Valencia College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et College, der bryr sig

Valencia College vandt 2012 Aspen-prisen for Community College Excellence, der anerkender det som det bedste toårige college i USA. Vi blev navngivet bedst, fordi vi leverer en god uddannelse og hjælper eleverne til at nå deres mål. Vi har en af ​​de højeste gradueringer i landet og garanterer overførsel til et statsuniversitet.

Valencia College er et mere overkommeligt sted at starte din amerikanske uddannelse. Vi leverer de første to år af en bachelorgrad, men vores undervisning koster 40 procent mindre end et statsuniversitet. Vi har også gode professorer og rådgivere, små klassestørrelser og masser af supportressourcer til at hjælpe dig med at lykkes.

Med mere end 175 lande repræsenteret på vores campus, byder Valencia College velkommen studerende fra hele verden. Og hvor som helst du kommer fra, hjælper vi dig med en succesfuld amerikansk collegeoplevelse.

Valencia College er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools.

International Education Week 2018 - "We Are One"Steven Sobel, International Education Week 2018 - "We Are One"

Livet i Orlando

Året rundt solskin, lokale forlystelsesparker og nærliggende strande har gjort Orlando til en førende ferie destination. Men endnu vigtigere er det et godt sted at bo og studere. Her er hvorfor:

 • Orlando er kulturelt forskelligartet, med en høj indvandrerbefolkning. I 2008 hedder Forbes-magasinet Orlando # 5 i en liste over "Amerikas nyeste indvandrerkapitaler".
 • Orlando er stigende som en førende inden for sundhedspleje og bioteknologi med den hurtigt voksende Medical City, som omfatter University of Central Florida College of Medicine, MD Anderson Orlando Cancer Research Institute, Nemours Children's Hospital og University of Florida Research Center.
 • Downtown Orlando har unikke kunststeder og en blomstrende musikscene. Orlando er også et internationalt kendt shopping- og spisested, med mere end 5.000 restauranter.
 • Til sports fans er Orlando hjemsted for UCF Knights college fodboldhold, Orlando Magic basketball team, Orlando City fodboldhold og baseball forår træning for Atlanta Braves og Houston Astros.
 • Vejret i Central Florida er mildt, med en gennemsnitlig årlig temperatur på 72,4F / 22,4Cdegrees.
 • Metro Orlando er et af landets hurtigst voksende højteknologiske regioner og har længe været anerkendt som et førende center for modellering, simulering og træning med mere end 100 virksomheder på dette område, herunder Northrop Grumman og Lockheed Martin.
 • Kendt som "The City Beautiful", Orlando er hjemsted for frodige landskabspleje og uberørte naturområder, herunder mere end 300 søer og floder.


Vi støtter internationale studerende

På Valencia College værdsætter vi vores internationale studerende og stræber efter at skabe et miljø, der fremmer tværkulturel forståelse og forståelse. Ud over at blive tildelt en rådgiver, der kan hjælpe dig med alle trin i vejen igennem din karriere i karriere, kan du også drage fordel af vores andre tjenester.


Support Services

 • Internationale rådgivere til at hjælpe med optagelsesprocessen, indvandring, akademisk og personlig rådgivning til F-1 og J-1 studerende.
 • Orienteringssession udelukkende til internationale studerende.
 • Akademisk støtte, herunder biblioteker, laboratorier, skrivecenter og vejledning.
 • Gratis Wi-Fi, computer labs, email-konto og it-support.
 • DirectConnect til UCF - et program, der giver garanteret adgang og en jævn overgang til University of Central Florida.


Få mest muligt ud af din kollegium oplevelse

Fra akademikere til at blive involveret på campus, giver Valencia College mange muligheder for at maksimere din tid her.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "International Education Week - Food and Dance Festival 2017

Top grad programmer

Valencia College tilbyder mere end 60 studieprogrammer. De mest populære programmer blandt vores internationale studerende er dem inden for business, engineering og kunst og underholdning. Disse programmer giver praktisk erfaring og undervises af professionelle fagfolk.


Honours College

James M. og Dayle L. Seneff Honours College giver et udfordrende og dybtgående studium samt en vægt på at lære uden for klasseværelset. Vælg mellem tre forskellige spor: tværfaglige studier, lederskab eller grundforskning.


Campus Events og Aktiviteter

Fra filmfestivaler til musik- og dansekoncerter, -spil, gæstehøjttalere og kulturelle begivenheder som den brasilianske filmfestival og International Education Week, er der altid noget der sker på Valencia College campus. Den største studentbegivenhed er Spirit Day, en festival der afholdes hvert efterår. En lang tradition har denne sjovt begivenhed musik, mad, spil og konkurrencer.

International Education Week - "We Are One"Steven Sobel, International Education Week 2018 - "We Are One"

Studieklubber og organisationer

Der er masser af måder at blive involveret på campus og møde nye mennesker på Valencia College . Der er mere end 60 studentgrupper, klubber og organisationer, herunder klubber til film, bog, kunst og dyrelskere, karriereinteressegrupper, studentregering, Valencia-frivillige og intramural sport.


Studieklubber og organisationer med et globalt perspektiv

 • Amnesty International
 • Caribbean Student Association
 • Muslim Student Association
 • Valencia International Club
 • Model Forenede Nationer
 • American Arab Culture Club
 • Haitian Student Association
 • Valencia Intercultural Student Association
 • Latinamerikanske studentorganisation
 • Fred og Retfærdighed Society

Placeringer

Orlando

Address
North Econlockhatchee Trail,701
32825 Orlando, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig