San Diego Flight Training International

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om San Diego Flight Training International

Velkommen til San Diego Flight Training International beliggende i smukke sydlige Californien. SDFTI er en certificeret og godkendt 141 skole med flyvning test eksamen myndighed og er blevet dimitteret professionelle piloter siden 1989.

SDFTI har hjulpet hundredvis af ambitiøse piloter opfylde deres faglige flyvning træningsmål med en pletfri sikkerhed post. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre det samme.

Vi tilbyder en enestående atmosfære for at fuldføre din luftfart træning og Montgomery Field (San Diego) nyder mere end 350 flyvetræning dage om året i gennemsnit på grund af sin fremragende vejr. San Diego også prale af en varm og tørt klima, smukke strande, og turistattraktioner i et sikkert og afslappet miljø. Den kontrollerede luft trafiksystem og en blanding af lange hvide hav strande, farverige ørkener og forrevne sneklædte bjerge i området gør San Diego den mest ideelle og smukke uddannelse luftfart placering i landet.

Din beslutning om at vælge en flyvning skole er et vigtigt skridt og de seneste undersøgelser viser, at en kritisk forskel for erfarne studerende er stil og kvalitet af instruktion til rådighed. Det er det område, hvor SDFTI scorede højest i en nylig uafhængig markedsføring undersøgelse.

Hvert kursus har et pensum, der er udviklet til at bevæge dig igennem så effektivt som muligt med vægt på struktur, sikkerhed og kvalitet.

Vores kandidater er særdeles vellykket med at udføre deres mål. Næsten 100% bestå deres skriftlige prøver i første forsøg, og mere end 80% bestå deres praktiske testflyvning med kun én prøve.

Hvorfor vælge SDFTI?

Fordi SDFTI tilbyder verdensklasse uddannelse & er vist sig gode ... Vi har trænet piloter her i San Diego-området for godt over 20 år.

STRUKTUR

Vi giver dig den type strukturerede træning, hver flyselskab begær, når picking de bedste folk til de mest eftertragtede positioner på et fly Flightdeck. Vi tilbyder træning under både del 61 og del 141 med eksamen myndighed som foreskrevet af Federal Aviation Regulations (FAR).

INTERVIEWS FORBEREDELSE

Hver elev får jobsamtalen og forberedelse færdigheder til at lande et job med det størst mulige antal luftfartsselskaber tilgængelige i branchen. Det er mere end bare et interview; det er en karriere, du ønsker ... vi få dig der hurtigt, effektivt og sikkert.

UDDANNELSE MILJØ

Det er mere end dage om året, du kan flyve, er det samlede antal timer og komforten, hvor du trygt kan opleve dem. AT SDFTI du drage fordel af det sydlige Californien Flying Experience, som giver dig den største mulighed for at logge time, dag efter dag.

FORSKELLIGE TERRÆN

I en enkelt flyvning kan du nemt gå fra 70 miles af havet-front strande til indre dale til mile-high bjergtoppe til ørkenen parker i Anza-Borrego til en landbrugsmæssigt rigt Imperial Valley og Salton Sea. Du har mulighed for at opleve mere her end andre steder.

FORSKELLIGE luftrum og lufthavne

Der er mere variation inden for 20 miles af SDFTI end nogen anden skole på planeten. Fra flere Class Bravo kommercielle og militære operationer til klasse 8 styret landingsbaner civil luftfart til små ukontrollerede strimler. Her har du mulighed for at blive udsat for stort set alt, du finder i din karriere. Vi har også en af ​​to "tower tidsstempeloplysninger" korridorer til rådighed i USA.

NYESTE FLY

SDFTI ejer, driver og vedligeholder en 15 flyflåde. Dette omfatter twin og enkelt motor komplekse luftfartøjer, og den nyeste kollektion af Cessna 172S i regionen, herunder Garmin® G1000® udstyret glas Flightdeck.

Internationale studerende

SDFTI er godkendt af den amerikanske regering til at tilmelde Non-Immigrant Alien (International) studerende og Resident Aliens i flyvning uddannelse klasser. Dette kræver at indlede en hurtig og nem at følge M1 Visa proces.

Mange af vores internationale studerende er på udkig efter en hurtig og økonomisk start til slut kommercielt program, der omfatter FAA Privat, Instrument, Commercial, og Multiengine programmer.

Internationale studerende kan også vælge at træne i vores nye og moderne flåde, og vælg en af ​​de enkelte FAA certificeringer og ratings til at fuldføre en personlig studieforløb.

I-20 Autoriseret

San Diego Flight Training International har myndighed til at udstede I-20 s, der tillader de studerende at få en elev (M-1) Visa gennem deres respektive ambassade for at komme ind i USA for flyvetræning. Dette vil give udenlandske statsborgere til at få en M1 VISA og derefter begynde deres flyvetræning i USA. Bemærk, at herboende udlændinge kun kan træne på skoler, der er I-20 godkendt. Manglende overholdelse af denne politik kan føre til udvisning. Vi accepterer også overførsler af herboende udlændinge, der er under uddannelse på andre I-20 godkendte og autoriserede flyvning skoler. Dette er en meget nem proces, og når det gøres korrekt, vil have meget lidt indflydelse på din træning.

Placeringer

San Diego

San Diego Flight Training International

Address
8745 Aero Dr., Ste. 103

92123 San Diego, Californien, USA
Telefonnummer
+1 858-569-1822

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig