Institute of Aviation at Parkland College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Institut for Luftfart på Parkland College opretholder et højt kvalitetsniveau for at sikre de bedste resultater for de studerende. Beliggende i Champaign, Illinois og med hjælp fra University of Illinois i Urbana-Champaign og Frasca International, Institut for Luftfart på Parkland College er en førende kollegialt flyvning skole i Illinois og den eneste videregående uddannelsesinstitution i det centrale Illinois med en luftfart .

Placeret på Willard lufthavn, cirka otte miles fra Parkland College vigtigste campus, Institut for Aviation facility huse klasseværelser, studerende kontorer, forskellige flysimulatorer og luft flåde. Flåden består af 17 enkelt motor Piper bueskytter, syv Piper Arrows, tre flermotorede Piper Seminoles og to Cessna 152s.

Karriere Outlook

Med den forestående tilstrømning af pilot pensioneringer kombineret med den globale vækst i luftfartsindustrien, der er mangel på kvalificerede piloter i USA og internationalt. I virkeligheden, ifølge Aviation Week, forventes mere end 20.000 pilot job at åbne inden for de næste syv år, og disse er konservative skøn. Disse job skal udfyldes for at sikre, at mindre regionale flyselskaber kan fortsætte med at tilbyde service. Det hævdes, at nu er måske det bedste tidspunkt til at forfølge og få din pilot uddannelse og flyvetræning.

Parkland s luftfart

Institut for Luftfart på Parkland tilbyder en associeret grad i luftfart samt muligheder for certificering som en privat pilot, instrument-rated pilot, kommerciel pilot, multiengine-rated pilot og flyveinstruktør. Den associerede grad forbereder eleverne til at overføre til en fireårig institution til at tjene en bachelorgrad.

Associate degree studerende vil sekventielt tjene private lodscertifikat, instrument rating, kommercielle lodscertifikat og multiengine bedømmelse i løbet af programmet. Der er også mulighed for at tjene flyveinstruktør certifikater for fly, instrument, og multiengine. Kandidater kan komme ind i arbejdsstyrken efter endt uddannelse i stillinger som luftfotografering og flyveinstruktion. Efter at have afsluttet FAA flyvetid krav, vil kandidater være kvalificeret til at blive piloter.

Program Structure

For de fleste luftfart kurser, de studerende mødes i ca. to timer om ugen i et klasseværelse, hvor de lærer om luftfartøjssystemer, regler og bestemmelser samt luftfart fundamentals. Studerende mødes også på Willard lufthavn i tre 2-timers flyvning perioder om ugen, hvor de får hands-on erfaring, der flyver et fly for at lære flyvemanøvrer, starter og landinger, og cross-country flyvning. Luftfart kurser udbydes Efterår, forår og sommer semestre i overensstemmelse hermed.

Program Adgangskrav

TSA krav til alle ikke-amerikanske borgere

Den amerikanske Transportation Security Administration (TSA) kræver ikke-statsborgere at deltage i Alien Flight Student Program (AFSP). Besøg TSA hjemmeside for mere information. Ikke-modersmål engelsk

Alle studerende, der er ikke-engelsk som modersmål skal etablere engelsk sprogfærdighed gennem TOEFL (HIH) scores: samlet 85 eller højere med mindst 22 lytte og minimum 26 taler. Ingen alternativ middel til vurdering accepteres. TOEFL score må ikke være mere end to år fra start af programmet.

Medicinsk eksamen

Inden du tilmelder dig og flyve et fly, vil de studerende nødt til at opnå en luftfart lægeerklæring fra en FAA-certificeret luftfart retsmediciner (AME). Der er tre klasser af luftfarten lægeattester: Klasse 1, klasse 2 og klasse 3. Klasse 1 er den mest restriktive; Klasse 3 er den mindst restriktive. Luftfart lægeundersøgelser gennemføres af FAA-godkendte læger. Parkland College kræver, at potentielle studerende, som minimum, bestå en klasse 3 fysisk undersøgelse forud for tilmelding til deres første kursus. Enhver klasse af lægeerklæring med en studerende lodscertifikat er acceptabel.

Faglig vurdering

For at tage kurser på Parkland College, skal du placere i college niveau læsning, skrivning, og matematik. Studerende vil nødt til at demonstrere deres college-niveau læsning, skrivning og matematik færdigheder.

Placeringer

Champaign

Parkland College Institute of Aviation at the University of Illinois

Address
Institute of Aviation at Parkland College,
1 Airport Road

61874 Champaign, Illinois, USA
Telefonnummer
+1 217-244-8601

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig