Epic Flight Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Epic Flight Academy Er strategisk placeret på KEVB - New Smyrna Beach Municipal Airport i Florida, USA. Flytræning har været vores fokus på Epic Flight Academy siden 1999, og vi er stolte over vores fortsatte vækst og evne til at give eleverne en vej til at opnå professionelle pilotdrømme. Gennem årene har vi udviklet vores individuelle kurser til en komplet pakkeoplevelse, der sikrer, at vores studerende gennemfører træning med de nødvendige krav til at nå deres pilotkarriere mål.

Med studerende, der rejser fra mere end 70 lande rundt om i verden for at forfølge flyvetræning på Epic Flight Academy, indser vi, at der er høje forventninger til vores evne til at sætte dem op for succes og at være vidende om deres Civil Aviation Authority's krav. På Epic Flight Academy finder eleverne komplette flyetræningskurser, der er oprettet specifikt til verdens mest fremtrædende civile luftfartsmyndigheder: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA .... og mange flere.

Vi forstår, at det er svært som en elev pilot at fuldt ud forstå alle de nødvendige flyvetræning, meget mindre ved, om de er på det rigtige spor baseret på deres mål. Som de fleste af vores kandidater vil fortælle dig, uden at Epic er fuldt kursusuddannelsesmuligheder, ville de gå tabt i deres pilotkarriere. Slap af og lad vores uddannede Admissions Team guide dig i den rigtige retning til din drømme karriere som en professionel pilot.

Epic Flight Academy Flight Training Options

Uanset om du ønsker at blive en kommerciel pilot, har brug for et privatpilot eller har haft tidligere flyvetræning, er vores flyeskole til dig! Vores campus tilbyder pilotskoleuddannelse, herunder både FAA og EASA træning med ATPL Theory.

Internationale og amerikanske Citizen Pilot Career Kurser: Epic tilbyder et komplet flyvetræning fra nul erfaring til en kommerciel flermotor pilot. Den forventede flyvetræningstid er 8-10 måneder, afhængig af de samlede timer. Flyveuddannelsen "Zero to Hero" er oprettet for eleverne til at fuldføre deres pilotflyvetræning og starte deres karriere på mindre end et år!

Placeringer

Ny Smyrna-strand

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.

Address
600 Skyline Drive
New Smyrna Beach
FL 32168


32168 Ny Smyrna-strand, Florida, USA
Telefonnummer
+1 386-409-5583

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig