Magoosh

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mere end 1,5 millioner studerende har sagt hej til stressfri studium

105976_Magoosh01.jpg

Vi ændrer testpræparatet

... og have det sjovt at gøre det

Vores mission er enkel: Opret produkter, der giver eleverne overalt adgang til underholdende, overkommelige og effektive testpræparater.

Efterhånden som efterspørgslen efter høje testresultater er vokset, er adgang til gymnasier blevet næsten uopnåelige for dem, der ikke har råd til dyre prep-klasser og vejledere. Vi ændrer det ved at hjælpe millioner af studerende med at studere i deres eget tempo og på deres egen tid - uanset sted, social status eller baggrund.

Det er på tide for flere studerende at høste fordelene ved avanceret uddannelse. Vi tilstræber at berige samfundet ved at gøre uddannelsen mere tilgængelig og hjælpe flere af dem, der drømmer om en avanceret grad, en bedre position og en mere tilfredsstillende livsstil, få det, de søger.


Tilgængelig: Vi har studerende i over 185 lande! Uanset din baggrund, hvor du bor, eller din vej til videregående uddannelse, kan du studere med Magoosh . Vi er stolte af at tilbyde høj kvalitet prep uden en enorm pris.

Effektiv: Resultater er vigtige, især for testpræparater. Med Magoosh studerer du altid med de mest up-to-date top-notch materialer. Vi bruger datastyrede teknikker baseret på millioner af elevernes svar til at forbedre vores spørgsmål og lektioner.

Underholdende: Vi mener, at læring skal være sjov og givende. Vores team af testprep eksperter og vejledere er ikke kun kloge, men ivrige efter at gøre læring sjov og interessant.

105977_Magoosh02.jpg

Giver tilbage

Vi er stolte af at samarbejde med over 20 nonprofits for at bringe testpræparater af høj kvalitet til underholdte samfund.

105975_Magooshgiveback.jpg

Tanker fra vores ledere

Placeringer

Berkeley

Address
2020 Milvia St. Suite 220
94704 Berkeley, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: