Union County College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som det første community college i New Jersey er Union County College forpligtet til at tilbyde en tilgængelig og overkommelig liberal kunstuddannelse til Union County beboere. Vores fokus på ekspertise driver vores mission om at udvikle nye programmer og kurser, der afspejler de stadigt skiftende globale krav.

Vores mission styres af vores forpligtelse til at give de studerende mulighed for at nå deres mål ved at give adgang til højere kvalitet og overkommelig videregående uddannelse til beboere i Union County. Som et omfattende community college med en forskelligartet studenterpopulation tilbyder vi karriere programmer, transfer programmer, udviklingsuddannelse og muligheder for livslang læring med fokus på ekspertise i alt det, vi gør.

Union County College er forpligtet til at tjene Union County i et miljø dedikeret til studerendes succes. Kollegiet stræber efter at fremme studerende en følelse af ansvar for deres egen udvikling og en forståelse af deres forpligtelser som medlemmer af et demokratisk samfund.

Placeringer

Cranford

Address
Springfield Avenue,1033
07016 Cranford, New Jersey, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: