Læs den officielle beskrivelse

Om os

Inspirerende Minds. Berører hjerter.

Totino-Grace er mere end bare en gymnasium. Totino-Grace er den studerendes bedste forberedelse til livet: inspirerende og trofyldt, streng og engagerende, kreativ og samarbejdende - en skole, hvor hver studerende vil udvikle tillid til sig selv og deres fremtid.

Totino-Graces bestyrelse, administration, lærere og medarbejdere er talentfulde og omsorgsfulde enkeltpersoner, der er dedikeret til at støtte studerendes fremtidige forberedelse og succes. Vi har æren af at arbejde på vegne af børn hver dag, og vi tager dette ansvar alvorligt.

119621_TG2.jpeg

Mens de leverer overlegen uddannelse, bekræfter og opretholder Totino-Grace-fakultetet og personalemedlemmer tro og konsekvent den katolske kirkes overbevisning og lære. Vi byder velkommen, elsker og kender hver studerende, der er betroet vores pleje og modellerer værdighed og respekt for hinanden og for Kirkens lære.

Totino-Graces katolske, lasallianske arv introducerer studerende til en livsstil, der giver streng akademisk undersøgelse, skaber bekymring for de mindre heldige og vigtigst af alt opbygger et personligt forhold til Gud. Totino-Grace-studerende er en del af et skolefællesskab, der hjælper eleverne med at fremme en søgen for at nå deres personlige bedste.

Vi er taknemmelige for vores dedikerede medarbejdere, hårdtarbejdende studerende og velgørere og er stolte af at samarbejde med forældre og værger under deres elevens gymnasierejse.

119631_TG7.jpeg

Mission, Vision, Værdier

Mission statement

Totino-Grace er en erkebiskoskansk co-pædagogisk katolsk gymnasium i Lasallianske tradition. Vi byder velkommen til et studerende, der er fagligt, økonomisk og kulturelt mangfoldigt, og vi stræber efter retfærdighed og fremragende karakter i alle programmer. Ved at anerkende de centrale elementer i vores mission som læring, tro, samfund og service, søger vi at skabe et sikkert miljø, der prioriterer gensidig respekt, selvdisciplin og anerkendelse af vores ansvar i verdenssamfundet.

119619_TG3.jpeg

Vision Statement

Totino-Grace er en innovativ, livlig katolsk Lasallian gymnasium kendt for akademisk strenghed og relevans. Berigende forhold mellem studerende og lærer og dynamiske oplevelsesmæssige læringsmuligheder inspirerer alle studerende til at nå deres akademiske, tro og personlige mål. Økonomisk stabilitet og vitalitet sikrer tilgængelighed og transformativ succes for vores studerende og skolesamfundet.

119618_TG5.jpeg

Kerneværdier

Tro:

 • Hver studerende har iboende, umålelig værdi og er et Guds barn.
 • Deltagelse i en dyb og meningsfuld følelse af samfund inspirerer eleverne til at kende Gud, elske Gud og leve Gud.

Læring:

 • Hver studerende har kapacitet og ønske om at lære.
 • Fremme af personlige oplevelser, så hver studerende føler sig værdsat, inspireret og en følelse af tilhørighed.
 • Tilbyder innovative og strenge læringsmuligheder, der antænder læring.
 • Erfaringsmæssige læringsmuligheder.
 • At engagere studerende i samarbejde og kreative oplevelser med fokus på at løse reelle problemer.
 • Design af samarbejdsudvikling, der er baseret på data og bedste praksis.
 • Maksimering af skolens ressourcer og levering af overkommelig undervisning.

119629_TG8.jpeg

Fællesskab:

 • I vigtigheden af at skabe et sikkert, støttende og indbydende miljø.
 • Mangfoldighed beriger både individet og samfundet.
 • Hver studerende fortjener at blive behandlet respektfuldt.
 • Meningsfulde forhold mellem lærere og studerende har stor indflydelse på hele elevens udvikling, hvilket resulterer i større elevens selvtillid, motivation og præstation.
 • Samarbejde med forældre og andre medlemmer af samfundet, så alle stemmer kan høres, når vi arbejder sammen om at skabe en skole, der inspirerer enhver studerende.

Service:

 • Studerende skal opleve, hvordan det føles at tjene andre.
 • Studerende skal have en række oplevelser for at blive aktive og ansvarlige deltagere i deres skole, lokale og globale samfund.
 • At udvikle en følelse af ansvar og respekt for sig selv, andre og samfundet for at arbejde og leve som dynamiske borgere.

119620_TG4.jpeg

Forhøre

Lad os introducere dig til vores samfund - et samfund, der er forpligtet til at uddanne hele barnet, inspirere til akademisk, social og åndelig vækst. En, der er velsignet med et dedikeret personale og en bred vifte af markante programmer, personlige oplevelser og strenge læringsmuligheder, der er kompatible med din studerendes individuelle behov og interesse.

Udforsk vores websted for værdifuld information om vores skolesamfund.

Gennemse vores videoer for at høre Totino-Grace-studerende, forældre og alumner fortælle om det, der gør os unikke og adskiller os fra andre skolesamfund i tvillingbyerne.

Du lærer snart, hvordan Totino-Grace fremmer de studerende til præstation i akademikere og videre!

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Totino-Grace High School

Totino-Grace Engineering Institute vil intellektuelt engagere og udfordre de studerende med en streng læseplan, der inkluderer kursusarbejde med fokus på ingeniørarbejde, ... [+]

Engineering InstituteTotino-Grace Engineering InstituteE3: Erfaringsteknisk uddannelse

Totino-Grace Engineering Institute vil intellektuelt engagere og udfordre de studerende med en streng læseplan, der inkluderer kursusarbejde med fokus på ingeniørarbejde, samt eksponering for ingeniørfeltet gennem programkomponenter, der forekommer uden for klasseværelset.

Instituttets komponenterStudieplan for college-præp med vægt på matematik og videnskab og vil også omfatte kritisk tænkning, talende i offentligheden og samarbejdsbaseret projektbaseret læringsevne.Nødvendige kurser i matematik og naturvidenskab samt tre semestre i ingeniørspecifik kurser.Seminarer og berigelsesaktiviteter inklusive forelæsninger, feltudflugter og præsentationer uden for klasseværelset.Mentorskapsmuligheder med fagfolk inden for teknisk karriere.Praktik / felterfaring, der leverer betydelig førstehåndserfaring inden for forskellige områder af ingeniørarbejde.Samkursusaktivitetscenter omkring STEM (videnskab, teknologi, teknik og matematik) muligheder.Capstone-projekt, der kulminerer den studerendes oplevelse inden for instituttet.Globalt perspektiv gennem innovative internationale ingeniørforbindelser.... [-]
USA Fridley
August 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Why Totino-Grace? A student perspective.

Totino-Grace High School - Inspiring Minds. Touching Hearts.

Totino-Grace Four Pillars Series: Learning

Totino-Grace Four Pillars - Faith & Service

Totino-Grace Four Pillars - Community