Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Compass College of Cinematic Arts.

Velkommen til et kollegium, der er anderledes end nogen anden skole, du nogensinde har oplevet. Vi er den eneste vinterhave-stil, tværkirkelig college i nationen, hvis pensum er specifik for underholdningsindustrien. Med en unik, performance-baseret undervisningsplan, vi defineret af kvaliteten at lave film uddannelse vi tilbyder og de gode resultater fra vores alumner.

Den geniale ting om vores at være anderledes, er, at du er anderledes, også. Der er en kunstner i dig. Du ved det. Vi kender det. Og hvis du er klar til at finde din plads som kunstner i en af ​​de hurtigst voksende industrier i verden, vores dedikerede fakulteter og personale er her for at hjælpe med at guide dig til din drøm.

Film skole er en rejse. Et kompas vil holde dig pegede i din sande retning. Journey med os.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate of Applied Science

Compass College of Cinematic Arts

Den Associate of Applied Science (AAS) i Film og Media Production Program er udviklet til studerende, der brænder for visuel kommunikation gennem film og medier kunst, og ... [+]

Den Associate of Applied Science (AAS) i Film og Media Production Program er udviklet til studerende, der brænder for visuel kommunikation gennem film og medier kunst, og som har et stærkt ønske om at blive inddraget fuldt ud i filmen og mediebranchen. Lyder det som dig? Hvis det er tilfældet, kan AAS grad på Compass College være præcis, hvad du leder efter!

AAS program giver en fremskyndet og omfattende undersøgelse af filmen og medier kunst industri dækker pre-produktion, produktion, post-produktion og andre visuelle kommunikation elementer. Programmet består af tre tal og et minimum af 60 kredit timer kræves for graduering. Term 1 består af 22 kredit timer og 16 ugers undervisning. Term 2 består af 24 kredit timer og 16 ugers undervisning samt. Term 3, består af 16 kredit timer og 18 ugers undervisning, er den endelige løbetid AAS grad. ... [-]

USA Grand Rapids
September 2020
Engelsk
Deltid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Compass College of Cinematic Arts