Sacramento City College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden 1916 Sacramento City College har givet ekstraordinær akademisk og faglig uddannelse, og kan prale 212 graders og certifikat programmer. Med de vigtigste campus ligger i hjertet af Sacramento, og college opsøgende centre i Davis og West Sacramento, kollegiet indskriver et mangfoldigt samfund på næsten 22.000 studerende og tilbyder multikulturelle aktiviteter hele det akademiske år. I næsten 100 år har SCC forblevet forpligtet til at fremme en lærende samfund, der hylder mangfoldighed, nærer personlig vækst, og inspirerer akademisk og økonomisk ledelse.

Selvom SCC forbliver tro mod sin historie og tradition, har kollegiet skred i alle områder af undervisning, læring og teknologiske nyskabelser. Skolen stolt tilbyder en bred vifte af muligheder for studerende i alle baggrunde, herunder online-kurser og ydelser, opsøgende center steder, og specialiserede studerende succes støtteprogrammer at vælge imellem.

SCC har også mange nyligt renoveret og moderniseret undervisning og læring faciliteter, herunder miljøvenlige Davis Center, state of the art Performing Arts Center, og den ikoniske Hughes Stadium. På de vigtigste campus, har de godt anerkendte arkitektoniske funktioner såsom buegange, søjler og mursten er blevet bevaret gennem renoveringer for at opretholde det kollegiale og prestigefyldte udseende.

SCC er forpligtet til at tilbyde programmer og et kollegium miljø, der understøtter tilgængelighed for en bred vifte af studerende. Med henblik herpå de opsøgende centre spiller en vigtig rolle som alternative placeringer for adgang til kurser, tjenester for studerende, og community ressourcer til lokalsamfund i Davis og West Sacramento. Begge kollegium opsøgende centre er tilgængelige med bus, cykel, bil eller regionale transit. Derudover SCC studerende modtager en fremragende diskonteret sats for regional transit for at fremme brugen af ​​miljømæssigt ansvarlige, omkostningseffektiv og praktisk transport. Og for dem, der ikke kan gøre det til en af ​​de tre SCC campusser, har kollegiet styrket dens afstand pædagogiske tilbud i online og hybrid kurser for at opfylde en række faglige behov.

Mangfoldighed er en væsentlig kilde til stolthed for SCC på mange måder. SCC studerende befolkning er en af ​​de mest forskelligartede i regionen, og muligheder for engagement i forskellige kulturformidlingsaktiviteter bugne. Fagligt, kollegiet tilbyder et væld af uddannelser og certifikat kurser, samt generel uddannelser for dem, der planlægger at overføre til 4-årige institutioner. På denne måde, SCC akademiske programmer yde støtte og mulighed for studerende at opnå succes, uanset deres mål. Uden for klasseværelset, de studerende har adgang til support for at opfylde forskellige behov. SCC er stolte af at tilbyde Studenterservice programmer for undervisning, finansiel støtte, arbejde undersøgelse, studerende med handicap, veteraner, og meget mere.

Tro mod sin historie, fortsætter Sacramento City College at blusse stier i alle aspekter af videregående uddannelser. Mens kollegiet har bevaret sin mangeårige tradition for kvalitet, innovation og tilgængelighed, det modigt smeder videre i nye grænser som miljømæssig og social ansvarlighed og sociale medier og online kommunikation. Uanset horisonten, SCC favner nye udfordringer og muligheder på hver tur med fokus på studerende succes til at bidrage til den intellektuelle, kulturelle og økonomiske vitalitet af samfundet.

Mission, Vision & Værdier

Vores mission

Sacramento City College er en åben-adgang, omfattende Community College, der betjener en varieret studerende befolkning. Vi leverer en bred vifte af uddannelsesmuligheder og supporttjenester, der fører til at overføre, forfremmelsesmuligheder grundlæggende kompetenceudvikling, grad og certifikat opnåelse og personlig berigelse. Vores engagement i løbende forbedringer gennem resultatet guidet vurdering, planlægning og evaluering fremmer elevernes læring. Gennem disse bestræbelser, vi bidrager til den intellektuelle, kulturelle og økonomiske vitalitet af samfundet.

Vores vision

Sacramento City College søger at skabe en lærende samfund, der hylder mangfoldighed, nærer personlig vækst, og inspirerer akademisk og økonomisk ledelse.

Vores Værdier

Arbejde sammen

Fortsat Excellence

Inspirerende Achievement

Placeringer

Sacramento

Address
3835 Freeport Boulevard
95822 Sacramento, Californien, USA