Delaware County Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DCCC Facade

Delaware County Community College (DCCC) Er en akkrediteret, offentlig toårig skole beliggende i medier, Pennsylvania. Kollegiet tjener 12.500 studerende, Herunder mere end 200 internationale studerende Fra over 50 lande. DCCC Studerende nyder en sikker, højteknologisk campus omgivet af naturen, med nem adgang til den dynamiske og historiske by i Philadelphia, 22 km væk. Det College Tilbud 40+ uddannelsesprogrammer Til internationale studerende. Studerende kan gennemføre en 2-årig kandidatgrad og overføre til en 4-årig kandidatuddannelse, hvis de ønsker det. Vores Transfer Office har samarbejdet med over 40 gymnasier og universiteter for at danne dobbelt og garanteret optagelse aftaler og kerne-til-core artikulationsaftaler. Vores beliggenhed i forstæder Philadelphia Giver eleverne mulighed for at besøge disse og mange andre skoler på østkysten i USA

DCCC Giver internationale studerende adgang til en fremragende esl program; Individuel opmærksomhed fra professorer gennem små klassestørrelser (20 studerende i gennemsnit); Og en-til-en rådgiver for akademisk, indvandring og personlige spørgsmål.

Open Admissions Policy

For at blive optaget i kollegiet, er TOEFL, IELTS, SAT og ACT score ikke påkrævet. Under orientering vil eleverne blive testet og placeret i passende niveauer af engelsk og matematik. Vi tilbyder et ESL-program til studerende, der måske har brug for yderligere engelsksprogede studier. Selvom de ikke er nødvendige for optagelse, kan de, hvis du har testresultater, bruges til placeringsformål. Scorerne skal være aktuelle inden for 5 år.

  • En TOEFL iBT score på 80+, TOEFL PBT score på 550+, eller IELTS score på 6,5+ vil kvalificere dig til at tage engelsk placeringstest (og ikke ESL placeringstest.) - En SAT Reading score på 500 eller ACT Reading Score på 18 kvalificerer eleverne til at tilmelde sig engelsk sammensætning I (ENG 100).
  • En SAT Math score på 500+ eller ACT Math score på 20+ giver eleverne mulighed for at tilmelde sig Math-klasser på det rette niveau.
DCCC-studerende

Campus Life

Media, Pennsylvania er et komfortabelt forstæder samfund kendt som "alles hjemby." Det er sikkert og roligt med bekvem shopping, teatre, restauranter og lejligheder. Let at bruge offentlig transport fra Media forbinder dig med den livlige by Philadelphia. Philadelphia er berømt for sin historie og er et af Amerikas vigtige globale centre for erhvervslivet, sundhedspleje, uddannelse og kultur. Byen byder på historiske og kulturelle skatte som Liberty Bell og verdensklasse museer, herunder Philadelphia Museum of Art, forfatningscentret og Barnes Foundation. Fra DCCC kan eleverne udforske New York City (2 timer), Washington, DC (2,5 timer), Baltimore og Boston samt smukke strande og bjerge.

En velafrundet uddannelse, der omfatter aktiviteter, sport og samfundsinddragelse, imponerer over potentielle overførselsskoler, øger dine muligheder for overførselsstipendier og appellerer til fremtidige arbejdsgivere. Derfor tilbyder Delaware County Community College et væld af aktiviteter for at forbedre din læringserfaring, styrke tilliden og give dig en ægte følelse af fællesskab. Ekstracurricular aktiviteter, fra atletik til akademiske klubber og studenterregering, bringer dig sammen med mennesker fra alle samfundslag - mennesker som dig, der omdanner deres liv og muligheder gennem udøvelse af ny viden og færdigheder.

DCCC Campus

Student boliger

DCCC er stolt over at tilbyde en række boligmuligheder til studerende, herunder bistand fra boligkoordinatoren, der arbejder på International Student Services kontor.

Studerende, der ønsker ægte amerikansk oplevelse af at leve sammen med en familie, kan vælge vores Homestay Program. Studerende i programmet vil bo hos en værtsfamilie og vil have et privat møbleret soveværelse, brug af hjemmefaciliteterne og interaktion med værtsfamilien. Sengelinned, håndklæder, alle forsyningsselskaber og 2 måltider om dagen er inkluderet. Ud over de regelmæssige værtsfamilieplaceringer er der et begrænset antal overnatninger uden måltider. Disse placeringer giver alle ovenstående undtagen måltider. Den studerende vil være ansvarlig for sin egen købmand og madlavning.

Nogle studerende foretrækker at leve i uafhængige, delte boliger med andre studerende og ingen vært - som er kendt som student house-share. Huset er fuldt møbleret og udstyret. Hver elev har et privat soveværelse og deler alle andre værelser, herunder badeværelser, opholds- og spisestue samt køkken. Studerende er ansvarlig for deres egne måltider. Den specifikke ordning og månedlige gebyr fastsættes af husets ejer. Der er også mange muligheder for lejlighed, der bor i samfundene omkring kollegiet. Byer i nærheden af ​​College omfatter Media, Newtown Square, Broomall og Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus

Placeringer

Philadelphia

Delaware County Community College - Marple Campus

Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania, USA
Telefonnummer
+1 610-359-5050

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig