Læs den officielle beskrivelse

Vores første prioritet er vores studerende. Vores andet er deres fremtid.

Grundlagt i 1942 af den Felician Sisters, Felician University er en af ​​de få franciskanske universiteter i landet, og den eneste i New Jersey. Vi har bygget vores omdømme med en vægt på service og respekt for menneskeheden, som det var drømmen om Velsignet Mary Angela Truszkowska - den foundress af Felician Sisters mere end et århundrede siden. Selv i dag, vi stræber efter at repræsentere disse værdier i alt, hvad vi gør.

Uden tvivl, de studerende er den øverste prioritet hos Felician.

Vi leverer den individualiserede opmærksomhed og støtte til at forberede dig til livet, og succes, efter endt uddannelse. Mere end bare kvalitet studerende, vi dimitteret værdifulde medlemmer af samfundet, der er parate til at påtage sig udfordringerne i en foranderlig verden. Som co-uddannelse, liberale kunst institution, Felician er hjemsted for ca. 2300 bachelor, kandidat og voksne studier studerende. Med fuld tid, deltid og online tilbud, kan du forvente en imødekommende universitet oplevelse på Felician Universitet.

Mission Statement

Felician er en uafhængig co-pædagogiske katolske / Franciscan University grundlagt og sponsoreret af de Felician Sisters at uddanne en forskelligartet population af studerende inden for rammerne af en liberal kunst tradition. Dens mission er at levere en komplet supplement af læringserfaringer, forstærket med stærke programmer akademiske og studerende udvikling designet til at bringe eleverne til deres højeste potentiale og forberede dem til at møde udfordringerne i det nye århundrede med informeret sind og forståelse hjerter. Den varige formål Felician University er at fremme en kærlighed til læring, en længsel efter Gud, selverkendelse, at tjene andre, og respekt for hele skabelsen.

Vision

At være en fremtrædende katolske Franciscan University, hvor stipendium og den praksis, undervisning og læring sted studerende først i varige søgen efter sandheden og den vedvarende forfølgelse af kompetence, karakter, og medfølelse.

Felician franciskanske værdier

Respekt for menneskelig værdighed ... vores ærbødighed for og engagement i at fremme og beskytte den menneskelige værdighed. Medfølelse ... en empatisk bevidsthed andres udtrykt i omsorgsfulde service. Transformation ... den proces, der fremmer et åbent sind og hjerte, hvilket fører til løbende forbedring af den person, og ministeriet. Solidaritet med de fattige ... sikre behov de fattige og sårbare er opfyldt gennem fortalervirksomhed og handling. Retfærdighed og fred ... smedning rette relationer, genskabe et bæredygtigt miljø, fremme det fælles gode - alt sammen i jagten på fred.

Hurtige fakta

En af 20 franciskanske universiteter i USA og den eneste i New Jersey En campus, to steder i Rutherford og Lodi, NJ - 40 i alt acres 10.000 timers studerendes frivilligt arbejde udført om året 55 akademiske programmer Gennemsnitlig klassestørrelse er 15 elever 92% af de studerende modtager økonomisk støtte Student til fakultetet forholdet er 13: 1 To år i træk tildelt New Jersey Distinguished Student Lærer Årets 10 miles fra New York, med en 20 minutters pendler 2,5 timer til Philadelphia og Atlantic City 10 Division II atletiske programmer 230% stigning i Study Abroad deltagelse 144-årige slot på Rutherford campus er opført i National Register of Historic Places

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Felician University

... [+]

Engelsk som andet sprog (ESL) Program

Program Højdepunkter 23 timers engelsk undervisning om ugen skræddersyede programmer [-]
USA Rutherford
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
1 Felician Way Rutherford, NJ
Rutherford, New Jersey, USA
Telefonnummer
undefined