UC Riverside Extension

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UCR IEP tilbyder en unik vej til succes

De internationale uddannelsesprogrammer (IEP) ved University of California, Riverside (UCR), har leveret engelsk som et andet sprog (ESL), akademiske og faglige programmer siden 1975.

Vores læseplan evalueres og opdateres løbende for at sikre den bedste amerikanske læringserfaring. Hvert år studerer de studerende fra vores programmer og fortsætter i spændende internationale karrierer og / eller forfølger videre akademisk undersøgelse.Amigos em campus universitário Naassom Azevedo / Unsplash

Mission statement

Vores mission er at sikre innovative, engelsksprogede og professionelle programmer i høj kvalitet for at opfylde de forskellige personlige, professionelle og uddannelsesmæssige mål for vores internationale studerende.

Vi giver studerende mulighed for at udforske, deltage i og berige deres viden om USA og verden gennem den fælles udvikling af engelsksprog og akademiske færdigheder.

Gennem teamwork i et multikulturelt miljø, opfordrer vi studerende til at forstå sig selv, opbygge selvtillid og udvikle en vision for deres fremtid.

Værdierne af gensidig respekt, professionalisme og dygtighed i undervisning og service vejleder os i vores arbejde. Vi værdsætter de unikke bidrag fra hver lærer, medarbejder og studerende til at skabe et af de bedste internationale uddannelsesprogrammer i nationen.

Hvorfor UCR?

1. Vær studerende i University of California-systemet

University of California, Riverside, er en af 10 campusser i det offentlige offentlige universitetssystem nr. 1 i USA. UCR er kendt som det mest forskellige og internationalt venlige campus i UC-systemet og har næsten 80.000 alumner, hvoraf mange har vundet prestigefyldte priser såsom Guggenheim-stipendiet, Nobelprisen, Pulitzer-prisen og andre.

2. Vær i hjertet af det sydlige Californien

Riverside ligger 80 km øst for Los Angeles i hjertet af det smukke, solrige sydlige Californien. Rejse let til strande, bjerge, forlystelsesparker eller indkøbscentre. Bor i et indbydende og overkommeligt universitetssamfund.

3. Vær med i et program, der giver den bedste amerikanske campusoplevelse

Vores studerende fortæller dig, at UCR har de bedste instruktører. Alle arbejder fagfolk med erfaring fra den virkelige verden. De er venlige, hjælpsomme og dedikerede til at give uddannelse af højeste kvalitet for at sikre, at du har den bedste amerikanske campusoplevelse.San Diego palm trees Andrew Ridley / Unsplash

Placeringer

flodbred

Address
University of California, Riverside Extension
1200 University Ave.
Riverside, Ca 92507-4596

flodbred, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig