Youth for Understanding USA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Studere i udlandet

YFUs særprægede kulturelle udveksling åbner sind og hjerter, gør det muligt at lære, der forvandler liv, og hjælper i sidste ende med at gøre os borgere i en verden. Selvom det er sandt, at alle rejser udvider perspektivet og udsætter rejsende for nye oplevelser, transformerer YFUs programmer dig, som du er, og ændrer permanent den måde du ser.

Studerende i udlandet

Gennem udvekslingserfaringen får YFU-deltagere interkulturel forståelse, lærer gensidig respekt og udvikler en følelse af samfundsansvar. Din erfaring i udlandet giver dig lederskabskompetencer, der er nødvendige for at imødekomme udfordringerne og drage fordel af mulighederne i et hurtigt skiftende globalt fællesskab. YFU tilbyder programmering for alle aldre, der giver dig mulighed for at fordybe dig i en anden kultur, lære et nyt sprog og møde ligesindede personer, der tror på vores mission.

Med YFU vil du sætte pris på nuancer af et fremmedsprog og teste din tillid til nye situationer. Selvom dit YFU-læringseventyr kun vil vare i kort tid, vil din rejse i udlandet have en kraftig, livsforanderlig virkning. Studer i udlandet med YFU for at udvikle en forståelse for et fjernt sted, og også en forståelse for et indre sted.

Når du tilmelder dig YFU, deltager du i et ekspert globalt udvekslingsnetværk med næsten 65 års erfaring i mere end 70 lande, hvoraf over 40 er tilgængelige for dig at studere i udlandet. Fra ansøgningens afslutning og rejsearrangementer til at tilpasse sig din udveksling, vores Erfarne Admissionsrådgivere og frivillige er her for at støtte dig hvert trin i vejen.

 • Ungdomsprogrammer (alder 15-18): Vælg mellem traditionelt år, semester eller sommerprogrammer. Åben til amerikanske gymnasieelever eller nyuddannede.
 • Klasseværelset Udflugter: En spændende mulighed for mentorer, deres gymnasieelever samt andre interesserede studerende at udforske unikke kulturcentre i 2-3 uger i løbet af sommerferien.
 • Young Adult / Gap Year Programmer (High school graduate til 26 år): Deltage i college og / eller deltage i frivillige programmer. Åben for unge voksne, der er klar til at gøre en forskel i dagens verden.

Bliv en global borger

Det fantastiske ved at studere i udlandet er, at oplevelsen er anderledes for alle. Hvad du får ud af en international udveksling er unik for dig:

 • Oplev og udvikle personlige styrker som selvtillid, ressourcefærdighed og tillid
 • Få et nyt globalt perspektiv og få en følelse af social ansvarlighed
 • Forøg kompetencen på et andet sprog
 • Mød bemærkelsesværdige mennesker og opbyg livslang venskaber
 • Byg bedre beslutningstagning, problemløsning og konfliktløsning færdigheder
 • Udvikle uafhængighed af tanke og tilpasningsevne i forbindelse med det uventede
 • Få en reel fordel på college ansøgninger
 • Forbedre globale karrieremuligheder

Placeringer

Washington

Address
Youth for Understanding USA
641 S St, NW

Washington, District of Columbia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig