Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Texas A & M University - Texarkana

Mission Statement

Som medlem af Texas A & M University System, Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) er en omfattende regional universitet, der giver de studerende med fagligt udfordrende, engagerende, og givende uddannelsesmæssige erfaringer gennem kvalitet i undervisningen, legat, studerende supporttjenester, co-læseplanerne programmering, forskning og service. Gennem personlig opmærksomhed af vores fakultet og personale, er studerende får mulighed for at tilegne sig den viden, evner og færdigheder til at blive ledere i deres valgte erhverv og forberede mulighederne for at tjene i et globalt miljø.

Stærke Akademikere

  • 24 bachelorstuderende og 13 kandidatniveau uddannelser
  • Klasser undervises af doctorally forberedt fakultet, ikke ved at undervisningsassistenter
  • Mindre klasser med en 18: 1 elev-til-fakultet forholdet

Levende Fællesskab

TAMUTTilbyder vi flere måder for studerende at udforske campus liv uden for klasseværelset med co-læseplanerne, sociale og atletik arrangementer, græsk liv og mere end 40 studenterorganisationer.

Nye faciliteter

  • For nylig udvidet 375-acre campus
  • Moderne faciliteter på Bringle Lake Village på campus kollegium

Prisbillig Uddannelse

  • Mere end $ 15 millioner i finansiel støtte og stipendier tildelt i 2015-2016
  • 65% af de studerende er berettiget til økonomisk støtte

Stor værdi

TAMUTGiver vi vores studerende med en uddannelse af høj kvalitet, som er det laveste af omkostningerne ved deltagelse af fire år universiteter i Texas, samt i Arkansas, Oklahoma og Louisiana regioner.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Texas A&M University Texarkana

Det Intensive engelsk Program (IEP) forbereder internationale studerende til succes i akademiske programmer eller professionelle karriere ved at tilbyde fagligt udfordren ... [+]

Intensivt engelsk Program (IEP) Vores mission

Missionen for Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) Intensivt engelsk Program (IEP) er på linje med universitetets mission, som er at give de studerende mulighed for at tilegne sig den viden, evner og færdigheder til at blive ledere i deres valgte erhverv og forberede mulighederne for at tjene i et globalt miljø.

Den TAMUT s IEP Program søger at give globale, internationale erfaringer til TAMUT studerende og fakultetet, som afspejles i dets mission. For internationale studerende og forskere, søger programmet at tilbyde fagligt udfordrende, engagerende, og givende uddannelsesmæssige erfaringer ved at tilbyde kvalitet engelsk som andet sprog (ESL) undervisnings- og studerende supporttjenester. Gennem personlig opmærksomhed, vores IEP administration og fakultet stræber efter at hjælpe deltager eleverne i at udvikle sproglige, akademiske og faglige færdigheder, som vil hjælpe i deres tilegnelse af de kulturelle tilpasning nødvendige færdigheder til at fungere og lykkes i et globalt samfund, hvor engelsk er det primære kommunikationssprog.... [-]

USA Texarkana
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
16 uger
på universitet
Læs mere på dansk

TAMUT International Student

A&M Welcome Student