder, er glade for at finde et job og få godt betalt på det europæiske marked.

Dit fremtidige universitet

Mange europæiske, britiske og nordamerikanske universiteter optager vores kandidatstuderende. Til medicinske studier er vores kandidater blandt de bedste på universiteter som Semmelweis University (Ungarn), Szeged University (Ungarn), Charles University (Tjekkiet), Comenius University (Slovakiet), flere andre universiteter i Italien, Spanien, Serbien, Slovenien, Tyrkiet og andre lande.

De studerende, der afslutter NCUK-grundlaget, kan fortsætte deres International Year One på AIC og derefter flytte til et britisk partneruniversitet for at afslutte deres BA / BS- eller MS-grader.

Følgende britiske universiteter GARANTERE og optagelse til vores studerende, der er stærke i engelsk og videnskaber:

 • Aston University
 • University of Birmingham
 • University of Bradford
 • University of Bristol
 • University of Huddersfield
 • University of Kent
 • Kingston University London
 • University of Leeds
 • Leeds Becket University
 • Liverpool John Moores University
 • Manchester University
 • Manchester Metropolitan University
 • Queen Mary University of London
 • University of Salford, Manchester
 • University of Sheffield
 • Sheffield Hallam University
Programmer undervist i:
 • Ungarsk
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

Avicenna International College

Avicenna Business Foundation Program (BFP) er designet til de internationale studerende, der er færdige med gymnasiet og gerne vil fortsætte deres studier i Europa på det ... [+]

BFP vil give et stærkt grundlag generelt og akademisk engelsk

Avicenna Business Foundation Program (BFP) er designet til de internationale studerende, der er færdige med gymnasiet og gerne vil fortsætte deres studier i Europa på det engelsksprogede universitet. BFP vil give et stærkt grundlag generelt og akademisk engelsk for de studerende og også tilbyde en vis forståelse af grundlæggende forretningsrelaterede emner. Vores kandidater kan ansøge om ethvert europæisk eller nordamerikansk universitet.

Forretningsadministration, økonomi, bankvirksomhed, marketing, internationale relationer, jura og IT inden for markedsføring er blandt de studieretninger, som kandidaterne til Business Foundation Program (BFP) kan vælge at fortsætte deres studier på et af de engelsksprogede europæiske universiteter.... [-]

Ungarn Budapest
April 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Avicenna International College

German Foundation Program (GFP) i Avicenna er designet til de studerende, der har afsluttet deres gymnasium og planlægger at fortsætte deres studier på et universitet i T ... [+]

GFP fokuserer på udvikling af tyske sprogfærdigheder

German Foundation Program (GFP) i Avicenna er designet til de studerende, der har afsluttet deres gymnasium og planlægger at fortsætte deres studier på et universitet i Tyskland, Østrig eller Schweiz, hvor undervisningssproget er tysk. GFP fokuserer på udviklingen af de tyske sprogfærdigheder for de studerende. Alle støtteberettigede studerende kan ansøge om dette kursus, men forkendskab til tysk er ikke et krav.

For at ansøge om ethvert AIC Foundation-program vil du blive gennemført følgende trin:Indsend den udfyldte ansøgningsskema for et af AIC Foundation-programmerAdgangsbrevForbered ansøgning og registreringsdokumenterOverfør undervisningsgebyret og forsikringsgebyret til AICAIC e-mail- og kommunikationssystemUngarsk Schengen-visaRejsearrangement... [-]
Ungarn Budapest
April 2020
Tysk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Avicenna International College

NCUK - IFY Business Stream er et fremragende Foundation Year-program, der forbereder AIC-studerende til garanteret optagelse på et Partner UK-universitet eller studerer v ... [+]

Fremragende Foundation Year-program

NCUK - IFY Business Stream er et fremragende Foundation Year-program, der forbereder AIC-studerende til garanteret optagelse på et Partner UK-universitet eller studerer ved ethvert andet prestigefyldt universitet i Europa, Australien eller USA. Studerende får en stærk uddannelse generelt og akademisk engelsk i løbet af dette etårige kursus. Specielle emner relateret til deres fremtidige universitetsstudier vil også blive leveret. Semifinal og afsluttende eksamener arrangeres af NCUK. Succesfulde studerende tjener et meget værdifuldt certifikat for NCUK.

Erhvervsadministration og mange andre beslægtede områder på BA- og MA-niveau søges af mange internationale studerende, især fra lande som Indien, Nepal, Iran, Tyrkiet og afrikanske lande. Disse studerende vil gerne lære de grundlæggende forhold i erhvervslivet på et velkendt universitet eller universitet og tjene en anset grad. NCUK-program i erhverv (IFY) vil sikre de studerende i Avicenna at komme til et britisk universitet af høj kvalitet og optjene en grad, der åbner mange døre foran dem. Studerende tager 3 moduler og akademisk engelsk. Efter at have gennemført alle krav, vil NCUK give de succesrige studerende med IFY-grad. NCUK hjælper også AIC Admission Department med at placere vores kandidatstuderende på et af de britiske universiteter.... [-]

Ungarn Budapest
April 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Avicenna International College

NCUK er et verdensomspændende anerkendt konsortium af førende britiske universiteter, der leverer højtstående uddannelsestjenester til Storbritannien og internationale st ... [+]

Uddannelse med høj rangering

NCUK er et verdensomspændende anerkendt konsortium af førende britiske universiteter, der leverer højtstående uddannelsestjenester til Storbritannien og internationale studerende til at forberede sig på England og andre universiteter. International Foundation Year (NCUK - IFY) er designet til internationale studerende til at garantere adgang til et partneruniversitet og give de nødvendige færdigheder til vellykkede studier på år 1 og 2. Programmet undervises over et år og vurderes via interne og eksterne eksaminer og kurser. Et stærkt akademisk engelsk modul (EAP) er bygget i dette Foundation-program.

Ud over at give stærk videnskab og engelsk færdigheder og krævede internationale akademiske kvalifikationer til studier i Det Forenede Kongerige og andre universiteter (USA, Australien), giver IFY dig kulturel opmærksomhed og lærer dig, hvordan du lærer i et vestligt miljø.... [-]

Ungarn Budapest
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Interview with Alireza Ebrahimi

Interview with Amirreza Khodaparast