Read the Official Description

Den ukrainske Katolske Universitet (UCU) er et åbent akademiske samfund og en privat institution for uddannelse og forskning, der lever det østlige kristne tradition og danner ledere til at tjene med faglig ekspertise i Ukraine og internationalt.

UCU blev grundlagt af den ukrainske græsk-katolske kirke i 2002. Mere end 1100 elever studere for en grad i bachelor, kandidat og ph.d.-programmer i teologi, filosofi, økumeniske studier, historie, socialt arbejde, journalistik og medier kommunikation, psykologi, sociologi, offentlig administration, datalogi, business, iværksætteri, teknologi ledelse, HR og organisationsudvikling, og ikke-for-profit ledelse. Over 200 unge mænd studere præstedømmet ved Helligånden Seminary i Lviv og UCU School of Theology. Derudover mere end 1300 studerende deltager i ikke-grad og certifikat programmer (ledertræning, bioetik, fremmedsprog, menneskerettigheder, ikon maleri, mental sundhed, etc).

Den ukrainske katolske universitet giver de studerende en international klasse undervisning ved at vedtage de bedste metoder fra hele verden tradition for katolsk uddannelse og bedste praksis fra vestlige universiteter. UCU er kendt for sin selvstændig offentlig stilling, omfanget af dens internationale opsøgende, sit engagement i værdibaseret uddannelse, social ansvarlighed og faglig integritet. UCU aspirerer til at uddanne en ny generation af studerende i stand til at dele ansvaret for deres universitetets resultater og kombinere deres faglige uddannelse med at erhverve bløde færdigheder, samt ledelse og civile holdninger.

Universitetet har tre campusser, der er udstyret med internetforbindelse, datacentre og multimedia værelser, læsesale og spisesale. Den vigtigste bibliotek indeholder mere end 250.000 bøger og tidsskrifter og har den største moderne samling i teologi og humaniora i Ukraine. Der er også syv videnskabelige forskningsinstitutter på universitetet.

UCU er en akademisk partner for mere end 100 universiteter, institutter og forskningscentre over hele verden og har 45 akademiske partnerskabsaftaler med internationale universiteter. UCU er et aktivt medlem af International Federation of katolske universiteter (FIUC-IFCU), Den Europæiske Sammenslutning af katolske universiteter (FUCE), verdenskonferencen for Katolske Universitet Institution of Philosophy (COMIUCAP), Foreningen for Management Development i Dynamic Societies (CEEMAN), Baltic Management Development Association (BMDA) osv

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Ukrainian Catholic University

Semester i udlandet program er en af ​​de UCU undersøgelsesrapporter udbudte projekter på engelsk for et internationalt publikum. Det indfører unge intellektuelle forskel ... [+]

Semester i udlandet program er en af ​​de UCU s studieprojekter udbydes på engelsk for et internationalt publikum. Det indfører unge intellektuelle forskellige kulturelle baggrunde af ukrainsk arv inden for større centrale-østlige europæisk sammenhæng. Vores program er designet til at hjælpe dig med at opdage forskellige facetter af Ukraine, herunder dens historie, kultur, teologi, identitet, politiske og sociale liv, dens aktuelle emner og udvikling.

Det høje faglige niveau i vores program sikres af et hold af fremtrædende ukrainske videnskabsmænd og forskere fra forskellige discipliner kommunikerer deres akademiske resultater og analyser i en række specialdesignede kurser uden sidestykke i nogen anden akademisk program. Deres bidrag vil give de studerende en væsentlig overblik over de emner, der tilbydes.... [-]

Ukraine Lviv
September 2019
Fuldtid
12 uger
på universitet
Læs mere på dansk