Pittsburg State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Pittsburg State University , også kaldet Pitt State eller PSU, er et offentligt universitet med omkring 6.000 studerende beliggende i Pittsburg, Kansas, USA. En stor procentdel af den studerendes befolkning består af beboere i Pittsburg-regionen; kønsproportionen er relativt lig. Mens de fleste af de studerende er amerikanere, tilmelder internationale studerende sig fra ca. 40 lande over hele verden. Pitt State har et forhold mellem 18 og 1 mellem studerende og fakultet og er placeret på cirka 600 manicured acres.

Det er medlem af Kansas Board of Regents (den samme bestyrelse, der fører tilsyn med University of Kansas, Kansas State, Emporia State og Wichita State). Præsident for PSU er Dr. Steve Scott.

135562_pexels-photo-3776817.jpeg

Mission

Pittsburg State University , et omfattende regionalt universitet, leverer bachelor- og kandidatuddannelser og tjenester til befolkningen i det sydøstlige Kansas, men også til andre, der søger de tilbudte fordele. Dette opnås ved den unikke kombination af akademiske programmer i de fire universiteter på universitetet: Kunst og videnskaber, erhverv, uddannelse og teknologi. Universitetet er ligeledes forpligtet til at udføre sin statslige mission inden for teknologi og økonomisk udvikling ved at lette partnerskaber med sekundære og postundervisningsinstitutioner, virksomheder og industrier.

Vision

Pittsburg State University vil være det første valg for:

  • Studerende, der søger en kvalitetsuddannelse gennem nationalt anerkendte programmer;
  • Det mest talentfulde fakultet og personale, der søger dynamiske karrierer;
  • Partnerskaber med lokalsamfund, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner i regionen;
  • Eksterne investeringer fra donorer, tilskudsmænd og regering.

Kerneværdier

Student fokuseret

Fortsæt et campusmiljø, hvor studerende føler en forbindelse til universitetet og dets fakultet og personale ved at gøre studerende og deres succes til drivkraft bag institutionelle beslutninger på alle niveauer.

Excellence

Sørg for, at universitetet stræber efter resultater, der er eksemplariske ved at kræve kvalitet i alle aspekter af institutionens drift.


Ved at gøre Lær

Forevige universitetets grundlæggende princip om "Ved at lære" gennem oprettelsen af akademiske programmer og muligheder, der engagerer studerende til aktiviteter i den virkelige verden.

mangfoldighed

Fremme en mangfoldig og international campuskultur blandt studerende, fakultet og personale, der understøtter en forståelse og accept af en række forskellige ideer, overbevisninger og kulturer og derved skaber en mulighed for alle.

Fællesskab

Forbedre universitetets stærke forhold til regionen og Pittsburg-samfundet ved at opretholde et indbydende campus og skabe store universitetsmuligheder i en lille campusatmosfære.

Innovation

Opmuntr studerende, fakultet og personale til at tage informerede, beregnede og strategiske risici for at bygge videre på deres succes, starte nye ventures, bruge nye teknologier og skabe en iværksættervej fremad.

Bæredygtighed

Anerkender, at der er begrænsede og begrænsede ressourcer i verden, og forpligter os derfor til at etablere bedste praksis for at spare ressourcer samt mindske universitetets CO2-fodaftryk.

Priser

I følge US News & World Report er Pitt State rangeret blandt de bedste Midwestern Universiteter - Master's kategori. US News rangerede også PSU blandt de øverste i Midwest Universities - Master's kategori, og viste, at studerende gennemsnit det mindst mulige gæld, der er opført efter eksamen (baseret på 2004-klassen). Yderligere blev PSU's Master's in Business Administration-program i 2010 rangeret af Princeton Review som en af de 15 bedste i nationen i kategorierne Marketing og Accounting. Resultaterne blev bestemt af en landsdækkende undersøgelse, der spurgte tusinder af studerende om deres akademiske oplevelser.

Placeringer

Pittsburg

Address
South Broadway Street,1701
66762 Pittsburg, Kansas, USA