High Point University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vælg at være ekstraordinært!

At være ekstraordinært er et valg. Det handler om at forbinde videnskabelig viden med praktiske livskompetencer. Det handler om at lede, tjene og leve et liv i balance.
Det er det, vi tror på HPU.

Livfærdigheder

Din grad er ikke den ting, der får dig til at arbejde. Du får dig et job. HPU er en livsccelerator - komprimeringstid og giver dig mulighed for at samle en levetid på erfaring på bare fire år. Du starter din professionelle karriere så snart du ankommer på campus. Du klarer dig klar til den virkelige verden. Og den virkelige verden ønsker dig.

HPU Spirit

High Point University Fields 16 Division I hold og konkurrerer i Big South Conference. Hundredvis af studerende deltager også i vores dynamiske, mesterskabs-klubs sports- og intramurale sportshold. Ikke en spiller? Deltag i den roede sektion under alle omstændigheder med den student-ledede cheer squad kendt som "Purple Reign".

Squad Mål

Med mere end 100 elevlivskampusorganisationer og mere end 600 studerende, der konkurrerer i klub- og intramural sport, ved High Point University , bliver du ikke bare bedt om at stille spørgsmålstegn ved verden omkring dig - du vil blive forventet at blive en aktiv borger.

Fantastiske sovesale

Niche.com rangerede High Point University med de bedste sovesale i Amerika i 2018, og med god grund. På HPU giver campuslivet eleverne mulighed for at hjælpe dem med at skabe en stærk følelse af selvstændig, både i klasseværelset og i deres boligmiljø.

Værdierbaseret læring

High Point University er på John Templeton Foundation-listen over 100 gymnasier i Amerika, der tilskynder til karakterudvikling. Det er i vores DNA, at vi uddanner lærte unge grundlagt i forsvarlig moralsk beslutningstagning indrammet med god karakter.

Vækstindhold

En vækstindstilling er empowerment. Dine talenter og evner kan udvikles gennem hårdt arbejde, ved at lære nye strategier og gennem hjælp og input fra andre. High Point University omfatter denne tankegang for at hjælpe dig med at lære at værdsætte fremskridt, ikke perfektion.

Global Uddannelse

I dag søger arbejdsgiverne mere end bare en grad; de ønsker velafrundede personer, der har kendskab til forskellige kulturer, særlige færdigheder og viden om den globale markedsplads. High Point University studerende rejser i udlandet i flere uger eller for et helt semester til mere end 29 lande inden for 61 studier i udlandet programmer.

Tænk uden for linjerne

Erfaringslæring tegner sig for 25% af de akademiske timer i hver major på High Point University . Studerende er uddannet i klasseværelset, men også uden for klasseværelset inden for laboratorier, studier, karriere skygge, praktikophold, studere i udlandet, forskning og i erhvervslivet får erfaring i deres discipliner.

Du hører her

Din nye rejse ringer. Sammen kan du og HPU gøre dit livs mål til virkelighed. Hvad skiller os fra hinanden? På HPU møder du en ekstraordinær uddannelse i et inspirerende miljø med omsorgsfuldt folk.

Placeringer

High Point

High Point University

Telefonnummer
(800) 345-6993

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig