Læs den officielle beskrivelse

DCCC Facade

Delaware County Community College (DCCC) Er en akkrediteret, offentlig toårig skole beliggende i medier, Pennsylvania. Kollegiet tjener 12.500 studerende, Herunder mere end 200 internationale studerende Fra over 50 lande. DCCC Studerende nyder en sikker, højteknologisk campus omgivet af naturen, med nem adgang til den dynamiske og historiske by i Philadelphia, 22 km væk. Det College Tilbud 40+ uddannelsesprogrammer Til internationale studerende. Studerende kan gennemføre en 2-årig kandidatgrad og overføre til en 4-årig kandidatuddannelse, hvis de ønsker det. Vores Transfer Office har samarbejdet med over 40 gymnasier og universiteter for at danne dobbelt og garanteret optagelse aftaler og kerne-til-core artikulationsaftaler. Vores beliggenhed i forstæder Philadelphia Giver eleverne mulighed for at besøge disse og mange andre skoler på østkysten i USA

DCCC Giver internationale studerende adgang til en fremragende esl program; Individuel opmærksomhed fra professorer gennem små klassestørrelser (20 studerende i gennemsnit); Og en-til-en rådgiver for akademisk, indvandring og personlige spørgsmål.

Open Admissions Policy

For at blive optaget i kollegiet, er TOEFL, IELTS, SAT og ACT score ikke påkrævet. Under orientering vil eleverne blive testet og placeret i passende niveauer af engelsk og matematik. Vi tilbyder et ESL-program til studerende, der måske har brug for yderligere engelsksprogede studier. Selvom de ikke er nødvendige for optagelse, kan de, hvis du har testresultater, bruges til placeringsformål. Scorerne skal være aktuelle inden for 5 år.

  • En TOEFL iBT score på 80+, TOEFL PBT score på 550+, eller IELTS score på 6,5+ vil kvalificere dig til at tage engelsk placeringstest (og ikke ESL placeringstest.) - En SAT Reading score på 500 eller ACT Reading Score på 18 kvalificerer eleverne til at tilmelde sig engelsk sammensætning I (ENG 100).
  • En SAT Math score på 500+ eller ACT Math score på 20+ giver eleverne mulighed for at tilmelde sig Math-klasser på det rette niveau.
DCCC-studerende

Campus Life

Media, Pennsylvania er et komfortabelt forstæder samfund kendt som "alles hjemby." Det er sikkert og roligt med bekvem shopping, teatre, restauranter og lejligheder. Let at bruge offentlig transport fra Media forbinder dig med den livlige by Philadelphia. Philadelphia er berømt for sin historie og er et af Amerikas vigtige globale centre for erhvervslivet, sundhedspleje, uddannelse og kultur. Byen byder på historiske og kulturelle skatte som Liberty Bell og verdensklasse museer, herunder Philadelphia Museum of Art, forfatningscentret og Barnes Foundation. Fra DCCC kan eleverne udforske New York City (2 timer), Washington, DC (2,5 timer), Baltimore og Boston samt smukke strande og bjerge.

En velafrundet uddannelse, der omfatter aktiviteter, sport og samfundsinddragelse, imponerer over potentielle overførselsskoler, øger dine muligheder for overførselsstipendier og appellerer til fremtidige arbejdsgivere. Derfor tilbyder Delaware County Community College et væld af aktiviteter for at forbedre din læringserfaring, styrke tilliden og give dig en ægte følelse af fællesskab. Ekstracurricular aktiviteter, fra atletik til akademiske klubber og studenterregering, bringer dig sammen med mennesker fra alle samfundslag - mennesker som dig, der omdanner deres liv og muligheder gennem udøvelse af ny viden og færdigheder.

DCCC Campus

Student boliger

DCCC er stolt over at tilbyde en række boligmuligheder til studerende, herunder bistand fra boligkoordinatoren, der arbejder på International Student Services kontor.

Studerende, der ønsker ægte amerikansk oplevelse af at leve sammen med en familie, kan vælge vores Homestay Program. Studerende i programmet vil bo hos en værtsfamilie og vil have et privat møbleret soveværelse, brug af hjemmefaciliteterne og interaktion med værtsfamilien. Sengelinned, håndklæder, alle forsyningsselskaber og 2 måltider om dagen er inkluderet. Ud over de regelmæssige værtsfamilieplaceringer er der et begrænset antal overnatninger uden måltider. Disse placeringer giver alle ovenstående undtagen måltider. Den studerende vil være ansvarlig for sin egen købmand og madlavning.

Nogle studerende foretrækker at leve i uafhængige, delte boliger med andre studerende og ingen vært - som er kendt som student house-share. Huset er fuldt møbleret og udstyret. Hver elev har et privat soveværelse og deler alle andre værelser, herunder badeværelser, opholds- og spisestue samt køkken. Studerende er ansvarlig for deres egne måltider. Den specifikke ordning og månedlige gebyr fastsættes af husets ejer. Der er også mange muligheder for lejlighed, der bor i samfundene omkring kollegiet. Byer i nærheden af ​​College omfatter Media, Newtown Square, Broomall og Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate of Applied Science

Delaware County Community College

Computerprogrammering specialisering er beregnet til at forberede studerende til en karriere eller yderligere studie i computer programmering. En computerprogrammerer arb ... [+]

Computerprogrammering specialisering er beregnet til at forberede studerende til en karriere eller yderligere studie i computer programmering. En computerprogrammerer arbejder sammen med en computeranalytiker og computeringeniør til at analysere, designe, udvikle, teste, implementere og vedligeholde computerapplikationer for at opfylde virksomhedens funktionelle mål.

Det er computerprogrammerens arbejde at designe og opdatere den software, der kører på computeren. En programmør arbejder generelt med en analytiker for at hjælpe med at bestemme den bedste måde at henvende sig til et problem eller implementere en ønsket funktion til en ny version af en softwarepakke.

En programmør koder for ændringerne og derefter tester og debugger softwaren. Computerprogrammeringsspecialiseringen lægger vægt på de mere populære programmeringssprog, der anvendes i erhvervslivet i dag.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Programmet Hotel og Restaurant Management (HRM) er designet til personer, der søger specialuddannelse og viden som forberedelse til en karriere inden for den store gæstfr ... [+]

Programmet Hotel og Restaurant Management (HRM) er designet til personer, der søger specialuddannelse og viden som forberedelse til en karriere inden for den store gæstfrihedsindustri. Den succesfulde kandidat kan komme ind i branchen på tilsynsniveau og udføre ledelsesfunktioner og pligter til denne branche.

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne:

Anvend føderale, statslige og lokale love og bestemmelser, der er specifikke for denne branche Brug almindeligt anerkendt regnskabspraksis til effektiv og omkostningseffektiv drift af virksomheden Kommuniker effektivt med arbejdsgivere, medarbejdere, kunder, leverandører og samfundet ved hjælp af passende teknologi Bevidsthed om terminologi, fælles tilsynskompetencer og behovet for livslang karriereplanlægning for succes Anvendelse af salgs- og marketingteknikker for at øge accepten af ​​produkt / service, som branchen giver. ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Culinary Arts-programmet forbereder eleverne til beskæftigelse i forskellige segmenter af foodserviceindustrien i stillinger som restaurantchef, bankchef, souschef, køkke ... [+]

Culinary Arts-programmet forbereder eleverne til beskæftigelse i forskellige segmenter af foodserviceindustrien i stillinger som restaurantchef, bankchef, souschef, køkkenchef, produktionskøkken, line cook og prep cook.

Programmet omfatter akademiske kurser, færdighedsudvikling i køkkenlaboratorier og praktisk praktikoplevelse.

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne:

Demonstrere viden og brug af foodservice og kulinarisk terminologi Vis evnen til at identificere forskellige fødevareprodukter og deres fælles anvendelser; Demonstrere forskellige madlavningsmetoder og passende præsentationsteknikker Demonstrere evnen til korrekt brug og pleje af professionelt udstyr til mad service og madlavning Fremstille fødevarer, der opfylder arbejdsgivernes standarder og opfylder forbrugernes krav Udstilling evne til at producere forskellige etniske og regionale køkkener; Demonstrere evnen til at anvende principper for god ernæring i produktion af fødevarer, der imødekommer forbrugernes krav Demonstrere viden om sikker og fødevarehåndteringspraksis Modtag fødevarehåndterings sanitære certificering; Søge vellykket beskæftigelse i en bred vifte af kommercielle og ikke-kommercielle fødevareforretninger Demonstrere accepterede praksis og procedurer, der kræves til planlægning, drift og registrering, som anvendt i en restaurant, catering eller mad service operation. ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Karriereprogrammet i regnskabsforberedelse forbereder eleverne til forskellige entry-level holdninger inden for regnskab. Det anbefales kraftigt, at studerende, der planl ... [+]

Karriereprogrammet i regnskabsforberedelse forbereder eleverne til forskellige entry-level holdninger inden for regnskab. Det anbefales kraftigt, at studerende, der planlægger at forfølge yderligere studier på en fireårig institution umiddelbart efter afgang til hovedstudiet i regnskab, tager erhvervsøkonomien med regnskabskoncentrationsprogrammet.

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne:

Udfør alle trin i regnskabscyklussen for forretningsenheder; Analyser årsregnskaber, anerkender potentielle problemområder og foreslår passende tiltag for at lette eller eliminere problemer Forbered en føderal indkomstskat og andre skatter til repræsentative personer, herunder den person, der driver virksomheden som en enkelt ejendomsret Registrere repræsentative omkostningsregnskabstransaktioner og efterfølgende afspejle effekten af ​​disse transaktioner i relevante årsregnskaber; Anerkend særlige behov i erhvervslivet; Forbered forskellige driftsbudgetter, der fører til forberedelsen af ​​et masterbudget Udarbejde variansrapporter; Demonstrere viden om kapitalbudgettet Diskutere betydningen af ​​etisk adfærd i forretningsdrift; Demonstrere effektiv udnyttelse af passende regnskabssoftware Anvende grundlæggende økonomiske principper i virksomhedernes beslutningsproces Beskriv det moderne juridiske miljø i erhvervslivet. ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Hjælpeskab / Teknisk support specialisering giver eleverne de nødvendige færdigheder til ansættelse på en helpdesk eller som teknisk supportperson i et computermiljø. Pro ... [+]

Hjælpeskab / Teknisk support specialisering giver eleverne de nødvendige færdigheder til ansættelse på en helpdesk eller som teknisk supportperson i et computermiljø. Programmet afspejler den stigende vægt på vurdering af færdigheder og færdighedsniveauer.

Den lærings-sekvens, der er oprettet ved denne læseplan, er designet til at forberede eleverne til at kvalificere sig til at tage certificeringsundersøgelser, herunder Net +, Microsoft Office Specialist (MOS), Service Tekniker (A +), Microsoft Certified Professional (MCP), Novell Certified Netware Administrator (CNA) , Og Cisco (CCNA).

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne: ... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Interactive Multimedia specialiseringen forbereder eleverne til design og udvikling af multimedieprogrammer og hjemmesider, der kombinerer en række audiovisuelle elemente ... [+]

Interactive Multimedia specialiseringen forbereder eleverne til design og udvikling af multimedieprogrammer og hjemmesider, der kombinerer en række audiovisuelle elementer, herunder tekst, grafik, lyd, animation og video. Interactive Multimedia specialiseringen lægger vægt på de mere populære multimedieudviklingsværktøjer og programmeringssprog, der anvendes i branchen i dag.

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne:

Udnytte væsentlige skridt i multimedie design og udviklingsprocessen, herunder men ikke begrænset til behov vurdering, målgruppe profil, medievalg, storyboarding, material udvikling og evaluering; Bestem de relevante hardware-, software- og udstyrsspecifikationer for multimedieprogrammer eller websites; Brug industristandardprogrammer til at oprette tekst, grafik, lyd, animation og / eller video til multimedieprogrammer eller websteder. Brug scripting, programmering og markup sprog, der kræves til multimedieprogrammer eller websteder; Opret multimedieprogrammer eller websteder, der illustrerer passende brug af tekst, farve, lyd, video og / eller interaktivitet; Undersøg nødvendige færdigheder og karriere relateret til multimedie og webudvikling. ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Spiludviklingsspecialiseringen har til formål at forberede eleverne til karriere eller videre studier i spiludvikling. Kurser understreger de specifikke færdigheder, der ... [+]

Spiludviklingsspecialiseringen har til formål at forberede eleverne til karriere eller videre studier i spiludvikling. Kurser understreger de specifikke færdigheder, der er nødvendige for design, udvikling, markedsføring og test af computerspil. Industri standard programmeringssprog og udviklingsværktøjer udnyttes i denne specialisering.

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne:

Demonstrere brugen af ​​web- og programmeringssprog, der er relevante for spiludvikling Anvend computerens videospiludviklingsproces til at skabe spil ved hjælp af en række nuværende værktøjer og teknologier; Opret computerspil ved hjælp af industristandard udviklingsværktøjer; Udnyt industristandardværktøjer til at skabe lyd- og / eller visuelle elementer; Udvikle en spilportefølje. ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Web Development Specialization er designet til studerende interesseret i at forfølge en karriere som en web professionel. Færdiggørelsen af ​​denne programmulighed vil gi ... [+]

Web Development Specialization er designet til studerende interesseret i at forfølge en karriere som en web professionel. Færdiggørelsen af ​​denne programmulighed vil give eleverne de færdigheder, der er nødvendige for entry-level positioner som webdesignere / udviklere.

Begreberne omfatter informationsdesign, netværksadministration, databasehåndtering, interface design og programmering.

Studerende lærer at oprette websites ved hjælp af nuværende industristandard software og teknologier. Derudover lærer eleverne, hvordan man indarbejder medieteknologier som lyd, video og animation til websites.

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne: ... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Network Engineering specialiserer studerende til beskæftigelse som netværksspecialister inden for kommunikationsbranchen. Materialet præsenteret i Network Engineering læs ... [+]

Network Engineering specialiserer studerende til beskæftigelse som netværksspecialister inden for kommunikationsbranchen. Materialet præsenteret i Network Engineering læseplanen giver eleverne den viden og færdigheder, der er nødvendige for at fuldføre mange af de eksamener, der kræves til Computing Technology Industry Association (CompTIA) og Microsoft (MS) certificeringer.

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne:

Installer og konfigurer et Linux-netværksoperativsystem; Installer og konfigurer et MS Windows Network-operativsystem; Administrer, administrer og fejlfind et Linux-operativsystem; Administrer, administrer og fejlfind et MS Windows-operativsystem; Analyser, test og foreslå løsninger til problemer i forbindelse med netværkskabler, hubber, servere, arbejdsstationer og andre fysiske netværksenheder; Analyser, test og foreslå løsninger vedrørende netværksudskrivning; Analyser, test og foreslå løsninger til problemer i forbindelse med netværksprotokoller, herunder Internet Protocol Suite (TCP / IP). ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Associate of Arts

Delaware County Community College

Liberal Arts læseplanen udgør den centrale liberal arts komponent i de fleste bacheloruddannelser og forbereder eleverne til overførsel til fireårige gymnasier eller univ ... [+]

Liberal Arts læseplanen udgør den centrale liberal arts komponent i de fleste bacheloruddannelser og forbereder eleverne til overførsel til fireårige gymnasier eller universiteter. Tværfaglig læseplan er velegnet til studerende, der enten er ubeslutte om deres store eller som søger en bred, almen uddannelse før indsnævring af fokuset på deres studium. Efter afslutningen af dette program vil eleverne være velplaceret til at forfølge en række forskellige Bachelor of Arts-programmer på fireårige institutioner. Da de øvrige institutioners læseplanskrav varierer, skal de møde en overførselsrådgiver hos DCCC at få oplysninger om adgangskrav til den specifikke skole og program, som de er interesserede i.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Den store i Globale Studier vil give eleverne tværfaglige perspektiver på samspillet mellem lokale og globale samfund samt forberede eleverne til at deltage effektivt i d ... [+]

Den store i Globale Studier vil give eleverne tværfaglige perspektiver på samspillet mellem lokale og globale samfund samt forberede eleverne til at deltage effektivt i dette globale miljø.

Programmet er designet til studerende, der planlægger at tjene mindst en bachelorgrad i områder som International Relations, International Studies, Global Affairs, National Security Studies og Peace and Conflict Studies.

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne:

Find nøjagtigt regionerne i verden og forstå deres miljømæssige, antropologiske, sociologiske og kulturelle egenskaber; Demonstrere kendskab til menneskets kulturhistorie, herunder virkningerne af sammenhænge mellem forskellige kulturer; Anerkende forskellige kulturelle organisationer; Såsom politiske, religiøse, økonomiske eller filosofiske, og hvordan de påvirker deres indfødte kultur og andre kulturer; Diskutere virkningen af ​​kunstnerisk udtryk inden for bestemte kulturer og på tværs af kulturer; Demonstrere i det mindste en elementær evne til at tale og forstå et fremmedsprog i både mundtlig og skriftlig form Forstå begrebet globalisering i sine miljømæssige, antropologiske, sociologiske eller kulturelle konnotationer og overvej de fordele og ulemper, der er knyttet Demonstrere en selvbevidsthed og forståelse for andres kulturelle værdier, overbevisninger og kommunikationsformer og en forståelse for denne mangfoldighed. ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Kommunikationskunsten i Delaware County Community College blander det teoretiske med det praktiske ved at give de studerende et fundament i studiet af menneskelig kommuni ... [+]

Kommunikationskunsten i Delaware County Community College blander det teoretiske med det praktiske ved at give de studerende et fundament i studiet af menneskelig kommunikation, der forbereder dem til at fortsætte akademisk undersøgelse på området.

Kommunikationsstudiet er designet til studerende, der ønsker at fortsætte akademisk studie i menneskelig kommunikation, herunder, men ikke begrænset til, interpersonelle, interkulturelle, offentlige taler og medieundersøgelser.

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne:

Anvend grundlæggende teorier og principper for menneskelig kommunikation Konstruer meddelelser, der viser brug af kritisk tænkning og organisationsfærdigheder; Identificere, evaluere og anvende etiske principper som kommunikator Demonstrere og tilpasse egnede former for verbalt, ikke-verbalt og formidlet udtryk. ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Studio Arts-programmet lægger vægt på en koncentration i både Maleri og Tegning, men giver eleverne mulighed for at udnytte en mangfoldighed af blandede medier, der skal ... [+]

Studio Arts-programmet lægger vægt på en koncentration i både Maleri og Tegning, men giver eleverne mulighed for at udnytte en mangfoldighed af blandede medier, der skal infunderes inden for traditionelle tilgange til genren.

Studerende i dette program vil blive opfordret til at udforske og udvikle en række forskellige teknikker inden for en række medier.

Personlig vækst og udvikling af både tekniske færdigheder og konceptuelle ideer vil blive tilskyndet. Associate in Fine Arts Degree i Studio Arts vil forberede eleverne til at overføre til en 4-årig Bachelor of Fine Arts program.

Studerende vil blive forsynet med alle studiekurser på grundniveau samt et bredt udvalg af kunsthistorie kurser.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Uddannelsesplanen blev udviklet for at imødekomme behovene hos nuværende og potentielle studerende, der er interesserede i at overføre til en fireårig institution med det ... [+]

Uddannelsesplanen blev udviklet for at imødekomme behovene hos nuværende og potentielle studerende, der er interesserede i at overføre til en fireårig institution med det formål at modtage en PA-skolelærerens certificering.

Denne grad er designet til at overføre til mellemklassen, videregående uddannelse, specialundervisning eller andre fireårige certificeringsuddannelser. Blandt gymnasier og universiteter er der afvigelser inden for de første to år på nogle skoler, der er afhængige af området for PA Offentlig Skolesertificering forfulgt. Derudover involverer hvert af disse certificeringsområder forskellige kursusvalg.

Alle disse betingelser kræver, at der arbejdes tæt sammen med en overførselsrådgiver i Karriere- og Rådgivningscentret for at sikre en problemfri overførselsproces til en fireårig institution.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Associate of Fine Art-uddannelsen i grafisk design lærer eleverne, hvordan man udvikler designkoncepter og æstetisk arrangerer type og billede for at planlægge og produce ... [+]

Associate of Fine Art-uddannelsen i grafisk design lærer eleverne, hvordan man udvikler designkoncepter og æstetisk arrangerer type og billede for at planlægge og producere intelligente visuelle kommunikationsløsninger til klientproblemer eller selvforfatter arbejde.

Visuelle kommunikationsevner udvikles inden for tidsbegrænsninger, budget og teknologi. Disse løsninger kan omfatte forskellige printbaserede og digitale medier.

Associate in Fine Arts-uddannelsen i grafisk design vil udfordre studerende og forberede dem til at overføre til en fireårig kandidatuddannelse, mens de stadig støtter studerende, der søger karrierepositioner som entry level designere, freelance designere og trykte produktionskunstnere .... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Associate of Science

Delaware County Community College

Computer Science-programmet er en toårig forberedende læreplan for studerende, der planlægger at fortsætte deres uddannelse på en fireårig institution og fuldføre deres h ... [+]

Computer Science-programmet er en toårig forberedende læreplan for studerende, der planlægger at fortsætte deres uddannelse på en fireårig institution og fuldføre deres hoved inden for datalogi. Denne studieplan er fuldt ud i overensstemmelse med Pennsylvania Statewide Program-to-Program Articulation Agreement (TAOC) som angivet af Pennsylvania Department of Education.

Denne aftale sikrer, at computervidenskabsstudenten kan overføre deres fulde grad til et baccalaureatprogram hos en deltagende Pennsylvania-tilknyttet institution, der overfører med fuld junior klassestatus.

Studerende, der er indskrevet i denne grad, opfordres kraftigt til at vælge deres overførselsskole så hurtigt som muligt og derefter konsultere denne institution, deres fakultetsrådgiver og DCCC Transfer Office for at sikre, at deres studieforløb er i overensstemmelse med kravene i deres overførselsinstitution.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Business Administration programmet giver de studerende de nødvendige kurser for at overføre til en fireårig college eller universitet for at forfølge en baccalaureate gra ... [+]

Business Administration programmet giver de studerende de nødvendige kurser for at overføre til en fireårig college eller universitet for at forfølge en baccalaureate grad i erhvervslivet. Denne studieplan er fuldt ud i overensstemmelse med Pennsylvania Statewide Program-to-Program Articulation Agreement (TAOC) som angivet af Pennsylvania Department of Education.

Denne aftale sikrer, at den erhvervsøkonomiske studerende kan overføre deres fulde grad til et baccalaureatprogram hos en deltagende Pennsylvania-tilknyttet institution, der overfører med fuld Junior-klasse stående. (Dette omfatter alle PASSHE-institutioner.) Overførsel Studerende i dette program kan lægge vægt på regnskabs-, marketing- eller sportsforvaltning. ... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Matematik- og naturvidenskabsprogrammet giver et stærkt fundament for studerende, der planlægger at deltage i en fireårig institution og hovedfag i matematik eller en af ... [+]

Matematik- og naturvidenskabsprogrammet giver et stærkt fundament for studerende, der planlægger at deltage i en fireårig institution og hovedfag i matematik eller en af ​​naturvidenskaberne.

Studerende, der gennemfører uddannelseskravene, vil være forberedt på at fortsætte deres uddannelse for at forfølge akademisk, forskning eller industrielle karriere på så forskellige områder som biologi, bioteknologi, økologi, dyrelivbiologi, kemi, biokemi, astronomi, geologi, fysik, matematik, Og anvendt matematik.

Studerende opfordres kraftigt til at mødes med en matematik- eller naturvidenskabelige fakultetsrådgiver og konsultere DCCC Transfer Office forud for kursusvalg for at bestemme den relevante sekvens og niveau af kurser.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College

Ingeniørprogrammet er en toårig forberedende læreplan for studerende, der planlægger at fortsætte deres uddannelse på en fireårig institution og færdiggøre deres major in ... [+]

Ingeniørprogrammet er en toårig forberedende læreplan for studerende, der planlægger at fortsætte deres uddannelse på en fireårig institution og færdiggøre deres major inden for ingeniørfag.

Resultaterne fra programmet

Efter vellykket gennemførelse af dette program skal eleverne kunne:

Demonstrere en forståelse af nøglebegreber i fysiske, matematiske og beregningsmæssige videnskaber; Anvend matematiske og videnskabelige begreber og principper til tekniske problemer; Nuværende tekniske oplysninger i skriftlig eller grafisk form; Demonstrere en forståelse af de akademiske og karriere aspekter af forskellige discipliner inden for ingeniør- eller ingeniørteknologi, vælg en bestemt disciplin og udvikle en akademisk plan i overensstemmelse med den valgte disciplin. ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Delaware County Community College - Marple Campus
Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 610-359-5050