Parkland College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Parkland College er glade for at byde internationale studerende velkommen til vores campus i Champaign, Illinois, USA.

Parkland College er SEVP- certificeret for at levere formular I-20 dokumenter til F-1 og M-1 studerende, der ønsker at studere i USA.

111124_20181015ParklandMisc.023.JPG

Parkland College sætter en ære i de fjernundervisningsmuligheder, der er tilgængelige for studerende uden for USA såvel som for studerende, der går på andre amerikanske colleges og universiteter.

Parkland College er et toårigt college beliggende i Champaign, Illinois, en af de bedste destinationer for internationale studerende i USA. Parkland College tilbyder mere end 100 associerede grad- og certifikatprogrammer, er kendt for sine små klassestørrelser, avancerede faciliteter, inkluderende læringsmiljø og personlige fakulteter. Parkland kan prale af det største internationale studenterorgan på alle to-årige colleges i staten Illinois, med mere end 300 studerende, der repræsenterer mere end 40 lande.

111128_20180709-Parkland-Scenes-056.jpg

Associate Degree tilbyder en ideel og billig døråbning for internationale studerende, der ønsker at komme ind i det amerikanske uddannelsessystem. Efter at have arbejdet for at perfektionere deres engelsksprogede færdigheder gennem engelsk som et andet sprog-program (ESL) eller have tjent to års værdi af overførbare kreditter, overfører mange af Parklands internationale studerende derefter til 4-årige universiteter (2 + 2 overførsel) rundt om USA, hvor de fortsætter deres uddannelser og optjener Baccalaureate og laver grader. University of Illinois, som også er beliggende i Champaign, og et af de bedste forskningsuniversiteter i landet, er den største modtager af overførsler fra Parkland. Internationale studerende kan overføre til University of Illinois, der allerede er bosat i Champaign, og med to års erfaring i det amerikanske uddannelsessystem. Parkland College 's campus ligger i udkanten af Champaign, både moderne og malerisk, omgivet af træer og nærliggende parker og er let tilgængeligt på det offentlige bussystem. Der er masser af parkeringspladser for studerende med biler. På campus er der et teater, et cafeteria, et motionscenter og Staerkel Planetarium, det næststørste planetarium i Illinois, der er vært for offentlige foredrag, shows og udstillinger.

111127_20180709-Parkland-Scenes-001.jpg

Parkland College driver også studenterdrevet radio- og tv-stationer. Atletisk er Parkland College repræsenteret af 8 mænds og kvinders sportshold, der konkurrerer i NJCAA. Med en så betydelig international studentpopulation er Parkland College fakultet godt vant til de udfordringer, som internationale studerende står overfor, og har erfaring med at håndtere dem. Parkland bestræber sig på at øge global bevidsthed og multikulturalisme gennem uddannelse og fakultet glæder sig over de unikke perspektiver, som internationale studerende bringer i deres klasser.
TOEFL er ikke påkrævet for optagelse i Parkland College , men potentielle studerende, der har taget den og scoret 61 (internet) eller 500 (print) eller højere, behøver kun at indsende en skriftlig prøve. Potentielle studerende, der ikke har taget TOEFL, vil tage en engelsksproget vurdering ved ankomsten til Parkland. Hvis du ikke har taget TOEFL, vil det IKKE påvirke adgangen til Parkland College .

111126_20181015-Parkland-Misc.-078.jpg

”Udover teoretisk viden har Parkland lært mig nogle meget vigtige lektioner om tolerance og den amerikanske livsstil. Behandlet med intet andet end respekt blev jeg introduceret til en anden side af verden og mig selv. Det sammen med mine fantastiske internationale venner er grunden til, at jeg betragter min tid der som livets oplevelse. ” - Fábio Goulart Andrade, Brasilien. Parkland College studerende 2011-12.

Parkland College 'placering i Champaign, Illinois, giver bekvemmelighederne og spændingen i en større by med småbyfaciliteter. Vi er den hurtigst voksende by i Illinois med en lang liste over muligheder for vores indbyggere og korte pendeltider. I Champaign er du ikke kun en af mængden, men en del af et blomstrende og voksende samfund.

Parkland er nr. 1 i studerendes overførsler til University of Illinois , et top forskningsuniversitet beliggende i vores baghave. En stor fordel ved at bo i nærheden af University of Illinois er adgangen til Big 10 sportsbegivenheder og underholdning i verdensklasse på steder som Memorial Stadium , State Farm Center og Krannert Center for Performing Arts .

111129_20180327-Parkland-011.jpg

Vores tvillingbyer har tydelige, blomstrende forretningsdistrikter, der tilbyder lækre spiser, natteliv, kaffebarer (studiepladser!) Og shopping. Champaign-Urbana blev endda udnævnt til den største Midwest Food Town af Midwest Living Magazine og med god grund. Lokale restauranter såvel som regionale favoritter som Portillo's er alle på menuen.

111123_Parkland_Nursing_Program_08232018-314.jpg

Placeringer

Champaign

Parkland College

Address
2400 West Bradley Ave
61821 Champaign, Illinois, USA
Telefonnummer
+1 217-351-2200

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig