University of California, Berkeley

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Brilliance in Action

Den Berkeley International Study Program (BISP) giver mulighed for kortsigtet studere i udlandet i verdensklasse og kulturelt rige University of California, Berkeley . Hengivenligt kaldet "Berkeley" eller "Cal", den er berømt for sine bedste lærde, socialaktivisme, innovation og forskelligartet elevkrop. Med andre ord, "Brilliance in Action."

Berkeleys professorer er nogle af de bedste inden for deres område, engageret i banebrydende forskning, nyskabende tænkning, inspirerende undervisning og service til samfundet. Ikke mindre end syv af universitetets nuværende fakultet holder Nobelprisen og demonstrerer det ekspertniveau, der tilbydes på dette førende universitet. I vores globaliserede verden fortsætter UC Berkeley famously med at fremme ytringsfrihed og tankevækkende debat, da arbejdsmarkedet og det sociale netværk bliver mere og mere diversificeret.

Campus er levende og levende med nogle af de bedste bachelor- og kandidatstuderende fra Californien og over hele verden, der aktivt engagerer sig i campuslivet og i samfundet. Campus og omgivende områder er rige på kultur, med ubegrænsede muligheder for at opleve livet i Californien og USA

Som et resultat af universitetets fortsatte forskning og akademiske ekspertise er UC Berkeley på toppen af flere verdensrangeringer. Ifølge Times Higher Education er det hvert år udnævnt til et af verdens ”Elite Six” globale universitetsmærker . Derudover er UC Berkeley udnævnt til det nummer et offentlige universitet i De Forenede Stater i 2020 US News and World Report globale placeringer af universiteter , som det har været i mange tidligere år.

Så meget at se, så meget at gøre!

Berkeley-campuset summer af liv med mere end 42.000 studerende fra Californien og over hele verden for at skabe et dynamisk og sammenkoblet samfund. Daglige aktiviteter, forestillinger og begivenheder er almindelige på campus og det omkringliggende område og er åbne for både studerendes befolkning og offentligheden.

BISP-studerende opfordres til at deltage i elevgrupper , hvoraf der er over 1.000 til rådighed for at vælge fra hele campus.

Studerende rejser ofte til sjove og spændende steder i Californien. Fælles ture omfatter nærliggende San Francisco, Napa Valley, Lake Tahoe, Yosemite og ned til kystnære strandområder til Los Angeles, Hollywood og San Diego. Under skolepauser kan de gå uden for Californien til Las Vegas, Grand Canyon, op ad Pacific Northwest til Oregon eller Washington, New York, Chicago, Florida, Texas eller en bestemt favorit er Hawaii.

Placeringer

Berkeley

Address
Berkeley International Study Program
Department of Sociology
410 Barrows Hall

4720-1980 Berkeley, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig