Læs den officielle beskrivelse

Vi er glade for du tænker på at blive en del af Hiwassee fællesskab! Vi er her for at hjælpe dig med noget og alt hvad du behøver. Vi ville elske at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om kollegiet fra akademikere til overkommelige priser og videre.

Hiwassee s påvirkninger er ikke begrænset til nærområdet. 10.000 plus alumner bidrager til lokalsamfund i 44 stater og 28 lande. Nogle af Hiwassee succesfulde alumni omfatter: en premierminister i Jordan, en pensioneret præsident for American BMW operationer, en Emory hjertekirurg, og en Broadway performer. På bare et par korte år, håber vi at kunne inkludere dit navn blandt vore trives alumni medlemmer.

Vores campus er vokset fra blot syv tønder land til et større campus, der består af atten bygninger beliggende på 400 acres. Vi tilbyder en bred vifte af universitetets parallelt og karriere / erhvervsuddannelser, der fører til Associate of Arts, Associate of Science, Associate of Applied Science, Bachelor of Arts og Bachelor of Science grader.

I de senere år har Hiwassee modtaget ros for sin finansielle bistand, akademiske, og atletiske programmer, og er blevet bedømt som en af ​​de fem mest overkommelige private gymnasier i Tennessee. Hiwassee professorer, studerende og atletisk hold også ofte modtager Statewide, nationale og endda internationale anerkendelse. Du kunne være en af ​​disse udestående og godt anerkendte studerende, mens her på Hiwassee College!

Omgivet af de majestætiske Appalacherne, vil du finde dig selv inspireret på Hiwassee College. Inspireret til at blive mere, for at opnå storhed, og for at opfylde drømme. Hos Hiwassee College, vil du opleve det virkelige liv, autentisk samfund, og eventyr rundt om hvert hjørne. Her vil du opdage et kollegium, der værdsætter uddannelse, ekspertise, individualitet, autenticitet, tro og relationer.

I virkeligheden.

Hiwassee College er et sted, hvor læring kommer i klasseværelset, men endnu vigtigere den kommer fra den virkelige verden erfaring. Du kan blive overrasket over, hvor lidt du ser skrivebordet foran dig. Læring er mere end hands-on. Det er det virkelige liv.

Fællesskab.

Vi tror på fællesskabet her. Dette er et sted, hvor du vil finde livslange relationer ikke kun med dine kammerater, men selv dine instruktører. Mange af vores elever og professorer har lignende mål, overbevisninger og fritidsinteresser, skaber venskaber, der rækker ud over klasseværelset.

Adventure.

Med hvert hjørne du tænder, vil du finde eventyr. Atletik din ting? Vi har næsten alle sport til rådighed, og er altid på udkig efter talentfulde nye atleter. Mere den friluftsmenneske type? Her kan du finde dig selv rafting ned ad en flod af strømfald, vandreture en udfordrende spor, eller blot at tage i majestæt af det smukke landskab.

Hiwassee College er et kollegium med en rig kulturarv i uddannelse, et stærkt fællesskab, et fundament af tro, og en uhæmmet eventyrlyst. Læring er anderledes her. Det er grundlagt i troen og smedet i topkvalitet.

Fordele ved Deltagelse Hiwassee College - en lille Liberal Arts College

Hiwassee College som en lille, liberal kunst kollegium giver de studerende muligheder for at udvikle lederevner så tidligt som i freshman år. Studerende har mulighed for at udtrykke sig gennem musik, teater, sport, kreativ skrivning, klubber, og organisationer, alt imens at udvide deres niveau af selvtillid i, hvad de kan blive.

Studerende vil have flere muligheder for en-til-én kontakt med professorer og med akademiske rådgivere, som kan hjælpe eleverne afbilde deres kursus gennem deres akademiske karriere. Studerende er ofte i klasser undervises af deres akademiske rådgivere giver dem rig mulighed for at stille spørgsmål om akademiske spørgsmål.

Hiwassee College professorer er helt ansvarlig for evalueringen af ​​studerendes fremskridt i kursusaktiviteter. Da Hiwassee ikke tilbyder kandidatuddannelser, som i større gymnasier, er undervisningsassistenter ikke bruges til undervisning eller scoring opgaver. Snarere, professorer tager sig tid til omhyggeligt at forberede engagerende undervisningsmaterialer, læse de studerendes arbejde, tilbyder detaljerede bemærkninger, og give konstruktiv feedback til de studerende.

Begrænset klassestørrelse gør det muligt for professorer til at tildele og evaluere mere skriftlige arbejde og projekter, og dermed give de studerende rig mulighed for at udvikle de kritiske færdigheder, der er nødvendige for at få succes i dagens foranderlige verden tænkning og kommunikation.

Hos Hiwassee, undervisning er det primære fokus for fakultetet. Studerendes læring og studerende succes er, hvad vi værdsætter mest.

Studerende vil sjældent være i en klasse med mere end 25 elever - de fleste vil være i klasser af mindre end 20 elever. Dette miljø giver større mulighed for at deltage aktivt i diskussioner og har direkte interaktion med professorer.

Otte-5-90 procent af alle klasser bliver undervist af fuld tid fakultet medlemmer.

Atletik

Vi sætter en ære i den atletiske program på Hiwassee College, og et flertal af vores studerende er involveret i hold eller intramurale sport. Vi rekrutterer studerende fra hele at være en del af en række af mænds og kvinders sport, herunder: baseball, basketball, golf, fodbold, softball, tennis, volleyball, ridning, bas fiskeri, skydning sport, og rodeo. For mange atleter som ønsker at fortsætte med at spille sport efter gymnasiet, Hiwassee College giver den perfekte mulighed for at deltage i vores atletisk program. Vi tilbyder mange stipendier til dygtige atleter over hele landet. Kom være en del af vores team på Hiwassee College og "Go Tigers!"

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate Degree

HIWASSEE COLLEGE

En undersøgelse fra University Parallel Associate Degree Programmet indeholder de første to år af en typisk fire-årig kollegium eller universitet program. Studerende inds ... [+]

Vi er glade for du tænker på at blive en del af Hiwassee fællesskab! Vi er her for at hjælpe dig med noget og alt hvad du behøver. Vi ville elske at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om kollegiet fra akademikere til overkommelige priser og videre.

Vores campus er vokset fra blot syv tønder land til et større campus, der består af atten bygninger beliggende på 400 acres.

En undersøgelse fra University Parallel Associate Degree Programmet indeholder de første to år af en typisk fire-årig kollegium eller universitet program. Studerende indskrevet i dette program er dem, der forventer at overføre til en anden højtstående institution efter deres eksamen fra Hiwassee College. Associate of Arts eller Associate of Science graden tildeles. Fakultetet og personale på Hiwassee College arbejder tæt sammen med vores studerende og med nabolandene gymnasier og universiteter for at sikre en smidig og nøjagtig overførsel af kreditter. Kollegiet fastholder kursus-bycourse overførsel ligestillingsvurderinger borde med mange fireårige gymnasier og universiteter til at lette overførsel og for at hjælpe den studerende og hans / hendes rådgiver med akademisk udviklingsprogram. I samråd med rådgivere, kan eleverne designe et individuelt studieprogram, der passer til deres mål og interesser på områder som Business. Universitetet Parallel Associate Degree Program udbydes af kollegiet kan ændres for bedre at imødekomme behovene hos den studerende og for at imødekomme kravene i den ledende institution, som den studerende forventer at overføre. Men at gøre ændringer i en læseplan, skal den studerende være sikker på at udfylde alle General... [-]

USA Madisonville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
HIWASSEE COLLEGE

En undersøgelse fra University Parallel Associate Degree Programmet indeholder de første to år af en typisk fire-årig kollegium eller universitet program. Studerende inds ... [+]

Vi er glade for du tænker på at blive en del af Hiwassee fællesskab! Vi er her for at hjælpe dig med noget og alt hvad du behøver. Vi ville elske at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om kollegiet fra akademikere til overkommelige priser og videre.

Vores campus er vokset fra blot syv tønder land til et større campus, der består af atten bygninger beliggende på 400 acres.

En undersøgelse fra University Parallel Associate Degree Programmet indeholder de første to år af en typisk fire-årig kollegium eller universitet program. Studerende indskrevet i dette program er dem, der forventer at overføre til en anden højtstående institution efter deres eksamen fra Hiwassee College. Associate of Arts eller Associate of Science graden tildeles. Fakultetet og personale på Hiwassee College arbejder tæt sammen med vores studerende og med nabolandene gymnasier og universiteter for at sikre en smidig og nøjagtig overførsel af kreditter. Kollegiet fastholder kursus-bycourse overførsel ligestillingsvurderinger borde med mange fireårige gymnasier og universiteter til at lette overførsel og for at hjælpe den studerende og hans / hendes rådgiver med akademisk udviklingsprogram. I samråd med rådgivere, kan eleverne designe et individuelt studieprogram, der passer til deres mål og interesser på områder som Allied Health, Forretning, Uddannelse, Liberal Arts, musik, videnskab, og Pre-Professional. Universitetet Parallel Associate Degree Program udbydes af kollegiet kan ændres for bedre at imødekomme behovene hos den studerende og for at imødekomme kravene i den ledende institution, som den studerende forventer at overføre. Men at gøre ændringer i en læseplan, skal... [-]

USA Madisonville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
HIWASSEE COLLEGE

Det Skovbrug Technology program er for studerende, der ønsker at komme direkte ind i arbejdsstyrken ved modtagelse af AAS grad. Programmet er designet til at hjælpe eleve ... [+]

Vi er glade for du tænker på at blive en del af Hiwassee fællesskab! Vi er her for at hjælpe dig med noget og alt hvad du behøver. Vi ville elske at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om kollegiet fra akademikere til overkommelige priser og videre.

Vores campus er vokset fra blot syv tønder land til et større campus, der består af atten bygninger beliggende på 400 acres.

SKOVBRUG TEKNOLOGI (AAS)

Det Skovbrug Technology program er for studerende, der ønsker at komme direkte ind i arbejdsstyrken ved modtagelse af AAS grad. Programmet er designet til at hjælpe eleverne tilegne teknisk viden, forståelse og færdigheder i principper og praksis, der er involveret i produktion og udnyttelse af skovene og bevarelse af vandressourcerne. Kandidater skal være kvalificeret til at indgå i stillinger som skov teknikere med statslige og føderale skovbrug agenturer og private skov industrier.... [-]

USA Madisonville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
HIWASSEE COLLEGE

En undersøgelse fra University Parallel Associate Degree Programmet indeholder de første to år af en typisk fire-årig kollegium eller universitet program. Studerende inds ... [+]

Vi er glade for du tænker på at blive en del af Hiwassee fællesskab! Vi er her for at hjælpe dig med noget og alt hvad du behøver. Vi ville elske at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om kollegiet fra akademikere til overkommelige priser og videre.

Vores campus er vokset fra blot syv tønder land til et større campus, der består af atten bygninger beliggende på 400 acres.

En undersøgelse fra University Parallel Associate Degree Programmet indeholder de første to år af en typisk fire-årig kollegium eller universitet program. Studerende indskrevet i dette program er dem, der forventer at overføre til en anden højtstående institution efter deres eksamen fra Hiwassee College. Associate of Arts eller Associate of Science graden tildeles. Fakultetet og personale på Hiwassee College arbejder tæt sammen med vores studerende og med nabolandene gymnasier og universiteter for at sikre en smidig og nøjagtig overførsel af kreditter. Kollegiet fastholder kursus-bycourse overførsel ligestillingsvurderinger borde med mange fireårige gymnasier og universiteter til at lette overførsel og for at hjælpe den studerende og hans / hendes rådgiver med akademisk udviklingsprogram. I samråd med rådgivere, kan eleverne designe et individuelt studieprogram, der passer til deres mål og interesser på områder som Allied Health, Forretning, Uddannelse, Liberal Arts, musik, videnskab, og Pre-Professional. Universitetet Parallel Associate Degree Program udbydes af kollegiet kan ændres for bedre at imødekomme behovene hos den studerende og for at imødekomme kravene i den ledende institution, som den studerende forventer at overføre. Men at gøre ændringer i en læseplan, skal... [-]

USA Madisonville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Associate of Applied Science

HIWASSEE COLLEGE

Formålet med Associate of Applied Science grad i Business Entrepreneurship gør det muligt for dig at få de nødvendige færdigheder til at lykkes i erhvervslivet, samtidig ... [+]

Har du nogensinde drømt om at starte din egen virksomhed eller arbejder for en blomstrende ung organisation? Formålet med Associate of Applied Science grad i Business Entrepreneurship gør det muligt for dig at få de nødvendige færdigheder til at lykkes i erhvervslivet, samtidig med din egen livsstil. Fra hyppige arbejdskrav til familiemæssige forpligtelser-online program er designet til at give dig fleksibilitet, du har brug for at få din kollegium grad, uanset din nuværende situation.

I Business Entrepreneurship Program, vil du få:

Et stærkt fundament i ledelse, markedsføring, forretningsetik, jura, økonomi, politik, menneskelige ressourcer, international business... [-]
USA Madisonville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
HIWASSEE COLLEGE

Associate of Applied Science i Criminal Justice (Homeland Security) program forbereder eleverne til at blive kvalificerede fagfolk inden for retshåndhævelse, rettelser, p ... [+]

Vi er glade for du tænker på at blive en del af Hiwassee fællesskab! Vi er her for at hjælpe dig med noget og alt hvad du behøver. Vi ville elske at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om kollegiet fra akademikere til overkommelige priser og videre.

Vores campus er vokset fra blot syv tønder land til et større campus, der består af atten bygninger beliggende på 400 acres.

En undersøgelse fra University Parallel Associate Degree Programmet indeholder de første to år af en typisk fire-årig kollegium eller universitet program. Studerende indskrevet i dette program er dem, der forventer at overføre til en anden højtstående institution efter deres eksamen fra Hiwassee College. Associate of Arts eller Associate of Science graden tildeles. Fakultetet og personale på Hiwassee College arbejder tæt sammen med vores studerende og med nabolandene gymnasier og universiteter for at sikre en smidig og nøjagtig overførsel af kreditter. Kollegiet fastholder kursus-bycourse overførsel ligestillingsvurderinger borde med mange fireårige gymnasier og universiteter til at lette overførsel og for at hjælpe den studerende og hans / hendes rådgiver med akademisk udviklingsprogram. I samråd med rådgivere, kan eleverne designe et individuelt studieprogram, der passer til deres mål og interesser på områder som Allied Health, Forretning, Uddannelse, Liberal Arts, musik, videnskab, og Pre-Professional. Universitetet Parallel Associate Degree Program udbydes af kollegiet kan ændres for bedre at imødekomme behovene hos den studerende og for at imødekomme kravene i den ledende institution, som den studerende forventer at overføre. Men at gøre ændringer i en læseplan, skal... [-]

USA Madisonville
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk

Hiwassee College TV Spot

Hiwassee College Regional Adventure