Glendale Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

oversigt

kollegiet Glendale Community CollegeGrundlagt i 1927 og akkrediteret af Association of West Colleges Skoler (WASC, akronym på engelsk), det er et Community College i statslige universiteter i Californien system, der tilbyder to-årige kurser. Den Glendale CC tilbyder grader af "Associate i Kunst og Associate i Science" og professionelle korte kurser for kvalificerede studerende.

Den Glendale har en af ​​de højeste overførselshastigheder på Community College-system i Californien; mange elever deltager college for at deltage de første to år af en bachelor-grad før overførsel til en konkurrencedygtig fire-årig universitetsuddannelse. Det har i øjeblikket 15.000 studerende og 600 fra andre lande på en studerende visum. komplet støtte og vejledning, og en fleksibel optagelse politik er tilgængelige som en del af afdelingens programmer for internationale studerende. Kollegiet accepterer kandidater fra hele verden.

"Fast data"

 • Skole to år blandet offentlig
 • 15.000 studerende, herunder 600 internationale studerende fra 50 lande
 • Akkreditering: West Colleges Skoler Association (WASC)
 • Beliggende i en lille by (sikker og gæstfri); 16 km nord for downtown Los Angeles
 • Grader tilbydes: Lektor i Arts, Associate i Science (60 enheder) og faglige kurser. Engelskkurser (ESL), der udgør kredit til rådighed for nye studerende
 • Adgangskrav: færdiggørelse af high school eller midten "C" (gennemsnit 2,0 GPA), hvis overførsel fra et amerikansk college eller universitet og en personlig erklæring
 • TOEFL: 450 på den trykte udgave eller 45 på iBT eksamen. Eller IELTS (undersøgelse af British Council) med en 4,5 score
 • Undervisning og gebyrer (Academic År: 2016-2017): US $ 6.385. Kursus gebyr for "ikke-hjemmehørende" = US $ 205 per enhed
 • anslåede udgifter leveomkostningerne (off-campus, i 10 måneder): $ 12.000
 • akademiske kalender: halvårlige System (perioder af 16 uger) og "sessioner" kortsigtet. Faldet semester begynder i begyndelsen af ​​september; Den forårssemestret begynder i midten af ​​februar; vinteren sessionen begynder i begyndelsen af ​​januar; sommeren sessionen begynder i slutningen af ​​juni
 • Gennemsnitlig størrelse af klasser: 25 til 30 elever
 • Lærere og instruktører har masters og ph.d.
 • Engelsk som andetsprog tælles som kreditter, der kan bruges i løbet af eksamen. Kurset omfatter avanceret undervisning i grammatik færdigheder, skrive, tale og lytte
 • De mest populære kurser er: Kunst og Animation Design, Luftfart (med en koncentration i stewardesse), Business Administration, Kommunikation, madlavning, datalogi / Information Systems, Hotel Management og restauranter, musik, Sygepleje, Teater , TV Produktion og Visual Arts. Der er 75 kurser i alt.
 • moderne og højteknologisk campus beliggende på en bjergskråning på 40 hektar med 18 permanente bygninger
GCC

Akademiske kurser

Den Glendale Community College har tjent Glendale og det omkringliggende område siden 1927, hvor han erhvervede et fremragende ry for akademisk ekspertise, der opfylder behovene i en verden i forandring. Som en behørigt anerkendt institution, Glendale CC tilbyder en bred vifte af akademiske kurser, faglig og korte kurser. Og mere end 75 videregående uddannelse tilbyder associeret grad, sammen med et bredt udvalg af almene uddannelser skal dæmpes studerende mulighed for at gennemføre kravene i de første to år af college for at være i stand til at overføre til det tredje år af et universitet . Dette giver mulighed for internationale studerende for at spare tid og penge på sin uddannelse i USA.

Internationale studerende i Glendale har individuelle møder med studerende mentorer, der hjælper dem med deres akademiske planer og de generelle retningslinjer nødvendige færdigheder til at lykkes, og hjælpe dem i udvælgelsen af ​​materialer som fuldtidsstuderende (12 point per semester) .

Den akademiske uddannelse i college tilbydes i små, personlige klasser; belejligt tidspunkt med dag- og aftenundervisning, der er afhængige af den nyeste teknologi, udstyr, laboratorier og moderne undervisningsmetoder.

Adgangskrav

Internationale studerende skal indsende følgende dokumenter for at ansøge om F-1 visum: (1) International registrering form for GCC og ekspeditionsgebyr på $ 60 (2) Officiel udskrift oversat til engelsk (3) Opgørelse af finansiel støtte og kontoudtog viser en balance på US $ 20.800 - samlede omkostninger for en akademisk år eller 10 måneder (4) minimum TOEFL score på 450 (trykt udgave) eller 45 i den nye iBT eksamen (5) redegørelse / personlige essay

Optagelse Request perioder (International Students)

 • Efterårssemestret (September) = 1 juli
 • forårssemestret (februar) = december 01

Bemærk venligst: Fristerne kan være fleksibel du kontakte International Student kontor for nærmere oplysninger.

GCC

Beliggenhed og Klima

Den Glendale Community College er beliggende i Glendale, en sikker bolig samfund omkring ti miles (20 kilometer) nordøst for Los Angeles.

Med en blanding af moderne og traditionel, Glendale College er i en smuk campus i bakkerne i bjergene i San Rafael, hvor du ser dalene Glendale og dele af Los Angeles skyline. Dens campus består af 40 hektar og 18 bygninger blandt hvilke er det nye kompleks "Science Center", og et planetarium og nyindrettede bibliotek / studerende center, en snackbar og faciliteter til madlavning.

Andre faciliteter inkluderer en renoveret bibliotek, flere laboratorier computere, studerende sundhedscenter, overførsel center, matematik center / videnskab, avanceret teknologi center, auditorium til scenekunst, vise kunststuderende, motionsrum og atletik spor.

Byen Glendale har en befolkning på 200.000 indbyggere. Vejret i det sydlige Californien er generelt tempereret og varmt hele året rundt, med gennemsnitlige temperaturer fra 15 ° C i vintermånederne ved 35 ° C om sommeren.

Den internationale Studieliv

Alle begyndere internationale studerende er forpligtet til at deltage i en særlig orientering før efteråret og foråret semestre. Det anbefales, at de studerende kommer mindst to uger før starten af ​​klasser til at modtage specialrådgivning, gør test og udvikle pensum. Eleverne bliver budt velkommen af ​​rektor for kollegiet, flere lærere, ansatte og repræsentanter for forsikringsselskaber. De modtager detaljerede instruktioner og bistand i forbindelse med registreringen. Alle relevante forskrifter og indvandring er forklaret i detaljer. En placering test er tilgængelig for de studerende, der ikke kunne tage testen før orientering. Oplysninger om boliger off-campus tilbydes til studerende med interesse for lejligheder eller som ønsker at leve med en partner eller måske med en vært amerikansk familie.

Den internationale studerende befolkning på Glendale er en aktiv og integreret del af kollegiet samfund. Kulturelle og sociale aktiviteter omfatter International Students Association relateret til studerende regering, og "International Week" årlige forårsmøde - komplet med et modeshow, verdensmusik, kulturelle udstillinger, fair og typiske fødevarer middag dans. Det Internationale Kontor fremmer også forskellige "ekskursioner" til lokale attraktioner i det sydlige Californien.

Placeringer

Glendale

Address
1500 North Verdugo Road

91208-2894 Glendale, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig