University of California, San Diego - Extension International Programs

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til University of California San Diego Extension International Programmer

UC San Diego Extension International-programmer giver instruktion af højeste kvalitet, hvor folk kan lære deres fulde potentiale. Kvalitetsakademikere kombineret med vores fantastiske campusfaciliteter, studerendes supporttjenester og idylliske naturlige omgivelser garanterer de bedst mulige muligheder for din succes og tilfredshed.

UC San Diego Extension International Programs er det perfekte valg til universitetskredit, faglige certifikatprogrammer og engelsksprogede kurser.

Fordelene ved en international oplevelse motiverer tusinder af mennesker til at studere i USA hvert år. Når du søger akademisk udvikling og færdighedsudvikling for at styrke din karriere, vil du forbedre din interkulturelle forståelse og få en konkurrencedygtig markedsfordel. Efter 9 måneders sammenhængende studier kan du ansøge om OPT (Optional Practical Training) og modtage ansættelsestilladelse til at ansøge om et job i USA i 12 måneder. University of California San Diego (UC San Diego) forpligtelse til akademisk ekspertise afspejles i den høje kvalitet af undervisning og pensum i de programmer, der er beskrevet på dette websted. Vi byder dig velkommen til UC San Diego og ser frem til at hjælpe dig med at gå i gang med oplevelsen i livet!

Vi byder dig velkommen til UC San Diego og ser frem til at hjælpe dig med at gå i gang med oplevelsen i livet!

Akkreditering

UC San Diego er akkrediteret af Western Association of Schools and Colleges (WASC). UC San Diego-udvidelse - ligesom alle andre UC San Diego-skoler, gymnasier og afdelinger - er akkrediteret af WASC gennem universitetet. Alle kurser og certifikatprogrammer, der tilbydes af UC San Diego Extension, er udviklet og administreret i overensstemmelse med udvidelsespolitikken og reglerne for det akademiske senat ved University of California.

Studerende

UC San Diego Extension International Programmer giver dig de færdigheder og den konkurrencefordel, der hjælper dig med at nå dine studier eller karrieremål. Mange af vores studerende fortsætter med at finde succes i USA eller deres hjemland efter deres studier på UC San Diego Extension.

”Efter at have afsluttet en kvantitativ finans-master på et andet universitet, var mit mål at opnå en afrundet, mere omfattende professionel profil, der ville styrke min kvantitative finansbaggrund ved at udvide mit spektrum af drift inden for virkelige forretningsapplikationer. UC San Diego hjalp mig med at nå disse mål gennem både projektledelses- og forretningsstyringscertifikater. Jeg føler mig nu bemyndiget til et forskelligt sæt værktøjer inden for forskellige discipliner. Uanset om det drejer sig om økonomi, forretnings-, regnskabs- eller projektstyring, har de certifikater, jeg har taget i UC San Diego, virkelig øget den værdi, jeg kan give et firma såvel som enhver virksomhed, hvor jeg vælger at vove sig.

Jeg vil bestemt anbefale programmerne på UC San Diego til enhver, der er interesseret i at knytte deres navn til et prestigefyldt uddannelsessystem, der er rangeret blandt de bedste i verden. ”

Felipe Correa Maal (Colombia)

128797_north-campus-at-dusk-exposure-edited.jpg

San Diego

San Diego, der er kendt som "America's Finest City", kan prale af over 100 kilometer med storslåede strande, bjerge op til 2.000 meter og USAs bedste klima året rundt. San Diego gennemsnitstemperatur er 21 ° Celsius, med milde vintre og perfekte somre. Som Californiens næststørste by og den ottestørste by i USA er San Diego fuld af liv og kultur. San Diegans er afslappede, venlige og aktive mennesker med meget forskellige kulturer og baggrunde.

University of California, San Diego

San Diego ligger på over 5 kvadratkilometer med skov med udsigt over Stillehavet, University of California, og har en virkelig spektakulær beliggenhed og det rige intellektuelle miljø på et af de 15 største forskningsuniversiteter i verden. UC San Diego blev grundlagt af ekstraordinære lærde, der ikke var bange for at tage risici for at omdefinere konventionel visdom. I dag fortsætter universitetet med at drive innovation til at fremme samfundet, drive økonomisk vækst og forbedre vores verden. I flere år er UC San Diego blevet rangordnet som det første offentlige universitet i nationen af Washington Monthly, baseret på den positive indflydelse universitetet har på landet.

University of California, San Diego Extension

University of California, San Diego Extension er den faglige uddannelse og public service-afdeling i UC San Diego. UC San Diego Extension-kurser, der er undervist af instruktører, der er eksperter inden for deres områder, tilbyder den mest avancerede viden og banebrydende indsigt i en lang række industrier. Udvidelsesstuderende drager fordel af øjeblikkelig relevant information, et professionelt og akademisk netværk af jævnaldrende og en bedre forståelse af amerikansk kultur.

128798_1_UCSanDiegoPublications_ErikJepsen.jpg

UC San Diego Internationale programmer

UC San Diego Extension International Programs ligger på det smukke og prestigefyldte UC San Diego campus. Internationale programmer er den del af UC San Diego Extension, der giver muligheder for internationale studerende og fagfolk til at studere i udlandet på University of California, San Diego. UC San Diego Extension International-programmer inkluderer: Engelsk-sprogkurser og undervisning i engelsk som fremmedsprog (TEFL) -certifikater, der tilbydes af UC San Diego English Language Institute; certifikater i forretnings- og projektledelse; og universitetskreditprogrammer, der giver studerende mulighed for at tage undervisning inden for næsten alle akademiske afdelinger på University of California, San Diego campus.

Ud over vores kursustilbud har International Programs meget erfarne internationale studerende servicepersonale til at hjælpe med alle aspekter af at studere i udlandet.

Instruktører

UC San Diego Extension har unikt kvalificerede instruktører, der leverer bedst inden for klasseuddannelse og -uddannelse. Hos UC San Diego Extension er vi stolte af vores instruktører og mener, at de er hjertet i Extension-oplevelsen. Da udvidelsesinstruktører er omhyggeligt udvalgt og eksperter inden for deres felt, bringer de både ajourført ekspertise i faget og en lidenskab for at dele deres viden i klassesammenhæng.

Placeringer

San Diego

Address
University of California, San Diego
San Diego, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig