Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge os?

Fordi din vej til Possibilities starter her

Velkommen til Community College of Philadelphia, hvor mere end 685.000 personer har indledt deres vej til muligheder siden 1965. Vi serverer en forskelligartet population af studerende, fra de seneste high school-dimittender starter her på deres vej til en bachelorgrad, at voksne søger at skifte karriere. På vores Main Campus eller på et af vores tre regionale centre inden Philadelphia, tilbyder vi den bekvemmelighed vores studerende har brug for at passe klasser i deres travle hverdag.

Vi søger at styrke vores samfund gennem uddannelse, et individ ad gangen. Mere end 90 procent af vores kandidater forbliver i området og styrke vores lokale økonomi. Det er vores mission at forberede Philadelphians for en ny karriere eller overførsel til en fire-årig kollegium, så de kan nå deres uddannelsesmæssige og karrieremål.

Overfør Muligheder

Community College of Philadelphia gør det nemt for dig at overføre kreditter til en fire-årig college og spare på privattimer dollars, takket være vores Dual Indlæggelser partnerskaber og aftaler overførsel program.

Overfør Partnerskaber

Tilbring de første to år her, og tjene din bachelorgrad for mindre - meget mindre. Vores transfer partnerskaber, kaldet Dual Indlæggelser aftaler, med 12 gymnasier og universiteter i regionen gør det nemt at overføre til en anden skole efter at tjene din Tilknyt grad her. Plus, disse partnerskaber omfatter store stipendium muligheder!

Yderligere Transfer Aftaler

Udforsk de mange andre overdragelsesaftaler, vi har på plads med mange gymnasier og universiteter fra hele og uden for regionen. Uanset hvad dine transfer mål kan være, kan vi hjælpe dig der.

Fordele ved Dual Admissions

Spar på undervisning ved at tjene din Tilknyt grad her før du overfører Betal ikke ansøgningsgebyr eller sanktioner, hvis du beslutter ikke at deltage Kvalificer dig til stipendier og måske andre besparelser Modtag support her og på din transfer kollegium valg Opfylder programmets at reservere din plads ved overdragelsen kollegium Indtast din valgte college med junior status

karrieremuligheder

Community College of Philadelphia giver dig de værktøjer, du behøver for at lykkes i dagens arbejdsstyrke. Vores programmer forberede dig til high-demand, bæredygtige industrier, at funktionen gode lønninger, beskæftigelse stabilitet og muligheder for avancement. Du vil nyde godt af hands-on erfaring, mundtlig og skriftlig kommunikation kompetenceudvikling, og kritisk tænkning øvelser. Alle vores programmer bliver undervist i små klasser med dedikeret fakultet, hvilket giver dig den personlige opmærksomhed du fortjener. Og mange programmer er formet og forbedret ved at deltage fagfolk fra lokale virksomheder, der sikrer, at alt, hvad du lærer er relevant og givende.

College Succeshistorie

Da dørene i 1965, har Fællesskabet College of Philadelphia blevet en integreret del af byen, der giver adgang til videregående uddannelse og specialiseret uddannelse til en forskelligartet krop af studerende, der vil komme ind i regionale arbejdsstyrke og styrke den lokale økonomi. Kollegiet har haft mange succeser og milepæle undervejs. Med hjælp fra vores samfund og vores elever, vi fortsætter med at levere en kvalitet uddannelse til personer, der søger både bedre beskæftigelse og en bedre livskvalitet.

Internationale studerende

Community College of Philadelphia giver flere fordele til studerende fra hele verden, der i øjeblikket udgør mere end 50 lande. Her vil du opdage en omsorgsfuld, personlig miljø samtidig oplever spændingen, kultur og mulighed for en verdensklasse by, der balancerer historie med moderne bekvemmeligheder.

Kollegiet er en associeret grad-ydelse institution, der tilbyder mere end 70 graders og certifikat programmer. Vi er den største grad-tildeling institution i Philadelphia, men vores intime klasseværelse miljø giver fakultet for at give dig individualiserede opmærksomhed. Vores rådgivere er her for at besvare dine spørgsmål og bekymringer, samt hjælpe dig tilpasse sig livet i USA.

Hver elev er en særlig del af vores College samfund. Vores erfarne personale vil gøre alt, hvad de kan for at hjælpe med at gøre din overgang til USA, Philadelphia og kollegiet en succes.

Hvorfor Internationale Studerende vælge os

Omkostningseffektiv, Quality Education

Community College of Philadelphia giver en overkommelig uddannelse og vil forberede dig til en karriere eller til overførsel til en fire-årig college eller universitet. Mange internationale studerende vælger at tjene en Tilknyt grad før overførsel til en fire-årig college, for at give tid til at vænne sig til college liv, tjene kollegium kreditter og spare penge.

Små klasser

Akademiets gennemsnitlige klassestørrelse er 22 mennesker, hvilket betyder mere tid at fakultetet kan tilbringe med dig. Vores instruktører holder af dig og tage en aktiv rolle i at hjælpe udvikle dine styrker og mål.

individualiserede opmærksomhed

Hver elev er en særlig del af vores College samfund. Vi vil hjælpe dig med at forstå, hvordan man registrere for klasser og finde rundt campus. Akademiets Main Campus er overkommelig i størrelse, og det er let tilgængelig via offentlig transport. Vores erfarne personale vil hjælpe med at gøre din overgang til USA, Philadelphia og kollegiet en succes.

Engelsk som andet sprog (ESL) Program

Det kan være gavnligt for dig at fuldføre nogle engelske klasser for at blive mere fortrolig med sproget. Efter at have taget en placering test og diskutere dine resultater med en rådgiver, vil vi hjælpe dig med at vælge klasser, der bedst passer til dine behov. Vores ESL program vil forbedre dine engelskkundskaber og giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dine erfaringer i USA.

Vores internationale samfunds

Community College of Philadelphia har en mangfoldig og kulturelt rige studerende befolkning, med mere end 150 internationale studerende fra mere end 50 forskellige lande, samt regionale studerende, der repræsenterer mange etniske baggrunde. Du kan deltage i International Student Organization, som planlægger dagsture og andre aktiviteter omkring kollegiet. For at fejre mangfoldighed, en årlig International Festival udsætter kollegiet samfund til andre kulturer. Film festivaler og arrangementer med specifikke nationaliteter også finde sted i løbet af året.

Noget sker altid på campus. Kan du lide at spille sport, eller er studerende klubber mere din stil?

Der er snesevis af måder at få involveret og møde nye mennesker på kollegiet. Vi tilbyder en bred vifte af sportsgrene for mænd og kvinder, i tillæg til mere end 40 studerende klubber og organisationer.

Ideel placering

Beliggende nær hjertet af byen og tæt på Philadelphia Museum distriktet, vores største campus er let tilgængelig med tog, bus eller bil, og du kan nemt gå mellem sine bygninger. Kollegiet har også tre regionale centre i det nordøstlige, nordvestlige og West Philadelphia, foruden flere nabolag sites, der bedst opfylder vores studerende.

Philadelphia, beliggende mellem New York og Washington, DC, er en af ​​de mest historiske byer, og den femte største i USA. Her i den næststørste by på østkysten, både uafhængighedserklæringen og forfatningen for De Forenede Stater blev skrevet. Ud over sin rigt udvalg af kulturelle aktiviteter, Philadelphia tilbyder også verdensklasse køkken, en usædvanlig teater og kunst-distriktet, og et pulserende natteliv. Uanset om du er interesseret i at udforske fortiden, oplever udendørs eller deltage i en professionel sportsbegivenhed, dette spændende område har meget at tilbyde dig.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate of Applied Science

Community College of Philadelphia

Studieordningen er designet til studerende interesseret i at arbejde med mennesker i nød. Studerende vil have mulighed for at studere menneskelig adfærd og menneskelig ud ... [+]

Beskrivelse:

Studieordningen er designet til studerende interesseret i at arbejde med mennesker i nød. Studerende vil have mulighed for at studere menneskelig adfærd og menneskelig udvikling inden for rammerne af de psykologiske, sociale og biofysiske miljøer, hvor folk bor. De vil udvikle nødvendige færdigheder til at arbejde med andre både én-til-en og i grupper. De vil udvikle værdien base, hvor de vil øve og lære de etiske standarder for den hjælpende erhverv. De vil lære at sætte pris på og arbejde i et multikulturelt miljø. Som en vigtig del af deres undersøgelse, vil de også få mulighed for at arbejde direkte med mennesker i nød ved at blive tildelt to field placeringer med agenturer og institutioner i samfundet.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Community College of Philadelphia

Den Accounting pensum fører til en Associate i Applied Science (AAS) grad. Studerende modtager undervisning i regnskab teori og almindeligt anerkendte regnskabsprincipper ... [+]

Beskrivelse:

Den Accounting pensum fører til en Associate i Applied Science (AAS) grad. Studerende modtager undervisning i regnskab teori og almindeligt anerkendte regnskabsprincipper teknikker, såvel som i grundlæggende ledelse og beslægtede områder. Studerende er forberedt på en række karrierer i både erhvervslivet og det offentlige, herunder stillinger som junior revisor, der tegner praktikant, debitorer eller kreditorer tekniker, eller skat eksaminator.

Student Learning Outcomes:

Ved afslutningen af ​​Accounting pensum, vil den studerende kunne:

Demonstrere en forståelse af regnskaber udarbejdet i overensstemmelse med almindeligt anerkendte regnskabsprincipper (GAAP), forberede journaloptegnelser og færdiggøre den regnskabsmæssige cyklus ved hjælp af edb-hovedbog software. Demonstrere en forståelse af ledelsesmæssige og omkostningsregnskaber koncepter. Analysere og fortolke regnskaber for økonomisk beslutningstagning. Effektivt at kommunikere med brugere af finansiel information mundtligt og skriftligt. Program Adgangskrav: ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Associate of Arts

Community College of Philadelphia

Business Administration program er specielt designet til at forberede eleverne til at overføre til de handelshøjskoler, der er akkrediteret af foreningen til Advance Coll ... [+]

Beskrivelse:

Business Administration program er specielt designet til at forberede eleverne til at overføre til de handelshøjskoler, der er akkrediteret af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). I overensstemmelse med AACSB pædagogiske filosofi, dette program kræver et stærkt fundament i højere niveau matematik og kvantitativ argumentation, der underbygger business administration.

(Bemærk: Det anbefales, at de studerende som ønsker et mere rummeligt fundament i de forretningsmæssige discipliner med mindre vægt på højere niveau matematik vælge Business program, som også er en transfer program.)

Student Learning Outcomes:

Ved afslutningen af ​​dette program studerende vil være i stand til:... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Community College of Philadelphia

The Art and Design pensum fører til Associate i Arts (AA) grad til studerende, der planlægger at overføre til studentereksamen programmer eller professionelle kunstskoler ... [+]

Beskrivelse:

The Art and Design pensum fører til Associate i Arts (AA) grad til studerende, der planlægger at overføre til studentereksamen programmer eller professionelle kunstskoler efter undersøgelse på Community College of Philadelphia. Denne studieordning forbereder de studerende til enten en BFA (Bachelor of Fine Arts) eller en BA (Bachelor of Arts) program.

Studieordningen er designet til at være i overensstemmelse med grundlaget program kunstskoler og kunst programmer på fire år colleges.

Fordi omsættelighed er vigtigst, vil de studerende udvikle færdigheder i overensstemmelse hermed, og også forberede en omfattende overførsel portefølje.

Dette fundament program vil give studerende til at fortsætte deres studier, der fører til en karriere i kunst, en vifte af design felter (såsom grafisk og medier kunst, industri og produktdesign, mode / tekstil design), håndværk, kunst uddannelse og kunstterapi.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Community College of Philadelphia

Psykologi Uddannelsen er for studerende, der planlægger at overføre til studentereksamen programmer i psykologi efter undersøgelse på Community College of Philadelphia og ... [+]

Beskrivelse:

Psykologi Uddannelsen er for studerende, der planlægger at overføre til studentereksamen programmer i psykologi efter undersøgelse på Community College of Philadelphia og for studerende ubestemte om deres langsigtede pædagogiske mål, men interesserede i de adfærdsmæssige videnskaber. Fordi transfer institutioner kræver specifikke kurser, der skal tages før indrejse, er det stærkt anbefales, at de studerende konsultere kataloger skoler, som de kunne overføre og overføre regneark til rådighed i Karriere og Transfer Center, såvel som deres rådgivere og mentorer, med henblik på at fremsætte passende valg for deres valgfag.

AA grad i psykologi er passende for studerende, der ønsker at understrege adfærdsmæssige videnskab felter, uanset om personlig interesse eller med målet om overførsel til større i psykologi eller på beslægtede områder såsom kognitiv videnskab, rådgivning og pædagogisk psykologi.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Associate of Science

Community College of Philadelphia

Den Associate of Science (AS) i biologi uddannelsen er for studerende, der ønsker at forfølge studentereksamen studier i de biologiske videnskaber eller planlægger at opf ... [+]

Beskrivelse:

Den Associate of Science (AS) i biologi uddannelsen er for studerende, der ønsker at forfølge studentereksamen studier i de biologiske videnskaber eller planlægger at opfylde forudsætning kurser for pre-apotek skole eller til programmer som præ-veterinære, præ-medicinsk, og præ -dental. For at aktivere problemfri overførsel, er denne studieordning designet til parallel de første to års studier tilbydes i biologi programmer på andre gymnasier og universiteter.

Student Learning Outcomes:

Ved afslutningen af ​​dette program, vil kandidater kunne:

Opsummer de store fysiske og kemiske begreber og processer afgørende for at leve tingene herunder bevarelse af homeostase, energi transformationer forekommer inden for og mellem organismer og samspillet mellem levende organismer og deres miljø. Beskrive mekanismerne i reproduktion og arvelighed, fra både klassiske (Mendelsk) og molekylære perspektiver, og de genetiske påvirkninger evolutionære processer og tilpasning. Tilstrækkeligt bruge aktuelle videnskabelige terminologi og vurdere den fordel af videnskabelige data ved hjælp af kritisk tænkning. Forklare organisationsniveauer i biologi, herunder kemiske, cellulære, histologiske og organismal niveauer, og forklare dynamikken i befolkninger, økosystemer og biosfæren. Udnyt den videnskabelige metode til udvikling af hypoteser, den rette design af eksperimenter, den kompetente brug af udstyr, indsamling og analyse af data, og integrationen af ​​den videnskabelige litteratur. Sammenligne og kontrast de store grupper af mikrober, protister, planter og dyr. Program Adgangskrav: ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Community College of Philadelphia

Computer Science pensum fører til en Associate i Science (AS) grad i Computer Science. Det primære mål med programmet er at forberede eleverne til overførsel til en stude ... [+]

Beskrivelse:

Computer Science pensum fører til en Associate i Science (AS) grad i Computer Science. Det primære mål med programmet er at forberede eleverne til overførsel til en studentereksamen program i datalogi. Den læseplanerne fokus er et sæt af kurser koncentrerer sig om de færdigheder, der er nødvendige for analyse af matematisk orienterede problemer og udvikling af algoritmer og datastrukturer til at løse disse problemer ved hjælp af computere.

Student Learning Outcomes:

Ved afslutningen af ​​dette program kandidater vil være i stand til:

Brug teknologi effektivt at kommunikere og analysere oplysninger om programmering af computere, algoritme udvikling og software engineering. Arbejde som en del af et professionelt team til at designe, kode, test og debug matematisk-baseret, objekt-orienteret software. Demonstrere et grundlæggende kendskab til informationsoverførsel og kontrol i moderne edb-systemer, herunder kendskab til samling sprog, computer arkitektur og computer organisation. Demonstrere en grundlæggende forståelse af matematiske begreber vigtige i datalogi og software engineering, herunder differential og integralregning, statistik og diskret matematik. Udvikle objektorienterede algoritmer og datastrukturer ved hjælp af strukturerede sekventiel logik computer programmeringssprog i et objekt-orienteret miljø og gennemføre disse løsninger som Java-programmer og Java applets. Analysere den tidsmæssige og rumlige effektivitet af algoritmer og datastrukturer og redesign dem for øget effektivitet, hvor det er muligt. Program Adgangskrav: ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Community College of Philadelphia

Den Engineering Science Kurset giver et fundament for yderligere undersøgelse mod bachelorgrad i teknik. Som sådan, det paralleller de første to år af ingeniøruddannelser ... [+]

Beskrivelse:

Den Engineering Science Kurset giver et fundament for yderligere undersøgelse mod bachelorgrad i teknik. Som sådan, det paralleller de første to år af ingeniøruddannelserne, der tilbydes af store universiteter og gælder for enhver ingeniør disciplin. Studerende, der planlægger at forfølge studentereksamen grader i rumfart, biomedicinske, kemiske, civile, elektriske, industrielle, mekaniske, nukleare eller Petroleum Engineering vælge dette program. Studerende med andre tekniske interesser kan overveje andre teknologiske læseplaner.

Student Learning Outcomes:

Ved afslutningen af ​​dette program kandidater vil være i stand til:

Løs problemer i algebra, trigonometri og calculus. Løse grundlæggende problemer inden for videnskab og teknik. Arbejde i teams til at gennemføre projekter. Brug computere til dataopsamling og instrumentering kontrol. Kommuniker tekniske oplysninger ved hjælp skrevet, verbale og grafiske præsentationer. Transfer som ingeniør majors til bachelorgrad-ydelse institutioner. Program Adgangskrav: ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Community College of Philadelphia

Dette program fører til en AS grad i matematik. Det primære mål med programmet er at forberede eleverne til overførsel til en studentereksamen program i matematik. ... [+]

Beskrivelse:

Dette program fører til en AS grad i matematik. Det primære mål med programmet er at forberede eleverne til overførsel til en studentereksamen program i matematik. Denne studieordning giver freshman- og sophomore-niveau kurser i både kontinuerte og diskret matematik.

Student Learning Outcomes:

Ved afslutningen af ​​dette program, vil kandidater kunne:

Bevis matematiske udsagn. Løse matematiske problemer. Udfør matematiske algoritmer. Program Adgangskrav:

Dette program er åbent for interesserede studerende, der har demonstreret parathed til engelsk 101 og matematik 171, enten ved at føre en passende placering test eller ved at opfylde forudsætningerne for kurset. Valgte matematik og engelsk kurser er tilgængelige for dem, der ikke opfylder adgangskrav. En uddannelsesplan, der fører til accept i programmet vil blive udviklet for hver ansøger, der ikke opfylder adgangskrav.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Community College of Philadelphia

Den Associate of Science (AS) i kemi grad program er for studerende, der ønsker at forfølge studentereksamen studier i de kemiske eller fysiske videnskaber eller som plan ... [+]

Beskrivelse:

Den Associate of Science (AS) i kemi grad program er for studerende, der ønsker at forfølge studentereksamen studier i de kemiske eller fysiske videnskaber eller som planlægger at fortsætte med professionelle undersøgelser, såsom pre-apotek, før medicinske eller pre-dental programmer. Denne studieordning paralleller de første to års studier udbydes i kemi programmer andre gymnasier og universiteter.

Student Learning Outcomes:

Ved afslutningen af ​​dette program kandidater vil være i stand til:

Demonstrere beredskab med succes overføre til en kemi program på en fireårig institution. Demonstrere en grundlæggende viden om generelle uorganiske og organiske kemi principper og begreber ved at anvende denne viden til løsning af problemer og udførelse af eksperimenter. Samtidig med at alle sikkerhedsregler, kompetent udføre rutinemæssige laboratorie- opgaver i kemi laboratorium ved hjælp af instrumentering til måling og analyse, der er almindeligt tilgængelige. Effektivt indsamle, fortolke, vurdere og formidle videnskabelige data i flere formater ved hjælp af computerteknologi efter behov. Program Adgangskrav: ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk