Sullivan County Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til SUNY Sullivan, et omfattende community college i SUNY (State University of New York) -systemet. Vi er forpligtet til at hjælpe dig med at forberede dig på fremtiden, uanset om du får dit første job, overfører til et fireårigt universitet eller et universitet eller forbedrer dine personlige og faglige færdigheder.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Vores mission

SUNY Sullivan leverer programmer og ressourcer, der uddanner, inspirerer og styrker studerende og det bredere samfund. Gennem ekspertise i undervisning og læring forbereder vi studerende til en mangfoldig og sammenkoblet verden, og vi støtter positive økonomiske og sociale ændringer i Sullivan County og videre. Vi modellerer bæredygtige handlinger og fremmer socialt, miljømæssigt og økonomisk ansvarligt medborgerskab gennem en overordnet kultur for ekspertise.

Vores Campus

Vores landlige, 405 hektar store campus ligger i de naturskønne Catskill-bjerge mindre end to timer fra New York City og Albany. Det har en serie på ni sammenhængende bygninger plus Paul Gerry Fieldhouse. Vores campusbygninger, inklusive Seelig Theatre beliggende i centrum af komplekset, blev designet af arkitektfirmaet Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Vores studerende (fra efteråret 2014)

Der var 1.647 studerende (930 på heltid og 717 på deltid) indskrevet på kollegiet, hvilket repræsenterede en demografisk forskellig gruppe af individer. Derudover er 71 procent af disse studerende beboere i Sullivan County.

Vores akkreditering

SUNY Sullivan er akkrediteret af Mellemstaternes Kommission for Videregående Uddannelse beliggende på 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefon: (267) 284–5000.

Vores læseplaner er godkendt af State University of New York og New York State Department of Education. Alle læseplaner er godkendt til uddannelse af veteraner under de relevante offentlige love, og kollegiet er godkendt af US Citizenship and Immigration Services, et kontor hos det amerikanske ministerium for sikkerhed i hjemlandet, til deltagelse af udenlandske studerende. Akkrediterings- og licensdokumenter kan gennemgås online eller gennem kontoret for vicepræsidenten for akademiske anliggender og studerendes anliggender.

Vores erhvervsprogrammer er nationalt akkrediteret af Association of Collegiate Business Schools and Programs for udbuddet af dets forretningsprogrammer, der kulminerer med en associeret videnskab og associeret til anvendt videnskabelige grader.

Sygeplejeplanen er akkrediteret af og registreret i New York State Education Department, Bureau of Professional Licensing.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Bæredygtig Sullivan

Bæredygtighed er kernen i det, vi gør på SUNY Sullivan. Vores forpligtelse til miljømæssigt og socialt ansvar informerer alt fra vores campusdrift til vores læseplan.

Vi har indarbejdet bæredygtig praksis i vores campusdrift i mange år, herunder et geotermisk system til opvarmning og afkøling af vores bygninger og for nylig installation af en 3 kW fotovoltaisk opstilling og 2,5 kW vindmølle til praktisk træning af vedvarende energi. I 2015 indgik SUNY Sullivan en energikøbsaftale med Sullivan Solar Garden, LLC, som omfattede installationen af en ni-acre, 2,15 MW (7056 PV-modul) solpark på campus.

SUNY Sullivan-studerende hjalp med at installere et grønt tag på campus, hvilket hjalp med at sænke omkostninger til opvarmning og afkøling, og vores studerende indsamler og komposterer over 3000 pund madrester hvert år ved hjælp af et tvungen luftkompostområde på campus. Vi har tilføjet vandflaskepåfyldningsstationer, lav-flow VVS og eftermonteret vores belysnings- og bygningsautomatiseringssystemer for at forbedre vores energieffektivitet og installeret udvendig solbelysning for at lysere en vandresti, der fører til vores baseball felt. Vi har en organisk fælles have og byggede en halbale haveskur - et initiativ taget af vores Honours Program og Green Building Maintenance and Management-studerende. Nogle af de fødevarer, der dyrkes i vores have, bruges af campusspisetjenester, hvilket yderligere fremmer Chartwells 'mange bæredygtighedsinitiativer. Vi opdaterer kontinuerligt vores inventar over drivhusgasemissioner og implementerer strategier for reduktion af affald og opdaterer vores indkøbspolitik for bedre at afspejle vores engagement i bæredygtighed.

Disse og andre bestræbelser hjælper med at reducere vores energiomkostninger, gøre vores faciliteter mere effektive og minimere vores indvirkning på miljøet. Vores forpligtelse til bæredygtighed slutter dog ikke der.

SUNY Sullivan bliver hurtigt førende inden for bæredygtighedsuddannelse. Vores grønne bygningsvedligeholdelses- og ledelsesassistentuddannelses- og bæredygtighedsundersøgelseskurser lægger grundlaget for en ny ”grøn krave” -styrke. Vores miljøstudier tilbyder en videnskabsbaseret tilgang til at tackle dagens komplekse økologiske problemer. Vi er også forpligtet til at tilføre bæredygtighed gennem vores læseplaner, der starter med en nybegynder Metamorphosis-klasse. Metamorphosis-kurset fremmer en kultur for ekspertise gennem individuel præstation og ved at gennemføre et bæredygtighedsorienteret klasseserviceprojekt. Vi har endda workshops og kurser uden kredit for at udvide dine personlige eller professionelle bæredygtighedsrelaterede færdigheder.

Placeringer

Loch Sheldrake

Address
112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759
Loch Sheldrake, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig