Snow College (Community College)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DISCOVER UTAH

Skulptureret af vind, vand og tid, Utah er hjemsted for betagende nationalparker, shopping i verdensklasse og en række rekreative muligheder. Som # 1-staten i landet for jobskabelse er der ikke noget bedre sted at få en uddannelse fokuseret på at forberede eleverne til at lykkes på det globale marked.

Bedste College i Amerika!

Snow College er konsekvent rangeret som en af de bedste uddannelsesinstitutioner i landet, hvilket gør det til det perfekte sted for studerende, der ønsker at opnå akademisk succes i et sjovt, sikkert, campusmiljø. På campusser beliggende i Ephraim, Richfield og en online grad mulighed, kan studerende gennemføre grader i Associate of Arts, Science eller Anvendt Videnskab med adskillige specialiserede, kortvarige erhvervsuddannelsescertifikater og eksamensbeviser inklusive bachelorgrad i software engineering og en bachelorgrad i musik med vægt på kommerciel musik.

Du finder alt, hvad du har brug for for at få succes i din uddannelse på Snow College, og med de laveste boliger, undervisning og gebyrer i staten Utah, kan du gøre det uden at bryde banken.

CNN Money rangerede Snow College # 6 for sin høje graduering og / eller overførselshastighed til et fireårigt universitet. TheBestSchools.org gav Snow College høje bemærkninger ikke kun for at have den mest overkommelige undervisning i staten, men studerendes evne til at vise de nødvendige færdigheder for at komme ind i arbejdsstyrken efter afslutningen af deres grad. Washington Monthly rangerer Snow College over resten for at yde studerendes støtte og et miljø for studerende, hvor de kan trives og lykkes. Ratemyprofessors.com baserer deres placering på studerendes genererede undersøgelser af deres klasseværelseserfaring og Affordable Colleges skaber deres placeringer baseret på overkommelige priser og tildeling af stipendium.

Placeringer

Efraim

Address
150 College Ave
84627 Efraim, Utah, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig