Hudson County Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Hudson County Community College

Hudson County Community College er et offentligt, omfattende urban community college, der er forpligtet til at tilbyde programmer af høj kvalitet, der er overkommelige, tilgængelige og samfundscentrerede. Studerende ved HCCC kan forfølge kurser på to campusser, som begge ligger tæt på offentlige transportknudepunkter.

Kollegiet betjener beboerne og forretningerne i Hudson County, et af de tættest befolkede og etnisk forskellige områder i Amerika. Vores studiekrop afspejler sammensætningen af Hudson County med lidt mere end 50% af spansk arv, ca. 16% afroamerikansk, 11% hvid og 8% asiatisk-amerikansk / stillehavsboer. Mere end en tredjedel af HCCC-studerende blev født uden for USA og har rapporteret næsten 105 forskellige lande som deres fødested. Tres procent af kollegiets studenter er kvinder.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg
Efteråret 2011 åbnede med en rekordstor tilmelding på mere end 9.400 studerende, hvoraf 97% søger grader. HCCC-studerende tager flere kredit timer pr. Semester end nogensinde før, og målt på fuldtidsækvivalenter rangerer kollegiet nu som det ottende største community college i New Jersey. I maj 2011 havde kollegiet sin største eksamensklasse nogensinde - mere end 1.000 studerende!

Inden for de sidste mange år har HCCC konstrueret en hidtil uset vækst i sine kursustilbud, etableret et centralt rådgivningsprogram, reorganiseret studerendes aktiviteter og offentlige programmer og udvidet antallet og kvaliteten af dets faciliteter. Ud over dag- og aftenundervisning sørger kollegiet nu for studier syv dage om ugen, og dets online kursustilbud er blevet fuldt ud realiseret ..

HCCC er fuldt ud akkrediteret af Kommissionen for videregående uddannelse i Middle States Association of Colleges and Schools. Andre akkrediteringer inkluderer Technology Accreditation Commission of the Accreditation Board of Engineering Technology; National League for Nursing Accrediting Commission; og Udvalget om Akkreditering af Luftveje.

Hudson County Community College har længe været kendt for sit Culinary Arts Institute. Den prisvindende nationalt anerkendte CAI-læseplan er et af kun to programmer i New York-regionen, der er akkrediteret af American Culinary Federation Accrediting Commission. CAI-studerende kan forfølge en række certifikater fra et semester til et år samt to-årige associerede grader. En artikulationsaftale med Fairleigh Dickinson University gør det muligt for CAI-studerende at optjene bachelor- og kandidatgrad, mens de stadig studerer i HCCC Culinary Arts Institute. CAI leverer også både certifikat- og AAS-programmer i Hospitality Management.

HCCC Community Education Division arbejder i samarbejde med CAI og i partnerskab med en række lokale samfundsbaserede grupper for at give uddannelse, jobberedskab / livsfærdighedsundervisning og certificeringsundersøgelser for at hjælpe kvinder og deres familier med at opnå selvforsyning og at leve tilfredsstillende og produktive liv.

College's Center for Business & Industry (CBI) er dedikeret til at give Hudson County-samfundet den dygtige og veluddannede arbejdsstyrke, der gør det muligt for området at trives og udvikler og leverer uddannelseskurser og programmer til at opfylde læringsbehovene hos virksomheder, organisationer og enkeltpersoner.

Ud over at tilbyde et af de mest omfattende programmer for økonomisk støtte giver Hudson County Community College Foundation stipendier til fortjente studerende. HCCC Foundation har tildelt $ 1,25 millioner i stipendier til mere end 1.000 studerende.

Udforsk HCCC

Når du overvejer Hudson County Community College (HCCC), kommer to ord til at tænke på: akademisk ekspertise . At tilbyde en uddannelse af høj kvalitet er vores højeste prioritet hos HCCC. To andre ord vil dog også komme til at tænke på, når du udforsker HCCC: bekvemmelighed og overkommelighed . Vores smukke urbane Journal Square-campus (vores hovedcampus) er bekvemt placeret i hjertet af Hudson County, mindre end 20 minutter fra New York City og Newark Liberty International Airport, og er let tilgængelig via PATH, tog eller bus. Når du først er på campus, kan du se, hvor let det er at komme rundt. Vores fire satellitcampusser er strategisk placeret i hele Hudson County, så uanset hvor du er, har du adgang til vores campusser og programmer.

Deltag i college på din tidsplan

Hos HCCC gør vi det nemt for dig at optjene dit certifikat eller en grad ved at tilbyde mere end 300 dagtids-, aften- og weekendkreditter og ikke-kreditkurser, der passer til din tidsplan og dit budget. Vores klassestørrelser er små med et gennemsnit på 18: 1 elev / lærer for garanteret individuel opmærksomhed. Hvis det er svært for dig at komme til campus, tilbyder vi også online-gradskurser. Uanset hvad din livsstil kræver, hjælper vi dig med at oprette en tidsplan, der fungerer inden for din tidslinje, dit budget og dit liv.

Bedst af alt, på HCCC kan du vælge mellem mere end 60 graders og certifikatprogrammer, inklusive vores flagskibs kulinariske og sygeplejeprogrammer. Mange af vores studerende vælger at fortsætte deres uddannelse efter eksamen fra HCCC; både Fairleigh Dickinson University og New Jersey City University accepterer at overføre HCCC-studerende til deres fireårige og kandidatuddannelser, og begge tilbyder stipendiepakker.

Overkommelighed og fleksibilitet

Vi ved, hvor dyr en universitetsuddannelse kan være, men vi tror, du finder, at HCCC er den bedste værdi for dine penge. Du vil blive glædeligt overrasket over at høre, at HCCC har den overkommelige undervisning i området. Og vidste du, at 80 procent af vores fuldtidsstuderende modtager økonomisk støtte? Vores erfarne rådgivere arbejder sammen med hver studerende individuelt og hjælper med at finde økonomiske hjælpepakker, deltidsarbejde og stipendier for at lette omkostningerne ved at gå på college. Vi tilbyder også speciel undervisningshjælp og / eller undtagelser for veteraner og arbejdsløse. Vi ønsker at sikre, at enhver, der ønsker at deltage i HCCC, ikke har råd til ikke at deltage i HCCC.

Når du først har udforsket HCCC, vil du se, at det helt klart er det første valg for din uddannelse.

Placeringer

Jersey City

Address
70 Sip Avenue
07306 Jersey City, New Jersey, USA

Union City

Address
4800 John F. Kennedy Boulevard
07087 Union City, New Jersey, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig