International Programs at Tufts University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Tufts

Tufts er førende inden for amerikansk videregående uddannelse, der er karakteristisk for dens succes som et mellemstort universitet, der udmærker sig i forskning og giver studerende en personlig oplevelse. Vores unikke kombination af forskning og liberal kunst tiltrækker studerende, fakultet og personale, der trives i vores miljø af nysgerrighed, kreativitet og engagement.

Mission

Tufts er et student-centreret forskningsuniversitet dedikeret til skabelse og anvendelse af viden. Vi er forpligtet til at levere transformative oplevelser for studerende og fakulteter i et inklusivt og samarbejdsmiljø, hvor kreative lærde skaber dristige ideer, nyskabe i komplekse udfordringer og skelne sig som aktive borgere i verden.

Vision

At være et innovativt universitet af kreative forskere på tværs af en lang række skoler, der har en dybtgående indvirkning på hinanden og verden.

Om internationale programmer og partnerskaber

Vi tilbyder de mest innovative, dynamiske programmer, der er tilgængelige i dag. Vi mener, at den bedste måde at lære et sprog eller kultur er at leve det. Ud over den rige tidsplan for udflugter, der introducerer studerende til Boston, et stærkt boliglivsprogram og rigelige muligheder for kulturudveksling, tilbyder Tufts et uovertruffen fakultet.

Fakultet

Alle medlemmer af vores fakultet er professionelle engelske instruktører med lang erfaring i at undervise i engelsk som andresprog. Vores engelskkurser undervises af dedikerede instruktører, der bruger deres fantasi og oplevelse for at maksimere hver enkelt elevs læringspotentiale. Tufts-engelsksprogsprogrammerne er innovative, når de kombinerer klassemateriale med virkelighedens oplevelse.

Ekstra-Curriculars

Klassetiden suppleres med en række aktiviteter i den virkelige verden, der hjælper dig med at leve sproget, når du lærer det. Du vil tale og bruge sproget hver dag, som er den naturlige måde at forbedre din evne og selvtillid på. Fra engagerende klasser til spændende feltrejser og aftendiskussioner om amerikansk liv og skikke, hjælper vi dig med at lære det sprog og kultur, der er Amerika.

Placeringer

Medford

Address
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

02155 Medford, Massachusetts, USA

Boston

Address
274 Tremont Street
02111 Boston, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: