Shillington Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor skulle du vælge Shillington?

Shillington er forskellig fra de fleste universiteter eller designkurser

Ingen erfaring nødvendig. Helt seriøst. Du behøver ikke at interviewe eller indsende en portefølje. Vi kræver kun en passion for design og 100% dedikation til kurset.

Land dit drømmejob! Shillington-studerende bliver ansat i top designstudier, arbejder for større mærker og starter deres egne virksomheder. Takket være vores brancheforbindelser og ressourcer, skal du gradueres selvsikker til jobjagt.

Opret en kæbefaldende designportefølje. Vores studerendes arbejde taler for sig selv. Rul gennem hundreder af digitale, trykte og emballageprojekter. Se hvad du kan oprette på kun 3 måneder på heltid eller 9 måneder på deltid.

#Shillumni netværk og omdømme fra industrien. Når du studerer, skal du drage fordel af Shillingtons branchens omdømme og slutte dig til en værdsat gruppe på 5000 # Shillumni, der arbejder på nogle af de bedste studier og bureauer i hele verden.

En frisk start! Mange studerende tiltrækkes af Shillington på grund af muligheden for at lære omsættelige evner til en ny karriere. Vi får det. Sluk din lidenskab for design og oplæring til en karriere, der begejstrer dig. Undersøgelse i Shillington. Elsker dit job!

Lær af branchens ledere

Hver Shillington-klasse har mindst tre gæsteforelæsninger fra førende grafiske designere og kreative. Mennesker, der 100% kender deres ting.

Disse designeksperter deler deres arbejde, filosofier og uvurderlige råd med vores håbefulde studerende.

Studer grafisk design, og start din kreative karriere

Uanset om dit mål er at skifte karriere, upskill, starte en uafhængig grafisk designvirksomhed eller at arbejde for et multinationalt selskab, er Shillington det perfekte sted at bygge grundlaget for din kreative karriere! Vores innovative tilgang til designuddannelse betyder, at studerende opnår fantastiske (prisbelønnede!) Resultater på alvorligt kort tid. Det er designet, så du bruger mere tid på at gøre det, du elsker med dine nye færdigheder. Shillington skaber et inspirerende læringsmiljø, hvor designstuderende lærer reelle og relevante færdigheder - inklusive designteori, typografi, emballering, mobilappdesign og brugeroplevelse (UX) - fra praktiserende designere.

Studer grafisk design i 3 måneder på heltid eller 9 måneder på deltid i New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne eller Brisbane (Shillington accepterer internationale studerende!) Og graduere med en poleret grafisk designportefølje, der viser dit bedste arbejde, klar til land dit drømmejob.

Remote-Learning-with-Shillington-1164x580.jpgremote-learning-with-shillington-1164x580Remote-Learning-with-Shillington-1164x580.jpg

Undersøg grafisk design online

Design er overalt, så vi troede, vores kursus burde være også.

Den originale bootcamp til grafisk design er nu tilgængelig online — forbinder dig uanset hvor du er i verden.

  • Innovativ online læring. Foredrag, demoer og kritikker leveres live i realtid.
  • Student til lærer-forholdet 9: 1.
  • Undersøg og arbejde hvor som helst i verden! Vælg dit eget læringsmiljø, der fungerer bedst for dig.
  • Netværk med klassekammerater fra uden for din hjemby og udvikle forbindelser med mennesker fra hele verden.
  • Hør gæsteforelæsere fra forskellige lande, ikke begrænset til en campusby.
  • Onlinekurset er designet til at holde dig engageret og forbundet med dine klassekammerater og lærere uanset afstanden.

Undersøg, uanset hvor du er. Alle onlinekurser leveres live i de anførte tidszoner, hvilket betyder, at du kan få Shillington-oplevelsen, uanset hvor du bor.

Klar til at starte din kreative karriere? Deltag i Global Classroom med Shillingtons nye onlinekursus.

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpgKelly Sikkema / Unsplash

Testimonial

Graham McDonnell, kreativ direktør, New York Times / T Brand Studio

"Jeg blev sprængt af det talent, som Shillington-kandidaterne viste i deres porteføljer, hvoraf nogle viste kapaciteter ud over deres år og endda overgik arbejdet hos etablerede fagfolk. Vi ansat inden for måneden, og vores nye design viser sig allerede at være en god tilføjelse til teamet. "

Ofte stillede spørgsmål

Placeringer

New York

Address
315 Madison Ave
10017 New York, New York, USA

London

Address
Bury House, 31 Bury St
EC3A 5AR London, England, Det Forenede Kongerige

Manchester

Address
1 Portland St
M1 3BE Manchester, England, Det Forenede Kongerige

Sydney

Address
50 Margaret St
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien

Melbourne

Address
55 Swanston St
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien

Brisbane

Address
157 Ann St
QLD 4000 Brisbane, Queensland, Australien

Los Angeles

Address
Los Angeles, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig