Recording Connection Audio School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om optagelse Connection

En opdeling af optagelse, Radio, Film og Culinary Connection (RRFC), Optagelse Connection er en industri-anerkendt erhvervsskole gearet omkring at give dig praktisk, en-til-en uddannelse til en karriere som lydtekniker eller musikproducer. Vores overordnede mål er ikke blot at udstyre dig med de færdigheder, du har brug for, men også for at hjælpe dig med at bryde ind i branchen ved at sætte dig i stand til at vinde on-the-job erfaring samtidig spille en vigtig industri-forbindelser.

Gennem vores revolutionerende mentor-lærling (extern) læringstilgang, vi parre hver af vores elever med et virkeligt musikproducer eller lyd ingeniør, der giver en-til-en uddannelse i en rigtig lydstudie. Vores program kombinerer en struktureret-endnu-fleksibel læseplan med en stor mængde af praktisk træning i studiet, hvilket giver vores studerende ikke kun at lære ansatser til at producere, optage og blanding, men de forretningsmæssige aspekter ved at drive et studie, som samt de indre funktioner i industrien selv. Siden vores start i 1989 har Recording Connection udvidet sin rækkevidde i alle 50 stater, samt i Canada, Australien og Storbritannien, i sidste ende at placere mere end 11.000 studerende som lærlinge (externs) i faste lydstudier på tværs af tre kontinenter. Vores mentoring personale består af egentlige producenter og ingeniører i verdensklasse studier, hvoraf mange jævnligt arbejder med Grammy-vindende, platin sælgende kunstnere. Vi screener nøje vore mentorer til at sikre, at de giver vores studerende den bedst mulige uddannelse, samt de bedste muligheder for at forbinde med industrien i processen. Den Recording Connection on-the-job-lyd træningsprogram er et glimrende valg for alle med en passion for at starte en karriere som lydtekniker, musikproducer, lever lydtekniker, musik musiker, live DJ, komponist eller anden industri professionel. Vores unikke tilgang sætter dig på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med de rigtige folk til at hjælpe dig med at bryde ind i branchen.

Mulige Karriereveje

Inden for vores grundlæggende lydteknik og musikproduktion selvfølgelig er vi i stand til at parre eleverne med mentorer, der specialiserer sig i deres valgte genre eller interesseområde. Vi tilbyder i øjeblikket tilpasset træning for følgende karriereveje:

Elektronisk musik produktion Hip-hop musik produktion / beat gøre Live-lyd engineering Post produktion lyd Lyd til film, tv og videospil Touring DJ Musik business (artist management, label udøvende, etc.)

Top ti grunde til at overveje den Recording Forbindelse:

  1. Lær i nærheden af ​​hvor du bor. (250 byer at vælge imellem)

Med over 250 steder over hele landet, kan vi træne dig i en rigtig lydstudie i køreafstand fra hvor du bor. Ingen grund til at flytte, forlade dit job eller sige farvel til dine eksisterende forbindelser.

  1. Lav undervisning

Med skyrocketing omkostninger uddannelse, er det ikke ualmindeligt for studerende at rack op titusindvis af dollars i gæld, før de er færdiguddannede. For håbefulde branchefolk, kan dette formål en karriere, før den overhovedet begynder. Vi holder vores undervisning overkommelige ($ 9400, alle leverancer inkluderet, ingen gebyrer), så du kan fokusere på din karriere, ikke om, hvordan du kommer til at betale dine regninger.

  1. Forbered dig på en bred vifte af musik industri karriere

Uanset om du ønsker at producere, komponere, ingeniør, DJ eller udføre; uanset om du er til hip hop, elektronisk musik, land, pop, rock eller jazz; vi skræddersy din studieordning til dine behov, og vi parre dig med en mentor, som kan hjælpe dig med at nå dine specifikke karrieremål.

placering assistance 4. Fast job

Takket være vores unikke tilgang, mange af vores elever bliver hyret af deres mentorer eller tilslutninger foretaget via deres mentorer. Men ved optagelse Connection, lader vi intet til tilfældighederne. For hver af vores elever, giver vi yderligere støtte, uddannelse og jobformidling bistand i op til et år efter endt uddannelse.

  1. Lær som lærling (extern), ikke et klasseværelse studerende eller praktikant

Som en optagelse Connection elev, du er ikke en elev blandt snesevis konkurrerer om en lærer opmærksomhed i et klasseværelse. Heller ikke du bare en praktikant, der tager ud i skraldespanden (selvom gøremål er en naturlig del af studiet liv). Du er en lærling (extern), der er blevet tildelt til en rigtig producer / tekniker efter personlig on-the-job træning. Du er ikke bare at lære begreber fra en lærebog: du lære de tricks af handelen fra en reel pro.

  1. Arbejde på din egen musikkarriere

En af de ting vores studerende elsker bedst om optagelse Connection er, at vores kursus giver dem mulighed for at anvende de ting, de er ved at lære at skabe deres egen musik. Mens mange af vores elever blot ønsker at ingeniør og producere for andre, mange andre ønsker at producere deres egen musik. Vores kursus giver dig mulighed for dit eget spil. Du vil lære at optage, mikse og producere din egen musik, og endnu bedre, få det hørt af faktiske musik branchefolk, der kan hjælpe dig med at få det derude.

  1. Lær industri standard gear og software

Da du er ved at lære i en rigtig lydstudie, vil du naturligvis lære at bruge de redskaber og software de professionelle bruger, fra vintage amps til virtuelle plugins, fra analog til digital. Du vil lære branchen standard Pro Tools, samt andre programmer som Logic, Reason og Ableton. Og du vil komme til at øve på gear og software uden at konkurrere med andre studerende til praksis tid.

  1. En-på-én mentoring

I en optagelse Connection klasse, er der kun én elev: dig. Ingen klasser med snesevis af andre studerende. Alle uddannelsen sker en-til-en i studiet, bare du og din mentor. Ingen dække over ting, du ikke forstår. Lær i dit eget tempo. Spørg hvad spørgsmål, du kan lide. Denne personlig opmærksomhed er, hvad hjælper folk som dig bliver store producenter og ingeniører. Og det er hvad vi er ude efter.

  1. verdensklasse mentorer med real album kreditter

I andre skoler, lærere har ofte deres grader og eksamensbeviser hængende på væggen. I den virkelige musikbranchen, er succes målt på andre måder. Vi samarbejder med top-producenter og ingeniører over hele landet til at vejlede vore studerende-folk, der arbejder med superstar talent som Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar og mange, mange andre. Du vil sandsynligvis ikke finde kollegium grader hængende på væggene i din mentor atelier, men du kan bare se et par Guld og Platinum Records, og måske endda en Grammy eller to.

Placeringer

Los Angeles

Address
CORPORATE HEADQUARTERS

Recording Connection Audio Institute

1201 West 5th Street
Suite M130

90017 Los Angeles, Californien, USA

Birmingham

Address
Birmingham, England, Det Forenede Kongerige

Brighton

Address
Brighton, England, Det Forenede Kongerige

Bristol

Address
Bristol, England, Det Forenede Kongerige

Cambridge

Address
Cambridge, England, Det Forenede Kongerige

Cheltenham

Address
Cheltenham, England, Det Forenede Kongerige

Exeter

Address
Exeter, England, Det Forenede Kongerige

Ipswich

Address
Ipswich, England, Det Forenede Kongerige

Leeds

Address
Leeds, England, Det Forenede Kongerige

Leicester

Address
Leicester, England, Det Forenede Kongerige

Liverpool

Address
Liverpool, England, Det Forenede Kongerige

London

Address
London, England, Det Forenede Kongerige

Manchester

Address
Manchester, England, Det Forenede Kongerige

Newcastle upon Tyne

Address
Newcastle upon Tyne, England, Det Forenede Kongerige

Northampton

Address
Northampton, England, Det Forenede Kongerige

Norwich

Address
Norwich, England, Det Forenede Kongerige

Nottingham

Address
Nottingham, England, Det Forenede Kongerige

Oxford

Address
Oxford, England, Det Forenede Kongerige

Plymouth

Address
Plymouth, England, Det Forenede Kongerige

Sheffield

Address
Sheffield, England, Det Forenede Kongerige

Stoke-on-Trent

Address
Stoke-on-Trent, England, Det Forenede Kongerige

Aberdeen

Address
Aberdeen, Skotland, Det Forenede Kongerige

Dundee

Address
Dundee, Skotland, Det Forenede Kongerige

Edinburgh

Address
Edinburgh, Skotland, Det Forenede Kongerige

Glasgow

Address
Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige

Belfast

Address
Belfast, Nordirland, Det Forenede Kongerige

Londonderry

Address
Londonderry, Nordirland, Det Forenede Kongerige

Cardiff

Address
Cardiff, Wales, Det Forenede Kongerige

Swansea

Address
Swansea, Wales, Det Forenede Kongerige

Kork

Address
Kork, Amt Cork, Irland

Bournemouth

Address
Bournemouth, England, Det Forenede Kongerige

Croydon

Address
Croydon, England, Det Forenede Kongerige

London bydel i Haringey

Address
London bydel i Haringey, England, Det Forenede Kongerige

Stanmore

Address
Stanmore, England, Det Forenede Kongerige

Worcester

Address
Worcester, England, Det Forenede Kongerige

York

Address
York, England, Det Forenede Kongerige

Dublin

Address
Dublin, County Dublin, Irland

Canberra

Address
Canberra, Australian Capital Territory, Australien

Albury

Address
Albury, New South Wales, Australien

Armidale

Address
Armidale, New South Wales, Australien

Coffs Harbour

Address
Coffs Harbour, New South Wales, Australien

Dubbo

Address
Dubbo, New South Wales, Australien

Goulburn

Address
Goulburn, New South Wales, Australien

Lismore

Address
Lismore, New South Wales, Australien

Los Angeles

Address
Los Angeles, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig