Read the Official Description

Invester i din fremtid

I løbet af 180 år er Marshall University blevet et førende offentligt universitet, der tilbyder nyskabende bacheloruddannelse og kandidatuddannelse på 200 fagområder. Når du beslutter dig for at studere på Marshall, kan du vælge mellem 10 gymnasier, der giver mere end 100-graders programmuligheder, der passer bedst til dine akademiske ambitioner.

Marshall er dedikeret til at bruge alle tilgængelige ressourcer til at hjælpe dig med at lykkes. Universitetet har investeret 300 millioner dollars i nye bygninger og renoveringer i de sidste 10 år for at give dig de nyeste state-of-the-art klasseværelser og laboratorier.

Et indbydende miljø

På Marshall University finder du, at selv om du er omgivet af mange andre studerende, ses du altid som individ. Små klassestørrelser giver dig mulighed for at lære dine professorer at kende. Statsmoderne faciliteter og store forskningsmuligheder sikrer, at du har værktøjer til den bedst mulige uddannelse. Disse funktioner, i kombination med INTO Marshalls venlige studietjenester, sikrer en tilfredsstillende amerikansk universitets oplevelse.

Med mere end 1.000 fakultetsmedlemmer, der underviser i mere end 100-gradige programmer, er Marshall-klasseværelserne veludstyrede til at give dig en god uddannelse. Marshall er forpligtet til at opmuntre sine fakulteter og elever til at udføre forskning på deres område. På grund af dette har universitetet 31 millioner dollars i årlig forskningsfinansiering. Fra det første år af dit program har du mulighed for at deltage i praktisk forskning for at tage din uddannelse ud over klasseværelset.

Du vil føle dig sikker på campus og kende din bolig, og det 24-timers studiecenter kræver begge universitets-ID-adgang. Universitetspolitiet overvåger campus og nødopkaldsindlæg beliggende på forskellige steder på campus.

Vær din bedste

Marshalls campus blander det gamle og det nye, fra de nye faciliteter som Memorial Student Center til de mange kontorer og tjenester i Old Main, den ældste bygning på campus.

Marshall er dedikeret til at give dig de bedste faciliteter. Vi har investeret 300 millioner dollars i nye bygninger og renoveringer til eksisterende i de sidste 10 år.

To fantastiske nye bygninger åbnede for nylig - College of Information Technology og Engineering og Visual Arts Center. Teknologikomplekset på 56 millioner dollars har højteknologiske funktioner til det voksende Engineering-program, mens downtown Visual Arts-centret giver et ultramoderne rum med den nyeste teknologi i Visual Arts.

I centrum af campus

Når du træder på campus og begynder din rejse med INTO Marshall, vil du hurtigt opdage komforten hos Marshall University familien rundt omkring dig. Vores center ligger i hjertet af campus, hvilket betyder at du er tæt på sovesale, klasseværelser, spisesteder, rekreative center og meget mere. Dette vil være centrum for dit første år på campus, både akademisk og socialt.

Vores centrets 14 klasseværelser er vært for dine engelske kurser, og Learning Resource Center giver dig adgang til vejledningstjenester og mange andre ressourcer, der skal bruges uden for klasseværelset.

Ud over de pædagogiske ressourcer finder du en masse sociale aktiviteter inden for INTO Marshall Center. Fra fester i cafeområdet til vores Campus Conversation Partners Program arbejder vores center for at sikre, at du har det sjovt, mens du fortsætter din uddannelse.

Hjælp, hvor som helst du går

Som studerende studerer i INTO Marshall Center, har du alle de fordele og erfaringer fra campuslivet ved et amerikansk universitet. Plus den ekstra bonus på INTO Marshall-tjenester designet til dig.

Vores dedikerede fakultet og medarbejdere hjælper både indenfor og uden for klasseværelset. Vi hjælper dig med vejledning, boligproblemer, planlægning af sjove ture og aktiviteter og meget mere.

I Marshall Center

State-of-the-art faciliteter

INTO Marshall Center er din one-stop-shop til dit engelsk eller Pathway program. Her finder du dine klasseværelser, studieområder og et berigende læringsmiljø.

INTO Center Cafe

Nyd vores cafeområde

Vores cafeområde blev designet med dig og dine medstuderende i tankerne. Flere borde og stole er tilgængelige sammen med ekstra afføring og sofaer, så du kan sidde for at studere, tilbringe tid mellem klasser eller møde med venner. Tekøkken er ofte brugt til fester og arrangementer, der afholdes af INTO Center, herunder feriefester, spilkventer og andre sammenkomster, der er åbne for alle elever.

Learning Resource Center

Brug af midten

Vores Learning Resource Center (LRC) vil blive en værdifuld ressource i din tid på INTO Marshall. Instruktører bruger mange timer vejledning studerende i en bred vifte af emner, og der er også materialer til rådighed for dig at bruge til at forbedre dine engelske færdigheder og øve dit nye sprog. Disse materialer, herunder grammatik og udtale software, dvd'er, romaner og mere, er gratis at bruge. Inden for LRC kan du også tjekke en bærbar computer til brug i vores centrets studieområder.

At give alle de værktøjer, du har brug for til at lykkes

Succesfulde studerende investerer i deres uddannelse, og INTO Marshall giver den bedst mulige læringserfaring til gengæld. Højt kvalificerede universitetsinstruktører, faciliteter udstyret med den nyeste teknologi, små klasser, personlige supporttjenester, sociale aktiviteter og et indbydende universitetssamfund bidrager alle til den rige campusoplevelse på Marshall University .

På dine engelske kurser, der finder sted i INTO Marshall-centret, kan instruktører give individuel opmærksomhed til dig og dine klassekammerater på grund af de små klassestørrelser. Du vil opdage, at instruktører kender dig ved navn og hjælper dig personligt med at hjælpe dig med spørgsmål eller bekymringer under dine studier. Små klassestørrelser giver også mulighed for diskussion, så du kan dele dine meninger og høre dine klassekammeraters perspektiver. I Marshall instruktører er der ikke kun mulighed for hjælp i løbet af klassen. De har kontortid, hvor du kan besøge med spørgsmål og emailadresser, så du kan kontakte dem efter timer. De giver også vejledning i vores Learning Resource Center.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Graduate Pathway

Marshall University

Leder til en kandidatgrad i miljøvidenskab på Marshall University ... [+]

Ønsker du at studere for en grad i USA, men skal du forbedre engelsksproglige færdigheder eller testresultater? Et baneprogram giver akademisk, sproglig og kulturel støtte for at lykkes på et amerikansk universitet. Studerende er garanteret progression til en kandidatuddannelse gennem en pensum bestående af kredit-indtjening kurser. Vi leverer fuld integration med indenlandske og internationale studerende på campus fra højtuddannede universitetsinstruktører og vejledere, samtidig med at du får akademisk støtte gennem hele programmet.

Graduate Pathway i miljøvidenskab giver dig chancen for at forbedre din engelsk og akademiske evne. Det vil forberede dig til succesfuldt forfølge graduate studier på Marshall University.... [-]

USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Marshall University

Vi leverer fuld integration med indenlandske og internationale studerende på campus fra højtuddannede universitetsinstruktører og vejledere, samtidig med at du får aka ... [+]

Vi leverer fuld integration med indenlandske og internationale studerende på campus fra højtuddannede universitetsinstruktører og vejledere, samtidig med at du får akademisk støtte gennem hele programmet.

[-]
USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Marshall University

Leder til en kandidatgrad i ingeniørledelse, miljøteknologi eller transport og infrastrukturteknik ved Marshall University ... [+]

Ønsker du at studere en kandidatgrad i USA, men skal forbedre engelsksproglige færdigheder eller testresultater? Et baneprogram giver akademisk, sproglig og kulturel støtte for at lykkes på et amerikansk universitet. Studerende er garanteret progression til en kandidatuddannelse gennem pensum bestående af kredit-indtjening kurser. Vi leverer fuld integration med indenlandske og internationale studerende på campus fra højtuddannede universitetsinstruktører og vejledere, samtidig med at du får akademisk støtte gennem hele programmet.

Startdato: januar, august

Undervisning / gebyrer: 2017-18: 1-semester fra $ 13.990; 2-semester fra $ 24,330

Karriere: Mekanisk Ingeniør, Civilingeniør, Instruktør, Forskningsassistent... [-]

USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Marshall University

Graduate Pathway i Information Systems giver dig chancen for at forbedre din engelsk og akademiske evne. Det vil forberede dig til succesfuldt forfølge graduate studier p ... [+]

Graduate Pathway i Information Systems giver dig chancen for at forbedre din engelsk og akademiske evne. Det vil forberede dig til succesfuldt forfølge graduate studier på Marshall University.

[-]
USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Marshall University

Leder til en kandidatgrad i maskinteknik ved Marshall University ... [+]

Ønsker du at studere en kandidatgrad i USA, men skal forbedre engelsksproglige færdigheder eller testresultater? Et baneprogram giver akademisk, sproglig og kulturel støtte for at lykkes på et amerikansk universitet. Studerende er garanteret progression til en kandidatuddannelse gennem en pensum bestående af kredit-indtjening kurser. Vi leverer fuld integration med indenlandske og internationale studerende på campus fra højtuddannede universitetsinstruktører og vejledere, samtidig med at du får akademisk støtte gennem hele programmet.

Karriereveje

Som kandidat til en ingeniøruddannelse på Marshall University, kan du finde arbejde som:

Analytiker Konsulent Pædagog Maskiningeniør Produkt designer Forsknings- og udviklingsingeniør Veje ... [-]
USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Marshall University

Leder til en bachelorgrad i ingeniørvidenskab med civil engineering fokus på Marshall University ... [+]

Ønsker du at studere for en bachelorgrad i USA, men skal forbedre engelsksproglige færdigheder eller testresultater? Et baneprogram giver akademisk, sproglig og kulturel støtte for at lykkes på et amerikansk universitet. Studerende er garanteret progression til en bacheloruddannelse gennem en pensum bestående af kredit-indtjening kurser. Vi leverer fuld integration med indenlandske og internationale studerende på campus fra højtuddannede universitetsinstruktører og vejledere, samtidig med at du får akademisk støtte gennem hele programmet.

Karriereveje

Som kandidat til en bacheloruddannelse i ingeniørvidenskab på Marshall University, kan du finde arbejde som:

Biologisk ingeniør tegneren Computersystemspecialist Maskiningeniør Elektroingeniør Veje ... [-]
USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Undergraduate Pathway

Marshall University

1-SEMESTER PATHWAY GRUNDKREDITBREAKDOWN ... [+]

1-SEMESTER PATHWAY

GRUNDKREDITBREAKDOWN

[-]
USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Marshall University

veje 31 kredit timer gælder fra Pathway ... [+]

veje 31 kredit timer gælder fra Pathway

[-]
USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Marshall University

Akademisk engelsk og sammensætning ... [+]

Akademisk engelsk og sammensætning

[-]
USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Marshall University

Engineering Computations 1-SEMESTER PATHWAY ... [+]

Engineering Computations

1-SEMESTER PATHWAY

[-]
USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Marshall University

Semester 1 ... [+]

Semester 1

[-]
USA Huntington
January 2020
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
INTO Marshall University
Address
315 18th St. Huntington
WV 25703 Huntington, West Virginia, USA
Hjemmeside