MIT Sloan School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor MIT Sloan?

MIT Sloan er en anden form for forvaltningsskole. Vi gentager ikke på en bedre widget eller indløser på den seneste forretningsfade. Vi taler ikke om forvaltning i abstrakt.

Som en del af verdens førende forskningsinstitution bringer vi sammen dagens lyseste sind for at tackle globale udfordringer. For ægte.

Ved krydset mellem erhvervslivet og teknologien undersøger vi fremtidens arbejde. Vi lancerer virksomheder, der starter lokale økonomier i udviklingslandene. Vi er retooling systemer for at gøre sundhedsplejen arbejde bedre og engagere folk rundt om i verden til at tackle klimaændringer.

For studerende betyder det forskellige muligheder. Praktisk læring. Global erfaring. Og et ubarmhjertigt fokus på effekt.

For fakultet betyder dette forskellige forskningsområder. Nyt arbejde i nye områder, der ikke passer ind i eksisterende afdelinger. Og kolleger på tværs af MIT.

For alumner betyder dette et levende globalt netværk af ligesindede innovatører, der er klar til at hjælpe dig med at fremme din karriere og gøre din vision til virkelighed.

For organisatoriske ledere verden over betyder det et kæmpeskab af ideer og talent. Strålende sind. Praktiske problemløsere. Betydende forskning. Og værktøjer, du kan anvende til dit eget arbejde.

MIT Sloan. Idéer lavet til materie .


Global rækkevidde

MIT Sloan har en rig historie om globalt engagement, og i dag spænder vores globale fodaftryk syv regioner. Gennem samarbejde med organisationer, universiteter og offentlige myndigheder hjælper vi med at forme perspektivet og kendskabet til nogle af verdens førende virksomhedsledere.


Campus Life

Vores campus, omgivet af banebrydende virksomheder, levende kultur og rekreation, og MIT's banebrydende forskningslaboratorier afspejler den kreative energi hos vores elever og fakultet.

Kultur

MIT Sloan er stolt af at byde studerende og fakulteter velkommen med en bred vifte af baggrunde, erfaringer og interesser. Samfundet er præget af sin passion for at løse problemer og tackle store udfordringer, respekt for forskellige synspunkter og en dyb iværksætterånd.

Studieliv

Campuslivet er en levende, skiftende blanding af muligheder og aktiviteter, med mere end 60 studieklubber og ledelsesorganisationer, der afholder arrangementer, planlægger konferencer og byder velkommen til nye medlemmer.

MIT

Ledelsesuddannelse har været en del af MIT siden 1914, da instituttet første gang tilbød et kursus i ingeniøradministration. Vores bånd til MIT løber dybt: De spænder fra fælles forskningscentre som Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship til tograds programmer som vores ledere for globale operationer og fælles grad programmer som System Design og Management. Studerende har adgang til et væld af MIT ressourcer og arbejder ofte tæt sammen med jævnaldrende på instituttet for at bringe nye ideer fra laboratoriet til markedspladsen.

Cambridge

MIT Sloan ligger i hjertet af Cambridges blomstrende Kendall Square-kvarter. Skolen er omgivet af biotekvirksomheder, tech giants, startups og forskningslaboratorier samt et bredt udvalg af restauranter, udendørs aktiviteter, kunst, musik og kultur. Og med næsten 60 gymnasier og universiteter i Boston-området er kreativ intellektuel energi en vigtig del af byens stof.

black laptop computer on top of tablerawpixel / Unsplash


Fakta og tal

Her er et hurtigt kig på, hvad der gør MIT Sloan til et unikt engagerende sted at leve og lære.

Skolen

Vores mission:

Placeringer

Cambridge

Address
100 Main Street
02142 Cambridge, Massachusetts, USA

Programmer

Denne skole tilbyder også: