Læs den officielle beskrivelse

Om optagelse Connection

En opdeling af optagelse, Radio, Film og Culinary Connection (RRFC), Optagelse Connection er en industri-anerkendt erhvervsskole gearet omkring at give dig praktisk, en-til-en uddannelse til en karriere som lydtekniker eller musikproducer. Vores overordnede mål er ikke blot at udstyre dig med de færdigheder, du har brug for, men også for at hjælpe dig med at bryde ind i branchen ved at sætte dig i stand til at vinde on-the-job erfaring samtidig spille en vigtig industri-forbindelser.

Gennem vores revolutionerende mentor-lærling (extern) læringstilgang, vi parre hver af vores elever med et virkeligt musikproducer eller lyd ingeniør, der giver en-til-en uddannelse i en rigtig lydstudie. Vores program kombinerer en struktureret-endnu-fleksibel læseplan med en stor mængde af praktisk træning i studiet, hvilket giver vores studerende ikke kun at lære ansatser til at producere, optage og blanding, men de forretningsmæssige aspekter ved at drive et studie, som samt de indre funktioner i industrien selv. Siden vores start i 1989 har Recording Connection udvidet sin rækkevidde i alle 50 stater, samt i Canada, Australien og Storbritannien, i sidste ende at placere mere end 11.000 studerende som lærlinge (externs) i faste lydstudier på tværs af tre kontinenter. Vores mentoring personale består af egentlige producenter og ingeniører i verdensklasse studier, hvoraf mange jævnligt arbejder med Grammy-vindende, platin sælgende kunstnere. Vi screener nøje vore mentorer til at sikre, at de giver vores studerende den bedst mulige uddannelse, samt de bedste muligheder for at forbinde med industrien i processen. Den Recording Connection on-the-job-lyd træningsprogram er et glimrende valg for alle med en passion for at starte en karriere som lydtekniker, musikproducer, lever lydtekniker, musik musiker, live DJ, komponist eller anden industri professionel. Vores unikke tilgang sætter dig på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med de rigtige folk til at hjælpe dig med at bryde ind i branchen.

Mulige Karriereveje

Inden for vores grundlæggende lydteknik og musikproduktion selvfølgelig er vi i stand til at parre eleverne med mentorer, der specialiserer sig i deres valgte genre eller interesseområde. Vi tilbyder i øjeblikket tilpasset træning for følgende karriereveje:

Elektronisk musik produktion Hip-hop musik produktion / beat gøre Live-lyd engineering Post produktion lyd Lyd til film, tv og videospil Touring DJ Musik business (artist management, label udøvende, etc.)

Top ti grunde til at overveje den Recording Forbindelse:

  1. Lær i nærheden af ​​hvor du bor. (250 byer at vælge imellem)

Med over 250 steder over hele landet, kan vi træne dig i en rigtig lydstudie i køreafstand fra hvor du bor. Ingen grund til at flytte, forlade dit job eller sige farvel til dine eksisterende forbindelser.

  1. Lav undervisning

Med skyrocketing omkostninger uddannelse, er det ikke ualmindeligt for studerende at rack op titusindvis af dollars i gæld, før de er færdiguddannede. For håbefulde branchefolk, kan dette formål en karriere, før den overhovedet begynder. Vi holder vores undervisning overkommelige ($ 9400, alle leverancer inkluderet, ingen gebyrer), så du kan fokusere på din karriere, ikke om, hvordan du kommer til at betale dine regninger.

  1. Forbered dig på en bred vifte af musik industri karriere

Uanset om du ønsker at producere, komponere, ingeniør, DJ eller udføre; uanset om du er til hip hop, elektronisk musik, land, pop, rock eller jazz; vi skræddersy din studieordning til dine behov, og vi parre dig med en mentor, som kan hjælpe dig med at nå dine specifikke karrieremål.

placering assistance 4. Fast job

Takket være vores unikke tilgang, mange af vores elever bliver hyret af deres mentorer eller tilslutninger foretaget via deres mentorer. Men ved optagelse Connection, lader vi intet til tilfældighederne. For hver af vores elever, giver vi yderligere støtte, uddannelse og jobformidling bistand i op til et år efter endt uddannelse.

  1. Lær som lærling (extern), ikke et klasseværelse studerende eller praktikant

Som en optagelse Connection elev, du er ikke en elev blandt snesevis konkurrerer om en lærer opmærksomhed i et klasseværelse. Heller ikke du bare en praktikant, der tager ud i skraldespanden (selvom gøremål er en naturlig del af studiet liv). Du er en lærling (extern), der er blevet tildelt til en rigtig producer / tekniker efter personlig on-the-job træning. Du er ikke bare at lære begreber fra en lærebog: du lære de tricks af handelen fra en reel pro.

  1. Arbejde på din egen musikkarriere

En af de ting vores studerende elsker bedst om optagelse Connection er, at vores kursus giver dem mulighed for at anvende de ting, de er ved at lære at skabe deres egen musik. Mens mange af vores elever blot ønsker at ingeniør og producere for andre, mange andre ønsker at producere deres egen musik. Vores kursus giver dig mulighed for dit eget spil. Du vil lære at optage, mikse og producere din egen musik, og endnu bedre, få det hørt af faktiske musik branchefolk, der kan hjælpe dig med at få det derude.

  1. Lær industri standard gear og software

Da du er ved at lære i en rigtig lydstudie, vil du naturligvis lære at bruge de redskaber og software de professionelle bruger, fra vintage amps til virtuelle plugins, fra analog til digital. Du vil lære branchen standard Pro Tools, samt andre programmer som Logic, Reason og Ableton. Og du vil komme til at øve på gear og software uden at konkurrere med andre studerende til praksis tid.

  1. En-på-én mentoring

I en optagelse Connection klasse, er der kun én elev: dig. Ingen klasser med snesevis af andre studerende. Alle uddannelsen sker en-til-en i studiet, bare du og din mentor. Ingen dække over ting, du ikke forstår. Lær i dit eget tempo. Spørg hvad spørgsmål, du kan lide. Denne personlig opmærksomhed er, hvad hjælper folk som dig bliver store producenter og ingeniører. Og det er hvad vi er ude efter.

  1. verdensklasse mentorer med real album kreditter

I andre skoler, lærere har ofte deres grader og eksamensbeviser hængende på væggen. I den virkelige musikbranchen, er succes målt på andre måder. Vi samarbejder med top-producenter og ingeniører over hele landet til at vejlede vore studerende-folk, der arbejder med superstar talent som Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar og mange, mange andre. Du vil sandsynligvis ikke finde kollegium grader hængende på væggene i din mentor atelier, men du kan bare se et par Guld og Platinum Records, og måske endda en Grammy eller to.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Recording Connection Audio School

En grundig praktisk kendskab til Ableton Live er afgørende, hvis du planlægger at være en elektronisk musiker eller klub DJ. Med sin kombination af kraftige om bord virtu ... [+]

UDDANNELSE I Ableton Live: Fås i alle 50 stater og Canada.

Siden 1989 har den Recording Connection placeret mere end 11.000 studerende arbejder lærlinge (externs) i egentlige lydstudier i hele USA, samt i Canada, Australien og Storbritannien Vores studerende er mentor af professionelle lydteknikere og musik producenter, herunder mange, der har arbejdet på Grammy-vindende, Platinum sælgende projekter af nogle af de største navne i branchen. Hver Optagelse Tilslutning mentor screenes omhyggeligt for at sikre, at de har den dokumenteret erfaring og viden til at hjælpe vores elever får deres karriere fra jorden.

Om vores Ableton Live-Kursus Curriculum

En grundig praktisk kendskab til Ableton Live er afgørende, hvis du planlægger at være en elektronisk musiker eller klub DJ. Med sin kombination af kraftige om bord virtuelle instrumenter, kraftfulde arrangement værktøjer og live-performance kapaciteter, Ableton er unikt egnet til behovene hos nutidens elektroniske musiker. Når det bruges med den rigtige controller, Ableton er i stand til at være det eneste instrument, du har brug for at designe, optage og udføre dine mix. ... [-]

USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Efter at have modtaget praktisk, en-til-en træning i lydteknik og musikproduktion med en erfaren professionel, det næste skridt er at blive certificeret i Pro Tools ™. Vi ... [+]

Bliv certificeret i PRO TOOLS ™! Demonstrere til branchen, at du har evnerne til at levere under pres

Efter at have modtaget praktisk, en-til-en træning i lydteknik og musikproduktion med en erfaren professionel, det næste skridt er at blive certificeret i Pro Tools ™. Vi er stolte og glade for at tilbyde denne mulighed gennem optagelse Connection er Pro Tools ™ Certificering Programmer. Dette fortæller branchen, at du ikke længere er en studerende, men en certificeret professionel, klar til at tackle ethvert projekt.

Du er berettiget til at tage vores lyd certificering programmer, hvis du:

Har uddannet fra Recording Connection kursus i Audio Engineering og Music Production; ELLER Har dimitterede med et certifikat, eksamensbevis fra en anden lyd skole. ... [-]
USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Forbered dig på en karriere som lydtekniker lære direkte fra de professionelle, Lærling (externing) under en erfaren lydtekniker. Bryde ind i musikbranchen ved at komme i ... [+]

Audio Engineering

Siden vores start i 1989 har Recording Connection hjulpet tusindvis af studerende lancere deres karriere ved at placere dem som arbejder lærlinge (externs) i faste lydstudier over hele USA, Canada, Australien og Storbritannien gør vi ved at samarbejde med hundredvis af omhyggeligt screenet producenter og ingeniører til at vejlede vores studerende on-the-job og en-til-en. Mange af vores mentorer er Grammy-vindere, der har arbejdet med superstjerner og platin sælgende kunstnere.

Den Recording Connection Audio Engineering Program Drømmer du om at arbejde i studiet med nogle af de bedste musikere i verden? Har du en stor øre for hvad der lyder godt og ønsker at udnytte, at talent for indkomst? Gør du dine egne optagelser derhjemme, men ønsker at tage dine evner til det næste niveau? Elsker du den kreative energi med at optage i et studie? Har du arbejde godt under pres? Er du i stand til at arbejde med forskellige typer af personligheder? Er du kreativ, pålidelig og hårdtarbejdende? Hvis du har svaret ja til nogen af ​​de ovenstående spørgsmål, kan du læse om: ... [-]
USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Designet med den alvorlige håbefulde producer / tekniker i tankerne, vores avancerede kursus bygger på den lagt af den grundlæggende lærlingeuddannelse fundament, hvilket ... [+]

For den seriøse producent: Vores Advanced Audio Engineering & Music Production kursus er tilgængelig i alle 50 stater og Canada.

Siden 1989 har den Recording Connection hjulpet tusindvis af studerende bryde ind i musikbranchen ved at placere dem som lærlinge (externs) i real lydstudier i hele USA, Canada, Australien og Storbritannien Vores studerende er uddannet af verdensklasse producenter og ingeniører, hvoraf mange har arbejdet med nogle af de største navne i branchen. Hver mentor er omhyggeligt screenet for at sikre, at vores studerende får en uddannelse af høj kvalitet fra en person med dokumenteret erfaring i branchen.

Om vores Advanced Audio Engineering & Music Production kursus ... [-]
USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Du drømmer om det om natten. Du besætte over det om dagen. Du ved, du har den naturlige talent, og du mener, du har hvad det tager at gøre det i branchen som en elektroni ... [+]

Optagelsen FORBINDELSE elektronisk musik produktionsprogram: Fås i alle 50 stater og Canada.

Med hundredvis af steder over hele USA, Canada, Australien og Storbritannien, Recording Connection placerer tusindvis af studerende som arbejder lærlinge (externs) i faste lydstudier over hele kloden. Vores studerende er mentor af top-hylde producenter og ingeniører, hvoraf mange arbejder med Platinum sælgende og Grammy-vindende kunstnere. Vi screener vores mentorer omhyggeligt for at sikre, at de har den dokumenteret erfaring og viden til at hjælpe vores studerende lancere deres karriere.

Mere om optagelse Connection Electronic Music Training Program

Du drømmer om det om natten. Du besætte over det om dagen. Du ved, du har den naturlige talent, og du mener, du har hvad det tager at gøre det i branchen som en elektronisk musikproducer. Det eneste problem er, at hvis du kommer til at være noget mere end en "soveværelse producent," du har fået at dit spil-og du kan ikke rigtig få, hvad du har brug for i nogle dyre kollegium klasseværelse. Du har brug for studie erfaring, du har brug for vejledning fra en mentor, og du har brug forbindelser. Masser af forbindelser. Du har brug for at få din fod i døren.... [-]

USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Tag din beat-making og hip-hop musik produktion til det faglige niveau ved Lærling (externing) i en rigtig lydstudie sideløbende en større Hip-Hop Producer ... [+]

Tag din beat-making og hip-hop musik produktion til det faglige niveau ved Lærling (externing) i en rigtig lydstudie sideløbende en større Hip-Hop Producer.

Siden 1989 har den Recording Connection hjulpet mere end 11.000 elever bryde ind i branchen ved at placere dem som arbejder lærlinge (externs) i reelle lydstudier i hele USA, samt i Canada, Australien og Storbritannien Vore mentorer er alle nøje screenet , etablerede fagfolk med dokumenteret omdømme og færdigheder, og mange af dem arbejder med Grammy-vindende og platin-sælgende kunstnere. Der er simpelthen ingen bedre måde at starte din karriere musikproduktion og lydteknik end ved at lære sammen en som denne.

Drømmer du om en karriere som Hip-Hop musik Producer, beat Maker, Sangskriver eller lydtekniker? Er du allerede gør dine egne beats og ønsker at tage det til det næste niveau? Er du en rapper eller free style forfatter til rim, der ønsker at lære at sætte dine rim til musik? Kan du se dig selv som en up-and-coming hip-hop mogul som Common, Dre, Timbaland eller Russell Simmons? Er du er en seriøs ung mand eller kvinde, der er parat til at arbejde hårdt for at nå dine drømme? ... [-]
USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Kan du høre musik i dit hoved, og længes efter en brugervenlig måde at bringe musikken gennem højttalerne eller på dansegulvet? Kig ikke længere end Logic Pro X, den digi ... [+]

LÆR LOGIC PRO MED OPTAGELSE FORBINDELSE: Fås i alle 50 stater og Canada.

Siden vores begyndelse over 25 år siden, har Recording Connection placeret over 11.000 studerende arbejder lærlinge (externs) i reelle lydstudier over hele USA, samt i Canada, Australien og Storbritannien Dette indebærer samarbejde med hundredvis af top professionelle producenter og ingeniører til at vejlede vores studerende. På grund af vores høje standarder og samarbejdsrelationer, vi har udviklet i årenes løb, er vi i stand til at placere vores studerende med nogle af de mest erfarne professionelle i branchen, hvoraf mange arbejder med Grammy-vindende og platin-sælgende optagelse kunstnere. Arbejde fagfolk af denne kaliber med til at sikre vores studerende får uddannelse og forbindelser, de har brug for at lancere deres egen karriere. ... [-]

USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Hvis du vil have succes som en rekord udøvende, label ejer eller band manager, du virkelig har brug for at være smart og bevidst om dit valg af musik skole. Der er mange ... [+]

Optagelsen FORBINDELSE musikbranchen PROGRAM: Fås i alle 50 stater og Canada.

Med hundredvis af steder over hele USA, Canada, Australien og theU.K. har Recording Connection hjulpet tusindvis af studerende finder vej ind på givende musikindustrien karriere ved at placere dem som arbejder lærlinge (externs) i faktiske lydstudier. Hver elev er parret med en mentor, en succesfuld arbejder producer / tekniker med mange års erfaring og reelle album kreditter. Vi samarbejder med hundredvis af musik fagfolk over hele verden, hvoraf mange arbejder med Platinum sælgende og Grammy-vindende kunstnere, for at sikre, at vores studerende får den bedste vejledning, uddannelse og muligheder muligt. ... [-]

USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Musik producere er en central del af musikken optagelsen. Mens den lydtekniker fokuserer mest på de tekniske aspekter af optagelsen, musikproducer fokuserer mere på den k ... [+]

Gennem mentor-lærling (extern) tilgang har Recording Connection hjulpet tusindvis af studerende ved at placere dem i lydstudier i hele USA, samt i Canada, Australien og Storbritannien For at opnå dette, vi partner med hundredvis af professionelle producenter og ingeniører over hele verden til at vejlede vores studerende en-til-en. Disse mentorer er omhyggeligt screenet for at sikre, at de har den dokumenteret track record og færdigheder til at hjælpe vores elever lykkes, og mange af vores mentorer er Grammy-vindere med Platinum sælgende album til deres kredit.

Musik der producerer

Musik producere er en central del af musikken optagelsen. Mens den lydtekniker fokuserer mest på de tekniske aspekter af optagelsen, musikproducer fokuserer mere på den kunstneriske proces. Han / hun er med til at forme lyden, gør det muligt for kunstneren at få ikke kun lyden, men også føler, de sigter efter. Det kræver, at musikproducer at være en tekniker, musiker, coach og kunstner i ét. Det er ikke en opgave for alle, men for den rette person, er det en meget givende karriere med potentiale for nogle alvorlige indkomst.... [-]

USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
6 - 6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Ved optagelse Connection, vil du modtage vores eksklusive én-til-en vejledning som du lærer hands-on, der arbejder sammen med top professionelle inden for dit område af i ... [+]

LÆR POST PRODUCTION AUDIO ON-THE-JOB. Tilgængelig i alle 50 stater og Canada, kun gennem OPTAGELSE TILSLUTNING

Med placeringer på tværs af alle 50 stater, såvel som i Canada, Australien og Storbritannien har Recording Connection hjulpet tusindvis af studerende lancere deres musik industri karriere i det forløbne kvarte århundrede. Vores kollektiv af mentorer omfatter hundredvis af erfarne producenter og ingeniører med reelle album kreditter, hvoraf mange arbejder med Grammy-vindende og platin-sælgende optagelse kunstnere og musikere. Vi screener vores mentorer nøje for at sikre vores studerende modtager den højeste kaliber af uddannelse og vejledning til rådighed, så de kan oprette forbindelse til musikindustrien og gå videre til en vellykket karriere af deres egne. ... [-]

USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Pro Tools blev udviklet af en gruppe af lydteknikere ud af det voksende behov for et program, der kunne kopiere funktioner dyrt studie udstyr i et digitalt miljø. Siden s ... [+]

Optagelsen FORBINDELSE PRO TOOLS KURSUS er tilgængelig i alle 50 stater og Canada.

Med placeringer på tværs af alle 50 stater og på tre kontinenter har Recording Connection været at placere sine studerende som arbejder lærlinge (externs) i reelle lydstudier over hele USA, Canada, Australien og Storbritannien Vi samarbejder med kun de mest erfarne producenter og ingeniører til mentor vores studerende, hvoraf mange arbejder regelmæssigt med nogle af de største navne inden for musik. Arbejde med fagfolk af denne kaliber med til at sikre vores studerende har den bedste chance for at lancere deres egne succesfulde musikindustrien karriere.

Lær at bruge Pro Tools, The Music Industry Standard Digital Audio Workstation! ... [-]
USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Recording Connection Audio School

Du har sikkert allerede klar over dette, men bare for at være klar: Hvis du ønsker at blive en succesfuld turné DJ, vil du ikke få de værktøjer, færdigheder eller forbind ... [+]

Optagelsen FORBINDELSE TOURING DJ PROGRAM: Fås i alle 50 stater og Canada.

Med hundredvis af steder over hele USA, samt Canada, Australien og Storbritannien har Recording Connection placeret mere end 11.000 studerende arbejder lærlinge (externs) i faktiske lydstudier, hvor de har en reel chance for at lancere deres karriere. Det gør vi ved partnering med hundredvis af professionelle producenter og ingeniører rundt om i verden, hvoraf mange har arbejdet med Platinum sælgende og Grammy-vindende kunstnere. Disse fagfolk musikindustrien mentor vores studerende en-en-en i deres respektive lydstudier, der giver vores studerende hands-on erfaring og den virkelige verden forbindelser, de har brug for at lykkes i musikbranchen. ... [-]

USA Los Angeles Det Forenede Kongerige Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australien Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk