Itasca Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Itasca Community College er et offentligt toårigt omfattende samfund med åben adgang til tilmelding. Tilbudet omfatter erhvervsuddannelse og generelle uddannelsesområder, der overføres til fireårige gymnasier og universiteter.

Itasca Community College er forpligtet til at tilbyde tilgængelige uddannelsesmæssige oplevelser af høj kvalitet i et inkluderende miljø, der giver vores elever mulighed for at forfølge meningsfulde liv og produktive karrierer.

Itasca Community College fremmer individuelt og organisatorisk ansvar og integritet for at styrke vores elevers succes. Det fungerer som et inkluderende uddannelsesmiljø, der gør det muligt for alle elever at nå deres ønskede uddannelsesmål. Itasca Community College opfordrer college-samfundet til at indgå i meningsfulde samtaler, der omfavner forskellige synspunkter og perspektiver i et sikkert, åbent og respektfuldt miljø. Itasca Community College er innovativt i at imødekomme vores elevers uddannelsesmæssige behov, samfund og region og integreres i samfundet gennem vores studerende, medarbejderinddragelse og samfundspartnere.

Placeringer

Grand Rapids

Address
U.S. 169,1851
55744 Grand Rapids, Minnesota, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: