University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Pisa blev grundlagt i 1343 og er et af de mest prestigefyldte universiteter i Italien.
Berømte alumner fra universitetet inkluderer Galileo Galilei, 3 nobelprisvindere og 2 Fields-medaljer.
Det er blandt de 3 bedste universiteter i Italien (ARWU) .
I dag repræsenterer University of Pisa et prestigefyldt moderne center for undervisning og avanceret forskning.

Pisa tilbyder internationale studerende den unikke mulighed for at studere og opleve rigdommen i italiensk historie og kultur i et smukt og stimulerende miljø. Næsten alle dens afdelinger er berømt over hele verden for det skæve tårn og ligger i hjertet af byen. Dens strategiske geografiske placering, den internationale lufthavn og de fremragende togforbindelser giver mulighed for weekendture til andre dele af Italien og Europa.

***

Foundation Course er et et-årigt program, der udelukkende undervises på engelsk, og som bygger bro mellem mellemskolen og universitetsstudierne, og det udstyrer studerende med den passende akademiske grundlag for en italiensk grad på University of Pisa.
Dette program er rettet mod internationale studerende, der har 11 eller 10 års skolegang og med succes har gennemført High School og til amerikanske studerende, der ikke har taget Advanced Placement (AP) -kurser i det sidste år af High School eller heller ikke har deltaget i 2 års College

***

Sommerskoler er intensive akademiske kurser for internationale studerende og også for kandidater.
De varer for det meste fra 1 til 6 uger og finder sted i en international kontekst, hvor studerende og undervisere kommer fra forskellige dele af verden og alle forelæsninger, der leveres på engelsk.
De er kendetegnet ved ikke-konventionelle undervisningsformater (workshops, tutorials, udflugter, kulturelle begivenheder, forretningsattester osv.) Og en tværfaglig tilgang. Professorer er eksperter på deres områder og har en stor interesse i, hvad de gør.
Sommerskoler opfylder strenge akademiske forskrifter: hver tildeler mindst 3 ECTS-point, og de deltagere, der med succes består de afsluttende prøver, får et officielt akademisk udskrift.

***

Kontaktpersoner:

Università di Pisa
Lungarno Pacinotti, 44 - 56126 Pisa (PI) Italien

Information om Foundation Course: studyabroad@unipi.it

Information om sommerskoler: support.summerschool@unipi.it

Andre oplysninger: international@unipi.it

Placeringer

Pisa

Address
Pisa, Toscana, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Foundation Year
Kursus
Summer course