Summer at Smith College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Summer Precollege programmer på Smith College tilbyder intellektuelt stimulerende og unikke muligheder for high school unge kvinder, der ønsker at forfølge deres faglige interesser i klasseværelset og videre. Hvert år tilbyder disse programmer mere end 200 unge kvinder friheden til at udforske udfordrende og spændende emner, at styrke deres universitetsansøgninger og at prøve Smith-bacheloroplevelsen, mens de bor og studerer med andre motiverede og ambitiøse studerende fra hele verden. Smith glæder sig over disse programmer unge kvinder fra mange nationaliteter og forskellige racemæssige og socioøkonomiske baggrunde, der tilsammen udgør et ekstraordinært intellektuelt samfund. Læringsmiljøet er praktisk, samarbejde, udforskende, udfordrende og rig på rollemodeller. Smith-fakultetets medlemmer tilbyder personlig opmærksomhed i klasseværelset, mens de opmuntrer elevernes interesser og lidenskaber og hjælper dem med at udvikle nye akademiske færdigheder. Deltagerne får en smag af college livet på Smiths smukke 147-acre campus, med sine traditionelle ivrige overdækkede bygninger, storslåede haver og Paradise Pond. Studerende bor sammen i college huse, og Smith undergraduates tjene som hjemmehørende vejledere og undervisningsassistenter. Alle måltider serveres i huset spisestuer. Smith campus er kun få skridt væk fra downtown Northampton, Massachusetts, regelmæssigt citeret som blandt de bedste college byer og bedste små kunst byer i landet. Studerende tager kurser og workshops i løbet af hver dag og kan vælge mellem en række organiserede kulturelle, sociale, atletiske og kunstneriske aktiviteter om natten og i weekenderne. Her tages unge kvinder seriøst og inspireret til at udmærke sig som forskere, forskere, forfattere, forskere og ledere.

Til internationale studerende

Smith College Precollege Programmer hilser internationale studerende hvert år fra hele verden til vores programmer. Du vil opdage, at vores små klasser, som ligner den bacheloroplevelse hos Smith, tilbyder enestående læring i et miljø, hvor kvinder tages alvorligt og inspireret til at udmærke sig som ledere. Smith er beliggende i den nordøstlige del af USA, et område med nogle af de højeste koncentrationer af internationale studerende overalt i landet.

Engelsk sprogfærdighed

Ved ansøgning om et program skal du overveje både din interesse og kendskab til emnet såvel som dit niveau af engelsk færdighed. For at lykkes i vores udfordrende programmer skal du være dygtig nok på engelsk til at holde øje med klasseværelset foredrag, deltage i gruppediskussioner, læse og skrive engelsk i et hurtigt tempo og kommunikere og forbinde med dine jævnaldrende. Din engelskfærdighed er afgørende for at have en positiv oplevelse.

Engelsk færdighedstest (TOEFL eller IELTS) er påkrævet for internationale borgere. De er påkrævet for eleverne at blive instrueret på et andet sprog end engelsk. Hvis en studerende er blevet instrueret på engelsk i to år eller derunder, er de stadig forpligtet til at indsende engelsk færdighedsprøvningsresultater. Studerende, der har fået instrueret på engelsk i tre år eller mere, er ikke forpligtet til at indsende scoringer.

Bemærk at testkrav er baseret på statsborgerskab, ikke hvor en elev går i skole.

Følgende scorer anbefales:

  • TOEFL: Vi anbefaler en minimum TOEFL score på 90
  • IELTS: Vi anbefaler en minimum samlet IELTS score på 6,5

Livet ved Smith

En stor del af din oplevelse vil få en ægte følelse for college-livet og uafhængigt liv. Fordyb dig i en campus-indstilling, der vil inspirere dig, med den ekstra fordel at pleje vejledning og vejledning fra en boligdirektør og praktikanter.

Direkte

Nyd et værelse i en af ​​Smiths smukke huse, hver med en stue, der tjener som en god hjemmebase. Studerende bliver i Talbot, Lamont, Gillett og Northrop huse. Smith huse har enkelt- og dobbeltværelser, og de fleste deltagere vil have en værelseskammerat.

Hvert hus har sin egen spisestue, og Smiths mad er lækker og nærende. Der tilbydes tre måltider om dagen. The Dining Services personale rummer glutenfri, vegetarisk og vegansk mad. De arbejder også med deltagere, der har andre kostbehov.

En typisk dag

Klasser går fra kl. 9 til kl. 16.00. Efter det kan du bruge alle campusfaciliteterne (Smith har to gymnastiksaler, en indendørs pool, indendørs og udendørs spor og tennisfaciliteter, squashbaner, dansestudie, kroketbane og et fitnesscenter . Smith er også hjemsted for et fremtrædende kunstmuseum, en prisbelønnet botanisk have og drivhus) og på felture, der er inkluderet som en del af din undervisning (musik, teater) til eftermiddage, aftener og weekender. Der er altid en organiseret aktivitet til at deltage - eller du kan tilbringe tid sammen med dine venner fra programmet. Hvert program tilbyder nogle af sine egne aktiviteter uden for klasseværelset, men vi planlægger også aktiviteter, som alle studerende vil deltage i. Der er også valgfrie udflugter, som kræver et særskilt gebyr.

KONTAKT

Kontor for sommerprogrammer

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Telefon: 413-585-4455
Fax: 413-585-4344
Email: summerprecollege@smith.edu

Placeringer

Northampton

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig