Miami University - Regionals

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Miami University Regionals

Miami University Regionals inkluderer Miami Hamilton og Miami Middletown, to samfundsbaserede campusser ved Miami University, et højt anset offentligt universitet med et nationalt omdømme. Andre regionale placeringer inkluderer Voice of America Learning Center (VOALC) i West Chester.

Miamis regionale placeringer er alle ideelt placeret i nærheden af I-75. Hamilton-campus er let tilgængelig fra State Route 129, Middletown-campus er få minutter fra I-75, og Voice of America Learning Center ligger lige ved I-75 i West Chester.

Små klassestørrelser, praktisk læring og fleksibel planlægning - der er så mange fordele ved at deltage i Miami University Regionals. Udforsk de programmer og muligheder, der er tilgængelige på vores bekvemt beliggende campusser såvel som online.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg

Vision Statement

Styrkende sind, styrkelse af samfund

Mission statement

Miami University Regionals giver åben adgang for forskellige elever til anvendt uddannelse af høj kvalitet, der er baseret på den liberale kunst.

Værdier erklæring

Miami University er et videnskabeligt samfund, hvis medlemmer mener, at en liberal uddannelse er baseret på karakteregenskaber såvel som intellekt. Vi respekterer andre personers værdighed, andres rettigheder og ejendom og andres ret til at have og udtrykke forskellige trosretninger. Vi tror på ærlighed, integritet og vigtigheden af moralsk opførsel. Vi forsvarer den undersøgelsesfrihed, der er hjertet i indlæringen, og kombinerer denne frihed med udøvelse af dom og accept af personligt ansvar.

Miami Regionals begrunder sine kerneværdier i erklæringen ovenfor for det større universitet og understreger også følgende kerneværdier:

  • Adgang: Enhver studerende, der ønsker at arbejde hårdt for en Miami University-grad, vil være i stand til at forfølge en gennem vores open access-adgangspolitik, overkommelige priser, fleksibel planlægning og forskellige metoder til kursuslevering.
  • Fællesskab: Vi er engagerede i de lokale samfund, hvorfra Regionals blev grundlagt gennem læseplanlægning, co-curricular og extracurricular programmering, der viser vedvarende engagement med de mennesker og organisationer, der arbejder i og i nærheden af disse samfund.
  • Mangfoldighed: Vi værdsætter de kvaliteter, som hver enkelt bringer til Miami Regionals, og vi omfavner de rige uddannelsesmuligheder, der opstår, når folk med forskellig baggrund, oplevelser og identiteter mødes for at lære.
  • Studentsucces: Vi er forpligtet til at sikre succes gennem kvalitetsrådgivning, akademisk support og indlæringsassistance, programmering i læseplaner og uden for skole, rekruttering og fastholdelse af dygtige medarbejdere, der leverer tjenester af høj kvalitet til studerende og et robust fokus på karriereudvikling , placering og efteruddannelse via alumni-engagementstjenester.
  • Undervisningsekspertise: Vi er forpligtet til at rekruttere og fastholde et talentfuldt fakultet. Fakultet, der vælger en karriere ved Miami Regionals, er dybt engageret i at skabe innovative klasselokale- og onlineoplevelser suppleret med relevante og udfordrende forskningsinitiativer og meningsfuld service til campus og samfund.

142878_pexels-photo-5716028.jpeg

Hurtige fakta

Miami Regionals er regionale, samfundsbaserede campusser ved Miami University, et højt anset offentligt universitet med et nationalt ry. Med overkommelig undervisning og en fleksibel undervisningsplan, tilbyder Miami Regionals et verdenskendt liberal arts fundament med avanceret anvendt læring. Regionale placeringer inkluderer Miami Hamilton, Miami Middletown og Voice of America Learning Center (VOALC) i West Chester.

Bekvemmelighed tæller

Ansøg på Miamis regionale pendlercampusser og nyd:

  • En Miami University-grad
  • Overkommelig undervisning
  • Fleksible timeplaner, inklusive et voksende antal kurser, undervises helt online
  • I nærheden, gratis parkering
  • Børnepasning på stedet

Start her, afslut her eller i Oxford

Mange af vores studerende tjener deres bachelorgrader ved at tage klasser helt på de regionale placeringer. Andre begynder på de regionale campusser, og efter at have opfyldt de krævede kriterier for at flytte, afslutter de deres grad på Oxford-campus.

Støtte til studerendes succes

Miami's regionale placeringer blev designet med DIG i tankerne. Akademisk support inden for og uden for klasseværelset inkluderer kvalitetsinstruktioner, gratis akademisk vejledning og rådgivning, små klassestørrelser, karriereydelser og faglig udvikling OG samarbejdsuddannelsesprogrammer.

PLUS et pulserende studieliv med en række klubber, konkurrencedygtig atletik, muligheder for service-læring og adgang til kulturelle programmer sikrer, at du har en afrundet studenteroplevelse.

Åbn tilmeldingspolitik

Miamis regionale campusser opretholder en åben optagelsespolitik, hvilket betyder, at førstegangsstuderende automatisk accepteres med et gymnasium eller GED i alle aldre. Studerende, der ikke er første gangs universitetsstuderende, vil blive vurderet til optagelse baseret på deres kumulative GPA ved deres tidligere institution (er).

Akkreditering

Miamis regionale campusser er akkrediteret af The Higher Learning Commission og er medlemmer af North Central Association.

Fire ingeniørteknologiske programmer er akkrediteret af ABET, Engineering Accreditation Commission .

De traditionelle læseplaner for BSN og RN-BSN er akkrediteret af Kommissionen for kollegial sygeplejeuddannelse (CCNE) . Den traditionelle BSN-læseplan har godkendelse fra Ohio Board of Nursing.

Statlig godkendelse af online kurser. Statlig autorisation henviser til statlig regulering af fjernundervisningskurser og -programmer, der tilbydes beboere i en bestemt stat af en uddannelsesinstitution, der er baseret i en anden stat, samt statlig regulering af forskellige ikke-fjernaktiviteter inden for en bestemt stat af institutioner uden for denne stat.

142386_pexels-photo-3184291.jpeg

Regionale placeringer

Miamis regionale placeringer inkluderer campusser i Hamilton og Middletown og Voice of America Learning Center nær interstate i West Chester.

Miami begyndte at undervise i Hamilton og Middletown i efteråret 1946 og udvidede kurser til disse samfund for at tjene veteraner, der vendte tilbage fra 2. verdenskrig og forfulgte deres grader gennem GI Bill® of Rights. I årenes løb udviklede Miami fem akademiske centre i regionen - Hamilton, Middletown, Norwood, Piqua og Dayton.

Den stadige vækst i studenterpopulationen kombineret med stærk lokal støtte til videregående uddannelse og samfundernes ønske om at have fuldtidscampus førte til åbningen af Middletown i 1966 efterfulgt af Hamilton i 1968. Miamis arbejde i Dayton og Piqua områder blev gjort i samarbejde med Ohio State (som leverede kandidatuddannelser) og førte til oprettelsen af Wright State University i 1967.

Voice of America Learning Center, bygget på stedet for en tidligere VOA-relæstation i West Chester, åbnede i januar 2009 til både undervisning og kandidatuddannelse.

Empowering Minds. Styrkelse af samfund.

Miami University Regionals tilbyder bachelorgrader, tilknyttede grader og startkurser for de fleste fireårige grader, der tilbydes i Oxford. Små klassestørrelser, børnepasning på stedet og fleksibel planlægning gør Miami Regionals attraktive for studerende på alle stadier af livet og karrieren.

Vores regionale rækkevidde

Find det perfekte match, der driver dig på vejen til succes. Udforsk vores tre placeringer og onlineprogrammer.

Hamilton Campus

Miamis Hamilton-campus huser Regionals sygeplejeprogram og adskillige andre bachelorgrader, tilknyttede grader og begyndende kurser for de fleste fireårige grader.

Middletown Campus

Miami's Middletown-campus tilbyder bachelorgrader, tilknyttede grader og begyndende kurser for de fleste fireårige grader. Det er hjemsted for William & Patricia Schaefer Career Services Suite.

Voice of America Learning Center

VOALC er beliggende i West Chester og er hjemsted for Commerce Innovation Hub. VOALC tilbyder Miamis nationalt rangerede MBA-program og kandidatkurser i undervisning og uddannelsesmæssig ledelse.

E-Campus

Miami Regionals 'E-Campus, der er anerkendt for at give et betydeligt afkast af investeringen, tilbyder fleksible online-programmer designet til at tilbyde studerende en førsteklasses uddannelse.

142132_pexels-photo-4560083.jpeg

Placeringer

Hamilton

Address
1601 University Blvd.
OH 45011 Hamilton, Ohio, USA

Middletown

Address
4200 N. University Blvd.
OH 45042 Middletown, Ohio, USA

West Chester

Address
7847 VOA Park Dr.,
Corner of VOA Park Dr. and Cox Rd.

OH 45069 West Chester, Ohio, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig