Southern Union State Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Southern Union State Community College ( SUSCC ), et åbent toårigt offentligt college og medlem af Alabama Community College System, giver kvalitet og relevant undervisning og læring i akademiske, tekniske og sundhedsvidenskabelige programmer, der er overkommelige, tilgængelige, retfærdig og lydhør over for de forskellige behov hos vores studerende, samfund, forretning, industri og regering.

Uanset din karriere eller dine personlige mål kan Southern Union hjælpe dig med at sætte dig på vejen til succes. Vores kollegium betjener beboere i et område med otte amter i det østlige og centrale Alabama samt de nærliggende Georgia-amter. Vores tre-facetterede pædagogiske vægt er på akademiske programmer til overførsel, tekniske programmer til specialiserede karriere-kompetencer og sundhedsvidenskabelige programmer til specialuddannelse inden for sundhedsområdet. For at sikre en omfattende kollegiumoplevelse kan studerende ved Southern Union vælge mellem forskellige aktiviteter, klubber og akademiske æresbevisninger, som de kan deltage i.

Vores studerende kommer fra forskellige baggrunde, traditioner og livsforhold og bringer mange synspunkter til klasselokalet og campuslivet.

Placeringer

Opelika

Address
Lake Condy Road,301
36801 Opelika, Alabama, USA

Wadley

Address
Roberts Street,750
36276 Wadley, Alabama, USA

Opelika

Address
Lafayette Parkway,1701
36801 Opelika, Alabama, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: