Northwest State Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Northwest State Community College ( NSCC ) er et offentligt toårigt college akkrediteret af North Central Association of Colleges and Schools. Northwest State Community College serverer Northwest Ohio med en bred vifte af erfaringer, herunder uddannelse af arbejdsstyrken, der er skræddersyet til din virksomheds behov, brancheanerkendte certifikater fra seks uger til et år til job med høj efterspørgsel og to-årige grader, der fører til vores fire- årspartnere eller lokale job.

På Northwest State Community College mener vi, at alle har lige muligheder for at få succes uanset baggrund eller erfaring. Som sådan er vi forpligtet til at støtte dig i klasselokalet og overvinde de mange livsbarrierer, du kan blive udsat for for at udfylde en legitimationsoplysninger.

Vi er kendt i regionen og staten for at tilbyde en uddannelse af høj kvalitet, der fører til store lokale job inden for produktion, sundhedskarriere, industriel kunst og forretning. Vores bachelorbundne studerende finder os i stigende grad den foretrukne mulighed for at starte deres fireårige rejse, hvor mange starter i deres gymnasium.

Placeringer

Archbold

Address
Ohio 34,22600
43502 Archbold, Ohio, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: