Wellesley College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Wellesley er kendt for sin uddannelse, skønheden i dens omgivelser, dets begavede fakultet og det unikke af dets campuskultur.

Men først og fremmest er Wellesley kendt for de tusindvis af gennemtænkte, tankevækkende kvinder, som den har sendt ud i verden i over 100 år - kvinder, der er forpligtet til at gøre en forskel.

En transformativ pedagogisk oplevelse

Hvert år udfordres ca. 2.400 af verdens bedste grundkunstige kvinder til at overgå deres egne højeste personlige og intellektuelle forventninger. Befæstelsen Wellesley-kandidater demonstrerer på tværs af det professionelle og erhvervsmæssige spektrum, og deres indflydelse - uanset om de er i deres egne lokalsamfund eller på verdensplan - er et testament til en enestående bemyndigelse af bacheloroplevelsen.

Wellesleys livlige akademiske samfund lægger stor vægt på rigorøs, sonderende undersøgelse og kreativ, tværfaglig tænkning. Dens samarbejdsmæssige tilgang til stipendier opfordrer eleverne til at stille spørgsmålstegn ved, debattere og fordybe deres synspunkter, ikke kun med hinanden, men med vores verdensklasse fakultet - ofte ved at arbejde direkte med dem på banebrydende projekter.

En Wellesley-uddannelse fremmer den højeste standard for beredskab til den "virkelige verden" i sine kandidater, hvad angår evnen til at tænke, handle og bidrage meningsfuldt og effektivt i deres udvalgte interessepunkter.

"Full-Engagement" Advantage

Wellesleys fulde engagement akademiske filosofi strækker sig til selve kollegiet. Studiestemmen er afgørende for beslutningstagningen her; studerende tjener på bestyrelsens store udvalg, deltager i fakultetssøgning og bidrager til strategisk planlægning.

Studerende deltager i en bred vifte af ekstracurricular projekter: Collegeet og dets omgivende samfund og det større Boston-område tilbyder hundredvis af praktikophold, advokatprojekter og de sjældne fordele ved at være et vigtigt medlem af den største enkelt akademiske "hotspot" i landet.

Forventes at være fuldt engageret i Wellesley, mens de studerende bærer denne følelse af målrettet engagement og personlig engagement i hele livet. Det er signalmærket for en Wellesley-kvinde.

En meget misundelig campus miljø

Den rene følelse af omfanget af det betagende naturlige miljø, hvor bygninger er omhyggeligt anbragt, skelner Wellesley's fysiske omgivelser i den klassiske New England by Wellesley, Massachusetts, lige udenfor Boston.

Home til førende institutioner som Albright Institute, Knapp Social Science Center, Davis Museum, The Newhouse Center for Humaniora og de verdensberømte Wellesley Centers for Women, er Wellesleys ressourcer en magnet, ikke kun for det omgivende samfund og storbyen areal; de tiltrækker opmærksomhed og lærde fra hele verden.

Engagement til kvinder

Alt om Wellesley College besparer sit engagement i kvinder og giver dem en uovertruffen uddannelsesmæssig oplevelse, der ærer og dyrker ikke kun hvad der er bedst om hver enkelt og deres eget potentiale, men om, hvad kvinder tilbyder vores verden.

Wellesley mission

"At give en fremragende liberal arts uddannelse for kvinder, der vil gøre en forskel i verden."

Ikke Ministrari sed Ministrare. "For ikke at blive tjent til, men for at minister", proklamerer Wellesley's motto og indfanger i kollegiums mission i fire latinske ord: At give en fremragende liberal kunstundervisning for kvinder, som vil gøre en forskel i verden.

Smarte, seriøse kvinder vælger Wellesley, fordi det tilbyder en af ​​de bedste liberal arts uddannelser - og samlede læringsmiljøer - tilgængelige overalt. Men de uddannes med mere end en højt anset grad og fire mindeværdige år. De forlader som "Wellesley Women", unikt forberedt på at gøre meningsfulde personlige og faglige bidrag til den "virkelige verden" - og at have store indflydelser på det.

Verdens førende college for kvinder, Wellesley er kendt for intellektuel rigor, sin tro på den fortsatte betydning af service (og sætter denne tro på praksis), og dens dyrkning i studerende af en inklusiv pragmatisk tilgang til lederskab.

Wellesley tror på

Gør en forskel

Enhver kvinde kan og bør gøre et meningsfuldt bidrag til sin verden. Der er en voksende erkendelse af, at kvinders empowerment og lederskab er afgørende for deres egen fremgang, og til verdensomspændende samfundsmæssige forandringer. Wellesley og dets alumner har støttet og bekæmpet kvinders intellektuelle og sociale udvikling og autonomi i over 100 år.

Disciplined Thinking

Forespørgsel og intellektuel udveksling fører til disciplineret tænkning. Wellesley udfordrer eleverne til at udforske bredt, forhøre sig nøje og gøre de kreative spring-syntetiserende forskellige ideer, perspektiver og oplevelser - der fører til nye niveauer af forståelse. En samarbejdskultur (med vores verdensklasse fakultet såvel som med sine jævnaldrende) forædler en studerendes intellektuelle vaner, hænger hendes dom og øger hendes følelse af beherskelse, samtidig med at hun lærer at tage en overvejet stilling og forsvare den med overbevisning.

Valuing Diversity

Der er ingen større fordel for ens intellektuelle og sociale udvikling - og for et akademisk samfunds vitalitet - end det direkte engagement med og udforskning af ukendte synspunkter og erfaringer. Wellesley opfordrer eleverne til at prøve nye ideer, prøve nye handlingskurser og interagere autentisk med andre, hvis overbevisninger eller valg udfordrer deres egne.

Pragmatisk lederskab

En moderne liberal artsuddannelse skal øge real-world lederskab færdigheder. Styrkelsen af ​​en Wellesley-uddannelse er en del af, hvad der gør vores kandidater så effektive "ude i verden". Men Wellesley-kvinder læres også at være strategiske tænkere, der kan "læse" miljøer, navigere deres udfordringer og bringe folk sammen for at opnå en mål.

Service

At vide, hvordan man tjener, er et centralt element i effektiv ledelse. Ægte ledere inspirerer i stedet for kontrol, og de dedikerer deres intellekt og energi til det hårde arbejde for at skabe en følelse af engagement, ansvar og fælles formål i forfølgelsen af ​​en vision. Wellesley har længe dedikeret sig til tanken om, at den tidligere Wellesley Præsident Diana Chapman Walsh betegnes som "troværdigt lederskab" og at abonnere på dette ideal er integreret i Wellesley-oplevelsen.

Placeringer

Wellesley

Address
Central Street,106
02481 Wellesley, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig