Læs den officielle beskrivelse

Om os

Excel English Institute giver eleverne mulighed for at mestre kompleksiteten af ​​det engelske sprog, samtidig med at de lærer at trives i amerikansk kultur, både akademisk og professionelt. Vores interaktive tilgang, der er udviklet fra mange års erfaring i klasseværelset, er skræddersyet til at imødekomme behovene hos ikke-modersmålere på engelsk.

Veterans ESL-lærere Cindy Gordon og Mallous Rohani fungerede sammen som Curriculum and Program Coordinators på en engelsklæreskole i Dallas, Texas, hvor de designet et ESL-program, der med succes lært hundredvis af studerende engelsk. Nu har de samarbejdet om at skabe et endnu mere afrundet, stimulerende og effektivt program, der hjælper ikke-modersmålere med at beherske alle de engelske sprogkomponenter.

Hvad der skiller Excel fra hinanden er, at vores erfarne sproginstruktører ved, hvordan man holder eleverne involveret i klasseværelset og får stjernernes resultater. Fru Gordon og fru Rohani har håndplukket dynamiske og erfarne lærere, der ligesom dem er lidenskabeligt dedikeret til hver elevs succes.

Mission Statement and Goals

Vores mission på Excel English Institute er at give ikke-modersmålsmedarbejdere engelsk-erhvervelse i velopbyggede programmer ved at fremme et samlet undervisningsmiljø. Excel's programmer kombinerer sproglige opnåede fordele med vitale kulturelle og interpersonelle færdigheder for at forberede og give eleverne mulighed for at kommunikere og trives i sociale, akademiske og faglige miljøer.

For at opnå denne mission er følgende mål blevet oprettet af Excel English Institute: Forbedre vores elevernes engelsksprogede færdigheder for at forberede dem til studier på et amerikansk college eller universitet, give dem professionelle fordele på arbejdspladsen eller hjælpe dem med at realisere deres Egne personlige og private mål.

Giv eleverne den kulturelle viden og bevidsthed, der er nødvendig for at overgå fra livet og studere i deres egne lande til USA. Giv elevstøtte og administrative tjenester af højeste kvalitet. Overholde de højeste standarder for engelsksprogede instruktioner ved at tiltrække og udvikle talentfulde og erfarne fakulteter.

Udvikle en intellektuel atmosfære, hvor faglig udvikling og akademisk ekspertise bliver værdsat, støttet og forfulgt til enhver tid.

Akkrediteret af CEA

Excel English Institute er akkrediteret af Kommissionen om engelsk sprogprogram akkreditering for perioden april 2017 til april 2018 og indvilliger i at opretholde CEA standarder for engelsk sprog programmer og institutioner. CEA anerkendes af US Secretary of Education som et nationalt anerkendt akkrediteringsorgan for engelsksprogede programmer og institutioner i USA

Intensive engelsk programmer

Vores omfattende sprogkurser udvikler elevernes beherskelse af de forskellige komponenter i det engelske sprog - grammatik, skrivning, læsning og tale / lytning.

Erfarne fakultet

Vores erfarne fakultetets interaktive tilgang, som er perfektioneret gennem mange års erfaring i klasseværelset, er skræddersyet til det engelske sprogs behov.

Bekvemme beliggenhed

Vi er beliggende i Dallas, Texas med bekvem adgang fra DART Red Line.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Excel English Institute

Kurset afspejler de seneste trends i erhvervslivet og hjælper studerende med at møde amerikansk erhvervskultur, udvikle grammatikfærdigheder til at lykkes i det amerikans ... [+]

Kurset afspejler de seneste trends i erhvervslivet og hjælper studerende med at møde amerikansk erhvervskultur, udvikle grammatikfærdigheder til at lykkes i det amerikanske erhvervsklima og udvikle de kommunikationsevner, der er nødvendige for at trives i en amerikansk professionel arbejdsplads.

[-]
USA Dallas
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Excel English Institute

Vores premierprogram er det intensive engelskprogram. Dette program er opdelt i tre niveauer af instruktion - Begyndende, Mellemliggende og Avanceret. ... [+]

Vores premierprogram er det intensive engelskprogram. Dette program er opdelt i tre niveauer af instruktion - Begyndende, Mellemliggende og Avanceret. Hvert niveau er opdelt i seks 4 ugers sektioner. Inden for hvert afsnit tager eleverne kurser i grammatik, skrivning, læsning og lytning og tale, der er designet til at hjælpe eleverne med at udvikle evner til at kommunikere med amerikanske højttalere både mundtligt og skriftligt. Målet med dette program er at hjælpe eleverne fremad akademisk og professionelt. Hver session består af 72 timers klasseværelse instruktion. En placeringstest er givet for at bestemme en indgangsstuderendes færdighedsniveau. Programmet er designet til at blive gennemført i 6-18 måneder. ... [-]

USA Dallas
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Excel English Institute

For studerende, der ønsker at komme ind på et universitet, tilbyder Excel et TOEFL Test Preparation kursus. Dette tre-måneders kursus er designet til at give strategier o ... [+]

For studerende, der ønsker at komme ind på et universitet, tilbyder Excel et TOEFL Test Preparation kursus. Dette tre-måneders kursus er designet til at give strategier og coaching for at opnå optimale resultater på TOEFL testen. Vores TOEFL-studerende testes regelmæssigt for at afgøre, hvilke områder af studie der er behov for ekstra opmærksomhed for at maksimere testresultaterne. Programmet er opdelt i tre 4 ugers sektioner, som kan tages uafhængigt.

Studerende Type Registreringsafgift Undervisning: Intensive Programmer Undervisning: Valgfrie programmer Bog: TOEFL Test Preparation Program International Student (F-1) 150 $ * $ 750 inkluderet $ 65 Turist / ... [-]
USA Dallas
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk