Læs den officielle beskrivelse

Epic Flight Academy Er strategisk placeret på KEVB - New Smyrna Beach Municipal Airport i Florida, USA. Flytræning har været vores fokus på Epic Flight Academy siden 1999, og vi er stolte over vores fortsatte vækst og evne til at give eleverne en vej til at opnå professionelle pilotdrømme. Gennem årene har vi udviklet vores individuelle kurser til en komplet pakkeoplevelse, der sikrer, at vores studerende gennemfører træning med de nødvendige krav til at nå deres pilotkarriere mål.

Med studerende, der rejser fra mere end 70 lande rundt om i verden for at forfølge flyvetræning på Epic Flight Academy, indser vi, at der er høje forventninger til vores evne til at sætte dem op for succes og at være vidende om deres Civil Aviation Authority's krav. På Epic Flight Academy finder eleverne komplette flyetræningskurser, der er oprettet specifikt til verdens mest fremtrædende civile luftfartsmyndigheder: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA .... og mange flere.

Vi forstår, at det er svært som en elev pilot at fuldt ud forstå alle de nødvendige flyvetræning, meget mindre ved, om de er på det rigtige spor baseret på deres mål. Som de fleste af vores kandidater vil fortælle dig, uden at Epic er fuldt kursusuddannelsesmuligheder, ville de gå tabt i deres pilotkarriere. Slap af og lad vores uddannede Admissions Team guide dig i den rigtige retning til din drømme karriere som en professionel pilot.

Epic Flight Academy Flight Training Options

Uanset om du ønsker at blive en kommerciel pilot, har brug for et privatpilot eller har haft tidligere flyvetræning, er vores flyeskole til dig! Vores campus tilbyder pilotskoleuddannelse, herunder både FAA og EASA træning med ATPL Theory.

Internationale og amerikanske Citizen Pilot Career Kurser: Epic tilbyder et komplet flyvetræning fra nul erfaring til en kommerciel flermotor pilot. Den forventede flyvetræningstid er 8-10 måneder, afhængig af de samlede timer. Flyveuddannelsen "Zero to Hero" er oprettet for eleverne til at fuldføre deres pilotflyvetræning og starte deres karriere på mindre end et år!

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Epic Flight Academy

Epics Professional Pilot program er den førende del 141 godkendt accelereret FAA kommerciel pilot kursus. ... [+]

Epics Professional Pilot program er den førende del 141 godkendt accelereret FAA kommerciel pilot kursus.

Dette kursus er designet til at tage en studerende med nul flyvetræning erfaring til Multi Engine Commercial Pilot-niveau i så lidt som 6 - 8 måneder. Fokus for denne kommercielle pilotuddannelse kursus er for den studerende at først modtage et stærkt fundament i generel viden luftfart. Når dygtige i det grundlæggende en strategisk, fuld nedsænkning program er lanceret for den studerendes særlige læringsstil.

Det næste skridt er, at eleverne udvikler deres faktiske flyvning færdigheder og praksis væsentlige sikkerhedskrav procedurer ved hjælp real-time simulering i vores Frasca Tru Flite og Mentor niveau 5 field træningsanordninger. Dette kombineret scenario baseret træning med computerbaseret træning giver den studerende komfort læring og lave fejl på jorden. Dette øger tillid til, at de kender og kan med held udføre procedurer og manøvrer, før du begynder faktiske flyvninger i flyet, hvilket sparer både tid og penge under kommercielle pilotuddannelse. Vores Professional Pilot program efterligner at af større flyselskab uddannelse, forberede dig til flyselskabet fra dag ét.... [-]

USA New Smyrna Beach
September 2019
Engelsk
Fuldtid
6 - 8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Epic Flight Academy | Professional Pilot Training | Florida

Commercial Pilot Maneuvers | Epic Flight Academy | Female Pilot

360 Coastal Discovery Flight - Epic Flight Academy

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.
Address
600 Skyline Drive New Smyrna Beach FL 32168
32168 New Smyrna Beach, Florida, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 386-409-5583