Læs den officielle beskrivelse

En højt opladet kraft, der vil flytte din verden.

Alt vi gør handler om IES i udlandet studerende. Vores dybt lidenskabelige team af studerende i udlandet er med til at skabe engangstidsophold, der overskrider forventningerne. Vores mål er at rocke verden omkring 6000 studere udenlandske studerende hvert år.

Fra vores hovedkontor i Chicago til vores 125+ studier i udlandet programmer på mere end 30 globale steder verden over skaber vi autentisk global uddannelse og livbevidste kulturelle oplevelser. Vi arbejder på IES Abroad, fordi vi mener, at enhver studerende skal have mulighed for at rejse til udlandet - især i et sjovt, sikkert og overlegent akademisk og kulturelt miljø.

Vi tror så stærkt i kraften i vores program, at vi aktivt rekrutterer studerende fra forskellige befolkninger og yder mere end 4 millioner dollars i stipendier år efter år. Vi er stolte af, at vores studerende er så forskellige og spændende som de lande, de studerer i.

Hvem er vi

Institut for International Studerende Studerende ("IES Abroad") Repræsenterer et konsortium på mere end 235 amerikanske gymnasier og universiteter. Som en non-profit 501 (c) (3) organisation har IES Abroad en frivillig bestyrelse og et omfattende akademisk styringssystem, der omfatter 5 udvalg med demokratisk repræsentation fra IES Abroad-konsortiet.

Siden grundlæggelsen i 1950 har over 100.000 studerende deltaget i IES Abroad internationale studier i udlandet programmer. IES Abroad driver 120+ programmer på mere end 30 steder i Europa, Afrika, Asien, Sydamerika, Australien og New Zealand. Med 6.000+ studerende indskrevet i IES Abroad-programmer hvert år, er IES Abroad den største studie i udlandet udbyder i USA og en innovativ leder i studiet i udlandet.

undersøgelse

Vores mission

IES Abroad uddanner eleverne til at blive globale ledere gennem førende studier i udlandet og praktikophold, der giver eleverne verdensomspændende erfaringsmæssige læringsmuligheder, der opfylder de højeste standarder for akademisk kvalitet.

Vores vision

Vores vision for fremtiden forbliver forbundet med det oprindelige IES Abroad-program i 1950 ... en verden fyldt med interkulturelt kompetente ledere, der har både forståelse og færdigheder til effektivt, menneskeligt og positivt at navigere på tværs af forskellige kulturer, i politik, uddannelse, erhvervslivet , Eller nonprofit-sektoren.

VORES FILOSOFI

Vi er forpligtet til først og fremmest at placere vores elevernes interesser, til levering af overordnede akademiske programmer og at yde fremragende service til vores elever og uddannelsespartnere over hele verden. Det er vores højeste prioriteter.

Vi mener, at gennemsigtighed, bedste praksis og opretholdelse af vores forretningsprincipper er i bedste for vores elever, vores globale akademiske partnere og vores organisation. IES Abroad's styringsstruktur har et tilsynssystem, der er karakteriseret ved konsortiemedlem og tredjepartsdrevne checks og balancer.

studerende

Hvad vi tilbyder

Et pas til globalt statsborgerskab.

IES Abroad skaber en rejse - en spændende udfordring for akademikere og kulturelt nedsænkning - en uovertruffen global pædagogisk oplevelse. Vores verdensklasse fakultet og krævende relevante kurser engagerer og inspirerer eleverne, da de opdager uventede måder at lære både inde og ude i klasseværelset.

Snart finder vores studerende sig i krydset mellem sprogfærdigheder og interkulturel kommunikation, da de lærer at navigere verden som 21. århundredes globale borgere. Sådan gør vi det:

 • Mere end 125 akademiske programmer
 • Programmer i 30 + byer og 21 lande
 • Et netværk af 600+ ambassadører, der har givet tilsagn om at besvare spørgsmål
 • Mere end 1200 IES Udlandet kurser undervist af kvalificeret internationalt fakultet
 • Kreditoverførsel baseret på programmer, der allerede er godkendt af eleverne på grundskolen eller gennem programmer akkrediteret af IES Abroad's School of Record, University of Rochester
 • Boligindstillinger sikret og overvåget af IES Abroad, herunder opholdssteder, opholdshaller med lokale universitetsstuderende og / eller lejligheder (ofte med lokal beboerassistent)
 • Mere end 4 millioner dollars i IES Abroad stipendier og hjælp til rådighed
 • Mulighed for at tage kurser på et af vores internationale partneruniversiteter sammen med lokale studerende
 • Personlig rådgivning til at hjælpe med spørgsmål, bekymringer og processer før afgang
 • Bistand med visumansøgningsprocessen
 • Omfattende sundheds- og sikkerhedstjenester, som omfatter:
  • 24/7 nødhjælpsassistance på stedet for at imødekomme de studerendes øjeblikkelige behov for sundhed og sikkerhed
  • International sygesikring til nødsituationer
  • US-baserede studentedag og støttepersonale, der etablerer og overvåger sundheds- og sikkerhedsprotokollen, konsulterer IES Abroad Centers for at opretholde høje sikkerhedsstandarder og fungere som en nødkontakt
  • En international politisk plan for krisestyring og nødprocedurer på alle steder til evakuering i tilfælde af naturkatastrofer, politisk uro eller terrorhandling.
 • Omfattende forudgående ressourcer, herunder kulturel og akademisk information
 • Adgang til Moodle, et online læringsmiljø, der engagerer studerende uden for klasseværelset
 • Familiehjælp, herunder IES Abroad Family Guide
 • Erfarne og dedikerede lokalt ansatte på stedet
 • Måltider afhængigt af boligvalg
 • Praktikophold og praktikophold på områder som: Kunst / Teater, Erhverv, Uddannelse, Regering / Politik, Juridik, Videnskab / Sundhedsrelaterede programmer, Social / NGO Organisationer
 • Service læring og frivillige muligheder på forskellige lokale, nationale og internationale velgørende organisationer på områder som: Dyrevelfærd, Fællesskabsudvikling, Økonomisk Udvikling, Uddannelse, Sundhed, Menneskerettigheder mv.
 • Omfattende orientering og re-entry programmering, der fokuserer på kulturel tilpasning, målindstilling og præstation og forberedelse til hjemmet
 • Adgang til organiserede landture og kulturelle arrangementer
 • Udskrift
 • Adgang til vores 100.000+ alumni netværk og The Exchange bi-årlige nyhedsbrev
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

IES Abroad

Med sin centrale beliggenhed i Europa og fuldmedlemsstatus i EU er Nederlandene det perfekte sted at studere i udlandet og forstå ikke kun erhvervslivet og økonomien i Ho ... [+]

Hvorfor Amsterdam?

Forestil dig at studere international business og global økonomi i smukke Amsterdam, en af ​​Europas førende byer for erhvervslivet og den progressive sociale og økonomiske politik. Det er også et knudepunkt for iværksætteri og nystartede virksomheder. Med sin centrale beliggenhed i Europa og fuldmedlemsstatus i EU er Nederlandene det perfekte sted at studere i udlandet og forstå ikke kun erhvervslivet og økonomien i Holland, men overalt i Europa - dets vigtige handelspartnere er Tyskland, Belgien , Frankrig og Det Forenede Kongerige.

Hvad du vil studere

Ved at tilmelde dig dette program har du den enestående mulighed for at vælge fra et stort udvalg af erhvervs- og økonomikurser på Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Beliggende i Amsterdams forretningskvarter, School of Economics... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Du overvejer at deltage i lovskolen efter eksamen - ville det ikke være nyttigt at få et indblik i, hvilken lovskole der er, før du går, og også finde ud af, hvilken type ... [+]

Oversigt

Du overvejer at deltage i lovskolen efter eksamen - ville det ikke være nyttigt at få et indblik i, hvilken lovskole der er, før du går, og også finde ud af, hvilken type juridisk karriere du leder efter? Dette program giver dig denne mulighed. Lær om komparativ lov i international sammenhæng, mens du studerer i udlandet med os i Holland, hvor lokale studerende starter deres juridik på bachelorniveau.

Ved at tilmelde dig dette program, tilføjer du international lov og kriminologi erfaring til dit transkript - et godt snakkepunkt, når du interviewer for lovskolen eller dit første job. Tilmelde dig et IES Abroad -kursuskursus på lov og tre til fire lov- eller kriminologi-relaterede kurser på det berømte Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Med hollandske og internationale studerende som jeres jævnaldrende på opgaver som case briefs og moot court får du et værdifuldt internationalt perspektiv, der kun kommer med at studere i udlandet.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk,Hollandsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Forestil dig selv i et bio-lab eller et psykologforedrag. Se nu omkring dig - du er omgivet af hollandske og internationale studerende. Dit klasseværelse er ikke i en af ... [+]

Oversigt

Forestil dig selv i et bio-lab eller et psykologforedrag. Se nu omkring dig - du er omgivet af hollandske og internationale studerende. Dit klasseværelse er ikke i en af ​​de gamle velkendte bygninger på dit hjem campus; Det er i en af ​​Europas mest spændende og unikke byer-Amsterdam-på et internationalt anerkendt forskningsuniversitet, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Med sine stærke kursustilbud i psykologi og naturvidenskab finder du engelsklærte kurser på VU'en for at ansøge om din større fra Experimental Cell Biology til Historien og Filosofien om Psykologi. Du kan dykke dybt ind i din store, men du har også mulighed for at udvide dine studier med IES Abroad kursus muligheder, såsom tilbud på hollandsk sprog og kultur, seksualitet og køn, studiekunst og kunsthistorie.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk,Hollandsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores studie i Amsterdam-programmet udnytter byen ... [+]

Oversigt

Er du ivrig efter at tage et uafhængigt, frisk kig på verden - og selv? Lad Amsterdam omdefinere dit perspektiv. Denne progressive by er kendt for sine banebrydende bidrag til kunst, erhvervsliv, politik og socialpolitik og for dets betydning i Europas og verdens historie.

Vores studie i Amsterdam Program udnytter byens unikke balance i historie og nutidskultur, og lader dig strukturere dine studier på den prestigefyldte Universiteit van Amsterdam (UvA) og på IES Abroad Center.

Med et stærkt fokus på internationalisme tilbyder UvA en bred vifte af kurser for dig at tilmelde dig, herunder Konflikt og Kulturel Mangfoldighed, Globalisering og Internationale Forbindelser og Sociologi. Du kan også vælge fra IES Abroad kursustilbud, i studiekunst, hollandsk sprog, forskning og andre emner.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Som musikstuderende vil du blomstre i Amsterdams blomstrende kunstmiljø, en by kendt for sin evne til at omfavne udtryk for den menneskelige ånd. ... [+]

Oversigt

Som musikstuderende vil du blomstre i Amsterdams blomstrende kunstmiljø, en by kendt for sin evne til at omfavne udtryk for den menneskelige ånd.

Tilmelding til Conservatorium van Amsterdam, den største og mest forskelligartede musikhave i Nederlandene, integrerer dig fuldt ud i en specialiseret institution, hvor du studerer med andre studerende, der er dedikeret til musikstudiet.

Conservatorium van Amsterdam drager fuld fordel af Amsterdams etablerede ry i musik for at tilbyde fremragende undervisning i klassisk og jazzmusikprestation, teori og komposition. Konservatoriet er dedikeret til at opretholde overlegne standarder for undervisning, udførelse og skabelse af musik gennem et meget individualiseret studieforløb. Hvis du ønsker at studere på CvA, bør du være en stærk og uafhængig præstations-, komposition- eller teorivirksomhed med motivation og hensigt at blive professionel musiker, musiklærer eller komponist.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk,Hollandsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores studie i udlandet program i Auckland giver dig mulighed for direkte tilmelding til University of Auckland, et prestigefyldt forskningsuniversitet, der har kurser i ... [+]

Oversigt

2015 Mercer Quality of Living Survey rangerede Auckland tredje i verden for livskvalitet. Med smukke vulkaner og lavastrømme, vil en dynamisk blanding af europæisk, asiatisk og stillehavsindflydelse, venlige beboere og betagende kystnære udsigter falde til Aucklands unikke charme.

Vores studie i udlandet program i Auckland giver dig mulighed for direkte tilmelding til University of Auckland, et prestigefyldt forskningsuniversitet, der har kurser i mere end 150 discipliner. Universitetet har et væld af muligheder i Māori-studier og har en maraj (Māori-hellig jord) på campus, der tyder på Aucklands mangfoldighed og New Zealands Māori-arv. Auckland vil være dit klasseværelse. Besøg Auckland War Memorial Museum for at udforske sine samlinger i naturlig og menneskelig historie. Lær om Aucklands mangfoldige geografi fra Auckland Volcanic Field til den ismus, som Auckland ligger på. Alt du gør og se er en del af din internationale uddannelse.... [-]

New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

... [+]

Oplev første hånd, der trækker den globale filmindustri til New Zealand og lav din egen korte drama episode. Struktureret omkring en praktisk produktionsproces baseret på professionel tv-industri praksis, er dette program en praktisk erfaring designet til at sætte dig op med de værktøjer, du har brug for til at starte din karriere inden for film, tv og digital medieindustrien. På grund af programmets lille størrelse og intensivitet er adgangen meget selektiv.

Akademikere

IES Abroad's mission er simpel: at give dig den bedste studie i udlandet programmet muligt - hvilket omfatter de højeste akademiske og kulturelle oplevelser. Derfor samarbejdede vi med University of Auckland.... [-]

New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Hvorfor Barcelona? Barcelona bliver dit klasseværelse. Forbedre, hvad du lærer i klasseværelset og tilføj international erhvervserfaring til dit resumé ved at del ... [+]

Hvorfor Barcelona?

Barcelona bliver dit klasseværelse.

Forbedre, hvad du lærer i klasseværelset og tilføj international erhvervserfaring til dit resumé ved at deltage i en valgfri praktik eller en social handling / service læringsplacering og ledsagende seminar.

Barcelona bliver dit klasseværelse.

Forbedre, hvad du lærer i klasseværelset og tilføj international erhvervserfaring til dit resumé ved at deltage i en valgfri praktik eller en social handling / service læringsplacering og ledsagende seminar.

Akademikere

Vores mission er enkel: At give dig den bedste studie i udlandet programmet muligt - som omfatter de højeste akademiske og kulturelle oplevelser. Vores verdensklasse professorer og kursusvalg på prestigefyldte lokale universiteter forbedrer din akademiske erfaring og giver dig nye perspektiver hver dag i klassen.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores 12-ugers praktikophold i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kredit, praktikplacering på 30 til 40 timer om ugen inden for dit valg. Udvikle dine faglige evner, di ... [+]

Oversigt

Få en start på din karriere ved at få international erhvervserfaring med et semester praktik i Barcelona, ​​den økonomiske og kulturelle knudepunkt på den iberiske halvø. Barcelona er en vigtig aktør inden for mange brancher, herunder handel, uddannelse, teknologiske opstart, underholdning, medier og mode. Der er også gode muligheder i internationale sundhedsvæsener, ikke-for-profit organisationer og kunst. Byg et globalt netværk af professionelle kontakter, mens du tager i alt, hvad denne smukke spanske by ligger mellem det lyse blå hav og majestætiske bjerge-har at tilbyde.

Vores 12-ugers praktikophold i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kredit, praktikplacering på 30 til 40 timer om ugen inden for dit valg. Udvikle dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og få en reel erhvervserfaring, der vil starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Der er en bred vifte af IES Abroad kurser til rådighed, primært undervist på engelsk af vores verdensklasse fakultet. Du er grupperet i sprogfærdighedsbaserede niveauer f ... [+]

Oversigt

Feast dine øjne på de mange seværdigheder i Barcelona! Du kan beundre den fantastiske modernistiske arkitektur af Antoni Gaudís Sagrada Familia-kirke, gå gennem den lunefulde Park Güell, handle på markederne og gadeleverandørerne i Las Ramblas, besøg de smukke strande - skal vi fortsætte? Du kan opleve det hele her.

Der er en bred vifte af IES Abroad kurser til rådighed, primært undervist på engelsk af vores verdensklasse fakultet. Du er grupperet i sprogfærdighedsbaserede niveauer for at fokusere dine kursusindskrivningsmuligheder. Dette giver også en følelse af fællesskab med dine medstuderende og udfordrer dig til at maksimere din læring.

Udover det spanske sprogkursus vælger du fra en række engelsk- og spanskundervisede IES Abroad områdestudier, samt spansk- og engelsklærte lokale universitetskurser for at afslutte dit semester. Alle IES Abroad kurser omfatter kursusrelaterede aktiviteter, der hjælper dig med at forbinde kursusarbejde med dine omgivelser. Du kan også tilføje international erhvervserfaring til dit resumé, mens du tjener kredit ved at deltage i en praktikplacering og ledsagende akademisk seminar. Barcelona bliver dit klasseværelse.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

I dette program kan du tage kurser i en bred vifte af emner, herunder politik, regionalisme, international sikkerhed, international forretning og relationer, og mange and ... [+]

Hvorfor Barcelona?

Som den mest internationale by i Spanien er Barcelona et vigtigt sted for internationale relationer samt international handel og handel. På grund af byens blanding af spansk, engelsk, fransk og mere har den stærke politiske bånd med resten af ​​Europa og videre. Og med sin blanding af kulturer tilbyder Barcelona den usædvanlige mulighed for at se, hvordan regionale, nationale og internationale synspunkter er sammenflettet.

Hvad du vil studere

I dette program kan du tage kurser i en bred vifte af emner, herunder politik, regionalisme, international sikkerhed, international forretning og relationer, og mange andre. Forestil dig at tage i alt, hvad Barcelona har at tilbyde, mens du tager spændende kurser, som kampagne i Europa: Fra propaganda til politisk markedsføring eller globaliseret økonomi... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

I Barcelona tager du 15-19 point pr. Semester. Vores mål er at sikre, at dine akademiske behov er opfyldt. Du kan lave din egen akademiske oplevelse ved at ... [+]

I Barcelona tager du 15-19 point pr. Semester. Vores mål er at sikre, at dine akademiske behov er opfyldt. Du kan lave din egen akademiske oplevelse ved at vælge fra følgende kursustyper:

Sprogkurser (påkrævet, 3-7 point) tilbydes på IES Abroad Center. Disse kurser spænder fra 100 til 400 niveau. Område studier kurser * (påkrævet, 3 point) tilbydes på IES Abroad Center på engelsk og spansk i en bred vifte af discipliner. (Engelske placeringer er tilgængelige. En grundlæggende kendskab til spansk er nødvendig for nogle.) Disse spanske og engelsklærte kurser er tilgængelige på Universitat de Barcelona og Universitat Pompeu Fabra og i en lang række discipliner. ... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Ved hjælp af Berlin som et casestudium undersøger dette engelskundervisningsprogram, der er relevante for større byer i dag. Gennem komparative og tværfaglige kurser stud ... [+]

Oversigt

Spadsere gennem Berlins gader og rundt om hjørnet, vil du se skyhøje moderne bygninger, der indeholder en banebrydende bæredygtig teknologi. Omkring det næste hjørne ses kunstgallerier, caféer og butikker, der ligger i gamle brostensbelagte gader. Som en by, der er bygget og genopbygget i løbet af det sidste århundrede, forbliver Berlin en by af kontraster og innovation. Kom og studere i udlandet i Berlin, og oplev energien og spændingen i denne fantastiske by.

Ved hjælp af Berlin som et casestudium undersøger dette engelskundervisningsprogram, der er relevante for større byer i dag. Gennem komparative og tværfaglige kurser studerer du emner som arkitektur, kulturel identitet, køn og seksuel politik, multikulturalisme, populærkultur og bystudier for bedre at forstå byens udvikling og dens kultur.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Kurser i dette program udnytter Berlins stilling som Tysklands hovedstad og Tysklands stilling som en førende stat i EU. De engelsklærte kurser sammenligner og kontraster ... [+]

Oversigt

12 point. 12 uger. $ 12.000.

Vores Berlin - Internationale Anliggender

Kurser i dette program udnytter Berlins stilling som Tysklands hovedstad og Tysklands stilling som en førende stat i EU. De engelsklærte kurser sammenligner og kontrasterer fordele og ulemper ved Den Europæiske Unions åbne grænser, strategier til bekæmpelse af terrorisme og de udfordringer og fordele, som migration bringer.

Berlin vil også være dit klasseværelse. Forestil dig at studere de europæiske og globale udfordringer, som Tyskland står overfor, og derefter gå forbi Berlinmurens rester, en stærk påmindelse om byens turbulente fortid. Eller vandre gennem det tyrkiske marked, mens du lærer migration i Tyskland. Kan du billedet udforske Berlins kvarterer, tage i den fantastiske arkitektur og nyde donere og currywurst? Dette er studere i udlandet!... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Fuldtid
14 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette program er specielt designet til at forbedre dine tyske sprogkundskaber og trækker på Berlins rige kultur og traditioner for at forbinde dine kurser med byens leven ... [+]

Oversigt

Det øjeblik du træder fra flyet i Berlin, vil du føle sin energi. Det er et sted for nye ideer, hvor bæredygtig teknologi og moderne design er en livsstil, og kunstgallerier findes på næsten hvert hjørne. Men glem ikke, denne dynamiske by er også et centre for moderne europæisk historie - det er ikke lige så stort, at man efterlader dens aftryk på det 20. århundredes politiske, sociale og kulturelle historie. Vi inviterer dig til at studere i Berlin og udforske en af ​​verdens mest levende byer. Dette program er specielt designet til at forbedre dine tyske sprogkundskaber og trækker på Berlins rige kultur og traditioner for at forbinde dine kurser med byens levende historie.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Specielt designet til studerende med avanceret spansk sprogfærdighed, giver vores program dig mulighed for at bygge videre på dine sprogkundskaber, når du fordyber dig i ... [+]

Oversigt

Du læser, skriver og taler spansk godt - så hvorfor ikke tage din uddannelse til næste niveau? Lev og studere i Buenos Aires, hvor de lokale er åbne og interesserede i at tale spansk med dig og hjælpe dig med at lære deres sprog, historie og kulturer.

Specielt designet til studerende med avanceret spansk sprogfærdighed, giver vores program dig mulighed for at bygge videre på dine sprogkundskaber, når du fordyber dig i kulturen i Argentina. Udover avanceret sprogstudium på vores Buenos Aires Center vælger du fra en række spanskundervisede IES Abroad områdestudier med fokus på følgende områder:

LitteraturFolk, Politik

Du kan tilmelde dig kurser på lokale universiteter, herunder Universidad Torcuato di Tella, Universidad de Buenos Aires og Pontifica Universidad Católica Argentina, hvor du vil opleve det argentinske uddannelsessystems førstehånd og nyde adgang til lokale elevaktiviteter. Måske får du nogle argentinske venner, mens du er i den.... [-]

Argentina Buenos Aires
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Åben for studerende på alle sprogniveauer, de latinamerikanske samfund ... [+]

Oversigt

Hvis du er klar til et urbane eventyr, er Buenos Aires din by. Med endeløse bydele og kvarterer at udforske, vil du fare vild i seværdigheder og lyde i Buenos Aires. Tango natten væk, mens du lærer landets populære dans, deltager i et af de mange fodboldkampe og gennemser den lokale kunstscene. Alt dette og mere venter dig som en studerende i udlandet i Buenos Aires.

Åben for studerende på alle sprogniveauer, de latinamerikanske samfund

Hvis du har sprog- eller færdiguddannelse på mellem- eller mellemniveau, kan du vælge mellem en lang række engelsklærte IES Abroad kurser inden for områder som litteratur, historie, antropologi, international business og statsvidenskab. Hvis du har avanceret spansk sprogfærdigheder, har du mulighed for at vælge mellem spanskundervisede IES Abroad kurser og kurser gennem den prestigefyldte Pontificia Universidad Católica Argentina. Du kan også tage engelsklærte IES Abroad kurser.... [-]

Argentina Buenos Aires
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

... [+]

Hvorfor Sydafrika?

Disse kurser vil omfatte komparative perspektiver baseret på sydafrikanske eksempler.

Mens du i Cape Town tager du 15-17 point pr. Semester; Alle kurser er 3 point værd, medmindre andet er angivet.

Daglig liv

En del af at føle dig hjemme i Cape Town gør vores yderste for at hjælpe dig med at føle dig tryg og omhyggelig. Uanset om det er et orienteringsprogram, der får dig til at føle sig forberedt, bolig, der er godt placeret og komfortabelt, eller de felture og vandreture, der tager dig til steder uden for den slagne vej - handler det kun om vores elevtjenester.

[-]
Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Når du studerer hos os i Sydafrika, registrerer du dig for tre til fem kurser ved Sydafrikas førende forskningsuniversitet, University of Cape Town (UCT), som ligger i et ... [+]

Oversigt

I Cape Town vil hver dag være som en selvstændig eventyrbog: forestil dig en betagende udsigt fra toppen af ​​Table Mountain, vandre Lion Head ved solnedgang, besøge strande - der er endda en strand med pingviner! - og mere.

Når du studerer hos os i Sydafrika, registrerer du dig for tre til fem kurser ved Sydafrikas førende forskningsuniversitet, University of Cape Town (UCT), som ligger i et hyggeligt forstæderområde fem miles fra byens centrum. UCT er Sydafrikas ældste universitet og har gennemgået en utrolig forandring siden åbningen, især siden slutningen af ​​apartheid, der arbejder for at gøre kvaliteten af ​​højere uddannelse tilgængelig for studerende uanset race. UCT er officielt anerkendt for sine styrker inden for afrikanske studier, biologi, botanik, business, miljøvidenskab, historie, matematik, teknik, sociologi og antropologi.... [-]

Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

I løbet af din tid i Christchurch registrerer du dig direkte på University of Canterbury, et af de tre bedste universiteter i New Zealand og i de 3% af verdens universite ... [+]

Oversigt

Når du kigger ud på dit vindue i Christchurch, ved du at udforskning venter på vandreture, fiskeri, kajak eller svømning - det er bare en typisk dag her. Nyd den eventyrlystne, men alligevel afslappede, livsstil, Christchurch har at tilbyde.

I løbet af din tid i Christchurch registrerer du dig direkte på University of Canterbury, et af de tre bedste universiteter i New Zealand og i de 3% af verdens universiteter. Du har også adgang til mere end 50 akademiske afdelinger og mere end 100 på-campus klubber og organisationer-ideelle muligheder for at forbinde med kiwi (lokale) studerende. Spredt over 215 hektar smukt anlagte grunde og haver, er universitetets campus kun 15 minutter fra byen.... [-]

New Zealand Christchurch
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores iværksætteri ... [+]

Oversigt

Der er en grund til, at Dublin nu fungerer som det europæiske hovedkvarter for virksomheder som Google, Facebook og Twitter. I det sidste årti har Irlands pro-business miljø været en inkubator for nystartede virksomheder, især inden for teknologi, og dets omdømme som Europas vigtigste teknologihub er veletableret.

Vores iværksætteri

Dublin er Europas teknologiske knudepunkt til verdens mest innovative virksomheder med 8 ud af de 10 globale informations-, kommunikations- og teknologibureauer her. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn og Salesforce er veletablerede, og i de sidste par år har Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey og Yelp oprettet en base i Dublin.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES Internship i udlandet udvikler dine faglige kompetencer, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din kar ... [+]

Oversigt

Dublin er en global leder inden for kunst og iværksætteri. Det er også et stort medie- og forlagscenter med gode muligheder inden for business, finans, kommunikation, social opsøgende og mere. Denne hovedstads bredde af voksende industrier gør et semester praktik i Dublin den perfekte oplevelse for en lang række interesser.

Tag en naturskøn tur, lån fra Dublinbikes, eller brug DART-linjen til at pendle til din praktikplads. Til frokost kan du nyde en traditionel corned beef sandwich eller irsk gryderet.

Byg et globalt netværk af professionelle kontakter, mens du tager i alt, hvad denne fantastiske by har at tilbyde.

En IES Internship i udlandet udvikler dine faglige kompetencer, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Vores 14-ugers program i Dublin garanterer en ubetalt, for-kredit praktikplacering på en lokal virksomhed eller organisation, hvor du vil arbejde i mindst 32 timer om ugen.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

I dette program lærer du om irsk kultur gennem kurser i humaniora og samfundsvidenskab, der fokuserer på temaer af tradition, forandring og identitet i moderne Irland. Sk ... [+]

Oversigt

Rich i kultur og stolthed, er moderne Dublin en levende by med mere end halvdelen af ​​sin befolkning under 25 år. Denne farverige, kosmopolitiske by er hjemsted for en verdensklasse kunstscene og er kendt for sin litteratur og berømte forfattere, sådan som George Bernard Shaw, Oscar Wilde og Samuel Beckett.

I dette program lærer du om irsk kultur gennem kurser i humaniora og samfundsvidenskab, der fokuserer på temaer af tradition, forandring og identitet i moderne Irland. Skrive- og litteraturkurser klipper ind i Irlands rige kunstneriske historie, og du kan også vælge at deltage i en praktikophold eller en tjenesteuddannelsesplacering, der supplerer din klasseværelse læring.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Uanset om du nærmer dig skrift som et fremtidigt kald eller som et kreativt udløb, hjælper vores kurser dig med at opdage og udforske din stemme og finpudse dit håndværk. ... [+]

Oversigt

De berømte linjer WB Yeats, oprettelsen af ​​James Joyce's "universelle by" i Ulysses, Abbey Theatre, har blogs fra The Irish Times-forfattere i Irland brugt ord og billeder til at inspirere, informere, overtale og underholde deres læsere i århundreder. Da de flyttede ind i den digitale tidsalder, nåede forfattere større og mere forskelligartede publikum gennem platforme, der ikke eksisterede for et årti siden.

Gennem studiet af nutidige irske forfattere såvel som fortidens fortællinger er vores Writer's Program designet til at inspirere og udfordre forfattere til at hæve deres evner til det næste niveau.

Uanset om du nærmer dig skrift som et fremtidigt kald eller som et kreativt udløb, hjælper vores kurser dig med at opdage og udforske din stemme og finpudse dit håndværk. Fra kort historie og grafisk roman til digital kommunikation og skrivning til skærmen dækker vores kurser et bredt udvalg af stilarter og genrer. Vælg mellem en række skriftrelaterede kurser, irske studier kurser eller en praktikophold eller service læringsplacering for at oprette dit 15-kredit-program.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Du behøver ikke de irske held til at have en uforglemmelig studie i udlandet i Dublin. Ved direkte tilmelding til Dublin City University (DCU), vil du have glæden ved at ... [+]

Oversigt

Du behøver ikke de irske held til at have en uforglemmelig studie i udlandet i Dublin. Ved direkte tilmelding til Dublin City University (DCU), vil du have glæden ved at være venner med irsk, som er kendt for deres gæstfrihed. Du vil føle dig mere hjemme ved at vide, at Dublin har en ung befolkning (mere end halvdelen af ​​byen er under 25 år). Dublin belønner den uafhængige ånd med en forskelligartet kultur og en bred vifte af uddannelsesmuligheder.

Dublin City University (DCU) tilbyder et bredt udvalg af udfordrende kurser. Dette program appellerer primært til de studerende, der er klar til udfordringen med at tilpasse sig en helt ny akademisk kultur, der kræver betydeligt selvstændigt arbejde. Dublin vil også være dit klasseværelse. Tag et irsk spil på Abbey Theatre, landets nationale teater. Lær om Dublins historie ved at udforske Dublin Castle, som blev bygget i 1204. Besøg Trinity College Dublin for at se Kells 7. århundrede bog, et mesterligt eksempel på et belyst manuskript, der er indrettet i sit eget klimastyrede arkiv på universitetets gamle bibliotek .... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Du behøver ikke de irske held til at have en uforglemmelig studie i udlandet i Dublin. Ved direkte tilmelding til National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acti ... [+]

Oversigt

Du behøver ikke de irske held til at have en uforglemmelig studie i udlandet i Dublin. Ved direkte tilmelding til National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), vil du have glæden ved at være venner med irskerne, som er kendt for deres gæstfrihed. Du vil føle dig mere hjemme ved at vide, at Dublin har en ung befolkning (mere end halvdelen af ​​byen er under 25 år).

National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting har specialiseret sig i vinterhave. Dette program appellerer primært til de studerende, der er klar til udfordringen med at tilpasse sig en helt ny akademisk kultur, der kræver betydeligt selvstændigt arbejde.

... [-]
Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Trinity College Dublin tilbyder en bred vifte af udfordrende kurser og appellerer primært til de studerende, der er klar til udfordringen med at tilpasse sig en helt ny a ... [+]

Oversigt

Du behøver ikke de irske held til at have en uforglemmelig studie i udlandet i Dublin. Ved at tilmelde dig direkte på Trinity College Dublin (TCD), vil du have glæden ved at være venner med irerne, som er kendt for deres gæstfrihed. Du vil føle dig mere hjemme ved at vide, at Dublin har en ung befolkning (mere end halvdelen af ​​byen er under 25 år).

Trinity College Dublin tilbyder en bred vifte af udfordrende kurser og appellerer primært til de studerende, der er klar til udfordringen med at tilpasse sig en helt ny akademisk kultur, der kræver betydelig selvstændigt arbejde. Dublin vil også være dit klasseværelse. Tag et irsk spil på Abbey Theatre, landets nationale teater. Lær om Dublins historie ved at udforske Dublin Castle, som blev bygget i 1204. Besøg Trinity College Dublin for at se Kells 7. århundrede bog, et mesterligt eksempel på et belyst manuskript, der er indrettet i sit eget klimastyrede arkiv på universitetets gamle bibliotek .... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Universitetshøjskolen Dublin (UCD) blev grundlagt i 1854 og har mere end 160 års tradition. Blandt sine alumner er revolutionære, der deltog i kampen for irsk uafhængighe ... [+]

Hvorfor Dublin?

Universitetshøjskolen Dublin (UCD) blev grundlagt i 1854 og har mere end 160 års tradition. Blandt sine alumner er revolutionære, der deltog i kampen for irsk uafhængighed, den berømte romanforfatter James Joyce, og adskillige irske præsidenter og Taoiseach (premierministre).

I dag er UCD Irlands største universitet. Kendt for deres øverste erhvervsskole, deres bemærkelsesværdige humanistiske skole og deres lederskab inden for videnskab og teknologi, er der noget for alle hos UCD.

UCD campus i Belfield ligger i Dublins sydlige forstæder, kun femten minutter fra kysten og tredive minutter til de smukke Dublin / Wicklow Mountains. Campus strækker sig over 300 acres og omfatter state-of-the-art faciliteter, museer og skovvandrestier omkring campus søer. Deltag i klasser sammen med irske studerende og drage fordel af hele byen Dublin har at byde på unge voksne, da mere end halvdelen af ​​byen er under 25 år.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Hvorfor studere i udlandet på ét sted, når du kan opleve politikken og kulturen i mere end 15 europæiske lande? Vores EU-program giver dig mulighed for at leve og lære om ... [+]

Oversigt

Hvorfor studere i udlandet på ét sted, når du kan opleve politikken og kulturen i mere end 15 europæiske lande? Vores EU-program giver dig mulighed for at leve og lære om europæisk politik, økonomi, erhvervsliv og internationale relationer som aldrig før. Den centralt beliggende by Freiburg, Tyskland, bliver dit hjemmebase. Det er her, at du vil tage engelsklærte kurser som Global Leadership, Political Science og German.

Som en del af programmets påkrævede Integrative Seminar vil du rejse i 22 dage for at få eksponering for EU og videre. Ikke kun vil disse kursusrelaterede udflugter give dig bedre indblik i EU's styrker og udfordringer, men de vil også give dig den erfaring, du har brug for til at opbygge dit resumé og forberede dig på en international karriere. Når du besøger hvert nyt land, udvikler du en forståelse for EU, dets historie og dens institutioner.... [-]

Tyskland Freiburg
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette engelsklærte program giver dig mulighed for at udforske emner inden for miljøvidenskab, skovøkologi og bæredygtighed, mens du bor i Freiburg, der ligger tæt på den ... [+]

Oversigt

Miljøbevægelsen tog rod i Freiburg for længe siden - og nu er det en livsstil. Kendt for at tage føringen i udviklingen af ​​miljøvenlige teknologier og arkitektur, tiltrækker Freiburg også forskere og miljøorganisationer fra hele verden. Kom og studer Freiburgs mange unikke bidrag til denne vigtige bevægelse.

Dette engelsklærte program giver dig mulighed for at udforske emner inden for miljøvidenskab, skovøkologi og bæredygtighed, mens du bor i Freiburg, der ligger tæt på den smukke Schwarzwald og Rhen.

Freiburg og de omkringliggende regioner vil være dit klasseværelse. Forestil dig at rejse til Rhinen for at tage prøver og observere lokal økologi, eller skovene i de schweiziske alper for at fremme dine drøftelser om skovforvaltning og turisme. Hvor langt det er muligt, tager dine kurser dig uden for klasseværelset for at give dig praktisk erfaring og udnytte alt hvad din studie i udlandet har at byde på.... [-]

Tyskland Freiburg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Ideel til studerende, der er interesseret i hurtigt at forbedre deres tyske sprogfærdigheder, tilbyder IES Abroad Freiburg Program dig IES Abroad og universitets kurser u ... [+]

Oversigt

Gemt ved foden af ​​Schwarzwald er Freiburg den kendetegnende sydtysk by med sine snoede gader og historisk arkitektur. Det er også hjemsted for Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, konsekvent klassificeret som en af ​​de højeste universiteter i Tyskland. Vi inviterer dig til at studere i udlandet i Freiburg og fordybe dig i studenteliv og tysk sprog i denne pulserende universitetsby.

Ideel til studerende, der er interesseret i hurtigt at forbedre deres tyske sprogfærdigheder, tilbyder IES Abroad Freiburg Program dig IES Abroad og universitets kurser undervist på tysk af fornem lokale fakultet. Du kan også deltage i en praktikplads, som omfatter tid, der bruges på din placering og et akademisk seminar, der hjælper dig med at kontekstualisere det, du lærer.... [-]

Tyskland Freiburg
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Der er en grund til, at mange af verdens mest berømte forskere har besøgt Galápagosøerne. Nu er det din tur at opdage en af ​​verdens smukkeste og biologisk forskelligart ... [+]

Oversigt

Der er en grund til, at mange af verdens mest berømte forskere har besøgt Galápagosøerne. Nu er det din tur at opdage en af ​​verdens smukkeste og biologisk forskelligartede øområder. Det er her, at du vil få praktisk erfaring med at studere emner som biologi, økologi, miljøstudier, havøkologi og sociologi. Dette direkte tilmeldingsprogram er organiseret gennem Galápagos akademiske institut for kunst og videnskab (GAIAS), en fjern campus på Universidad San Francisco de Quito (USFQ), der ligger på øen San Cristóbal. Før du går til Galápagos, starter programmet med en måned i Quito, hvor du deltager i en orientering, et kursus på USFQ Cumbayá campus og kursusrelaterede udflugter. De resterende måneder bliver brugt på San Cristóbal i Galápagosøerne. Yderligere kursusrelaterede udflugter giver dig mulighed for at tilbringe tid på andre steder, baseret på din kursusindmelding. Vælg mellem kurser i tre spor:... [-]

Ecuador Puerto Ayora
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Der er ikke noget sted i verden som Galápagosøerne. Beliggende 600 miles fra Ecuadors kyst, er disse 3,5 millioner år gamle øer hjem til nogle af de sjældneste arter på p ... [+]

Hvorfor Galápagosøerne?

Der er ikke noget sted i verden som Galápagosøerne. Beliggende 600 miles fra Ecuadors kyst, er disse 3,5 millioner år gamle øer hjem til nogle af de sjældneste arter på planeten, og hvor Charles Darwin først formulerede sin teori for naturligt valg. At studere i udlandet her med os giver dig mulighed for at opdage den utrolige skønhed og biodiversitet i Galápagosøerne, der har fascineret kendte forskere og verdensrejsende i årtier.

Hvad skal du studere?

Denne tre-ugers januarperiode er perfekt til studerende interesseret i marinøkologi og miljøstudier. Du vil studere ved Galápagos akademiske institut for kunst og videnskab (GAIAS) på øen San Cristóbal. Denne fjerntliggende campus i Universidad San Francisco de Quito blev etableret til yderligere bestræbelser på bevarelse og bæredygtig udvikling på Galápagosøerne.... [-]

Ecuador Puerto Baquerizo Moreno
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores læseplan tager fuld fordel af Andalusien og hele det sydlige Spanien har at byde på. Programmet tilbyder to unikke programmuligheder, der er designet til at forbedr ... [+]

Oversigt

Mange rejsende, der besøger Granada insisterer på, at det er byens must-see i hele Spanien. Granada er med en af ​​de klareste vinduer i Spaniens unikke historiske symbiose af islam, kristendom og jødedom, også en ungdommelig by med et pulserende elevliv, der vil gøre møde nye venner endnu nemmere. Granada venter!

Vores læseplan tager fuld fordel af Andalusien og hele det sydlige Spanien har at byde på. Programmet tilbyder to unikke programmuligheder, der er designet til at forbedre din spansk færdighed: Intermediate Spanish Program og Advanced Spanish Program.

Studerende placeret i Intermediate Program tager IES Abroad kurser på både engelsk og spansk. Avancerede Program kurser udføres udelukkende på spansk, herunder studie ved Universidad de Granada. Begge muligheder introducerer dig til Spaniens moriske arv og jødiske fortid, og dens fortsatte forbindelser til Nordafrika gennem islamiske og moderne nordafrikanske studier. Avancerede studerende kan også opleve arabiske sprogkurser på alle niveauer ved Universidad de Granada. Du kan også tilføje international erhvervserfaring til dit resumé, mens du tjener kredit ved at deltage i en praktikplacering og ledsagende akademisk seminar.... [-]

Spanien Granada
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES Internship i Hongkong udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at hoppe på din karr ... [+]

Hvorfor Hong Kong?

Intern i en unik, travl metropol beliggende på Pearl River Delta. Hong Kong er en blanding af de naturligt høje toppe, havne og øer - og det arkitektoniske. Som en tidligere britisk koloni og nu en særlig administrativ region i Kina er Hong Kong også en fusion af kulturer, sprog og køkkener.

Dit praktik

En IES Internship i Hongkong udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at hoppe på din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked.

Du vil blive garanteret en ubetalt placering hos en lokal virksomhed eller organisation, hvor du arbejder i op til 40 timer om ugen. Vi vil samarbejde med dig for at finde den nærmeste placeringskamp mellem dine professionelle og personlige mål med, hvad der er tilgængeligt i Hong Kong.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES Internship i udlandet udvikler dine faglige kompetencer, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din kar ... [+]

Oversigt

London er verdens førende by for international finansiering og en stor drivkraft for verdensøkonomien. Glem ikke, at det også er en stor aktør inden for kunst, business og marketing, uddannelse, medier og kommunikation, politik og ikke-for-profit organisationer, hvilket gør et semester praktik i London til en ideel mulighed. Tag røret til arbejde eller en dobbelt decker bus. Grib nogle fisk og chips til frokost. Byg et globalt netværk af professionelle kontakter, mens du tager i alt, hvad London har at tilbyde.

En IES Internship i udlandet udvikler dine faglige kompetencer, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Vores 14-ugers program i London garanterer en ubetalt, for-kredit praktikplacering på en lokal virksomhed eller organisation, hvor du arbejder i 32-40 timer om ugen.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Et urbane eventyr venter dig i London, en af ​​Europas største og mest fascinerende byer. Med vores Study London-program får du en praktisk uddannelse i denne ikoniske by ... [+]

Oversigt

Et urbane eventyr venter dig i London, en af ​​Europas største og mest fascinerende byer. Med vores Study London-program får du en praktisk uddannelse i denne ikoniske by-tænkning Big Ben, Parliament, Buckingham Palace - og alt det har at byde på.

Målet med vores 40-årige program er at hjælpe dig med at udforske moderne London, både fysisk og kulturelt. Få en dybere viden om den britiske kultur, herunder historiens centrale betydning for briterne. Udforsk Storbritanniens globale indvirkning på vestlig kultur, herunder kunst, litteratur og økonomiske og politiske systemer.

Vælg fra mere end 40 IES Abroad -uddannede kurser undervist af lokale ekspertfakultet på vores Center, samt et kursus på et af vores prestigefyldte lokale partneruniversiteter-City University, Queen Mary eller School of Oriental... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Engagere i Storbritanniens rige historiske og moderne teatralske tradition gennem teater og dramakurser. I din kerneplanlægger analyserer du de kunstneriske, finansielle ... [+]

Oversigt

William Shakespeare sagde det bedst, da han skrev: "Alt i verden er et stadium" - hvor bedre at studere teater end Shakespeare's hjem og så mange andre strålende dramatiker og kunstnere?

Engagere i Storbritanniens rige historiske og moderne teatralske tradition gennem teater og dramakurser. I din kerneplanlægger analyserer du de kunstneriske, finansielle og faglige strukturer, der påvirker teater i Storbritannien, med vægt på London. Du undersøger også nøgle tekster og forestillinger inden for den relevante historiske og kulturelle sammenhæng og dykker ind i teaterkritik, modtagelsesteori, dramaturgi og scenedesign.

London bliver dit klasseværelse. Forestil dig alle de shows, du vil se - mindst ni med IES Abroad alene - som du er vidne til forestillinger på små fringe teaterlokaler og virksomheder, samt større forestillinger om at lære førstehånd om Londons teaterindustri. Udvid dit kunstværk ved at tage et kreativt værksted i playwriting. Intern som teaterassistent på et lokalt sted for at få et indvendigt kig på Londons teaterscene. London og alt det, der er at byde på, vil være en del af din læringserfaring.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette er din chance for at leve og lære sammen med studerende fra Storbritannien og hele verden ved at tilmelde dig direkte på City, University of London. ... [+]

Oversigt

Der er noget uimodståeligt over London. Måske er det seværdighederne som Big Ben eller Tower Bridge, der allerede er kendt. Eller det internationale karakter, der er tydeligt i hvert kvarter, hvor mennesker med forskellig kulturel, etnisk og socioøkonomisk baggrund lever og arbejder sammen. Uanset hvad det er, der har trukket dig til London, se ikke tilbage nu - London venter!

Dette er din chance for at leve og lære sammen med studerende fra Storbritannien og hele verden ved at tilmelde dig direkte på City, University of London.

IES Abroad London er dedikeret til at forbedre din studie i udlandet erfaring med overlegne studerende tjenester og muligheder for fuldt ud at opleve livet i London. Vores medarbejdere i London hjælper dig med at få mest muligt ud af din oplevelse i udlandet.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette er din chance for at leve og lære sammen med studerende fra Storbritannien og hele verden ved at tilmelde dig direkte på et London-universitet. Med syv prestigefyld ... [+]

Oversigt

Der er noget uimodståeligt over London. Måske er det seværdighederne som Big Ben eller Tower Bridge, der allerede er kendt. Eller det internationale karakter, der er tydeligt i hvert kvarter, hvor mennesker med forskellig kulturel, etnisk og socioøkonomisk baggrund lever og arbejder sammen. Uanset hvad det er, der har trukket dig til London, se ikke tilbage nu - London venter!

Dette er din chance for at leve og lære sammen med studerende fra Storbritannien og hele verden ved at tilmelde dig direkte på et London-universitet. Med syv prestigefyldte institutioner at vælge imellem, finder du en partnerskole og et program, der passer til dine behov.

IES Abroad London er dedikeret til at forbedre din studie i udlandet erfaring med overlegne studerende tjenester og muligheder for fuldt ud at opleve livet i London. Vores medarbejdere i London hjælper dig med at få mest muligt ud af din oplevelse i udlandet.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette er din chance for at leve og lære sammen med studerende fra Storbritannien og hele verden ved at tilmelde dig direkte på University College London. ... [+]

Oversigt

Der er noget uimodståeligt over London. Måske er det seværdighederne som Big Ben eller Tower Bridge, der allerede er kendt. Eller det internationale karakter, der er tydeligt i hvert kvarter, hvor mennesker med forskellig kulturel, etnisk og socioøkonomisk baggrund lever og arbejder sammen. Uanset hvad det er, der har trukket dig til London, se ikke tilbage nu - London venter!

Dette er din chance for at leve og lære sammen med studerende fra Storbritannien og hele verden ved at tilmelde dig direkte på University College London. IES Abroad London er dedikeret til at forbedre din studie i udlandet erfaring med overlegne studerende tjenester og muligheder for fuldt ud at opleve livet i London. Vores medarbejdere i London hjælper dig med at få mest muligt ud af din oplevelse i udlandet. London bliver dit klasseværelse. Inddragelse i lokalsamfundet eller en studieklub beriger dine læringserfaringer og giver gode muligheder for kulturel integration. W... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

... [+]

Der er noget uimodståeligt om London. Måske er det seværdighederne som Big Ben eller Tower Bridge, der allerede er kendt. Eller det internationale karakter, der er tydeligt i hvert kvarter, hvor mennesker med forskellig kulturel, etnisk og socioøkonomisk baggrund lever og arbejder sammen. Uanset hvad det er, der har trukket dig til London, se ikke tilbage nu - London venter!

Lev og lær som en lokal studerende i sommer i London, når du tilmelder dig og tager undervisning på det verdensberømte University College London (UCL). Fra samfundsvidenskab til sundhed, videnskab og meget mere er der noget for alle på UCL.

Akademikere

... [-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette program er designet til teknik, arkitektur og videnskab studerende, der ønsker at tage kurser undervist i engelsk eller spansk på et prestigefyldt og akademisk udfo ... [+]

Oversigt

Madrid er den førende center for industri, handel og teknologi forskning i Spanien, og er en ideel by til at studere teknik, arkitektur og videnskab og deres applikationer i den professionelle verden.

Dette program er designet til teknik, arkitektur og videnskab studerende, der ønsker at tage kurser undervist i engelsk eller spansk på et prestigefyldt og akademisk udfordrende universitet - Universidad Carlos III de Madrid.

Specialiser dine studier med en række tekniske kurser, fra rumfart til mekanisk. Generelle arkitekturkurser - herunder introduktion til arkitektur, udformning og designkurser - giver dig enestående indsigt i dit felt. Videnskab kurser giver dig chancen for at studere farmaceutisk videnskab samt mad videnskab, med kurser inden for biologi og kemi også. Bland discipliner eller fokus på et enkelt felt for mere koncentrerede studier.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores program er designet til studerende, der ønsker at opleve Spaniens vitalitet og det store universitetsmiljø i Universidad Complutense de Madrid (UCM), et af landets ... [+]

Oversigt

Det bliver ikke svært at forelske sig i Madrid. Beliggende i hjertet af Spanien, er denne hovedstad særlig unik, fordi den har et bymæssigt tempo og er kendt for sin rige kunstneriske, politiske og forretningskultur.

Vores program er designet til studerende, der ønsker at opleve Spaniens vitalitet og det store universitetsmiljø i Universidad Complutense de Madrid (UCM), et af landets mest fremtrædende universiteter, hvor vores center ligger.

Dette program stræber efter at fordybe dig i Madrileños kultur gennem sine akademiske muligheder, ekstracurricular aktiviteter med universitetsstuderende og boligvalg. Udover et påkrævet spansk kursus har du mulighed for at tage en bred vifte af IES Abroad uddannede kurser samt lokale universitetskurser. Du kan også tage en forberedelse til Diploma de español como lengua extranjera (DELE), hvilket fører til et certifikat. Denne pris vil være et aktiv til dit resumé og kan optjenes uden ekstra omkostninger. Flere udflugter tager dig ud over byens grænser til steder af historisk og moderne interesse. Du kan også tilføje international erhvervserfaring til dit resumé, mens du tjener kredit ved at deltage i en praktikplacering og ledsagende akademisk seminar.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Diversificere dine modstudier med et valgfag fra vores Italien Today Program. Kurser omfatter historie, statsvidenskab, litteratur, musik og meget mere. ... [+]

Hvorfor Milan?

Fashion er i luften i Milano. Som en af ​​de "store fire" mode hovedstæder (sammen med London, New York og Paris), er Milan hjemsted for mange high-end modehuse som Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu og mange andre; og næsten alle de "store navne" er repræsenteret. Forbered dig på at blive inspireret af Milanese standarder for elegance og besættelse med stil - fra rullebanen til gaden.

Vores Fashion Design & Merchandising Program tilbyder en holistisk modeoplevelse. Oplev kilderne til globale trends indenfor business, design, skræddersyning, stof og materialer, modellering og marketing. Lær om modehandel fra lokale eksperter og professorer fra de bedste universiteter i Milano. Deltag i Milanese design og skræddersyede scene gennem praktik kurser på professionelle mode institutter tilbyder praktiske lektioner i tøj og tilbehør skabelse.... [-]

Italien Milano
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores Business Studies Program giver dig mulighed for at tage kurser i Business, Finance, Marketing, Økonomi og Management undervist af fakultetet fra den lokale Universi ... [+]

Oversigt

Kendt som Italiens erhvervskapital er Milano stedet for at studere i udlandet for firmaets store. Hjemmet til Italiens børs, Borsa Italiana og berømte globale virksomheder som Giorgio Armani, Bugatti og Pirelli, Milan tilbyder en dynamisk international forretningsmiljø.

Vi tilbyder unikke kurser, der udforsker erhvervslivet, samt et bredt udvalg af kurser med fokus på nutidige spørgsmål i Italien. Alle IES Abroad områdestudier kurser undervises af eksperter inden for deres områder og udføres på engelsk. Vi tilbyder også en gæsteforelæsningsserie og en omfattende liste over kursusrelaterede udflugter, der hjælper dig med at lære mere om den italienske erhvervskultur. Udrul din uddannelse i udlandet med et krævet italiensk sprogkursus, der er skræddersyet til dit færdighedsniveau.... [-]

Italien Milano
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Forestil dig at have en praktikplads i Milano ... [+]

Oversigt

Forestil dig at have en praktikplads i Milano - hjemsted for Borsa Italiana (børsen) og Milan Fashion Week og Italiens design- og forretningskapital. Her kan du tilbringe semesteret honing dit håndværk på en atelier eller i PR for et internationalt modehus, for ikke at nævne praktikophold i e-handel, luksusvirksomheder og musik.

Med fem store togstationer og højhastighedsforbindelser til andre italienske byer føler du at du er midt i alt. Til din daglige pendling til din praktikplads udnytte Milan Metro, byens sporvogn, eller Il Passante, den underjordiske jernbane.

Når du udforsker byen, skal du sørge for at lave en rundtur i Milanos anden specialitet - mad! På din frokostpause kan du nyde en plade risotto alla milanese, og hvis det er omkring vinterferien, følg det med et stykke panettone - mangia! Fordelene ved en interning i udlandet er mange. Et internationalt praktikophold udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked.... [-]

Italien Milano
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Ciao! Pak dine tasker og gør dig klar til at forkæle din kreative side i denne moderne by, der er kendt for sin verdensklasse kunst, arkitektur, design, forretnings- og f ... [+]

Oversigt

Ciao! Pak dine tasker og gør dig klar til at forkæle din kreative side i denne moderne by, der er kendt for sin verdensklasse kunst, arkitektur, design, forretnings- og finansaktiviteter og mode. Absorber alt, hvad Milano har at tilbyde gennem IES Abroad Milanos mange forskellige kurser, praktikophold og kulturelle aktiviteter.

Uanset hvilket italiensk niveau du taler, inviterer vi dig til at studere her og opleve Milano's rige kultur. Du vil blive placeret i et italiensk sprogkursus IES Abroad der er designet til dig baseret på dit sprogniveau.

Vores Italien Today Program tilbyder også kurser inden for liberal arts og samfundsvidenskab, som alle omhandler aspekter af det moderne italienske samfund. Kurser undervises af højt kvalificerede eksperter på deres områder. Du har også mulighed for at tage kurser på et af seks lokale universiteter. To partnerinstitutionskurser er inkluderet i omkostningerne til Italiens dagprogram.... [-]

Italien Milano
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Fra gamle ambrosiske chants til banebrydende multimedieinstallationer har Italien altid været i spidsen for musikalsk innovation. Som musikstudent i Milano har du mulighe ... [+]

Oversigt

Italien har altid været i spidsen for alt = "musikalsk innovation, som en alt =" musikstudent i Milano, fra gamle ambrosiske chants til avancerede multimedieinstallationer. Du har mulighed for at arbejde med verdensklasse alt = " musikere, nyd den lokale alt = "musik scene, udføre på en række steder og deltage i en bred vifte af forestillinger.

Uanset om du er flydende på italiensk eller du kun kan sige ciao, er du velkommen med åbne arme af IES Abroad Milan Center personale. På centret er der en bred vifte af muligheder for instrumentalister, vokalister, komponister og performance majors og partnerskaber med Civica Scuola di Musica, Conservatorio G. Verdi, Milano Classica Chamber Orchestra (kun forår) og La Verdi Symphonic Choir and Orchestra.... [-]

Italien Milano
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette tværfaglige tværfaglige program er udviklet til studerende med interesse for business, økonomi, sociologi og statsvidenskab og tilbyder et unikt komparativt perspek ... [+]

Oversigt

Dette tværfaglige tværfaglige program er udviklet til studerende med interesse for business, økonomi, sociologi og statsvidenskab og tilbyder et unikt komparativt perspektiv på to af de mest bemærkelsesværdige vækstøkonomier i Sydamerika: Santiago, Chile og Buenos Aires, Argentina.

Programmet begynder med orientering i Buenos Aires, hvor første halvdel af programmet afholdes, efterfulgt af en uges lang kursusrelateret tur til Peru og anden halvdel af programmet i Santiago.

Lær om den accelererede tempo i globalisering og økonomisk vækst på disse markeder, mens du oplever to meget forskellige kulturer, komplet med deres egne forskellige institutioner, love og forretningsmetoder og kulturer. Begge fungerer som modeller for både faldgruberne og mulighederne omkring omstillingsøkonomier inden for den globale markedsplads.... [-]

Argentina Buenos Aires Chile Santiago
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Fordyb dig i japansk kultur gennem fuld tid indskrivning på Center for japanske studier (CJS) på Nanzan University. Som et fremtrædende privat universitet tilbyder Nanzan ... [+]

Oversigt

Traditionen møder modernitet i den blomstrende japanske by Nagoya. Utallige kulturelle traditioner begyndte i Nagoya og er blevet videregivet gennem generationer - byen kaldes Geidokoro, et center for kunst og kultur. Gå ikke glip af ritualer og festivaler, der finder sted i templer og helligdage i hele Nagoya-området.

Sammen med sine kulturelle traditioner er Nagoya en vigtig havneby og industricenter. Større internationale virksomheder har tilstedeværelse i Nagoya, herunder Toyota, Lexus, Mitsubishi Motors, Brother Industries, Boeing og Mitsubishi Heavy Industries.

Fordyb dig i japansk kultur gennem fuld tid indskrivning på Center for japanske studier (CJS) på Nanzan University. Som et fremtrædende privat universitet tilbyder Nanzan University fremragende læringsmuligheder. Udover en krævet intensiv japansk sprogklasse, vælger du blandt en række CJS engelsklærte kursustilbud i Business, Humanities og Social Sciences, og nyd praktisk instruktioner i japansk kunst som ikebana, shodo, hanga, og sumie. Studerende med meget avancerede sprogfærdigheder opfordres til at tilmelde sig seminarer undervist i japansk med lokale studerende.... [-]

Japan Nagoya
Kontakt skolen
Engelsk,Japansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores franske sprogdæmpning ... [+]

Oversigt

Vores franske sprogdæmpning

Dette program har et tæt samarbejde med Université de Nantes, så du får mange muligheder for at tilmelde dig lokale kurser. IES Abroad kurser undervises på fransk af indfødte franske fakultet, hvoraf mange er professorer på Université de Nantes. Du har også adgang til universitetsbiblioteker, computerlaboratorier, cafeterier og sportsfaciliteter, og du er velkommen til at deltage i studieklubber og andre sociale og sportsorganisationer. Du kan også tilmelde dig et kunstkursus ved Ecole Superieure des Beaux-Arts (ESBA), eller studere Business og Communications på AASCB- og EQUIS-akkrediterede Audencia Business School.

Nantes er dit klasseværelse. Besøg La Beaujoire Stadion for at se fodboldkampe eller Ile de Versailles til folk at se og udforske. Tour museum og hjem til Nantes egen science fiction forfatter, Jules Verne. Tag en tur rundt i byen eller i nærheden af ​​Erdre og Loire-floderne, og udforsk hvad der gør Nantes til en model "grøn" by i Frankrig. Øv din franske mens du bestiller crêpes i den region, hvor de først blev lavet. Du kan også tilmelde dig en praktikophold, der inkluderer tid på arbejde på din placering ud over et akademisk seminar, der hjælper dig med at kontekstualisere det, du lærer.... [-]

Frankrig Nantes
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Nyd alt, hvad Côte d'Azur har at tilbyde, mens du studerer emner, der er relevante for Middelhavskysten, såsom Bæredygtighed og Indvandring, forbedring af dine sprogkunds ... [+]

Oversigt

Set på kanten af Middelhavet på den glamourøse franske riviera, alt = "Nice vinker med sit milde klima og klare himmel. Uanset om du slentrer de smalle gader i den gamle bydel eller kigger ned fra Colline du Chateau (Castle Hill) på det fejende panorama af denne betagende by, alt = "Nice vil fortrylle dig. Nyd alt, hvad Côte d'Azur har at tilbyde, mens du studerer emner, der er relevante for Middelhavskysten, som f.eks. Bæredygtighed og Indvandring, forbedring af dine sprogkundskaber (ingen erfaring kræves) og læring om forretninger med andre internationale studerende.

Du vil tage dine sprog- og områdestudier på IES Abroad Center og har mulighed for at tage 6 studiepoints forretning hos SKEMA, som er placeret i Sophia Antipolis og blev udnævnt til Financial Times til en af ​​Europas bedste erhvervsskoler.... [-]

Frankrig Pæn
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette er din mulighed for at leve og lære sammen med elever fra Frankrig og hele verden ved at tilmelde dig direkte på SKEMA Business School. SKEMAs state-of-the-art busi ... [+]

Oversigt

Nice er bekvemt placeret mellem Cannes og Monaco og er kendt for sin betagende havnefront og idylliske livsstil på den franske riviera. Men vidste du, at Nice også er tæt på Sophia Antipolis, Europas velkendte videnskabspark, der huser mere end 1.300 internationale virksomheder inden for informations- og kommunikationsteknologi, bioteknologi og forskning? Denne park er også kendt som den franske Silicon Valley.

Dette er din mulighed for at leve og lære sammen med elever fra Frankrig og hele verden ved at tilmelde dig direkte på SKEMA Business School. SKEMAs state-of-the-art business campus ligger i hjertet af Sophia Antipolis, hvor du direkte tilmelder dig dine kurser. SKEMA, der har AACSB og EQUIS akkreditering, er konsekvent placeret som en af ​​de bedste europæiske handelsskoler i Financial Times årlige ranking.... [-]

Frankrig Pæn
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores program giver dig mulighed for direkte at tilmelde dig St. Catharines College, en af ​​de 38 selvstyrende kollegier, der sammen udgør Oxford University. I 2013 rang ... [+]

Oversigt

Forestil dig at du sidder i klassen og lytter til din professor foredrag om Shakespeare's spil eller Winston Churchills politikker. Men du er ikke hjemme hos dig - du lærer i England, hvor disse berømte figurer boede. Dette er din chance for at studere på et af de mest berømte universiteter i verden: Oxford University.

Vores program giver dig mulighed for direkte at tilmelde dig St. Catharines College, en af ​​de 38 selvstyrende kollegier, der sammen udgør Oxford University. I 2013 rangerede Oxfords universitet som det 4. bedste universitet i verden, ifølge Times Higher Education.

Nyd at studere på et af verdens ældste universiteter. Undervisningen eksisterede her i en eller anden form allerede i 1096. I dag har Oxford en samlet studentepopulation på mere end 21.000, med mere end 140 nationaliteter repræsenteret i sin elev og er en kendte sæde for læring og tradition. Studerende på Oxford University er forskelligartet, såvel som professorerne. Omkring 40% af universitetets akademiske medarbejdere er borgere fra andre lande end Storbritannien.... [-]

Det Forenede Kongerige Oxford
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Nyd alt, hvad Paris har at tilbyde, mens du studerer forretnings- og internationale anliggender i City of Light. Du kan også tilmelde dig en praktikplads, som omfatter ti ... [+]

Oversigt

Når de fleste mennesker tænker på Paris, tænker de på ikoniske seværdigheder, som Eiffeltårnet, Notre Dame og Triumfbuen. Disse steder er emblemer i Frankrikes historie, men i dag er Paris en af ​​de vigtigste forretnings-, finans- og politiske centre i verden. Det har en af ​​de højeste BNP i enhver by og er hjemsted for Fortune Global 500 virksomheder, der specialiserer sig i forsikring, bank og energi. Som et vigtigt sted i EU er Paris også hjemsted for internationale agenturer som Det Europæiske Institut for Sikkerhedsstudier, OECD og UNESCO.

Nyd alt, hvad Paris har at tilbyde, mens du studerer forretnings- og internationale anliggender i City of Light. Du kan også tilmelde dig en praktikplads, som omfatter tid, der bruges på din placering og et akademisk seminar, der hjælper dig med at kontekstualisere det, du lærer.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette program kombinerer en grundig undersøgelse af det franske sprog på et avanceret niveau med en bred vifte af klasser undervist på fransk af færdige fakultet. Du kan ... [+]

Oversigt

Med sine store boulevards, verdensberømte monumenter, uovertruffen litterær og kunstnerisk historie og dens enkle joie de vivre, alt = "Paris er en by, der vil forandre dig for evigt. Alt =" Paris i dag er en multifacetteret og multikulturel storby, der tilbyder en døråbning til kulturer i verden. Den stammer fra befolkninger fra tidligere franske kolonier som Senegal og Marokko, med asiatiske og europæiske indvandrere og med forretningsfolk og forskere fra hele verden.

Dette program kombinerer rigorøs undersøgelse af det franske sprog på et avanceret niveau med en bred vifte af klasser undervist på fransk af færdige fakultet. Du kan også opleve, hvordan livet er for franske studerende ved at tage et eller flere kurser på et lokalt universitet. Vi har fem muligheder, du kan vælge imellem. Gratis vejledning er tilgængelig, hvis du har brug for hjælp til overgangen til videregående uddannelse i Frankrig.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

... [+]

Vi vil have dig til at føle dig hjemme i Paris, så vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at integrere dig i livet i byen. Fra bolig til kulturelle arrangementer er vores job at sikre, at du har den mest autentiske undersøgelse i udlandet oplevelse muligt.

Akademikere

Vores mission er enkel: At give dig den bedste studie i udlandet programmet muligt - som omfatter de højeste akademiske og kulturelle oplevelser.

Du tager 15-19 point pr. Semester. Alle kurser undervises på fransk.

Lav din egen akademiske oplevelse ved at vælge fra følgende krævede og valgfrie komponenter:

IES Abroad Fransk sprogkursus (kræves, 4 point) Franskuddannede kunstkurser på partneruniversiteter (valgfrit, kreditter varierer) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Paris Marais Danseskole, Studio Vermès (fotografi) ... [-]
Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Hvis du er interesseret i at forbedre dine spanske sprogkundskaber, giver dette program dig mulighed for hurtigt at styrke din spansk gennem et stringent sprogkursus unde ... [+]

Oversigt

Med en befolkning på næsten 1,6 millioner mennesker er Quito en levende og moderne by, der er berømt for sin smukke koloniale spanske arkitektur. Det er også hovedstaden i Ecuador, en af ​​de mest biologisk varierede lande i verden. Kom til Quito og fordyb dig i det lokale sprog og kulturer, når du fokuserer på dine studier på Ecuadors økologiske og etniske mangfoldighed og udfordringerne ved udvikling.

Hvis du er interesseret i at forbedre dine spanske sprogkundskaber, giver dette program dig mulighed for hurtigt at styrke din spansk gennem et stringent sprogkursus undervist af IES Abroad . Du vælger resten af ​​dine kurser fra muligheder i IES Abroad og et af de mest fremtrædende universiteter i Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Du kan også tilmelde dig en serviceinlæringsplacering i løbet af din tid i Quito, som vil hjælpe dig med at forstå byens sociale spørgsmål førstehånds.... [-]

Ecuador Quito
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Mens du er i Quito, skal du tilmelde dig direkte på Universidad San Francisco de Quito (USFQ) og tage de fleste af dine kurser på universitetet sammen med lokale studeren ... [+]

Oversigt

Quito er perfekt til den eventyrlystne sjæl. Med de omkringliggende bjerge er du altid kun en klatring væk fra en betagende udsigt over dalen og fra en fugleperspektiv af den spanske koloniale arkitektur, der gør byen berømt. Plus, Quito er en god base for ture til regnskoven og marine levesteder, der gør Ecuador berømt over hele verden. Vi inviterer dig til Ecuador til at forbedre din spanske mens du nyder alt, hvad dette fantastiske land har at tilbyde.

Mens du er i Quito, skal du tilmelde dig direkte på Universidad San Francisco de Quito (USFQ) og tage de fleste af dine kurser på universitetet sammen med lokale studerende. Fordi USFQ tilbyder næsten 1.500 kurser hvert semester i en bred vifte af discipliner, kan elever med næsten enhver akademisk interesse finde spændende og udfordrende indskrivningsmuligheder.... [-]

Ecuador Quito
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dyk ind i den fascinerende kultur i denne nordafrikanske nation, mens du lærer moderne standard arabisk med kurser i begyndelsen, mellemliggende og avancerede niveauer. L ... [+]

Oversigt

Når du går i Rabatbulevarden, er det svært at ikke fortrylles af mysteriet og traditionen i denne tidløse by. Rabat er et ideelt sted at lære om sprog, kulturer og religioner i Nordafrika og Mellemøsten fra de travle souqs (udendørs markeder) og energisk atmosfæren i byen til de omkringliggende bjerge og havs ro.

Dyk ind i den fascinerende kultur i denne nordafrikanske nation, mens du lærer moderne standard arabisk med kurser i begyndelsen, mellemliggende og avancerede niveauer. Lær kollokvial marokkansk arabisk at kommunikere med marokkanere, og hvis du allerede har taget avanceret fransk, kan du tage franskuddannede kurser i kurser på IES Abroad Center eller hos vores partnerinstitution, Université Mohammed V. Vores læseplan fokuserer på Nordafrikansk, Mellemøsten Østlige og islamiske studier og IES Abroad kurser introducerer dig til de mange indflydelsesrige kræfter, der former Marokkos historie og kultur.... [-]

Marokko Rabat
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk,Arabic
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Designet til at tage dig indenfor italiensk biograf, gør vores film- og medievidenskabsprogram til Rom som et sæt af dit studie i udlandet. Det er her, du vil forbinde di ... [+]

Hvorfor Rom?

IES Abroad Italiensk sprogkursus på dit færdighedsniveau (krævet, 4 eller 8 point) Engelsk-eller italiensk-undervist IES Udlandet område studier kurser (valgfrit, 3 point hver) Engelsk- eller italiensk-lært IES Abroad kurser fra et andet Rom-program (valgfrit, 3 point hver) Engelsk- eller italienskundervist kurser på lokalt universitet (valgfrit, 3 point hver) Serviceundervisning / social handling placering og seminar (valgfrit, 3 point) Praktikophold eller Social Action Placering og ledsagende seminar (3 point hver, valgfri) [-]
Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES Internship i udlandet udvikler dine faglige kompetencer, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din kar ... [+]

Oversigt

Levende og praktikant i Rom - hovedstaden og største by i Italien. Rom er bygget på næsten 3000 års historie og er hjemsted for næsten 3 millioner indbyggere. Ud over den verdensberømte kunst, arkitektur, mad og mode finder du en travl finans, start-up og teknologi scene.

Pendle til din praktikplads i Rom via Metropolitana (jernbane), bus, sporvogn, eller til fods for en malerisk spadseretur. Til frokost stopper du ind i en tavola calda for at nyde et friskt, varmt måltid og kaffe, efterfulgt af en skål gelato på din gåtur tilbage til arbejde.

En IES Internship i udlandet udvikler dine faglige kompetencer, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Vores 14-ugers program i Rom garanterer en ubetalt, for-kredit praktikplacering på en lokal virksomhed eller organisation, hvor du vil arbejde i mindst 25 timer om ugen.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

I vores kunsthistorie og modeprogram kan du vælge mellem en række kurser om kunsthistorie (fra antik til barok), bevarelse og meget mere. ... [+]

Hvorfor Rom?

Når du tænker på kunst eller mode, tænker du på Rom og Italien. Fra de massive fremskridt, der er opnået af det romerske imperium i kunst og arkitektur, gennem værkerne fra den italienske renæssance fra det 15. århundrede (tænk Michelangelo og Raphael) til i dag - med slående moderne arkitektur af Renzo Piano og fremadrettede mode ved Fendi, Gattinoni , Brioni og de andre huse der er baseret her-Rom har meget bogstaveligt talt tusindvis af kunstneriske og arkitektoniske skatter, triumfer og tendenser til at studere.

Hvad du vil studere

I vores kunsthistorie og modeprogram kan du vælge mellem en række kurser om kunsthistorie (fra antik til barok), bevarelse og meget mere. Du har også en gang i livet mulighed for at tage mode-relaterede kurser (herunder design og styling) på Accademia di Costume e Moda, en af ​​de mest kendte Fashion Academies i Rom, eller tage kunstklasser i Rom University of Fine Arts (RUFA).... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Uanset om du tager alle dine kurser i områdestudier i et tema eller mix og matche kurser fra flere, vil Rom være dit klasseværelse. Kan du forestille dig, at steder som V ... [+]

Oversigt

Udforsk italiensk sprog, historie og kultur, når du studerer i udlandet i Rom. Tilpas din oplevelse ved at vælge kurser fra vores seks akademiske temaer:

KunsthistorieVideregående uddannelseFilmstudierHistorieInternationale forbindelserSociologi

Uanset om du tager alle dine kurser i områdestudier i et tema eller mix og matche kurser fra flere, vil Rom være dit klasseværelse. Kan du forestille dig, at steder som Vatikanet, Pantheon, Forum eller Colosseum er en del af din uddannelse? Vores kurser er erfaringsmæssige, og vi organiserer mere end 150 kursusrelaterede udflugter hvert semester til historiske, kunstneriske og kulturelle steder, der udnytter byens mange muligheder.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Mens du studerer i udlandet i Rom, tager du kurser om børneudvikling, tværkulturpsykologi, det italienske uddannelsessystem og meget mere. ... [+]

Hvorfor Rom?

Når det kommer til at studere uddannelse i Italien, er der ingen plads som Rom. Fra Montessori-skoler til Italiens inkluderende uddannelsesmodel har Rom været fødestedet for forskellige revolutionære uddannelsespraksis. Lær om historien om skolegang i Italien på vores Early Childhood Education Program, og få praktisk erfaring i lokale klasseværelser, der giver dig et indblik i globale emner, der påvirker uddannelsesverdenen i dag.

Hvad du vil studere [-]
Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

... [+]

Hvorfor Rom?

Med tusinder af år dokumenteret historie, herunder utallige skrifter, fantastiske arkæologiske steder, monumenter, skulpturer og andre artefakter, er der ingen bedre by at studere historie og klassikere end Rom.

I dag, oven på hele historien, er Rom en blomstrende europæisk hovedstad med vigtige roller i international politik og erhvervsliv.

[-]
Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

... [+]

Mens du er i Rom, tager du 15-19 point pr. Semester ved at vælge fra følgende obligatoriske og valgfrie komponenter:

Engelsk-eller italiensk-undervist IES Udlandet område studier kurser (valgfrit, 3 point hver) Engelsk- eller italiensk-lært IES Abroad kurser fra et andet Rom-program (valgfrit, 3 point hver) Engelsk- eller italienskundervist kurser på lokalt universitet (valgfrit, 3 point hver) [-]
Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

... [+]

En bred vifte af andre discipliner tilbydes gennem vores andre programmer i Rom, så du kan supplere din studie af Sociologi og Religion med kurser i italiensk, kunsthistorie, historie, klassikere og meget mere.

akademikere [-]
Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores sommerprogram samarbejder med Accademia di Costume e Moda-et anerkendt ekspertcenter inden for mode- og kostume designundervisning - for at give to grundlæggende mo ... [+]

Hvorfor Rom?

Udforsk mode design og produktion i en af ​​verdens bedste mode byer denne sommer - Rom! Gennem kursusarbejde og praktisk erfaring vil du undersøge både de teoretiske og de praktiske aspekter af nutidig italiensk modeproduktion. Felture til lokale museer, udstillinger og andre interessepunkter giver kontekst for det, du lærer i klasseværelset.

Hvad du vil studere

Vores sommerprogram samarbejder med Accademia di Costume e Moda-et anerkendt ekspertcenter inden for mode- og kostume designundervisning - for at give to grundlæggende modekurser.

Du vil tilmelde dig både mode- og designkurser, og så har du mulighed for at tage et ekstra kursus i Art History på IES Abroad Center. Kurset vil hjælpe dig med at opdage mesterværker i byen og analysere også, hvordan selv i kunst og arkitektur, stil og design karakteriserer dybt forskellige historiske perioder.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
Deltid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Hvorfor Salamanca? Når du studerer det menneskelige sind og adfærd, hvilken bedre måde at lære mere om dig selv og andre end at leve og lære i udlandet i Salamanca? Vore ... [+]

Hvorfor Salamanca?

Når du studerer det menneskelige sind og adfærd, hvilken bedre måde at lære mere om dig selv og andre end at leve og lære i udlandet i Salamanca?

Vores Psykologi Program er designet til psykologi majors eller mindreårige, og er et samarbejde mellem IES Abroad og Universidad Pontificia de Salamanca, et prestigefyldt universitet, der er kendt for sin psykologi. Kurser vil blive taget på IES Abroad Salamanca Center og Universidad Pontificia de Salamanca, og vil blive undervist på engelsk. Du kan øve dine spanske færdigheder med et obligatorisk sprogkursus i Salamanca.

Salamanca og derover vil være dit klasseværelse. Programmet tilbyder også en bred vifte af kulturelle aktiviteter og udflugter for at forbedre studenternes oplevelse. ... [-]

Spanien Salamanca
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

hvis du ... [+]

Oversigt

Kombiner atmosfæren i en universitetsby og den charmerende gæstfrihed i en lille by, og du har Salamanca. Salamanca er den vigtigste universitetsby i Spanien og er kendt for sine bidrag til spanskundervisning.

Hvis du leder efter et spansk program, der er fuldt nedsænket, er vores program i Salamanca til dig. Ud over en intensiv spansk sprogorientering og semester-lang spansk kursus, er der spansk sprog skriftlige, talende og teater workshops at bringe dine kurser til liv.

Programmet er også forbundet med det akademiske og sociale liv i Universidad de Salamanca (USAL), det ældste universitet i Spanien og en af ​​de mest prestigefyldte i Europa. Lær sammen med dine spanske jævnaldrende ved at tilmelde dig hos USAL eller Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Uanset din store, kan du kombinere dine interesser i sproglig og kulturel færdighed med dine akademiske sysler. Du kan bidrage til en lokal organisation ved at deltage i en praktikophold i forårssemesteret eller en serviceindlæringsoplevelse hos en lokal non-forprofit organisation i efterårssemesteret.... [-]

Spanien Salamanca
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores politik, social retfærdighed ... [+]

Oversigt

Vores politik, social retfærdighed

Kurser undervises på spansk af fremtrædende professorer, de fleste med primære udnævnelser på en af IES Abroad 's partneruniversiteter. Du kan også tilmelde dig en praktikophold eller en serviceinlæringsplacering i løbet af din tid i Santiago, som vil hjælpe dig med at tilføje international erhvervserfaring til dit resumé eller hjælpe dig med at forstå byens sociale spørgsmål "førstehånds Santiag" bliver dit klasseværelse.

Forestil dig at praktisere din spansk som du tour lokale kvarterer eller besøge lokale erhvervsorganisationer som en del af din undersøgelse af Chiles regionale og globale handel. Hvor muligt er vores kurser udnyttet af byens mange historiske, kunstneriske og kulturelle steder, og flere kurser omfatter også en praktisk praktisk komponent. Du kan tilmelde dig kurser på lokale universiteter, herunder Pontificia Universidad Católica de Chile og Universidad de... [-]

Chile Santiago
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Der er ingen fejl i Shanghas skyline. Fra det svære orientalske pereltårn til den fejende Bund over Huangpu-floden, kan Shanghai shimmere med mulighed. Vi inviterer dig t ... [+]

Oversigt

Der er ingen fejl i Shanghas skyline. Fra det svære orientalske pereltårn til den fejende Bund over Huangpu-floden, kan Shanghai shimmere med mulighed. Vi inviterer dig til at opleve førstehånds alt, hvad denne spændende by har at byde på.

Shanghai er et økonomisk og kulturelt knudepunkt på mere end 22 millioner mennesker. Du vil lære og kommunikere på Mandarin og Engelsk, mens du bliver udsat for den lokale Shanghai dialekt - blot et eksempel på de mange unikke sprog og kulturer, der findes i forskellige regioner i hele landet.

Mens du er i Shanghai, studerer mangfoldigheden og den indvirkning, som internationale påvirkninger fra hele verden har på kinesisk kultur. Vidne om, hvordan globaliseringen påvirker Shanghai og udvikler en større forståelse for, hvordan Kinas indflydelse i stigende grad påvirker verden.... [-]

Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk,Kinesisk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Hvilket bedre sted at studere teknik end verden ... [+]

Oversigt

Hvilken bedre plads til at studere teknik end verdens hurtigst voksende økonomi og produktionscenter? Du har mulighed for at studere enten Mekanisk, Elektrisk eller Computer Engineering på engelsk på et af de højeste universiteter i Kina, Shanghai Jiao Tong University (SJTU).

SJTU rangerede femte i Kina i 2013 QS University rankings og først i maskinteknik. Universitetet byder på talrige teknologiske præstationer og bemærkelsesværdige alumner inden for ingeniørvirksomhed.

Du studerer ved University of Michigan-SJTU Joint Institute, hvor du vil få adgang til højkaliberfakultet, forskningslaboratorier og en lang række engelsklærte kurser som fysik, elektromagnetik, datastrukturer og algoritmer, forbrænding og probabilistiske metoder In Engineering.... [-]

Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk,Kinesisk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores forretning ... [+]

Oversigt

12 point. 12 uger. $ 12.750.

Vores Siena - Business

Krydskæringen mellem kultur og køkken er taget til næste niveau i Toscana, hvor traditionel mad og vin ikke kun er en stor del af den kulturelle identitet, men også en primær økonomisk bidragyder.

Vores forretning

Du vil bo i den indbydende by Siena, der er hjemsted for mange specialfoodvarer, herunder håndrullet pici-pasta, crostini med kyllingelever og panforte-møtrik og frugtkage lavet af lokale kvalitetsdrevne producenter. Det er her, at du vil tilmelde dig fire kurser for i alt 12 studiepoints, hvor du vil undersøge, hvordan forretnings- og økonomiske begreber er vævet ind i stoffet i den italienske fødevareindustri. Forestil dig at udforske globale marketingstrategier en dag og besøge en lokal Brunello-vinproducent med international distribution det næste. Hvad med at studere EU's landbrugspolitik og derefter tale med ejeren af ​​en agriturismo gård om, hvordan disse politikker påvirker hans forretning? Velkommen til at studere i udlandet!... [-]

Italien Siena
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
12 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette program er påkrævet kerne kursus, Tilstedeværelse af fortiden, gør Siena og Toscana dit klasseværelse gennem aktiviteter, der udforsker vigtige steder i og omkring ... [+]

Oversigt

Forbered dig på at blive charmeret af Sienas middelalderlige historie og rige kultur. Beliggende på tre bakker i hjertet af det fortryllende toscanske landskab, er denne gamle bys historiske centrum blevet opkaldt som en UNESCO World Heritage Site. Når du ankommer, er det nemt at se hvorfor.

Dette program er påkrævet kerne kursus, Tilstedeværelse af fortiden, gør Siena og Toscana dit klasseværelse gennem aktiviteter, der udforsker vigtige steder i og omkring byen, indføre dig til skønheden i Sienas kulturelle og kunstneriske arv. Udforsk de mange paladser, katedraler og pladser inde i Sienas bymure, der hælder tilbage til middelalderen. Dette er ikke kun en udstilling på et museum - det er her du bor. Mens du er i Siena, har du ikke kun tid til at se webstederne, men også at interagere med italienerne og fordybe dig i den lokale kultur.... [-]

Italien Siena
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores studie i udlandet programmer i Sydney giver dig mulighed for direkte at tilmelde dig i det prestigefyldte Macquarie University med adgang til en bred vifte af kursu ... [+]

Oversigt

Udnyt din chance for at leve og lære i en af ​​de smukkeste og mest livlige byer i verden-Sydney! Nyd Sydneys behagelige klima (varme somre og milde vintre), verdensberømte strande (tænk: Bondi, Manly og Coogee) og ikoniske pletter rundt om byen (Rocks, Harbour Bridge og Royal Botanical Gardens).

Vores studie i udlandet programmer i Sydney giver dig mulighed for direkte at tilmelde dig i det prestigefyldte Macquarie University med adgang til en bred vifte af kursustilbud i hundredvis af discipliner.

Sydney vil også være dit klasseværelse. Nyd byens robuste musikscene med en forestilling i det verdensberømte Sydney Opera House. Besøg et af de mange museer, såsom Museum of Contemporary Art eller Kunstgalleriet i New South Wales for at se nogle af landets fantastiske kunstværker. Sug i skønheden i Sydney's landskab ved at gå stien fra Coogee til Bondi Beach - eller endnu bedre, klatre til toppen af ​​Harbour Bridge. Felture til ikoniske destinationer som Blue Mountains, Royal National Park og Great Barrier Reef rundt om vores studie i udlandet.... [-]

Australien Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores studie i udlandet programmer i Sydney giver dig mulighed for direkte at tilmelde dig i den prestigefyldte University of New South Wales med adgang til en bred vifte ... [+]

Oversigt

Udnyt din chance for at leve og lære i en af ​​de smukkeste og mest livlige byer i verden-Sydney! Nyd Sydneys behagelige klima (varme somre og milde vintre), verdensberømte strande (tænk: Bondi, Manly og Coogee) og ikoniske pletter rundt om byen (Rocks, Harbour Bridge og Royal Botanical Gardens).

Vores studie i udlandet programmer i Sydney giver dig mulighed for direkte at tilmelde dig i den prestigefyldte University of New South Wales med adgang til en bred vifte af kursustilbud i hundredvis af discipliner.

Sydney vil også være dit klasseværelse. Nyd byens robuste musikscene med en forestilling i det verdensberømte Sydney Opera House. Besøg et af de mange museer, såsom Museum of Contemporary Art eller Kunstgalleriet i New South Wales for at se nogle af landets fantastiske kunstværker. Sug i skønheden i Sydney's landskab ved at gå stien fra Coogee til Bondi Beach - eller endnu bedre, klatre til toppen af ​​Harbour Bridge. Felture til ikoniske destinationer som Blue Mountains, Royal National Park og Great Barrier Reef rundt om vores studie i udlandet.... [-]

Australien Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores studie i udlandet programmer i Sydney giver dig mulighed for direkte at tilmelde dig i det prestigefyldte University of Sydney med adgang til en bred vifte af kursu ... [+]

Oversigt

Udnyt din chance for at leve og lære i en af ​​de smukkeste og mest livlige byer i verden-Sydney! Nyd Sydneys behagelige klima (varme somre og milde vintre), verdensberømte strande (tænk: Bondi, Manly og Coogee) og ikoniske pletter rundt om byen (Rocks, Harbour Bridge og Royal Botanical Gardens). Vores studie i udlandet programmer i Sydney giver dig mulighed for direkte at tilmelde dig i det prestigefyldte University of Sydney med adgang til en bred vifte af kursustilbud i hundredvis af discipliner.

Sydney vil også være dit klasseværelse. Nyd byens robuste musikscene med en forestilling i det verdensberømte Sydney Opera House. Besøg et af de mange museer, såsom Museum of Contemporary Art eller Kunstgalleriet i New South Wales for at se nogle af landets fantastiske kunstværker. Sug i skønheden i Sydney's landskab ved at gå stien fra Coogee til Bondi Beach - eller endnu bedre, klatre til toppen af ​​Harbour Bridge. Felture til ikoniske destinationer som Blue Mountains, Royal National Park og Great Barrier Reef rundt om vores studie i udlandet.... [-]

Australien Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Udvid din forståelse af Japan ved at fordybe dig i nutidig Japan og dets kultur - og hvilken bedre måde at lære det japanske sprog på? På Kanda Universitet for Internatio ... [+]

Oversigt

Te ceremoni, kalligrafi, musik, dans og kampsport-Japan er et medley af kultur, gammelt og nyt, som du kan udforske i løbet af din tid i Tokyo. Lev og lær i denne spændende by, hvor fortiden blander sig med fremtiden, og de ultramoderne står side om side med den traditionelle.

Udvid din forståelse af Japan ved at fordybe dig i nutidig Japan og dets kultur - og hvilken bedre måde at lære det japanske sprog på? På Kanda Universitet for Internationale Studier (KUIS) tager du et 6-sprogsprogkursus, der er specielt designet til IES Abroad studerende i IES Abroad (med mulighed for at optage op til 12 studiepoeng af sprog) samt kursusstudier på engelsk. De engelsksprogede kursustilbud ser på Japan ud fra populærkultur, historie, politik og kunst. KUIS blev grundlagt i 1987 og er et privat universitet dedikeret til udøvelse af ekspertise inden for internationale studier, fremmedsprog, interkulturel kommunikation, japansk kultur og lingvistik.... [-]

Japan Tokyo
Kontakt skolen
Engelsk,Japansk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vælg mellem et bredt udvalg af kurser inden for fagområder som økonomi, økonomi, international business, ledelse, marketing og statsvidenskab. Du kan også forbedre din op ... [+]

Hvorfor Wien?

En forbavsende smuk by indtager Wien en enestående position ved krydset mellem øst og vest, nord og syd, der gør byen til et centralt mødested for handel og international politik samt kunst og kultur. Forestil dig at studere International Business i Peter Drucker's fødested eller lære om politik og internationale organisationer og derefter besøge FN, OSCE, OPEC. Dette er studere i udlandet!

Hvad du vil studere

Vælg mellem et bredt udvalg af kurser inden for fagområder som økonomi, økonomi, international business, ledelse, marketing og statsvidenskab. Du kan også forbedre din oplevelse ved at tage kurser i kunsthistorie, historie, humaniora, psykologi og meget mere.... [-]

Østrig Wien
September 2020
Engelsk,German (Austria)
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Udbyder både engelsk- og tyskundervisningskursus, IES Abroad Vienna European Society ... [+]

Oversigt

Udbyder både engelsk- og tyskundervisningskursus, IES Abroad Vienna European Society

TyskEuropæisk erhvervsliv, økonomi og politikSamfund og SelvKunsten

Med tilstrækkelig baggrund på tysk kan du også tilmelde dig kurser på det prestigefyldte Universität Wien, hvor du oplever det østrigske uddannelsessystem og har mulighed for at deltage i elevaktiviteter. Måske får du endda nogle østrigske venner, mens du er i den.

Wien vil være dit klasseværelse. Kan du forestille dig at lære om Freuds teorier om psykoanalyse og derefter turnere sit hjem og kontoret, hvor han praktiserede? Eller studerer politik og internationale organisationer og besøger FN, OSCE eller OPEC? Hvad med at udforske kunsthistorie i Wiens verdensberømte gallerier og museer? Velkommen til at studere i udlandet! Hvor muligt er vores kurser udnyttet af byens historiske, kunstneriske og kulturelle steder og omfatter en praktisk praktisk komponent. Vi ønsker at du skal føle dig hjemme i Wien, så vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at integrere dig i livet i byen. Fra bolig til kulturelle arrangementer er vores job at sikre, at du har den mest autentiske undersøgelse i udlandet oplevelse muligt.... [-]

Østrig Wien
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

IES Abroad Wien Music Programmet er ideel til studerende med speciale i min musik og giver dig mulighed for at deltage i et bredt udvalg af kurser med fokus på musik og e ... [+]

Oversigt

Hjem til et forbløffende antal legendariske komponister - fra Haydn, Mozart og Beethoven til Brahms, Mahler og Schoenberg-Wien opretholder en utrolig rigdom af musikalsk kultur til denne dag. Det verdensberømte Wien Philharmonic Orchestra, Musikverein og Staatsoper er blot nogle få af de mange førende institutioner, der gør Wien til en sand "musikby" - og gør den til det perfekte sted for en engagerende studie af musikhistorie og præstationer .

IES Abroad Wien Music Programmet er ideel til studerende med speciale i min musik og giver dig mulighed for at deltage i et bredt udvalg af kurser med fokus på musik og europæisk kultur og samfund. Programmet er arrangeret i samarbejde med det Wienske Europæiske Samfund... [-]

Østrig Wien
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Oplev livet i Wien som studerende på psykologi og samfundsvidenskab. Vores kurser giver dig mulighed for at udforske ungdomskulturer, barndomsudvikling, virtuel identitet ... [+]

Hvorfor Wien?

Wien drømmer med mennesker fra hele verden, der har gjort denne by til deres hjem.

Beliggende i centrum af Europa og rig på kultur er dette et sted, hvor folk fra alle samfundslag trives. Måske ikke overraskende er det også en by, hvor samfundsstudiet har en lang historie og hvor moderne psykologi hævder sin fødested. Mange fremtrædende tænkere lavede Wien deres hjem-Alfred Adler, Max Wertheimer, Helene Deutsch, Erwin Ringel, Viktor Frankl (som lærte i IES Abroad ), og selvfølgelig Sigmund Freud.

Hvad du vil studere

Oplev livet i Wien som studerende på psykologi og samfundsvidenskab. Vores kurser giver dig mulighed for at udforske ungdomskulturer, barndomsudvikling, virtuel identitet på internettet, indvandreroplevelsen og de sociale og psykologiske dimensioner af diskrimination. Uddyp din lærerfaring med en programrelateret tur til destinationer i hele Østrig, Ungarn og Tyskland for at udforske disse spørgsmål i en bredere kulturel og geografisk sammenhæng.... [-]

Østrig Wien
September 2020
Engelsk,German (Austria)
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

IES Abroad

Amsterdam, en by, der længe er forbundet med forestillinger om tolerance og åbenhed, er den perfekte baggrund for at studere kunsthistorie, litteratur og sociologi gennem ... [+]

Oversigt

Amsterdam, en by, der længe er forbundet med forestillinger om tolerance og åbenhed, er den perfekte baggrund for at studere kunsthistorie, litteratur og sociologi gennem linsen for kønsstudier. Vi inviterer dig til at udforske Amsterdams historie og nutid og overveje, hvordan disse forestillinger er - eller ændrer sig ikke.

Amsterdam er dit klasseværelse, med kursusrelaterede udflugter til verdensklasse museer og bemærkelsesværdige Amsterdam-websteder spiller en stor rolle i hvert kursus. For eksempel vil du studere repræsentationer af køn og seksualitet i Rembrandts arbejde og besøge Anne Frank-museet. Dette program indeholder også en kursusrelateret udflugt til Berlin for yderligere at undersøge dine emner.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Du vil fordybe dig i fransk sprogstudie og kulturen i Midi-regionen i Frankrig. Et højdepunkt i dette program er de sprogintensive frokoster, der finder sted på lokale re ... [+]

Oversigt

Den charmerende provencalske by Arles, med en 2000-årig romersk arena i centrum, er berømt for sin smukke arkitektur og dets tilknytning til Van Gogh, Gauguin, Cézanne og Picasso. Mange dans-, musik-, fotografi-, teater- og folklorefestivaler finder sted i og omkring byen gennem sommeren, hvilket gør det til et levende sted for sommerstudier i Frankrig.

Du vil fordybe dig i fransk sprogstudie og kulturen i Midi-regionen i Frankrig. Et højdepunkt i dette program er de sprogintensive frokoster, der finder sted på lokale restauranter, hvor du praktiserer dine franske med professorer og ansatte i IES Abroad mens du nyder det vidunderlige køkken i Provence. Fredag ​​er forbeholdt kursusrelaterede aktiviteter og udflugter, såsom madlavningskurser, koncerter på Arènes d'Arles, en Van Gogh vandretur, teaterværksteder og meget mere.... [-]

Frankrig Arles
September 2020
Fransk
Fuldtid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES Internship udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens ... [+]

Oversigt

Med stor indflydelse på handel, uddannelse, underholdning, medier, mode og kunst har Barcelona gjort sin mark som en vigtig aktør på det globale marked. Gå på arbejde eller tag metro, bus eller sporvogn gennem denne bemærkelsesværdige by af arkitektoniske og kulturelle vidundere. Frokost er altid en chance for at prøve det bedste middelhavspris: lækker tapas, den friskeste fisk og skaldyr og Crema Catalana til dessert!

En IES Internship udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Valgfri sprogklasse øger din spansk sprogfærdighed og flydende. Du vil blive garanteret * en ubetalt praktikplacering på en lokal virksomhed eller organisation, hvor du vil arbejde i mindst 22 timer om ugen. Vi vil samarbejde med dig for at finde det nærmeste match mellem dine udtrykte præferencer og professionelle mål med, hvad der er tilgængeligt via IES Internships i Barcelona. Før du går, vil din praktikerkoordinator arbejde sammen med dig for at finjustere dit resume, perfekt dit følgebrev og skære dine kommunikations- og interviewevner, når vi forbereder dig til at arbejde i et nyt kulturmiljø.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelsk,Spansk
Fuldtid
2 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

IES Abroad Barcelona sprog ... [+]

Oversigt

IES Abroad Barcelona sprog

Sprogkurser udvikler din skriftlige og mundtlige færdighed i spansk og områdestudier kurser giver en fantastisk mulighed for at lære om moderne Spanien i den større sammenhæng i Den Europæiske Union. Kurser er tilgængelige på både spansk og engelsk.

I løbet af sommeren kommer du til at kende sine livlige pladser og snoede gader for dig selv. Barcelonas sprog

Studer i udlandet i Barcelona og oplev byens unikke og livlige kultur!

Hurtige faktaCenter: IES Abroad BarcelonaBy: BarcelonaLand: SpanienProgramkreditter: 6-7 pointUndervisningssprog: Engelsk, SpanskSprogforudsætninger: IngenProgramdatoer

Når du er optaget, skal du henvise til rejsedatoer af Predeparture Information i din MyIESabroad konto før du rejser.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES-praktikplads i Berlin udvikler dine faglige færdigheder og din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din k ... [+]

Oversigt

Oplev Berlin - Tysklands økonomiske og politiske center. Denne hovedstad har også en blomstrende kunstscene (med mere end 175 museer og gallerier) og nogle af verdens mest spektakulære arkitektur. Når du praktiserer i Berlin, kan du gå, cykle eller tage en bus, sporvogn eller træne til arbejde. På frokost spadserer du gennem en af ​​Berlins utallige parker og haver. Om natten kan du nyde levende musik eller teater i denne Kulturhaupstadt (kulturelle hovedstad) i Tyskland. Interning i Berlin vil øge både din CV og din kulturelle kompetence.

En IES-praktikplads i Berlin udvikler dine faglige evner og din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en omfattende erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette program kombinerer udviklingen af ​​sprogfærdigheder med engelsk- og tysklærte kurser, der udsætter dig for Tysklands fascinerende historie og nutidens kultur og sa ... [+]

Oversigt

Dette program kombinerer udviklingen af ​​sprogfærdigheder med engelsk- og tysklærte kurser, der udsætter dig for Tysklands fascinerende historie og nutidens kultur og samfund. Tyske sprogkurser er tilgængelige på begyndelses- og mellemniveau. En tysk-undervist litteratur kursus tilbydes til avanceret niveau studerende. Kursusrelaterede udflugter spiller en central rolle i programmet og tager dig udenfor klasseværelset for at opdage den rige arv og nutidskultur Berlin og Tyskland. Studer i Berlin i sommer!

Curriculum Highlights

Forbedre dine tyske sprogfærdigheder gennem igangværende og mellemliggende sprogkurser i IES Abroad . Tysklands erfaring er ikke forpligtet til at deltage.Indtast i område studier kurser med fokus på kunst historie, film studier, tysk sprog og litteratur, jødiske studier og statsvidenskab.... [-]
Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette engelsklærte program udforsker emner inden for byforskning, arkitektur og miljøstudier i Berlin, en by, der både har genopbygget og omdesignet sig i løbet af det si ... [+]

Oversigt

Dette engelsklærte program udforsker emner inden for byforskning, arkitektur og miljøstudier i Berlin, en by, der både har genopbygget og omdesignet sig i løbet af det sidste århundrede. Kursusrelaterede udflugter er integreret for at give et førstehånds kig på Berlins arkitektoniske innovationer, metoder til integration af bæredygtigt design og forskellige historiske og politiske bevægelser. Udflugter til andre byer i Tyskland afrunder programmet og giver dig mulighed for at udforske Tysklands kultur og arkitektur i en komparativ sammenhæng.

Hurtige faktaCenter: IES Abroad Berlin Metropolitan StudiesBy: BerlinLand: TysklandProgramkreditter: 6-9 pointUndervisningssprog: EngelskSprogforudsætninger: IngenProgramdatoer... [-]
Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Tilbyder studerende af alle spanske færdigheder, giver dette program dig mulighed for at fordybe dig i den argentinske kultur ved at tage et spansk sprogkursus samt et ku ... [+]

Oversigt

Med sin indflydelsesrige historie, smuk europæisk stilarkitektur og rige kulturelle liv, tilbyder Buenos Aires dig en indbydende atmosfære for at leve og lære i udlandet. Rich i kultur-tænk teater, tango dans, museer, sport ... og maden! -Buenos Aires vil være en fest for dine sanser og et uforglemmeligt uddannelsesmæssigt eventyr.

Tilbyder studerende af alle spanske færdigheder, giver dette program dig mulighed for at fordybe dig i den argentinske kultur ved at tage et spansk sprogkursus samt et kursus i en række aktuelle emner. Du vil også nyde kulturelle begivenheder og kursusrelaterede udflugter for at afrunde din akademiske oplevelse og bringe dine studier til livs.... [-]

Argentina Buenos Aires
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Din seks ugers ophold på en af ​​verdens ældste universiteter giver dig mulighed for at opleve den unikke Cambridge-stilindlæring af små klassestørrelser med fokus på int ... [+]

Hvorfor Cambridge?

Tilbring din sommer at studere ved University of Cambridge, Isaac Newton, Stephen Hawking, og Jane Goodalls alma mater for at nævne nogle få. Hosted af King's College og Pembroke College, to af universitetets 31 autonome kollegier, vil din sommer i historiske Cambridge engagere dig fagligt og kulturelt.

Tag kursus arbejde inden for dit studieområde, eller branch ud og tage en klasse i en ny disciplin. Uanset emnet får du direkte interaktion med dine forelæsere i små diskussionsbaserede klasser. I løbet af din fritid, udforske smukke parker, riverside restauranter og prestigefyldte museer i den charmerende by Cambridge.

Hvad du vil studere

Din seks ugers ophold på en af ​​verdens ældste universiteter giver dig mulighed for at opleve den unikke Cambridge-stilindlæring af små klassestørrelser med fokus på intens diskussion i klasseværelset og individuel feedback og support. I stedet for et af dine kurser kan du udvikle dine forsknings- og projektledelsesevner gennem et valgfrit uafhængigt tilsyn baseret på din faglige interesse. Specielt anbefales til studerende, der har til hensigt at forfølge forsknings- eller kandidatuddannelser, vil du møde en Cambridge-ekspert hver uge for at arbejde på en række forskningsbaserede papirer eller en længere afhandling.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES-praktikplads i Cape Town udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en omfattende erhvervserfaring til at starte din ka ... [+]

Oversigt

Hjemme til 3,7 millioner indbyggere i hovedstadsområdet er Cape Town en sammensmeltning af sprog, kulturer og religioner og den økonomiske knudepunkt i Cape Colony. Tag i den naturskønne udsigt over bjerge og kystlinje på din pendle. Start din dag med kaffe og en koeksister (sydafrikansk donut). Til frokost, del en stor Gatsby sandwich med en kollega. En IES-praktikplads i Cape Town udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en omfattende erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked.

Du vil blive garanteret en ubetalt sommer praktikplads i Cape Town, hvor du vil arbejde op til 32 timer om ugen på en lokal virksomhed eller organisation. Vi vil arbejde sammen med dig for at finde den nærmeste placeringskamp mellem dine professionelle og personlige mål med hvad der er tilgængeligt for praktikophold i Cape Town.... [-]

Sydafrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette program er designet til studerende, der søger intensiv akademisk eksponering for Irlands politiske og sociale historie, nutidige økonomiske spørgsmål og litterære a ... [+]

Oversigt

Dette program er designet til studerende, der søger intensiv akademisk eksponering for Irlands politiske og sociale historie, nutidige økonomiske spørgsmål og litterære arv. Ved at kombinere kursusarbejde med studie uden for klasseværelset, har du mulighed for at opdage Irlands rige arv, såvel som dens nutidige kultur gennem sin kunst, teater og film.

I løbet af sommeren kommer du til at kende Dublins snoede gader og unikke charme. Dublin Irish Studies Summer-programmet byder på tilmelding i IES Abroad-kurser, boliger i fuldt udstyrede studentelejligheder og udflugter. Fra programmet i IES Abroad Center, nær St. Stephen's Green, vil dette program hjælpe dig med at få en meningsfuld kulturel oplevelse og en dybere viden om, hvad det betyder at være en borger i verden.... [-]

Irland Dublin Hongkong Hong Kong
September 2020
Engelsk
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

I løbet af sommeren kommer du til at kende Dublins snoede gader og unikke charme gennem en række kulturelt berigende muligheder. Programmet giver tilmelding til den anerk ... [+]

Oversigt

IES Abroad Intensive Acting Program giver dig en intensiv, praktisk tilgang til ydeevne. I løbet af sommeren kommer du til at kende Dublins snoede gader og unikke charme gennem en række kulturelt berigende muligheder. Programmet giver tilmelding til den anerkendte National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, bolig i fuldt udstyrede studentelejligheder og udflugter i hele Irland og Nordirland.

Kurser undervises af National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) og IES Abroad instruktører. Disse kurser holdes på NTSI-GSA og IES Abroad Center, og er værd 6 point i alt.

Vigtig note: En kerneværdi, der er tilegnet af The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, er ensemble. Dette program er fysisk og følelsesmæssigt krævende, og alle elever deltager fuldt ud i alle aspekter af træningsprocessen.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES-praktik udvikler dine faglige færdigheder, giver dig mulighed for at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at starte din karr ... [+]

Oversigt

Oplev byens livfulde forretningsmiljø, der er opstået som en del af Irlands økonomiske opsving. Gå til arbejde gennem Dublins historiske gader eller tag en dobbeltdækkerbus, sporvogn, Dart eller Metro. Linger over en frokost med hyrdecirkel eller irsk laks.

En IES-praktik udvikler dine faglige færdigheder, giver dig mulighed for at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Du vil blive garanteret en ubetalt praktikplacering på en lokal virksomhed eller organisation, hvor du vil arbejde i mindst 32 timer om ugen. Vi vil samarbejde med dig for at finde den nærmeste placeringskamp mellem dine professionelle og personlige mål med, hvad der er tilgængeligt i Dublin. Før du går afsted arbejder vi med dig for at finjustere dit resumé, perfekt dit følgebrev og finpudse dine kommunikations- og interviewevner, når vi forbereder dig til at arbejde i et nyt kulturmiljø.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

EUs sommerprogram giver dig mulighed for intensivt at studere fortid, nutid og fremtidige udfordringer i den europæiske integration. Programmet begynder i hjertet af Euro ... [+]

Oversigt

EUs sommerprogram giver dig mulighed for intensivt at studere fortid, nutid og fremtidige udfordringer i den europæiske integration. Programmet begynder i hjertet af Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en specialiseret pensum, der tager dig på en 16-dages oplevelsesrejse gennem Bosnien-Hercegovina, Grækenland og Cypern.

I Bosnien-Hercegovina rejser du til Sarajevo, kaldet "Europas Jerusalem" på grund af dens engang historiske blanding af jøder, kristne og muslimer. Efter Sarajevo har du en to-dages tur til Republika Srpska, der omfatter et besøg på mindespladsen for ofre for Srebrenica og en overnatning i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvindende klassiske Bro på Drina.... [-]

Tyskland Freiburg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES-praktik i London udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en omfattende erhvervserfaring til at starte din karriere i ... [+]

Oversigt

Der er ingen tvivl om, at denne travle by, der er rig på historie, kultur og mangfoldighed, vil forvandle dig. Tag røret til arbejde eller en dobbeltdækkerbus. Grib nogle fisk og chips til frokost. Oplev alt dette globale forretningscenter, kultur, arkitektur og læring har at tilbyde.

En IES-praktik i London udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en omfattende erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Du vil blive garanteret en ubetalt placering hos en lokal virksomhed eller organisation, hvor du vil arbejde i mindst 32 timer om ugen. Vi vil samarbejde med dig for at finde det nærmeste match mellem dine udtrykte præferencer og professionelle mål med, hvad der er tilgængeligt via IES Internships i London.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores UK Today Program giver dig mulighed for at udforske den pulserende kultur og rige arv i moderne London gennem en bred vifte af kurser, som alle gælder for britisk h ... [+]

Oversigt

Sommer kan bare være den bedste tid til at leve og lære i London. Hvem ønsker ikke at tilbringe en sommer her, med tid til også at besøge alle de gratis museer, se film under stjernerne og udforske de 400 grønne områder i byen?

Vores UK Today Program giver dig mulighed for at udforske den pulserende kultur og rige arv i moderne London gennem en bred vifte af kurser, som alle gælder for britisk historie og kultur.

Vores unikke akademiske erfaring integrerer kursusrelaterede udflugter i stort set alle kurser for at maksimere de mange muligheder for læring, som London præsenterer. Dette program er en fantastisk mulighed for at fortsætte dine studier, mens du bruger London som dit klasseværelse.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette program tilbyder mellemliggende og avancerede spanske sprogkurser og område studier kurser undervist på spansk. Klasser integrerer det bedste af Madrids historiske ... [+]

Oversigt

Forestil dig at studere i udlandet i Spaniens hovedstad og største by-Madrid. Varm sommeraften tiltrækker madrileños til byens gader, hvor de nipper kaffe på terrazas og ser på en parade af fashionable spaniere - nu er det også din chance for at opleve det. Madrid er et førende kulturcenter i Europa og hjemsted for mange verdensberømte museer, herunder Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza.

Dette program tilbyder mellemliggende og avancerede spanske sprogkurser og område studier kurser undervist på spansk. Klasser integrerer det bedste af Madrids historiske og kulturelle muligheder, så du kan forbedre dine spanske færdigheder, samtidig med at du opdager Spaniens rige kunstneriske, teatralske og filmarv.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES Internship udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens ... [+]

Oversigt

Hvorfor Milan?

Forretning, mode og design alle konvergerer i Milano-Italiens næststørste by-hvor gammel italiensk tradition blander sig med moderne innovation. Bliv inspireret af Milanos bemærkelsesværdige institutioner, fra Teatro alla Scala til Borsa Italiana, Italiens største børs. Hvordan vil et fuldtidsuddannelsesprogram i Italiens erhvervskapital omdanne dig?

Du kan praktisk talt føle Italiens puls i hurtige Milano. At komme på arbejde er en leg med sporvogn, metro og bussystemer. Til frokost, tag en hurtig pasta al pesto med dine kolleger, fylde på risotto alla Milanese eller regionens berømte ossobuco.

En IES Internship udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Valgfri sprogklasse øger din italiensk sprogfærdighed og flydende. Selvom italiensk ikke er påkrævet, kan nogle felter kræve en grundlæggende forståelse af det lokale sprog. Tal med en IES Internship Advisor for at lære mere.... [-]

Italien Milano
September 2020
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Hvorfor studere i udlandet i en stor europæisk by om sommeren, når du kan udforske den kulturelle arv i Paris, Rom og Madrid? I dette syv ugers program vil du undersøge, ... [+]

Oversigt

Hvorfor studere i udlandet i en stor europæisk by om sommeren, når du kan udforske den kulturelle arv i Paris, Rom og Madrid?

I dette syv ugers program vil du undersøge, hvordan kunst og arkitektur har påvirket byudvikling, liv og kultur i tre fascinerende europæiske hovedstæder, og hvordan museer bevarer, udvikler, studerer og viser deres samlinger til gavn for offentligheden. Start dit program i Paris, hvor du begynder at sætte pris på, hvordan disse byer har udviklet sig omkring den centrale ide om kulturarv og patrimonium. Det er her, du starter dine to cross-center-kurser, der så tager dig til Rom og endelig Madrid i to uger i hver by. Dine kurser vil integrere klassetid med kursusrelaterede udflugter til kunst- og kulturforvaltningsinstitutioner, herunder besøg på kendte museer som Musée d'Orsay, Vatikanmuseet og El Prado.... [-]

Spanien Madrid Frankrig Paris Italien Rom  + 2 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Dette seks ugers sommerprogram tilbyder dig intensive japanske kurser på Center for Japanske Studier (CJS) ved Nanzan University, der er kendt inden for japansk sprogunde ... [+]

Oversigt

Hvilken bedre måde at øve japansk sprogkundskaber på og fordybe dig i japansk liv og kultur end ved at studere i Nagoya? Dette seks ugers sommerprogram tilbyder dig intensive japanske kurser på Center for Japanske Studier (CJS) ved Nanzan University, der er kendt inden for japansk sprogundervisning. Du vil afrunde din uddannelse i Nagoya ved at lære om japansk kultur, politik og kunst. Du får mulighed for at deltage i to udflugter med japanske studerende (organiseret af CJS). Derudover arrangerer vi en endags tur til Kyoto og kulturelle aktiviteter udelukkende til IES Abroad studerende.

Hurtige faktaCenter: IES Abroad NagoyaBy: NagoyaLand: JapanProgramkreditter: 6 - 8,5 pointUndervisningssprog: japansk, engelskSprogforudsætninger: 2 semestre på college-niveau japansk og kender mindst 200 kanjiProgramdatoer... [-]
Japan Nagoya
Kontakt skolen
Engelsk,Japansk
Fuldtid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Intern i denne fantastiske storby, et center for global bankvirksomhed ... [+]

Oversigt

Intern i denne fantastiske storby, et center for global bankvirksomhed

En IES-praktikplads i New York City udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en omfattende erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Uanset om du tilmelder dig 8- eller 10 ugers program, garanteres du en ubetalt praktikplacering på en lokal virksomhed eller organisation, hvor du vil arbejde i mindst 32 timer om ugen. Vi vil samarbejde med dig for at finde det nærmeste match mellem dine udtrykte præferencer og professionelle mål med, hvad der er tilgængeligt via IES Internships i New York.

Før du går, vil din praktikerkoordinator arbejde sammen med dig for at finjustere dit CV, perfekt dit følgebrev og uddybe dine kommunikations- og interviewevner, når vi forbereder dig til at arbejde i et nyt kulturmiljø.... [-]

USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
8 - 10 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Designet til studerende, der er interesseret i at lære om den voksende mangfoldighed i Frankrig, Middelhavsområdet, og Europa som helhed, kan vores studie om multikultura ... [+]

Oversigt

Der er mange grunde til, at folk fra hele verden rejser til alt = "Nice om sommeren - solskin, den berømte kystlinje og livlige kunstscene. Alt =" Nice er et ideelt sted på Middelhavet, hvilket også har tiltrukket indvandrere fra en række lande og har gjort regionen så vidunderligt forskelligt.

Designet til studerende, der er interesseret i at lære om den voksende mangfoldighed i Frankrig, Middelhavsområdet og Europa som helhed, har vores multikulturalitetsstudie i udlandet programmet alt = "Nice giver dig mulighed for at lære om indvandrerflytningen, der har fundet sted gennem årene og Forbedre din kulturelle forståelse. Programmet indeholder en to-ugers udflugt til Marseille og Marokko, hvor eleverne vil udvide materialerne i deres områdestudier kurser i egentlige feltbaserede undersøgelser af disse to vigtige steder i frankrigs multikulturelle makeup.... [-]

Frankrig Pæn
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Fra og med sommeren 2019 vil vores mellemliggende og avancerede sommersprogsprogrammer i Paris fusionere til et sprogunderdypningsprogram for studerende med mindst to sem ... [+]

Fra og med sommeren 2019 vil vores mellemliggende og avancerede sommersprogsprogrammer i Paris fusionere til et sprogunderdypningsprogram for studerende med mindst to semestre på college-niveau fransk.

Hvorfor Paris?

Med sine store boulevards, verdensberømte monumenter, uovertruffen litterær og kunstnerisk historie, og dens enkle joie de vivre, er Paris en by, der vil forandre dig for evigt.

Paris i dag er en multifacetteret og multikulturel storby, der tilbyder en døråbning til verdens kulturer. Lær om fransk kultur og historie, mens du forbedrer dine franske sprogfærdigheder i Paris, en by, der kommer til liv om sommeren.

Hvad du vil studere

Du tjener 6 point gennem fransk sprog og / eller fransk-underviset område studier kursus, afhængigt af dit sprogniveau, som vil blive bestemt på stedet. Kurser undervises af indfødte franske talere, og indarbejder kursusrelaterede ture i Paris, herunder besøg på kunstmuseer og til arkitektoniske og historiske landemærker.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Lær fransk, mens du studerer international marketing og brand management i Paris, en af ​​verden ... [+]

Oversigt

Lær fransk, mens du studerer international marketing og brand management i alt = "Paris, en af verdens store byer - hjem til Global Fortune 500-virksomheder og luksuriøse mærker, samt fortovscaféer, fantastiske haver, udendørs markeder og meget mere. internationalt forretningscenter, der kan prale af et af de højeste BNP i enhver by, alt = "Paris er en ideel by til at studere marketing og for at starte din undersøgelse af det franske sprog.

Hurtige faktaCenter: IES Abroad alt = "Paris Business and International AffairsBy: alt = "ParisLand: FrankrigProgramkreditter: 6 eller 7 pointUndervisningssprog: FranskSprogforudsætninger: IngenProgramdatoer

Når du er optaget, skal du henvise til rejsedatoer af Predeparture Information i din MyIESabroad konto før du rejser.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES-praktikplads udvikler dine faglige færdigheder, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en grundlæggende erhvervserfaring til at starte din karri ... [+]

Oversigt

Intern i en af ​​verdens højest ansete byer for kultur og international forretning. Gå eller tag bussen gennem byens pulserende gader, eller hop på Metro for at komme på arbejde. Lunchtime betyder quiche eller en sandwich au jambon i en nærliggende café, efterfulgt af en afslappet espresso eller te. En IES-praktikplads udvikler dine faglige færdigheder, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en grundlæggende erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked.

Du vil blive garanteret en ubetalt placering hos en lokal virksomhed eller organisation, hvor du vil arbejde i mindst 25 timer om ugen. Du vil også tilmelde dig et obligatorisk 3- eller 6-kredit akademisk praktikophold med andre IES praktikanter, hvor du vil lære om en række lokale forretningsmæssige indstillinger og muligheder.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Baseret i Quito og med tre ugers kursusrelaterede udflugter i Galápagosøerne, giver dette program dig mulighed for at studere spørgsmål om miljøforvaltning og bevaring, m ... [+]

Oversigt

Selv om Ecuador kun er omkring størrelsen af ​​Colorado, er det et af de mest økologisk forskellige lande på planeten. Fire økoregioner - Amazonasbassinet, den høje Andes, kystsletten og Galápagosøerne - byder på et væld af flora og fauna, der tiltrækker biologer, botanikere og miljøforkæmpere fra hele verden. Ud over landets naturlige rigdomme er Quito en arkitektonisk juvel kendt for sin beboers varme og gæstfrihed.

Baseret i Quito og med tre ugers kursusrelaterede udflugter i Galápagosøerne, giver dette program dig mulighed for at studere spørgsmål om miljøforvaltning og bevaring, mens du udforsker Ecuadors rige økologi. Programmet er arrangeret i samarbejde med Galápagos akademiske institut for kunst og videnskab (GAIAS) og Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Alle miljøstudier kurser undervises på engelsk, og tidligere spansk undersøgelse er ikke påkrævet.... [-]

Ecuador Quito
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

En IES Internship udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens ... [+]

Oversigt

Hvorfor Rom?

Byen er stort set et udendørs museum og en historieleks med gader fyldt med gamle bygninger, statuer og monumenter: Colosseum, Trevifontænen og Vatikanet. Rom er hjemsted for både multinationale organisationer og mange mindre familieejede virksomheder.

Rom, med 2500 års historie, er toppen af ​​arkeologi, kunst og museer i Italien. Gå til arbejde eller tag Metropolitana (metro), bus eller sporvogn. Frokost er en kulinarisk overbærenhed af frisk pasta, fisk og skaldyr, og selvfølgelig pizza.

En IES Internship udvikler dine faglige evner, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver en væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked. Valgfri sprogklasse øger din italiensk sprogfærdighed og flydende. Selvom italiensk ikke er påkrævet, kan nogle felter kræve en grundlæggende forståelse af det lokale sprog.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere