University Language Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

programmer

Intensiv engelsk:

Et-årigt program med 6 niveauer. Klasser mødes mandag til fredag ​​fra 9:00 til 02:50 (med en time og 10 minutter til frokost) Fem klasser om dagen (grammatik, læsning, skrivning, tale og lytte og andre). Hvert niveau er 7 uger. Homestays med amerikanske familier er tilgængelige på et begrænset grundlag. Studerende visum rådgivning til rådighed.

TOEFL Forberedelse klasse:

TOEFL grammatik, læse, lytte, og test-hensyntagen færdigheder. Somme klasse til rådighed, hvis 4+ studerende tilmelder klassen.

Vores skole

Smukke Faciliteter: ULI ligger i Cityplex Towers (midterste tårn, 14. etage). Venlige og erfarne lærere: Fuldtidsansatte lærere har en kandidatgrad i Undervisning engelsk som andet sprog (TESL). Regelmæssige konferencer er planlagt med homeroom lærere hver session. Alle lærere har ugentlige kontortid rådighed for konsultation elev. Ekstra engelsk Praksis: tutorer, ekskursioner, samtaler med amerikanske studerende under nogle frokost perioder (forår og efterår kun). Christian School: Den intensive engelsk Programmet har kapel gang om ugen (som hjælper med lyttefærdigheder). Beliggende i Tulsa, Oklahoma i USA: Tulsa er en sikker, smuk og fredelig lille by i hjertet af grønne land. Lave Priser: kvalitetsprogram til en lavere pris end de fleste intensive engelske programmer. Små klasser: Intensive klasser har 15 eller færre studerende.

ULI Mission Statement

University Language Institute er et intensivt engelsk skole ved hjælp af en kommunikativ og holistisk tilgang med fordybelse i kulturen, skikke og sprog i USA. Vores formål er at give de nødvendige værktøjer på engelsk til at forberede eleverne til at være en succes i forfølgelsen af ​​deres akademiske, forretningsmæssige og personlige mål. En integreret del af vores program er at give en sikker, kærlig gunstigt miljø for læring for vores studerende. Vi mener, at som en kristen institution, har vi en mulighed for at gøre en indvirkning på de internationale forbindelser og fremme årsagen til fred og forståelse. Vi leverer professionel, kvalitet instruktion understreger lærer / elev og interaktion elev / studerende med det synspunkt, at de studerende har forskellige mål og læringsstile.

Mål

For at producere kandidater med de sproglige færdigheder, der er nødvendige i et akademisk miljø. At give de studerende mulighed for at nå acceptable standarder for universitets og college indlæggelser test. Til at levere kvalitet instruktion ved hjælp af en eklektisk tilgang at den studerende kan opnå et niveau af kommunikation kompetence, der opfylder deres personlige og professionelle mål. At opbygge et miljø med forståelse og accept for alle studerende uanset etnicitet, nationalitet, køn eller religion.

Akkreditering

University Language Institute er akkrediteret af Kommissionen på English Language Program Akkreditering for perioden August 2013 til august 2018 og accepterer at opretholde de CEA standarder for engelsksprogede programmer og institutioner. CEA er anerkendt af den amerikanske udenrigsminister Uddannelse som et nationalt akkreditering agentur for engelsksprogede programmer og institutioner i USA

Placeringer

Tulsa

Address
University Language Institute 2448 E. 81st Street, Suite 1400
74137 Tulsa, Oklahoma, USA

Tulsa

Address
Tulsa, Oklahoma, USA