Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til "INFOPULSE UNIVERSITY"

Infopulse University er en uddannelse samfund, der giver forskellige kurser i informationsteknologi. Vi vil hjælpe dig til at deltage i IT-verden af ​​cutting-edge teknologier, fascinerende ideer og innovativt samfund.

Vi tilbyder live-træninger. Det er ikke som video foredrag og automatiske opgaver resulterer kontrol. Du vil kommunikere med træneren, og han vil besvare dine spørgsmål og vil rette dine fejl.

Levende. Ægte. Effektiv.

Klasserne er små. Meget små komfortable grupper på 4 - 6 personer. Din træner vil vide, at du ved navn og der vil være masser af tid til at få en-til-en hjælp til dit kursus arbejde.

Vores undervisere er højt kvalificerede fagfolk, it-ingeniører og udviklere ivrige for at dele deres viden med dig. De er aktive i deres karriere og bringe års praktisk ekspertise.

Kursus programmer er udviklet i samråd med førende arbejdsgivere. Du vil være på forkant med den seneste udvikling i IT med din træner mentorskab. De bringer en insider perspektiv af it-branchen, der vil gavne dig i klasseværelset, og efter du opgraderer.

Tilmeld dig i vores kurser nu og begynde at ændre din karriere! Bliv en softwareudvikler - godt betalt, fri og velstående person!

Sammen med kurser i "Infopulse University" kan du også få en grad i europæisk universitet i Kiev, Ukraine. "Infopulse University" samarbejder med European University i læringsprocessen. Du kan tjene universitet kreditter med held efterbehandling vores kurser.

EuropeanUniviversity

Infopulse - en betroet international leverandør, der leverer førsteklasses IT løsninger

Med kontorer i ni lande, som ligger i Europa og Israel, Infopulse er en af ​​de største ukrainske IT outsourcing virksomheder. Levering af ekspertise i software engineering, forvaltning af infrastrukturen, og informationssikkerhed, har Infopulse opbygget et ry som en betroet full-service løsning udbyder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også: