Læs den officielle beskrivelse

Akkreditering

El Camino College er akkrediteret af Accrediting Commission for Community og Junior Colleges i Western Association of Schools and Colleges, et institutionelt akkrediteringsorgan anerkendt af Kommissionen om anerkendelse af Postecondary Accreditation og US Department of Education. University of California, California State University og andre gymnasier og universiteter giver fuld kredit for passende kurser afsluttet på El Camino College. El Camino College er godkendt til veteraner ved Office of Postecondary Education, California State Department of Education.

Medlemskab

El Camino College er medlem af Community College League of California.

Certificering

El Camino Community College District hermed attesterer, at denne katalog er korrekt og korrekt i indhold som krævet af DVB Circular 20-76 84, Appendiks P, afsnit 6 (a), Department of Education, Californien.

Graduation

historie

I 1946 vandt de styrende bestyrelser i Centinela Valley, Redondo, Inglewood og El Segundo skoledistrikt efter stærke anbefalinger fra et rådgivende team for at etablere et toårigt kollegium i Inglewood-South Bay-distriktet, 10-1 vælger godkendelse for oprettelsen Af en junior college. Torrance tiltrådte snart den nyhandlede gruppe, og El Camino Community College District blev officielt etableret den 1. juli 1947.

Beliggende centralt i South Bay, omfatter El Camino Community College District syv forenede og high school distrikter og ni byer - en befolkning på næsten 533.000 indbyggere. Tidlige klasseværelser var overskud i andre verdenskrigs kaserner, som blev lastet nordpå fra den gamle Santa Ana Army Air Base i Orange County.

Den første permanente bygning til undervisning i klasseværelset var butiksbygningen, der åbnede i 1949. Kvindernes gymnastiksal, felthus, en anden butikshus og Social Science Building fulgte. Større konstruktion var forretningsordenen næsten hvert år i løbet af kollegiums vækstår. El Camino College bygninger dækker 1.129.112 kvadratmeter og blev bygget til en pris på 28 millioner dollars. Det betyder, at 27 strukturer blev afsluttet uden obligatorisk gældsætning til distriktet.

I november 2002 godkendte vælgere af El Camino Community College District en facilitetsbinding på 394 mio. USD. Den vellykkede gennemgang af denne første bindingsforanstaltning vil gøre det muligt for distriktet at bygge flere nye bygninger, engagere sig i større ombygning og rekonstruktion af andre og tage skridt til at forbedre elevernes og medarbejdernes sundhed og sikkerhed.

Historien blev lavet igen i november 2012, da distriktskødere godkendte mål E, en $ 350 millioner facilitetsobligationsforanstaltning. Foranstaltning E vil yde midler til sikkerhed, teknologi og energibesparelser i klasseværelser, laboratorier og andre undervisningsfaciliteter.

Obligationspenge kan kun bruges på faciliteter og udstyr. Ingen af ​​det kan bruges til lønninger eller programmer. En kommissær for statsobligationsovervågning udarbejder en årsrapport til offentligheden om anvendelsen af ​​midlerne.

Mission og Vision

Mission Statement

El Camino College gør en positiv forskel i folks liv. Vi tilbyder fremragende omfattende uddannelsesprogrammer og -tjenester, der fremmer elevernes læring og succes i samarbejde med vores forskellige samfund.

Vision

El Camino College vil være det valgkandidat til vellykket elevindlæring, der forvandler liv, styrker samfundet og inspirerer enkeltpersoner til at udmærke sig.

Opgørelse af værdier

Vores højeste værdi er placeret på vores studerende og deres uddannelsesmæssige mål; Sammenvævet i den værdi er vores erkendelse af, at fakultetet og personalet på El Camino College er kollegiets stabilitet, dets kilde til styrke og dens drivkraft. Med dette i tankerne er vores fem kerneværdier:

 • Mennesker: Vi stræber efter at balancere behovene hos vores studerende, medarbejdere og samfund.
 • Respekt: Vi arbejder i en ånd af samarbejde og samarbejde.
 • Integritet: Vi handler etisk og ærligt mod vores studerende, kolleger og samfund.
 • Mangfoldighed: Vi anerkender og værdsætter vores ligheder og forskelle.
 • Excellence: Vi stræber efter at levere kvalitet og excellence i alt, hvad vi gør.
UNDERSØGELSE

Institutionelle effektivitetsresultater:

Institutionel effektivitet indebærer kollegiums indsats for løbende forbedring af institutionel kvalitet, elevers succes og opfyldelse af missionen. Kollegiet integrerede evaluerings-, evaluerings- og planlægningsprocesser træder i praksis med det ultimative resultat af større institutionel effektivitet - flere studerende fra vores forskellige samfund vil nå uddannelsesmæssig succes og nå deres akademiske mål.

Følgende resultater vil blive brugt til at måle fremskridt med hensyn til elevers præstationer og forbedringer i institutionel effektivitet på El Camino College.

 1. Studentberedskabshastighed
 2. Vellykket kursus afsluttende sats
 3. Afhjælpende engelsk afsluttingsfrekvens
 4. Remedial Math Completion Rate
 5. Tidsbegrænset persistensfrekvens
 6. Achievement Rate
 7. Afslutningsgrad
 8. Transfer Rate
 9. Grader og certifikater tildelt
 10. Antal overførsler

Forbedringsmål, der skal nås ved udgangen af ​​den strategiske plan (akademisk år 2019-2020), udvikles gennem høring af hele kollegiet med årlige fremskridt i forhold til et basisår. Resultater af institutionel effektivitet vil blive overvåget årligt for fremskridt på hvert mål. Derudover er en overordnet prioritet at reducere eksisterende forskelle i præstation ved hjælp af demografiske egenskaber på tværs af alle foranstaltninger.

Strategiske initiativer

For at opfylde opgaven og gøre fremskridt i retning af visionen, vil El Camino College fokusere på følgende strategiske initiativer. Strategiske initiativer repræsenterer områder med fokuseret forbedring. Målsætninger er universitetsplaner om at gøre fremskridt på hvert initiativ. Foranstaltninger vurderer disse fremskridt i perioden med den strategiske plan (2015-16 til 2019-2020).

Studentundervisning

Støtte elev læring ved hjælp af en række effektive instruktionsmetoder, uddannelsesmæssige teknologier og college ressourcer.

Formål:

 1. Udvikle en omfattende faglig udviklingsplan, der knytter sig til campusplaner og initiativer til fremme af succes fra studerende.
 2. Indarbejde instruktionsmetoder, der er positivt forbundet med elevers succes og
 3. udholdenhed.
 4. Giv specifik og relevant teknologiuddannelse til støtte for integration af teknologi med
 5. instruktion.
 6. Udbyde udstyr, der er nødvendigt for at understøtte fakultetets brug af teknologi.
 7. Uddannelsesresultater baseret på konferencer med en obligatorisk delingskomponent for bredere College-fordele, hvor det er relevant.
Graduation

Institutionel effektivitet

Styrke processer, programmer og tjenester gennem effektiv og effektiv brug af vurdering, programvurdering, planlægning og ressourceallokering.

Formål:

 1. Udvikle et integreret programoversigt og planlægningsværktøj.
 2. Etablere benchmarks og ambitiøse mål for elevpræstation.
 3. Med jævne mellemrum samles aktuelle oplysninger om vores samfund for at sikre, at vi er lydhør overfor samfundets behov.
 4. Styrke samarbejdet mellem programmer, der tjener studerende.
 5. Tilrettelægge en stærk finanspolitisk stilling for at muliggøre begrundede reaktioner på skattetrusler.
 6. Tilføj dette initiativ til formålet med hvert udvalg, der er involveret i institutionelle effektivitetsprocesser.

Modernisering

Modernisere infrastruktur og teknologiske ressourcer for at lette et positivt lærings- og arbejdsmiljø.

Formål:

 1. Gennemfør teknologiplanen for at imødekomme udviklingen af ​​informationsteknologiske behov på campusområdet.
 2. Fortsæt implementeringen af ​​Facilities Master Plan for at modernisere campus faciliteter og infrastruktur, revidere efter behov.
 3. Gennemfør sikkerhedskameraer og andre teknologiske aspekter af campus sikkerhedsplan.

Student Learning Outcomes

Institutionelle Learning Outcomes

Institutionelle læringsresultater (ILO'er) definerer de færdigheder og viden en studerende skal have ved afslutningen af ​​et studium på El Camino College.

El Camino College Institutionelle læringsresultater (ILO): Studerende, der gennemfører et studium på El Camino College, opnår følgende læringsresultater:

ILO 1 - Kritisk tænkning

Studerende anvender kritiske, kreative og analytiske færdigheder til at identificere og løse problemer, analysere informationer, syntetisere og evaluere ideer og omdanne eksisterende ideer til nye former.

ILO 2 - Kommunikation

Studerende kommunikerer effektivt med og reagerer på varierede målgrupper i skriftlige, talte eller underskrevne og kunstneriske former.

ILO 3 - Fællesskabs- og personlig udvikling

Studerende er produktive og engagerede medlemmer af samfundet, der demonstrerer personligt ansvar og samfund og social bevidsthed gennem deres engagement i campusprogrammer og -tjenester.

ILO 4 - Informationskompetence

Studerende bestemmer et informationsbehov og bruger forskellige medier og formater til at udvikle en forskningsstrategi og lokalisere, evaluere, dokumentere og bruge oplysninger til at opnå et bestemt formål. Studerende viser en forståelse af de juridiske, sociale og etiske aspekter i forbindelse med informationsbrug.

Studentenes læringsresultater og resultater fra serviceområdet

Student Learning Outcomes (SLO'er) definerer de færdigheder og viden en studerende skal have ved afslutningen af ​​et bestemt kursus.

Program Learning Outcomes (PLO'er) definerer de færdigheder og viden en studerende skal have ved afslutningen af ​​et bestemt program.

Service Area Outcomes (SAO) måler niveauet af forståelse, færdigheder og / eller viden en studerende vil have i samspil med en elevstøttetjeneste eller administrativ service.

Akkrediteringsstandarderne kræver, at højere læreanstalter vurderes løbende og løbende for at sikre, at de studerende lærer kurset og programmets mål og indhold samt erhverver den forståelse, færdigheder og / eller viden, der ønskes af studiestøttetjenester og administrative tjenester . Gennem en effektiv evalueringsproces for læringsresultater kan fakultetets medlemmer gennemgå deres kurser og foretage tilpasninger for at forbedre elevers præstationer, mens elevstøttetjenester og administrativt personale kan gennemgå effektiviteten af ​​de leverede ydelser. Kollegiet er forpligtet af Accrediting Commission for Community and Junior Colleges (ACCJC) Standarder for Akkreditering for at give akkrediteringskommissionen og eleverne bevis for, at der gennemføres et løbende og stramt program til vurdering af elevers læringsresultater. Kollegiet evaluerer instruktions- og støttetjenesteprogrammerne regelmæssigt for at forbedre elevindlæring gennem planlagt programvurdering, vurdering af SLO'er, PLO'er, ILO'er og SAO'er samt programplanlægning og evaluering.

Optagelse

Enhver person over 18 år eller som har et gymnasium eller tilsvarende fra USA eller anden nation, skal indrømmes, medmindre loven forbyder det. Hvis under 18 år, kvalificere de studerende, hvis de har 1) gradueret fra gymnasiet eller 2) bestået California High School Proficiency Examination.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate Degree

El Camino College

Forretningsafdelingen på El Camino College tilbyder et bredt udvalg af kurser inden for alle forretningsdiscipliner. ... [+]

VELKOMMEN TIL VIRKSOMHEDSDIVISIONEN

Forretningsafdelingen på El Camino College tilbyder et bredt udvalg af kurser inden for alle forretningsdiscipliner. Kurserne i vores programmer er designet til at hjælpe eleverne med at forfølge umiddelbare karrieremål og -mål, sammen med at forberede dem til overførsel til et fireårigt college eller universitet. Som dekan i Business Division er jeg meget stolt over, at Business Division kombinerer et kvalitetsfakultet med nuværende praktisk erfaring inden for deres discipliner sammen med state-of-the-art-computerfaciliteter. Forretningsafdelingen, den førende uddannelsesleder inden for business og teknisk uddannelse i South Bay, ser frem til at hjælpe dig med at opfylde dine kortsigtede og langsigtede karrieremål.... [-]

USA Torrance
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
El Camino College

En grad i økonomi er designet til at give de studerende et fundament i makroøkonomi og mikroøkonomi teori. ... [+]

En grad i økonomi er designet til at give de studerende et fundament i makroøkonomi og mikroøkonomi teori. Økonomi majors vil erhverve viden om de økonomiske principper for at forstå, hvordan den nationale økonomi fungerer, de grundlæggende leverings- og efterspørgselsregler samt international handelsteori. Studerende vil være i stand til at anvende metoder til at vurdere skatte- og pengepolitik, prisniveauer og tildeling af varer og ressourcer på konkurrencedygtige og monopolistiske markeder. Kompetencer vil blive vurderet gennem regelmæssigt planlagte mål- og essayundersøgelser og problemløsende opgaver.

GRUND KRAV

AA Degree

Graden i økonomi er designet til at give de studerende et fundament i makroøkonomi og mikroøkonomi teori. Økonomi majors vil erhverve viden om de økonomiske principper for at forstå, hvordan den nationale økonomi fungerer, de grundlæggende leverings- og efterspørgselsregler samt international handelsteori. Studerende vil være i stand til at anvende metoder til at vurdere skatte- og pengepolitik, prisniveauer og tildeling af varer og ressourcer på konkurrencedygtige og monopolistiske markeder. Kompetencer vil blive vurderet gennem regelmæssigt planlagte mål- og essayundersøgelser og problemløsende opgaver.... [-]

USA Torrance
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
El Camino College

Modedesignet forbereder eleverne til beskæftigelse inden for design og produktion eller merchandising og giver opgraderingsmuligheder for nuværende medarbejdere. Efter fæ ... [+]

Modedesignet forbereder eleverne til beskæftigelse inden for design og produktion eller merchandising og giver opgraderingsmuligheder for nuværende medarbejdere. Efter færdiggørelse af eksamensbevisskravene opnår de studerende færdigheder inden for tøj, konstruktion, modeillustration, mønstringsfremstilling, drapering, computerstøttet modedesign og fremstilling. Studerende, der opfylder kravene til merchandising mulighed, vil også få færdigheder i præsentation teknikker, planlægning, markedsføring, mode koordination, reklame og salg. Kompetencer vurderes af porteføljer og udstillinger af originale beklædningsdesign og beklædningsgenstande. Studerende kan forvente at komme ind i industrien som designassistent, kostumertekniker, modekonsulent, stylist, indgangsniveau mønstereproducent, kvalitetssikringsassistent, assisterende merchandiser eller salgsassistent.... [-]

USA Torrance
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

El Camino College

El Camino College tilbyder studerende et førende intensivt engelsk program gennem deres sprogakademi (ECLA). Beliggende på El Camino College's Southern California campus, ... [+]

El Camino College tilbyder studerende en premier Intensivt engelsk program Gennem deres sprogakademi (ECLA). Beliggende på El Camino College's Southern California campus, giver ECLAs personale kvalitetsinstruktion og en-til-en-interaktioner for hver elev, der lærer engelsk.

Uanset om du søger at styrke din engelsk til at overføre til El Camino College, fortsæt med dine studier på en fireårig institution eller få en engelsktalendes tillid, kan ECLA hjælpe dig med at nå dine mål.

Kurser er omhyggeligt designet til at hjælpe eleverne med at lykkes og forberede sig på spændende futures over hele kloden, selvom engelsk færdigheder. Klasser følger El Camino College tidsplanen og fokuserer på at lytte, udtale, læse og skrive.... [-]

USA Torrance
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Succeed

Enrolling at ECC Compton Center